Wellness Kattenvoer Reviews : Compleet merkoverzicht


0

wellness kattenvoer beoordelingen

Als je je nog nooit verlamd hebt gevoeld door keuze, probeer dit dan voor een oefening:

Ga naar je plaatselijke dierenvoedingswinkel en probeer thuis het purrrrrfect kattenvoer voor je kat te vinden. Ga je gang… we wachten af!

In alle ernst, het vinden van het juiste voedsel voor uw kat of katten kan aanvoelen als een ontmoedigende keuze. Aan de ene kant zou het niet zo ingewikkeld moeten zijn – katten hebben gewoon voedsel van goede kwaliteit, veel eiwitten en veel voedingsstoffen nodig. Rechts?

Aan de andere kant zijn niet alle kattenvoer gelijk gemaakt en soms kunnen hun verpakking en marketing verwarrend zijn.

In deze recensie, Wellness Cat Food Reviews, vindt u een onbevooroordeelde en uitgebreide kijk op het beroemde huisdiervoedingsmerk, met name omdat het van toepassing is op hun kattenvoer.

We beginnen met het praten over de geschiedenis van het merk en introduceren vervolgens onze beste wellnessproducten op basis van prijs, kwaliteit, voor de soort geschikte ingrediënten en feedback van gebruikers.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

wellness logo

Wellness Cat Food Reviews [year]: Compleet merkoverzicht 1

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Over Wellness Kattenvoer

Het merk Wellness dierenvoeding werd meer dan twee decennia geleden in 1997 opgericht door een team dat bestond uit diervoedingsexperts, dierenartsen en wetenschappers. Wellness was aanvankelijk een onderdeel van WellPet LLC, een bedrijf dat al bestaat sinds het midden van de jaren 1920, toen de bedrijven Old Mother Hubbard en Eagle Pack fuseerden. Interessant is dat WellPet’s eerste product Old Mother Hubbard Dog Treats, dat je – verbazingwekkend genoeg – nog steeds kunt kopen!

Tegenwoordig is WellPet LLC (waaronder het wellnessmerk waarop we ons in onze beoordeling richten) nu een dochteronderneming van de Berwind Corporation, een particuliere beleggingsbeheermaatschappij gevestigd in Philadelphia, PA.

Het wellnessbedrijf heeft ook een organisatie opgericht genaamd de Wellness Foundation, wiens missie het is om “ervoor te zorgen dat elk huisdier op de planeet met liefde wordt geboren, gefokt en opgevoed.” Via deze stichting promoten ze “huisdieradoptie, ethische fokpraktijken en omgevingen die altijd het welzijn van elk huisdier op de eerste plaats zetten.”

De Wellness Foundation ondersteunt en werkt samen met andere organisaties die het welzijn van dieren bevorderen, waaronder het Human Animal Bond Research Institute (HABRI), Best Friends Animal Society, The Pet Sustainability Coalition, TerraCycle® en de Great Dog Rescue New England (GDRNE).

Wellness Cat Food Reviews

Nu we onze basisprincipes over Wellness hebben behandeld, is het tijd om onze topkeuzes uit hun hoofdlijnen te bespreken. We hebben een wie van de beste keuzes van Wellness samengesteld, en of je kat nu van droge brokjes, ingeblikte natte paté of beide houdt, we zijn ervan overtuigd dat ze dat zal doen vind iets wat ze leuk vindt op deze lijst.

Als u wat meer opties wilt verkennen voor zowel droogvoer als nat van andere merken, dan moet u dit artikel lezen waar we het beste kattenvoer voor uw kat hebben beoordeeld.

Trouwens, voor het geval je het je afvraagt (want dat waren we zeker!), De AAFCO zet de standaard voor hoe individuele voedingsstoffen worden vermeld op de ingrediëntenlijst van een huisdiervoedingsproduct. In de gegarandeerde analyse worden sommige bijvoorbeeld vermeld in termen van minimumbedragen en andere worden vermeld als maximumbedragen. Dit omvat de voedingsclaims die alle voeders voor huisdieren moeten bevatten:

 • Eiwitten en vetten — altijd een minimale claim
 • Vezels en vocht – altijd een maximale claim

Recenseerde Wellness Cat Food

 1. Wellness Complete gezondheid Natuurlijk graanvrij uitgebeende kip & kipmeel
 2. Wellness CORE RawRev Graanvrij
 3. Wellness CORE Graanvrije indoorformule
 4. Wellness Complete Health Chicken &Herring Formule
 5. Wellness Core Signature selecteert natuurlijk ingeblikt graanvrij nat kattenvoer
 6. Wellness Hapjes Chicken Entree Graanvrij Ingeblikt

1. Wellness Complete Gezondheid Natuurlijke Uitgebeende Kip &Kip Maaltijd

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Wellness Cat Food Reviews [year]: Compleet merkenoverzicht 8

Bevat een uitgebalanceerde mix van vet, vezels, eiwitten en voedingsstoffen. Trots Amerikaans gemaakt, het bevat echte uitgebeende kip als belangrijkste ingrediënt, samen met biologische groenten en fruit minus de granen.

Gegarandeerde analyse:

De eerste op onze lijst is Wellness Complete Health Natural Grain Free Deboned Chicken and Chicken meal dry cat food. Deze formule bevat een volledig uitgebalanceerde mix van eiwitten, vetten, vezels en voedingsstoffen die de gezondheid ondersteunen in elk aspect van het lichaam van uw kat – van haar huid en vacht tot haar immuunsysteem.

Gemaakt in de VS, het heeft echte uitgebeende kip als eerste ingrediënt en bevat ook andere gezonde dierlijke ingrediënten zoals zalmolie en kippenvet.

Dit droge kattenvoer bevat ook gezonde probiotische ingrediënten die de spijsvertering van uw kat kunnen optimaliseren. Dit maakt het gemakkelijker om alle belangrijke voedingsstoffen uit haar voedsel te absorberen – om nog maar te zwijgen van het stimuleren van haar immuungezondheid, omdat het spijsverteringskanaal en de immuungezondheid van een organisme sterk met elkaar verbonden zijn.

Pros:

 • Betaalbaarder dan veel andere opties uit hun lijn en van concurrerende merken
 • Rijk aan vezels en eiwitten om je kat te helpen zich vol en tevreden te voelen na een maaltijd
 • Bevat antioxidanten en gezonde vetten om een optimale gezondheid van de kat te bevorderen

Tegens:

 • Bevat meer vleesmeel dan veel andere producten, dat vaak van mindere kwaliteit is dan echt vlees
 • Ingrediënten zoals erwten, kikkererwten, aardappelen en spearmint-extract zijn niet bepaald ideaal of noodzakelijk voor katten

2. Wellness CORE Rawrev Originele Kalkoen maaltijd &kip maaltijd recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Wellness Cat Food Reviews [year]: Compleet merkenoverzicht 9

Het bevat weetjes van 100% rauwe gevriesdroogde kalkoenlever. In hun rauwe staat pakken ze echt een krachtige voedingsstoot en behouden ze meer van hun heilzame verbindingen dan wanneer ze zwaar zouden worden verwerkt.

Gegarandeerde analyse:

Dit voer is waarschijnlijk een van de meer unieke opties op onze Wellness kattenvoer review lijst omdat het bevat weetjes van 100% rauwe gevriesdroogde kalkoenlever. Je leest het goed! Lever en andere soorten orgaanvlees – gezamenlijk bekend als “slachtafval” – staan erom bekend rijk te zijn aan voedingsstoffen en enzymen.

In hun rauwe staat pakken ze echt een krachtige voedingsstoot en behouden ze meer van hun heilzame verbindingen dan wanneer ze werden verwarmd of zwaarder verwerkt.

Het is begrijpelijk dat veel eigenaren van gezelschapsdieren worden uitgeschakeld door het idee van raw food-diëten vanwege het gedoe, de kosten en de rommel. Dit product zorgt voor alle drie, zodat uw kat nog steeds de vruchten kan plukken. En net als de andere Wellness-opties in onze review, is deze formule ook vrij van tarwe, maïs, soja en gluten.

Pros:

 • Gevuld met gevriesdroogde rauwe kalkoenlever (which is rijk aan vitamine C, niacine, vitamine B6, fosfor, vitamine A, riboflavine, foliumzuur, vitamine B12, ijzer en selenium)
 • Hoger in eiwitten (46% gegarandeerde analyse!) en vlees dan veel andere droogvoerconcurrenten
 • Verrijkt met vitaminen en mineralen
 • Graan en glutenvrij

Tegens:

 • Heeft erwten en aardappelen die hoger zijn in koolhydraten

3. Wellness CORE graanvrije indoorformule

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Wellness Cat Food Reviews [year]: Compleet merkenoverzicht 10

Deze graanvrije brok is een geweldige keuze voor binnenkatten omdat het 20% minder vet bevat dan andere formules. Als uw kat gewrichtsproblemen heeft, probeer dit dan omdat het glucosamine en chondroïtine bevat.

Gegarandeerde analyse:

Binnenkatten lopen vaak het risico om overgewicht te krijgen, omdat ze van nature misschien niet zoveel beweging krijgen als katten die buiten rond dartelen. Dit is een van de redenen waarom dit Wellness droog kattenvoer een geweldige keuze voor alleen dames binnenshuis, omdat het 20% minder vet bevat dan de originele formule.

Dat gezegd hebbende, het beknibbelt niet op hoogwaardige dierlijke eiwitten dat is wat je trouwe viervoeter nodig heeft; het gehalte aan ruwe eiwitten is minimaal 38%. Bovendien is het vet dat het bevat meestal omega-3-vetzuren van hoge kwaliteit die wonderen zullen doen voor de vacht, huid en het algehele welzijn van je kat.

Dit droogvoer bevat ook tot 5% vezels om een gezonde spijsvertering te bevorderen en uw dier een vol en tevreden gevoel te geven.

Trouwens, als je kat gewrichtsproblemen heeft, kan een product als dit een goede keuze zijn. Dat komt omdat het twee voedingsstoffen bevat waarvan bekend is dat ze gewrichtsgezond zijn: glucosaminehydrochloride en chondroïtinesulfaat.

Pros:

 • Aantrekkelijke smaak voor katten
 • Gemaakt met hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Vetarm
 • Vrij van kunstmatige ingrediënten en goedkope vulstoffen

Tegens:

 • Zoals alle droge voedingsmiddelen, kan het niet al het vocht leveren dat uw kat nodig heeft (dit product levert slechts 10% vocht max)
 • Relatief hoog koolhydraatgehalte (dus let op de portiegrootte en moedig voldoende spel aan om gewichtstoename van kitty te voorkomen)

4. Wellness Complete Gezondheid Natuurlijk Graanvrij

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Wellness Cat Food Reviews [year]: Compleet merkoverzicht 11

Met nul bijproducten of vulstoffen bevat het belangrijke voedingsstoffen zoals foliumzuur, vitamine B12 en vitamine D3. Huisdierouders houden van de prijs, premium ingrediënten en gemakkelijk te openen containers.

Gegarandeerde analyse:

Laten we eerlijk zijn: sommige katten kunnen kieskeurige eters zijn. En hoewel een paar recensenten van dit ingeblikte kattenvoer van Wellness zeggen dat deze de kattensmaaktest niet doorstaat, hebben veel andere kattenouders er niets dan de beste dingen over te zeggen!

De eerste vijf ingrediënten van deze paté zijn echte dierlijke eiwitten, waaronder kip, kippenlever, kippenbouillon, haring en witvis. Absoluut geen bijproducten of vulstoffen.

Het bevat ook belangrijke voedingsstoffen zoals foliumzuur (helpt het metabolisme en verbetert de zuurstofvoorziening in het bloed), vitamine B12 (helpt bij de immuunfunctie van de kat, het zenuwstelsel, de spijsvertering en cognitie) en vitamine D3 (essentieel voor de gezondheid van botten en spieren). Huisdierouders houden van de prijs, kwaliteitsingrediënten en gemakkelijk te openen containers.

Pros:

 • 100% graanvrij en carrageenvrij
 • Bevat lijnzaad en andere bronnen van gezonde vetten
 • Bevat hoogwaardige eiwitten en voedingsstoffen, waaronder essentiële vitaminen en mineralen

Tegens:

 • Het is een beetje prijzig
 • Sommige gebruikers hebben het gevoel dat ze een beetje water aan de paté moeten toevoegen om ervoor te zorgen dat hun katten goed gehydrateerd blijven
 • Sommige recensenten hebben ontdekt dat hun katten het niet leuk vinden, dus er is geen garantie dat uw kat dat ook zal doen.

5. Wellness CORE Signature selecteert gevlokte gestreepte tonijn & wild zalm voorgerecht

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Wellness Cat Food Reviews [year]: Compleet merkenoverzicht 12

Heeft zichtbare brokken vis in een lekkere saus op basis van bouillon met zorgvuldig verkregen ingrediënten. Dit is ook gevuld met gezonde vetten voor een betere vacht en huidgezondheid.

Gegarandeerde analyse:

Was er geen graanreclame met een slogan die zei: “De smaak die je kunt zien!”? Eerlijk gezegd denken we dat Wellness die slogan moet lenen voor dit Wellness nat kattenvoer.

Signature Selects Flaked Skipjack Tuna and Wild Salmon bevat zichtbare brokken vis in een lekkere saus op basis van bouillon waarvan recensenten zeggen dat ze hun kitties hun snorharen laten likken. Net als andere producten uit de Wellness-lijn is ook dit voedsel vrij van granen, vleesbijproducten, maïs, soja en kunstmatige toevoegingen.

Zelfs het blikje zelf verdient enige lof: het is gemaakt met wellness’s aangepaste omgekeerde ontwerp en gemakkelijk te openen lood om de maaltijd een fluitje van een cent te maken om te bereiden … waarvan we zeker weten dat uw kat het zal waarderen omdat ze “geduldig” wacht op haar diner!

Pros:

 • Favoriet bij zelfs kieskeurige katteneters
 • Vrij van kunstmatige ingrediënten
 • Aantrekkelijke smaak en hoog vochtgehalte bevordert de hydratatie van katten

Tegens:

 • Pas op voor visschubben en botten – sommige gebruikers waren bezorgd om deze in het product te vinden en maakten zich zorgen over een mogelijk verstikkingsgevaar
 • Bevat een relatief hoog koolhydraatgehalte voor vleesetende dieren
 • Niet alle katten zijn gek op de consistentie

6. Wellness Hapjes Kip Voorgerecht

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Wellness Cat Food Reviews [year]: Compleet merkoverzicht 13

Dit smakelijke voedsel zonder franje bevat premium ingrediënten zoals echte dierlijke eiwitten, omega-3-vetzuren, taurine, antioxidanten en andere belangrijke voedingsstoffen die een must zijn voor het algehele welzijn.

Gegarandeerde analyse:

Dit no-nonsense Wellness ingeblikte kattenvoer bevat hoogwaardige ingrediënten zoals echte dierlijke eiwitten, omega-3 vetzuren, antioxidanten en andere belangrijke mineralen en vitamines die een must zijn voor het welzijn van katten in het hele lichaam.

Dit ingeblikt voedsel ook wordt geleverd met een maximaal vochtgehalte van 82,0%, wat kan helpen de waterinname van uw kleintje te verhogen.

Veel recensenten merken op dat sinds ze dit natvoer aan het dieet van hun kat hebben toegevoegd, hun dieren er gezonder uitzien en gezondere stoelgang hebben om op te starten (ja, de poep van je kat kan een goede indicator zijn van haar algehele gezondheid – wie wist het?).

De volledig natuurlijke formule ondersteunt een gezond spijsverteringskanaal en is ideaal voor katten met gevoeligheden voor tarwe, maïs of soja… omdat je er niets van zult vinden in deze blikjes.

Pros:

 • Hoog in vocht voor gezonde gehydrateerde katten
 • Een geweldige bron van dierlijke eiwitten en weinig koolhydraten, waardoor het ideaal is voor kattendos
 • Bevat geen kunstmatige ingrediënten

Tegens:

 • Bevat fruit en groenten, waaronder veenbessen en wortels, die niet essentieel zijn voor de gezondheid van katten
 • Veel gebruikers uiten hun ongenoegen over het nieuwste recept en de formulering van dit natte voedsel

afbeelding van een grijze katachtige tekstballon

Soorten Wellness Kattenvoer

Een van de integrale filosofieën van wellness kattenvoermerk is om eenvoudige en natuurlijke ingrediënten te gebruiken die katten tijdens de maaltijd tevreden zullen stellen en een lang, gezond, gelukkig kattenleven zullen bevorderen.

Ze beloven voedsel te creëren dat ondersteunt wat ze noemen zijn vijf essentiële pijlers van kattenwelzijn:

 • Gezondheid van huid en vacht—belangrijk voor het voorkomen van huidproblemen zoals allergieën en hotspots
 • Energie— essentieel om je kleine leeuw in beweging te houden, sterk, lenig en trim!
 • Spijsvertering gezondheid—een must voor haar om voedingsstoffen goed te kunnen opnemen
 • Ogen, tanden en tandvlees— om haar te helpen zich bezig te houden met haar wereld en een goede tandheelkundige gezondheid te behouden (een goede tandheelkundige gezondheid is gekoppeld aan een langere levensduur – maar liefst 3 tot 5 extra jaren!)
 • Immuunfunctie-als uw kat een sterk immuunsysteem heeft, zal ze minder snel ziek worden met infecties en vele chronische ziekten, waaronder kanker en diabetes

Hiertoe zijn alle wellnessproducten vrij van maïs, tarwe en soja. Deze zijnre vrij vaak vulstoffen die je zult zien in merken van lagere kwaliteit. Ze bieden geen echte voedingswaarde voor katten.  Als er iets is, kunnen maïs, soja en tarwe de gezondheid van een kat schaden als ze gevoelig is voor een van hen.

Wellness belooft ook om voedingsmiddelen te produceren die vrij zijn van “rommel” zoals conserveermiddelen, kunstmatige kleuren en kunstmatige smaakstoffen. Binnen het merk heb je verschillende voedselopties om uit te kiezen! Hier zijn twee van de meest populaire Wellness food lijnen:

1. Wellness CORE Kattenvoer

imago van kernmerk

Deze lijn kattenvoer is graanvrij en richt zich op een hoog eiwitgehalte voor een optimale kattenvitaliteit. Als obligate carnivoren hebben uw katten en vooral uw jonge kittens een lot van dierlijk vlees en eiwitten!

CORE droogvoer bevat momenteel vijf originele recepten, Wellness Air Dried-voedsel en twee RawRev-producten (je maakt zo meteen kennis met één RawRev-product). CORE natvoer bevat hun Pates, Hearty Cuts, 95% Animal Protein, CORE Signature Selects, Divine Duos en Simply Shreds snacks.

2. Wellness Complete Health Kattenvoer

imago van wellness complete health merk

Wellness Complete Health lijn biedt producten die specifiek zijn geformuleerd om katten te ondersteunen in verschillende levensfasen en met verschillende levensstijlen-dit omvat nat en droogvoer voor katten, kittens en katten die alleen binnenshuis een beetje hulp nodig hebben om wat extra kilo’s te verliezen.

In tegenstelling tot Wellness CORE heeft Wellness Complete Health zowel graanvrije als “graaninclusieve” opties om uit te kiezen. Complete Health natvoer bevat een verscheidenheid aan voedselvormen en texturen om de voorkeuren van verschillende dieren aan te spreken. Deze omvatten patés, jus, gehakt, gesneden en hapjes. Wellness Kittles traktaties zijn ook opgenomen in de Complete Health lijn.

Wellness Cat Food Reviews [year]: Compleet merkoverzicht 1

Wellness Kattenvoer Recall Geschiedenis

afbeelding van een katachtige met tekst

Wellness is sinds 1997 drie keer teruggeroepen. Hier zijn de details die u moet weten over de incidenten, van de meest recente tot de meest verre:

 • Maart 2017: het wellnessbedrijf nam een “conservatieve stap” en riep veel van hun ingeblikte kattenvoerproducten terug. Dit komt omdat een kleine hoeveelheid metaal werd gevonden in sommige producten die zijn gemaakt in een faciliteit die wellness-merkproducten produceert. De besmette producten waren niet een deel van de WellPet LLC-familie – Wellness handelde gewoon uit een respectabele hoeveelheid voorzichtigheid en bezorgdheid.
 • Februari 2017: het wellnessbedrijf heeft vrijwillig Wellness 95% Beef Topper for Dogs ingeblikt hondenvoer teruggeroepen. De terugroepactie vond plaats omdat er bezorgdheid was dat het overmatige niveaus van een natuurlijk voorkomend schildklierhormoon voor rundvlees bevatte. Dit kan mogelijk leiden tot hyperthyreoïdie bij honden, waaronder symptomen zoals gewichtsverlies, braken, diarree, depressie, zwakte, verhoogde eetlust en dorst, frequent urineren en prikkelbaarheid.
 • Oktober 2012: het wellnessbedrijf nam het op zich om een vrijwillige terugroepactie uit te vaardigen voor wellness small breed adult health droog hondenvoer. Deze terugroepactie werd uitgegeven vanwege zorgen over een mogelijke vochtverontreiniging (die onder andere het risico op bacteriegroei met zich mee zou hebben gebracht).
 • Mei 2012: de FDA riep Wellness Complete Health Super5Mix Large Breed Puppy-formule terug. Deze terugroepactie werd uitgevaardigd vanwege zorgen over een mogelijke salmonellabesmetting.
 • Februari 2011: De Food and Drug Administration (FDA) heeft een terugroepactie uitgegeven voor wellness kip en haringrecepten en alle smaken wellness-ingeblikt voedsel met de houdbaarheidsdatum van 14 april tot en met 30 september 2013. De terugroepacties kwamen buit bezorgdheid over ontoereikende niveaus van thiamine in de producten. Thiamine (ook bekend als vitamine B1) is essentieel voor het koolhydraatmetabolisme. Katten hebben drie keer zoveel thiamine nodig als honden, wat betekent dat ze meer risico lopen op het ontwikkelen van een tekort aan deze kritieke voedingsstof. Tekenen van deficiëntie kunnen anorexia, gewichtsverlies, acidose veroorzaakt door de opbouw van lactaat (een veel voorkomend metabolisch bijproduct) en braken omvatten.

Voor wat het waard is, wellness en zijn bedrijf WellPet LLC leken goed werk te leveren door zo transparant mogelijk te zijn tijdens deze terugroepacties. Ze hebben naar verluidt hotlines geopend om ouders van huisdieren te helpen bij het regelen van retouren en terugbetalingen.

Het volstaat om te zeggen dat zelfs de strengst geïnspecteerde en gereinigde fabrieken onderhevig kunnen zijn aan potentiële verontreinigingen. Wellness heeft sindsdien beloofd ervoor te zorgen dat zijn ingrediënten en productieprocessen voldoen aan de strenge voorschriften en normen die zijn vastgesteld door de eminente AAFCO (Association of American Feed Control Officials).

Op hun website stellen ze dat hun verwerkingsfabriek “zorgvuldig” wordt ontsmet en dat ze speciale voorzorgsmaatregelen nemen om de temperatuur te controleren, producten routinematig te testen en ingrediënten goed op te slaan om kwaliteit, versheid en smaak te garanderen.

Wellness Cat Food Reviews [year]: Compleet Merkenoverzicht 15

Misschien vind je dat ook leuk om te weten al hun blikjes en plastic bekers zijn BPA-vrij (BPA is een synthetische verbinding die in verband is gebracht met een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen bij mens en dier, waaronder onvruchtbaarheid en hartaandoeningen). Als u 12,5 oz of 13,2 oz kattenvoerblikjes hebt met vervaldatums eerder dan maart 2021, kunnen hun deksels nog steeds BPA hebben, omdat dit de laatste batches waren om over te stappen.

Als u het zich afvraagt, kunt u op de hoogte blijven van de nieuwste terugroepacties voor dierenvoeding door onze pagina te bookmarken.

Wellness Cat Food Reviews [year]: Compleet merkoverzicht 1

Veelgestelde Vragen over Wellness

1. Is Wellness goed kattenvoer?

Naar onze mening is Wellness kattenvoer een goed product voor kittens, volwassen katten en zelfs oudere katachtigen. De hele lijn bevat een breed scala aan smaken, texturen en echte natuurlijke ingrediënten die zelfs de kieskeurigste katteneters kunnen aanspreken. Wellness-voedingsmiddelen worden bijna uitsluitend in Noord-Amerika vervaardigd en zijn vrij van soja, maïs en tarwe, evenals kunstmatige ingrediënten zoals smaakstoffen en kleuren.

2. Waar wordt Wellness kattenvoer geproduceerd?

Als onderdeel van de “Wellness-garantie” wordt wellness kattenvoer hier in Noord-Amerika geproduceerd (met uitzondering van hun Wellness Signature Selects, Divine Duos en natvoerzakjes, die in Thailand zijn gemaakt). Het bedrijf stelt ook dat de meerderheid van hun ingrediënten afkomstig zijn uit de Verenigde Staten en Noord-Amerika. Een klein percentage van hun ingrediënten wordt internationaal ingekocht.

3. Is Wellness kattenvoer AAFCO goedgekeurd?

De meeste wellnessproducten zijn goedgekeurd door de AAFCO (Association of American Feed Control Officials) en geformuleerd om te voldoen aan de strenge normen van de AAFCO.

AAFCO is een non-profitorganisatie van lokale, provinciale, federale en internationale regelgevers die strenge normen vaststellen (en regelmatig bijwerken) voor voedingswaarde, etikettering en productie van huisdiervoedingsproducten. Op hun website stelt Wellness: “Naast het formuleren van onze recepten met onze strenge normen, hebben we onze producten bijgewerkt om ervoor te zorgen dat ze allemaal AAFCO-compatibel zijn.”

4. Waar kunt u Wellness kattenvoer kopen?

U kunt Wellness kattenvoer kopen waar u normaal gesproken uw huisdierproducten koopt. Dit omvat online externe retailers en in de meeste fysieke dierenwinkels. Sommige retailers bieden zelfs automatische verzending of “abonneren en opslaan” -opties, zodat u een beetje geld kunt besparen op het voedsel van uw kat door het automatisch op gezette tijden te laten bezorgen.

5. Wat is de prijs van Wellness kattenvoer?

De prijs van Wellness kattenvoer hangt af van het specifieke product dat u krijgt en waar u het vandaan haalt. Bepaalde online retailers zoals Amazon bieden vaak speciale kortingen.

Maar veel dierenwinkels bieden klantloyaliteitsprogramma’s aan waar u zich kunt aanmelden voor kortingen en kortingsbonnen. Over het algemeen is de prijs van Wellness kattenvoer is concurrerend in vergelijking met andere toonaangevende merken, vooral gezien het feit dat het een product van relatief hoge kwaliteit is.

wellness kattenvoer beoordelingen

Conclusie

Het wellness kattenvoermerk bestaat al sinds de jaren 1990 en in die tijd heeft het een aantal moeilijke tijden doorgemaakt. Dat gezegd hebbende, het blijft een over het algemeen gerespecteerd huisdiervoedingsmerk en heeft producten om het te bewijzen.

In dit artikel hebben we je een beetje geschiedenis over dit bedrijf gegeven om je het gevoel te geven dat je een goed geïnformeerde consument bent … met serieuze koopkracht!

We hebben het ook gehad over enkele van de beste producten die Wellness te bieden heeft, waaronder droogvoer en nat ingeblikt voedsel. Uiteindelijk is het aan jou en je bontbal om erachter te komen welk type voedsel het beste werkt in termen van kwaliteit, prijs en algehele diergezondheid.

Ken je een andere kattenliefhebber in je leven die op zoek is naar een nieuw soort dierenvoer voor hun geliefde dier? Zorg ervoor dat u deze uitgebreide beoordeling met hen deelt en bezoek de rest van onze website voor meer nuttige informatie!