Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen : wat u moet weten


0

Smaak van het wild

In deze Taste of the Wild kattenvoerrecensies zullen we bespreken wat Taste of the Wild kattenvoer anders maakt dan andere merken, aangeboden varianten en of er veiligheidsproblemen zijn waar u op moet letten.

Taste of the Wild kattenvoer is een lijn van huisdiervoeding die een beroep doet op het niet-gedomesticeerde gehemelte van je harige metgezel. Vraag is, moet je gehoor geven aan de roep van het wild als het gaat om de voeding van je katachtige vriend?

Volgens het bedrijf zijn de belangrijkste ingrediënten in hun huisdiervoedingslijn: geroosterd hert, geroosterde eend, gerookte forel, gerookte zalm, kwartel en Angus-rundvlees. Van deze eiwitten wordt gezegd dat ze vergelijkbaar zijn met wat de voorouders van katten in het wild zouden hebben gegeten.

Het merk gelooft dat het geven van felines voeding vergelijkbaar met het dieet van hun voorouders optimaal zal zijn voor hun gezondheid.

Voor sommigen lijkt het misschien vergezocht om katachtigen met wilde smaken te verleiden, maar heb je het gedrag van je kat opgemerkt als het gaat om je eten? Je merkt soms dat ze iets van je bord proberen te stelen, terwijl ze het op andere momenten niet eens een tweede blik gunnen.

Let de volgende keer dat je eet op welke keukens hen interesseren en welke niet. De kans is groot dat ze proberen voedsel met een hoog eiwitgehalte te nemen, zoals vlees of vis. Immers, voordat ze worden gedomesticeerd, staan kitties erom bekend dat ze in het wild op hun voedsel jagen.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen [year]: Wat u moet weten 1

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen [year]: Wat u moet weten 2

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen [year]: Wat u moet weten 2

Beoordeeld Taste of the Wild Cat Foods

 1. Smaak van het wild Rocky Mountain Feline Recept
 2. Smaak van het wild Rocky Mountain Feline Formule
 3. Smaak van het wild Canyon River Feline Recept
 4. Smaak van het wild Canyon River Feline Formule
 5. Smaak van het wild Lowland Creek Feline Recept

Smaak van het wilde kattenvoer is verkrijgbaar in nat en droogvoer. Er zijn verschillende redenen om de ene boven de andere te kiezen, maar het is eenll komt neer op de voorkeuren van je kitties.

Ingeblikte Taste of the Wild kattenvoer bevat stukjes vlees en groenten die zijn verrijkt met vitamines en mineralen. Deze eiwitblokjes zijn bedekt met jus. De saus maakt het niet alleen gemakkelijk om naar beneden te gaan, maar het verhoogt ook de smaakintensiteit.

Smaak van het Wild Rocky Mountain Feline Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen [year]: Wat u moet weten 9

Afgezien van geroosterd hert, bevat het ook gerookte zalm, kippenmeel, oceaanvismeel, erwteneiwit, aardappeleiwit. Dit is erg aantrekkelijk, zelfs voor kieskeurige eters.

De Rocky Mountain is de thuisbasis van een aantal grote katachtigen zoals poema’s en bobcats. Het is ook een stampende grond voor hun prooi, waaronder elanden en herten, geweldige bronnen voor hertenvlees.

Wat zit er in

Afgezien van geroosterd hert, omvatten eiwitbronnen gerookte zalm, kippenmeel, oceaanvismeel, erwteneiwit, aardappeleiwit. Het Rocky Mountain Feline-recept bevat ook erwten, zoete aardappelen, kippenvet, gedroogde cichoreiwortel, tomaten, yucca schidigera-extract, bosbessen en frambozen, die vitamines en mineralen leveren aan het dieet van uw kat.

Als klap op de vuurpijl heeft het ook probiotica die helpen om het spijsverteringskanaal van uw huisdier soepel en gezond te laten verlopen. Aminozuren, zoals taurine, zijn ook aanwezig, waardoor ogen en hart gezond blijven.

Pros
 • Het Rocky Mountain Feline Recept is zeer aantrekkelijk, zelfs voor kieskeurige eters.
 • De vetzuren, zoals die van oceaanvismeel, geven katachtigen een glanzende vacht van zachte vacht en het verminderde ook de verharing.
 • Een overzicht van de ingrediënten onthult dat het taurine heeft, waardoor ogen en hart in goede vorm blijven.
 • Volgens sommigen lost dit droge kattenvoer spijsverteringsproblemen op, zoals constipatie, diarree en braken.
 • Poep zou merkbaar minder stinken wanneer katten Rocky Mountain Feline Recipe eten.
 • Voedselrecensies van eigenaren van ondervoede katten en kittens beweren dat deze variant hen in staat stelt om snel aan te komen,
 • Het Rocky Mountain Feline-recept wordt als redelijk betaalbaar beschouwd gezien de hoogwaardige ingrediënten.
 • Eigenaren van zwaarlijvige katachtigen merkten op dat hun huisdieren gewicht verloren, maar er nog steeds gezond uitzien.
 • Geweldig voor kitties van alle leeftijden.
 • Gedroogde cichoreiwortel hierin helpt bij een goede spijsvertering en ondersteunt de algehele gezondheid.
Tegens
 • Een paar oude consumenten merkten op dat sommige zakken van het Rocky Mountain Feline Recipe grappig rookten en dat hun harige vriend het niet zal eten.

Smaak van de Wild Rocky Mountain Feline Formula

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen [year]: Wat u moet weten 10

Als je van de ingrediënten van het Wild Rocky Mountain-recept houdt, maar je kat de voorkeur geeft aan nat voedsel, is dit degene voor hem.

Als je van de ingrediënten van het Wild Rocky Mountain-recept houdt, maar je kat geeft de voorkeur aan natvoer, bekijk dan deze variant van ingeblikt voedsel.

Wat zit er in

Net als de droogvoerversie gebruikt Taste of the Wild Rocky Mountain Feline Formula geroosterd hert en zalm als de primaire eiwitbronnen. Andere eiwitten zijn visbouillon, kippenbouillon, kippenlever, kip, gedroogd eiwit en oceaanvis.

Het bevat ook ingrediënten die het vitamine- en mineralengehalte verhogen, waaronder yucca schidigera-extract, frambozen, tomaten en bosbessen. Het heeft ook aminozuren uit koper en mangaanchelaat.

Pros
 • Het graanvrije recept van de Rocky Mountain Feline Formula hielp spijsverteringsproblemen op te lossen.
 • Een goed gezichtsvermogen en een gezond hart wordt verzekerd door de taurine die aanwezig is op dit kattenvoer
 • Boordevol voedingsstoffen die de algehele gezondheid behouden en de vacht zacht en glanzend houden.
 • Een overzicht van de ingrediënten onthult dat het droge cichoreiwortel heeft, een goede bron van vezels die helpt bij een goede spijsvertering.
 • Het kan worden gegeven aan kittens, volwassenen en zelfs oudere katten.
Tegens
 • Het uiterlijk van dit natte kattenvoer blijft veranderen, merkten verschillende kopers op.
 • De smaak van de Rocky Mountain Feline Formula is niet al te aantrekkelijk; katteneigenaren have nam zijn toevlucht tot pureren omdat sommige katten alleen de jus graag likten.
 • Een paar shoppers vinden dit ingeblikte kattenvoer prijzig.

Smaak van de Wild Canyon River Feline Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen [year]: Wat u moet weten 11

Het laaggelegen gebied van de Canyon River is rijk aan eiwitbronnen in en uit het water. Als je katachtige metgezel van vis (forel) houdt, is deze variant misschien wel de juiste keuze.

Het laaggelegen gebied van de Canyon River is rijk aan eiwitbronnen in en uit het water. Als je katachtige metgezel van vis houdt, is deze Taste of the Wild kattenvoervariant misschien wel de juiste keuze.

Wat zit er in

De belangrijkste ingrediënten in deze formulering zijn forel en gerookte zalm. Beide vissen zijn uitstekende bronnen van vetzuren die een gezonde huid en vacht bevorderen. Andere bronnen van eiwitten zijn oceaanvismeel, erwteneiwit en aardappeleiwit.

Wat betreft vitamines en mineralen, bronnen ervan omvatten frambozen, bosbessen, yucca schidigera-extract en gedroogde cichoreiwortel. Het heeft ook fermentatieproducten die tot doel hebben het spijsverteringskanaal gezond te houden.

Pros
 • Kieskeurige eters houden van de smaak van deze brokjes.
 • Volgens kattenouders merkten ze minder verharing en gezonder uitziende vacht.
 • Taurine in deze Taste of the Wild droog kattenvoer zorgt ervoor dat je kittens een gezond hart en ogen hebben.
 • Geschikt voor katachtigen in alle levensfasen.
 • Katteneigenaren hebben opgemerkt dat hun huisdieren meer tevreden zijn na het eten.
 • Er is merkbaar minder geur van poep wanneer katten dit droge voedsel krijgen.
Tegens
 • Het hoge eiwitgehalte van dit Taste of the Wild droge kattenvoer veroorzaakte ondervoeding bij enkele huisdieren.
 • Een paar zakken van dit droogvoer lijken slecht te zijn geworden omdat ze heel anders rookten dan eerdere bestellingen, zoals door verschillende consumenten werd vermeld.

Smaak van de Wild Canyon River Feline Formula

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen [year]: Wat u moet weten 12

Als je dol bent op de inhoud van de Canyon River-brokjes, maar je harige maatje is meer dol op het kauwen van nat voedsel, dan is deze variant misschien net wat je nodig hebt.

Als je dol bent op de inhoud van het droogvoer van de Canyon River, maar je harige vriend is meer dol op het kauwen van nat kattenvoer, dan is deze variant misschien net wat je nodig hebt.

Wat zit er in

De primaire eiwitbron voor dit ingeblikt voedsel is forel en gerookte zalm. Het bevat ook bouillon van vis, groente en oceaanvis, waardoor het smaak en vocht krijgt.

Andere ingrediënten zijn gedroogd eiproduct, aardappelzetmeel, erwtenmeel, wortelen, guargom, natuurlijk aroma, zonnebloemolie, zoete aardappelen, natriumfosfaat, zout, kaliumchloride, inuline, tomaten, bosbessen, frambozen, taurine, DL-methionine, cholinechloride, thiaminemononitraat, yucca schidigera-extract, vitamine E-supplement, natriumseleniet, niacinesupplement, d-calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavinesupplement, vitamine A-supplement, biotine, kaliumjodide, vitamine D3 supplement, vitamine B12 supplement, foliumzuur.

Aminozuren uit ijzer, zink, koper en mangaanchelaat zijn ook aanwezig.

Pros
 • Het heeft aminozuren die een gezond hart en ogen bevorderen.
 • Dit ingeblikte voedsel hielp bij het snel herstel van ondervoede katachtigen, zeiden sommige eigenaren.
 • Het vochtgehalte in dit Taste of the Wild kattenvoer is vrij hoog, waardoor constipatie bij oudere katten wordt verlicht.
 • Volgens katteneigenaren ervaren hun huisdieren niet langer braken of diarree vanwege dit product.
Tegens
 • Een beetje duur in vergelijking met zijn tegenhanger voor droogvoer.

Smaak van het Wild Lowland Creek Feline Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen [year]: Wat u moet weten 13

Als je katachtige een subtielere smaak smaak wil, is een andere optie voor jou deze variant met eiwitten uit geroosterde kwartels, kip, kalkoen en eend.

Als je kat een subtieler smaakprofiel wil, is een andere optie deze variant die eiwitten van vliegende dieren bevat.

Wat zit er in

Het belangrijkste eiwit komt van geroosterde kwartels en eenden. Het bevat ook eendenmeel, kalkoenmeel, kippenmeel en linzen voor spieropbouw. Wat betreft bindmiddelen en koolhydraten, het heeft zoete aardappelen en erwten.

Andere dierlijke bijproducten zijn zalmolie en kippenvet. Om hun voedingsbehoeften te voltooien, heeft deze variant ook DL-methionine, zout, kaliumchloride, cholinechloride, taurine, bosbessen, frambozen, tomaten en gedroogde cichoreiwortel, naast andere vitamine- en mineralensupplementen.

Pros
 • Kitties vinden deze variant best lekker.
 • Het heeft vitaminen en mineralen die groei en ontwikkeling ondersteunen.
 • Het is budgetvriendelijk en verrukt veel eigenaren.
 • Goede voeding voor zowel jonge als oude katten.
Tegens
 • Recente releases komen met brokjes die groter zijn en grappig ruiken.

Smaak van de Wilde PROOI

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen

Taste of the Wild biedt een speciale variant genaamd PREY. Wat het anders maakt, is dat het geschikt is voor katachtigen met voedselgevoeligheden. Het heeft minder additieven, gericht op de eiwitbronnen en essentiële vitamines en mineralen die lichaamsfuncties ondersteunen.

Taste of the Wild PREY kattenvoer is er in twee smaken: Angus Beef en Turkey. Afgezien van deze eiwitten, zijn de twee andere vitale ingrediënten linzen en zonnebloemolie. Een linzen is een peulvrucht die rijk is aan vezels, maar laag in vet en calorieën.

Het is ook een goede bron van eiwitten. Het derde belangrijke ingrediënt is zonnebloemolie. Deze olie is rijk aan vitamine A, B, D en E en omega-vetzuren die allemaal belangrijk zijn voor het behoud van een gezonde huid en glanzende vacht.

Hoewel het nog steeds supplementen en probiotica bevat die te vinden zijn in ander Taste of the Wild kattenvoer, zijn de koolhydraatbronnen aanzienlijk verminderd. Taste of the Wild PREY kattenvoer bevat geen aardappelen of zoete aardappelen. Het mist ook aardappeleiwit, kippenvet en kippenmeel dat wordt aangetroffen in andere niet-PROOIvarianten.

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen [year]: Wat u moet weten 2

Merkachtergrond en productie

Taste of the Wild is een lijn van dierenvoeding vervaardigd door Diamond Pet Food Inc., die eigendom is van Schell en Kampeter, Inc. Ze hebben geavanceerde faciliteiten in Californië, Missouri, Arkansas en South Carolina om ingrediënten voor hun aanbod te verwerken en voor te bereiden.

Componenten die ze gebruiken zijn afkomstig van zowel lokale als internationale leveranciers om ervoor te zorgen dat ze van hoge kwaliteit zijn en het stelt hen in staat om aan de marktvraag te voldoen.

Geef Taste of the Wild nat kattenvoer als:

 • Je kat drinkt niet genoeg water. Nat kattenvoer bevat 60% meer water in vergelijking met brokjes. Dit zorgt ervoor dat je poesje gehydrateerd blijft. Uitdroging bij katachtigen, net als andere zoogdieren, kan leiden tot nierfalen en andere gezondheidsproblemen.
 • Je katachtige is een kieskeurige eter. Natvoer kan heel aantrekkelijk zijn voor katten omdat het verschillende texturen heeft – stevige stukjes waar ze aan kunnen knabbelen gemengd met een smaakvolle jus.

Zich herinneren! Omdat natvoer snel bederft, moet je restjes in de koelkast bewaren, zodat het niet verloren gaat. Je kunt hun overgebleven nat kattenvoer geven tijdens hun volgende voeding.

Geef Taste of the Wild droog kattenvoer als:

 • Je harige vriend is een rommelige eter. Als je een eigenzinnige katachtige hebt die de neiging heeft om tijdens het eten aan zijn eten te poten, dan zou het het beste zijn om hem brokjes te geven. Geloof me, het opruimen van gemorst kattenvoer van de vloer is veel gemakkelijker in vergelijking met het schoonmaken van gemorst natvoer.
 • Je kat houdt ervan om zijn maaltijden te portioneren. Sommige kittens eten hun eten niet in één stoel. Sommigen geven er de voorkeur aan om een paar hapjes te eten, hun vrolijke manier van spelen en het aanrichten van ravage in je woning, en dan terug te gaan voor meer als ze weer honger krijgen. Omdat brokjes droog zijn, zullen ze niet bederven, zelfs niet als ze voor lange periodes worden weggelaten. Uw portemonnee zal u zeker dankbaar zijn als u kiest voor it.

Zich herinneren! Droogvoer is dicht opeengepakt, wat betekent dat een kopje droog kattenvoer meer calorieën bevat in vergelijking met een kopje nat kattenvoer. Dit moet in gedachten worden gehouden om te voorkomen dat ze overvoeren.

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen [year]: Wat u moet weten 15

Waar moet je op letten bij kattenvoer?

We houden van onze bontbaby’s; daarom doen we ons best om hen voedsel te geven dat hen tevreden zou stellen. Maar dit is misschien niet altijd ideaal. Ze toestaan om een stuk pizza van ons bord te halen, ziet er misschien schattig uit, en ze zouden tevreden lijken nadat ze het hebben weggekaapt, MAAR dat plakje kan leiden tot spijsverteringsproblemen, ook wel braaksel op het tapijt.

Om dit te voorkomen, moet u ze voedsel geven met hoogwaardige ingrediënten. Katachtigen zijn vleesetend, wat betekent dat hun primaire bron van eiwitten dierlijk vlees is. Door ze kip, vis of biefstuk te geven, blijft hun systeem soepel werken. Maar door ze prime cuts van eiwitten te geven, kan het duur worden, heel snel.

De volgende beste optie is het kopen van nat of droog kattenvoer of beide. Maar dat betekent niet alleen het oppakken van een zak of blikje dierenvoer. U moet etiketten controleren op ingrediënten om er zeker van te zijn dat het meestal is gemaakt van eiwitten.

Wees voorzichtig met dierenvoeding met veel koolhydraten, vooral granen. Zoals hierboven vermeld, kunnen granen huid- en spijsverteringsallergieën veroorzaken bij sommige katachtigen die het niet kunnen verdragen om ze in te nemen. Twee ingrediënten waar je op moet letten zijn tarwe en maïs. Aan de andere kant zijn aardappelen en zoete aardappelen goed voor katten, dus zorg ervoor dat je geen koolhydraatbronnen in kattenvoer neemt.

Nu vraag je je waarschijnlijk af: ‘Als granen slecht zijn voor katten, waarom gebruikt droog kattenvoer ze dan?’ Granen dienen als bindmiddel in brokjes, waardoor fabrikanten ze dicht kunnen verpakken. Ze dienen ook als een extender of een manier om voedsel te bulken terwijl ze kosten besparen. Maar er zijn andere kitty-voedselvriendelijke bindmiddelen zoals aardappelen, zoete aardappelen en erwten die in plaats daarvan kunnen worden gebruikt. Kippenmeel dient ook als bindmiddel, vooral in droogvoer voor huisdieren.

Dus, welk merk biedt dergelijke dierenvoeding aan? Smaak van het wilde kattenvoer.

Smaak van de wilde kattenvoeringrediënten

In de wildernis jaag je op kleine dieren zoals muizen, knaagdieren, kikkers, eekhoorns, vissen – ze verslinden elk stukje van hen, van kop tot staart, om de juiste voeding te krijgen. Tegenwoordig geven sommige eigenaren rauw vlees aan hun katten als een manier om een verwilderd dieet na te bootsen. Niet iedereen is echter enthousiast over het geven van rauwe eiwitten aan hun kat, laat staan het voeren van levend aas, wat dat betreft.

Dit is waar Taste of the Wild voedsel voor kitties binnenkomt. Een overzicht van de belangrijkste ingrediënten onthult dat de brokjes en natvoer van het merk eiwitten bevatten van dieren zoals forel, herten, elandzalm, eend, koe en kalkoen. Ze bieden eiwitten, nodig om de groei en ontwikkeling van kittens te ondersteunen, terwijl ze ook de juiste voeding leveren voor volwassenen en oudere katachtigen.

Taste of the Wild kattenvoer wordt aangeboden in zowel droog kattenvoer als natvoer om tegemoet te komen aan de verschillende behoeften van uw katachtige vriend.

Smaak van het wilde kattenvoer is graanvrij

Sommige termen die je meteen in een zak of blikje Taste of the Wild kattenvoer zou zien is “graanvrij.” Maar waarom zou dit belangrijk zijn voor eigenaren van gezelschapsdieren? Als plichtsgetrouwe metgezellen van onze harige vrienden, willen we hen het beste geven om ervoor te zorgen dat ze hun hele leven gezond blijven.

Volgens historici en onderzoekers zijn katten obligate carnivoren. Dat betekent dat hun lichaam meer geschikt is om vlees te gebruiken voor hun eiwitbehoeften. Het spijsverteringskanaal van een kat is korter in vergelijking met andere zoogdieren die een plantaardig dieet eten. De korte lengte van hun spijsverteringskanaal betekent dat katten gemakkelijk eiwitten van dieren kunnen verteren, vooral als het rauw is, in vergelijking met graan.

Als je denkt dat planten gemakkelijk te verteren zijn, zijn koeien een goed voorbeeld om naar te kijken. Ze hebben vier magen, waardoor ze gras kunnen verteren. Stel je nu voor dat je je katachtigen iets geeft dat ze niet horen te eten, hoe denk je dat hun maag zal reageren?

Op een gegeven moment heb je misschien gemerkt dat je katten gasachtig worden of een paar dagen verstopt raken. In sommige gevallen kunt u projectielbraken of diarree van uw katten hebben ervaren. Hoewel deze symptomen een reden tot bezorgdheid zijn, kan het in de meeste gevallen zo eenvoudig zijn als het voedsel dat ze eten niet bij hen past.

Het hebben van graan of een hoge concentratie koolhydraten in hun dieet kan er ook toe leiden dat katten overgewicht krijgen. Koolhydraten zijn eenvoudige suikers die veranderen in opgeslagen vet als ze niet op de juiste manier worden gebruikt. Ook zijn granen geïdentificeerd als boosdoeners bij spijsverterings- en huidallergieën bij katachtigen. Het is het beste om te voorkomen dat je je kitties voedsel geeft dat rijk is aan graan.

Wat is de beste Smaak van de Wilde smaak?

Dit is afhankelijk van je katten. Geven ze de voorkeur aan geroosterd hert, kalkoen, zalm, forel of eend? Smaak van de wilde kattenvoer komt in PREY, Rocky Mountain, Canyon River en Lowland Creek varianten. PREY wordt aangeboden in Angus-rundvlees- en kalkoensmaken, terwijl Rocky Mountain zalm en geroosterd hert als hoofdingrediënten heeft.

Visliefhebbers zullen genieten van forel en zalm in de Canyon River-variant, terwijl de Lowland Creek eiwitten uit eend en kwartels biedt. Houd er rekening mee dat sommige van de niet-PREY-varianten extra componenten hebben zoals zoete aardappelen en kippenmeel, die u al dan niet kunt overwegen voor het levensonderhoud van uw kat.

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen [year]: Wat u moet weten 16

Taste of the Wild kattenvoer terugroepacties en veiligheidskwesties

Taste of the Wild kattenvoer wordt zorgvuldig vervaardigd in verschillende fabrieken in de VS. In 2012 riep het echter duizenden katten- en hondenvoer terug. De eenheden zouden positief hebben getest op salmonella.

Salmonella bij katachtigen veroorzaakt gastro-enteritis en bloedvergiftiging, wat tot de dood kan leiden. Een andere reden om op je hoede te zijn voor salmonella is dat het kan worden doorgegeven van katten op mensen.

Sinds 2012 zijn er geen andere terugroepacties uitgegeven door Taste of the Wild.

Dus, is het veilig om Taste of the Wild aan je katachtige metgezel te voeren? Het antwoord is: JA.

Smaak van het wilde kattenvoer voor kitten

Het merk wil het leven van zowel katten- als kattenouders zo gemakkelijk mogelijk maken. Om dit te garanderen, formuleerde Taste of the Wild al zijn natte en droge kattenvoer om de juiste voeding te bieden die katten van alle leeftijden nodig hebben.

Taste of the Wild kattenvoer bevat vitamine A, B, D en E die allemaal nodig zijn voor de juiste groei en ontwikkeling van kittens. Het heeft ook vetzuuringrediënten waarvan bekend is dat ze helpen bij de ontwikkeling van hersen- en oogfuncties bij jonge zoogdieren.

Smaak van het wilde kattenvoer met zalmingrediënten

Taste of the Wild kattenvoer is er in verschillende smaken. Maar ongeacht het belangrijkste eiwit, ze bevatten allemaal vlees van zalm, of een vorm ervan, zoals zalmolie of de bouillon ervan. Zalm is een goede bron van DHA, een Omega-3 vetzuur. Net als bij mensen staat DHA bekend om zijn voordelen bij de ontwikkeling van hersenen en gezichtsvermogen.

Brokken in Taste of the Wild ingeblikt voedsel

Het is gemakkelijk om aan te nemen dat de brokken in elk blikje Taste of the Wild nat kattenvoer is gemaakt van pure dierlijke eiwitten. Maar volgens het merk zijn de blokjes een combinatie van vlees en groenten. Ze zijn ook doordrenkt met supplementen van vitamines en mineralen. De brokken baden in smaakvolle jus die het gemakkelijk maakt om te eten.

Als je katten de voorkeur geven aan paté boven brokken, kun je een beetje water aan de blokjes toevoegen en jus en het vervolgens pureren. Het zal resulteren in een paté-achtige consistentie die je katachtige vriend gemakkelijk kan opschudden.

Taste of the Wild Cat Food Beoordelingen [year]: Wat u moet weten 17

Is smaak van het wilde kattenvoer gezond?

Elke smaak van het wildgraanvrije droge kattenvoer is graanvrij, glutenvrij en bevat geen maïs of soja. De volledig natuurlijke formules ondersteunen een gezonde spijsvertering met gechelateerde mineralen en zoete aardappelen en ondersteunen een gezonde vacht met hun unieke omega-vetzuurmix.

Is smaak van het wild veilig voor katten?

Ja! Voed je favoriete katachtige met het uitgebalanceerde dieet dat de natuur beoogt met Taste of the Wild Rocky Mountain Grain-Free Dry Cat Food! Gemaakt met ingrediënten van vertrouwde en duurzame bronnen zonder graan, maïs, tarwe, vulmiddel, kunstmatige smaakstoffen, kleuren of conserveermiddelen maakt dit recept perfect voor gevoelige katachtigen.

Is de smaak van het wilde kattenvoer koolhydraatarm?

Elke smaak van het wildgraanvrije ingeblikte kattenvoer is graanvrij, glutenvrij en bevat geen maïs of soja. De verbazingwekkend smakelijke textuur zal keep je kat geniet van maaltijd na maaltijd, plus, de ingeblikte recepten met hun onweerstaanbare jus houden je kat gehydrateerd terwijl je zijn koolhydraatinname verlaagt.

Hoeveel calorieën zijn er in de smaak van het wilde kattenvoer?

Caloriegehalte: Bevat 390 kcal per kopje berekende metaboliseerbare energie.