Merrick Cat Food Review voor : alles wat u moet weten


0

Merrick Kattenvoer

We houden van onze harige kattenvrienden. We willen dat ze gezond zijn en genieten van hun maaltijden. We houden ervan om ze met verve te zien eten wanneer we eindelijk de jackpot winnen van het kopen van het voedsel dat ze echt lekker vinden. Maar laten we eerlijk zijn – kitties zijn veel kieskeuriger dan hun honden tegenhangers.

Met de honderden keuzes voor kattenvoer die er zijn, zijn we belast met het vinden van het beste kattenvoer dat we kunnen bieden dat past bij de behoeften van onze katten, en natuurlijk ook door hen is goedgekeurd.

Dit artikel, Merrick Cat Food Review, gaat over een van de meest bekende merken als het gaat om dierenvoeding. De Merrick Cat Food-lijn biedt ons een goede selectie kattenvoer op basis van hun levensfase en dieetvereisten.

Met elke zak of blikje dierenvoeding belooft Merrick echt heel voedsel, ingrediënten van hogere kwaliteit, gezondheid die je kunt zien en voedsel dat in hun Hereford-keuken is gemaakt, te bieden. Volgens hun vijfde belofte geeft Merrick terug aan gemeenschappen die zich inzetten om het leven van huisdieren en huisdierouders beter te maken.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 1

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 2

Merrick’s kattenvoer is verdeeld in drie regels: Purrfect Bistro, Backcountry en dieet met beperkte ingrediënten.

Om u te helpen bij het kiezen van de juiste soorten kattenvoer voor uw lieve metgezel, hebben we deze kattenvoerbeoordeling gemaakt van enkele van de hoog aangeschreven dierenvoeding van het merk.

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Merrick Kattenvoer Vergelijking

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 2

Recenseerde Merrick Cat Foods

 1. Merrick Purrfect Bistro Graanvrij Indoor Senior Recept
 2. Merrick Purrfect Bistro Graanvrij Thanksgiving Day Dinner
 3. Merrick Backcountry Raw Infused Game Bird Recept
 4. Merrick Backcountry Graanvrij Kitten Recept
 5. Merrick Dieet met beperkt ingrediënt graanvrij
 6. Merrick Dieet met beperkt ingrediënt graanvrije echte zalmpastei

Merrick Cat Food Review: Purrfect Bistro

Purrfect Bistro is 100% graanvrij en beweert goed verteerbaar te zijn. Het heeft Omega-3 en 6 voor een gezonde huid en vacht. Terzijde from dierlijke eiwitten, het bevat vezelrijke producten zoals zoete aardappelen, alfalfa en erwten.  Purrfect Bistro is er in zowel natte als droge soorten en heeft in totaal meer dan 40 varianten.

1. Merrick Purrfect Bistro Graanvrije Indoor Senior

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 10

Speciaal gemaakt voor binnenkatten van 7 jaar of ouder. Het heeft minder calorieën en kippenvet, maar bevat meer eiwitten ten behoeve van de spier- en gewrichtsgezondheid van oudere huisdieren.

Deze lijn kattenvoer is speciaal gemaakt voor binnenkatten van 7 jaar of ouder. Dit recept bevat minder calorieën en kippenvet, maar bevat meer eiwitten ten behoeve van de spier- en gewrichtsgezondheid van oudere huisdieren.

De hoofdingrediënten zijn echte kip (uitgebeende kip) plus zoete aardappel. Het heeft vezels voor haarbal controle; Omega-vetzuren voor de gezondheid van huid en vacht; en is verrijkt met vitaminen, mineralen, probiotica en antioxidanten.

Afgezien van echte kip, kippenvet en zoete aardappel, vermelden de eerste vijf ingrediënten kalkoenmeel, aardappelen en kippenmeel.

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 11

Gegarandeerde analyse

Pros

 • Senioren zijn er dol op! De meeste kopers vinden dat hun kieskeurige senior katten absoluut dol zijn op het Merrick Purrfect Bistro Grain-Free Indoor Senior kattenvoer. Hun katachtige metgezellen kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen. Een klant heeft verklaard dat haar katten die eerder last hadden van verlies van eetlust, aten alsof hun leven ervan afhing.
 • Precies de juiste maat. De brokgrootte van de Merrick Purrfect Bistro Grain-Free Indoor Senior is klein, wat het voor oudere kitties gemakkelijker maakt om te kauwen, en dus ook gemakkelijker voor hen om te verteren. Het is vooral perfect voor oudere katachtigen die minder tanden hebben dan vroeger.
 • Hielp bij het oplossen van enkele spijsverteringsproblemen. Verschillende ouders van gezelschapsdieren hebben gezegd dat dit voedsel stopte, of op zijn minst de frequentie van het braken van hun oudere huisdieren aanzienlijk verminderde. Een eigenaar van een 17-jarige kat zei dat het vezelgehalte van de Merrick Purrfect Bistro Grain-Free Indoor Senior hielp bij het elimineren van harde ontlasting voor zijn harige maatje. Een handvol eigenaren merkte op dat de kattenbakgeur ook werd verminderd, evenals de hoeveelheid vast afval.
 • Helpt bij het handhaven van een gezond gewicht. Hoewel het misschien lekker is en oudere muizen lijkt te motiveren om te eten, zou de Merrick Purrfect Bistro Grain-free Indoor Senior huisdieren hebben geholpen een gezond gewicht te behouden. Dit is vooral gunstig voor oudere huisdieren die meer gewicht zijn gaan krijgen als gevolg van verminderde activiteit.

Tegens

 • Iets te kruimelig. Een paar klanten hebben ontdekt dat dit kattenvoer meer voedselstof bevat dan andere merken dierenvoeding. De kleine, kruimelige brokjes hebben de neiging om voedselstof achter te laten op het gerecht van de kat. Het voedselstof draagt bij aan het gewicht van de zak, maar wordt niet echt geconsumeerd door hun huisdieren.

Conclusie

De Purrfect Bistro Grain-free Indoor Senior lijkt een goede keuze voor veel oudere katten. De smaak motiveert hen om te eten en een gezonde eetlust te hebben, wat erg belangrijk is bij oudere katten. Dit kattenvoer lijkt ook enkele bestaande spijsverteringsproblemen die een paar katten hadden te hebben verbeterd of zelfs opgelost.  De perfecte brokgrootte maakt het voor oudere gemakkelijker om te kauwen.

2. Merrick Purrfect Bistro Gehakt Thanksgiving Day Dinner

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 12

Dit smakelijke kattenvoer heeft echte uitgebeende kalkoen in hartige jus gehakt en het is vrij van granen. Echt een Thanksgiving-feest voor je bontbaby!

Dit graanvrije ingeblikte kattenvoer heeft echte uitgebeende kalkoen in smakelijke jus gehakt. De rest van de eerste vijf ingrediënten zijn echte kip (uitgebeende kip), kippenlever, kalkoenbouillon en uitgebeende eend.

Echt een Thanksgiving-feest voor je bontbaby! Het heeft ook voedzame bronnen van koolhydraten en vezels, zoals zoete aardappel, veenbessen en biologische alfalfa.

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 13

Gegarandeerde analyse

Pros

 • Kwaliteitsingrediënten. Katteneigenaren houden van het hoogwaardige, voedzame voedsel in het Merrick Purrfect Bistro Grain-Free Minced Thanksgiving Day Dinner. Ze waarderen vooral het feit dat de ingrediënten geen vulstoffen zoals maïs of voedselbijproducten bevatten. De meeste klanten die dit kattenvoer kopen, zijn meer dan bereid om wat meer te betalen voor kattenvoer met een hoge voedingswaarde.
 • De jus. Kitties lijken te genieten van het likken van de smakelijke vloeistof die bij dit ingeblikte voedsel wordt geleverd.  Dit natte voedsel bevat kalkoenbouillon, wat zorgt voor een uitstekend smakende Thanksgiving-jus. Een huisdierouder vindt dat zelfs met de saus de voedselinhoud van het blik goed verpakt is en meer vast voedsel lijkt te bevatten in plaats van alleen veel vloeistof.
 • Geweldige smaak. Dit Thanksgiving-feest in een blikje is zeker populair onder kitties. Een meerderheid van de klanten is enthousiast dat hun huisdieren absoluut dol zijn op het Merrick Purrfect Bistro Grain-Free Minced Thanksgiving Day Dinner. Ze kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen. Een klant zei dat het het enige ingeblikte kattenvoer is dat haar vier harige vrienden zouden eten.

Tegens

 • Receptwijzigingen. Sommige klanten hebben geklaagd dat de ingrediënten van deze variant zijn veranderd. Het bevatte eerder geen uitgebeende kip. Anderen hebben opgemerkt dat de toevoeging van eend en kip het vetgehalte van het kattenvoer verhoogt. Een paar kitties die eerder de oude formule aten, gaven niet om de nieuwe.

Conclusie

Het Merrick Purrfect Bistro Grain-Free Minced Thanksgiving Day Dinner is absoluut een feest voor katachtigen die van de smaak genieten. De jus lijkt de moeite waard om hun vaat schoon voor te likken.

Dit is een bonus omdat sommige ouders van huisdieren vinden dat katten niet genoeg hydratatie krijgen. Wat nog belangrijker is, dit smakelijke kattenvoer heeft ingrediënten met een zeer hoge voedingswaarde, zoals kalkoen, kippenlever en biologische alfalfa onder anderen.

Laten we verder gaan met Merrick Backcountry, Merrick’s voorouderlijke dieetlijn voor de wilde kat in je kat.

Merrick Kattenvoer Backcountry

Merrick Backcountry is de perfecte keuze voor uw vleesetende katachtige. Het wordt door Merrick voorouderlijk dieet kattenvoer genoemd omdat het graanvrij is en een mix van eiwitten en gevriesdroogde rauwe stukken vlees, gevogelte of vis.

Deze lijn heeft meerdere eiwitkeuzes voor uw kat, zoals rundvlees, kip, zalm, witvis, konijn en eend onder anderen.

3. Merrick Backcountry Raw Infused – Game Bird Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 14

Bevat gevriesdroogde rauwe stukjes vlees gemengd met brokjes. Dit beschikt over multi-eiwitbronnen waardoor het een eiwitrijke formule is.

Dit graanvrije droge kattenvoer bevat gevriesdroogde rauwe stukjes vlees gemengd met brokjes. De rauwe componenten van dit kattenvoer doorlopen een proces dat Hogedrukverwerking (HPP) om de veiligheid te waarborgen.  Het hoge eiwitgehalte van de Merrick Backcountry – Raw Infused – Game Bird Recipe helpt bij het opbouwen van spierweefsel en energieniveaus.

Deze wildvogelvariant bevat echte kip (uitgebeende kip), kippenmeel, kalkoenmeel, zalmmeel, uitgebeende eend, uitgebeende kwartel en kippenlever, kippenvet onder anderen.

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 15

Gegarandeerde analyse

Pros

 • De rauwe stukjes zijn een schot in de roos! De gevriesdroogde rauwe stukjes zijn vrij populair bij katten die van deze variant houden.  Sommige huisdierouders geven de rauwe weetjes zelfs als traktaties. Sommigen plukken de rauwe stukjes eruit end eet ze eerst op voordat je in de brokjes graaft.  Zelfs een paar frettenbezitters zijn enthousiast.
 • Omgebouwd natvoer alleen ventilatoren. Veel eigenaren van wie de katten voorheen uitsluitend natvoer consumeerden, zouden het Merrick Backcountry – Raw Infused – Game Bird Recipe leuk hebben gevonden.  Volgens hen is dit het enige droogvoer dat hun katten lekker vinden. Dit maakt het een goede keuze om katten te passen die eigenaren willen overtuigen dat er meer is om te brokken dan ze dachten.
 • Rijk aan eiwitten. Merrick Backcountry – Raw Infused – Game Bird Recipe heeft een hoger eiwitgehalte dan je gemiddelde droge kattenvoeding. De droge kattenbrokken zitten boordevol eiwitten met uitgebeend vlees. Het heeft echte gevriesdroogde rauwe stukjes puur vlees.  Het bevat geen vulstoffen zoals granen en bijproducten.

Tegens

 • Rauwe stukjes zijn voor sommigen te groot. Sommige kittens en katten vinden de gevriesdroogde rauwe stukjes iets te groot naar hun zin.  Hoewel de brokjes klein zijn en perfect voor kleine kitties, kunnen sommigen niet de vruchten plukken van het gevriesdroogde vlees gemengd met hun droogvoer.

4. Merrick Backcountry Kitten Recept Cuts

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 16

Dit met eiwitten beladen natte kattenvoer wordt in stukjes gesneden en wordt geleverd in een zakje met jus. Verrijkt met vitaminen en mineralen die van vitaal belang zijn in de ontwikkelingssystemen van kittens.

Dit eiwitrijke natte kattenvoer wordt in stukjes gesneden en wordt geleverd in een zakje vol jus.  De Merrick Backcountry Grain-Free Kitten Recipe Cuts bevat echte kip (uitgebeende kip), eendenbouillon, uitgebeende eend, kippenbouillon en kippenlever.

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 17

Gegarandeerde analyse

Pros

 • Voedzaam en van hoge kwaliteit. Gezonde voeding is vooral belangrijk voor opgroeiende kittens. Merrick Backcountry Grain-Free Kitten Recipe Cuts is eiwitrijk en verrijkt met vitamines en mineralen die van vitaal belang zijn in de zich ontwikkelende spierweefsels van kittens.
 • Flinke hapjes. Dit natte kittenvoer komt in kleine stukjes in plaats van de gebruikelijke paté voor kittens. Ze zijn klein genoeg voor kittens om te eten, maar groot genoeg om ze te laten kauwen, vooral als ze tandjes krijgen.
 • Smaak. De uitgebeende kip plus eend gedrenkt in smakelijke jus bleek populair te zijn bij jonge kitties die de Merrick Backcountry Grain-Free Kitten Recipe Cuts hebben geprobeerd.  Een huisdierouder zei dat haar kittens eerst proberen hun porties af te maken en vervolgens hapjes van hun broers en zussen stelen.

Tegens

 • Licht prijzig. Een handvol klanten vindt dit natte kittenvoer wat duur in vergelijking met andere voedingsmiddelen.

Conclusie

Het hoge eiwitgehalte van dit natte kittenvoer is perfect voor opgroeiende kittens.  Het is van vitaal belang dat ze in staat zijn om sterke spierweefsels op te bouwen.

Veel kittens lijken er dol op te zijn en hebben als gevolg daarvan een goede eetlust ontwikkeld.  Hoewel het aan de prijzige kant is, geloven veel huisdierouders dat de kwaliteitsingrediënten de prijs waard zijn.

Merrick Kattenvoer Limited Ingredient Dieet

Dit merk is speciaal gemaakt voor katachtigen met speciale dieetwensen als gevolg van voedselovergevoeligheden of allergieën. Het is ook graanvrij en bevat slechts één type dierlijk eiwitingrediënt, samen met zorgvuldig geselecteerde koolhydraatbronnen.

5. Merrick Limited Ingredient Dieet Echte Kip Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 18

Deze brok heeft echte kip zonder been als enige eiwitbron. Het is zeer rijk aan omega-vetzuren om een gezonde huid en vacht te bevorderen.

Dit droogvoer heeft echte uitgebeende kip als zijn single-source eiwit.  Het is graanvrij, heeft geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen en heeft no conserveermiddelen.

Dieet met beperkt ingrediënt graanvrij – Real Salmon Recipe is rijk aan omega-vetzuren voor een gezonde huid en vacht.  Afgezien van uitgebeende kip, heeft het ook kikkererwten en gedroogde alfalfa.

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 19

Gegarandeerde analyse

Pros

 • Helpt bij spijsverteringsproblemen. Veel huisdierouders van katten met verschillende spijsverteringsproblemen verklaarden dat de problemen van hun huisdieren verdwenen waren na het overschakelen naar dit specifieke recept.  Hun symptomen variëren van chronische diarree tot braken. Het heeft ook probiotica die helpen bij het bevorderen van een gezonde spijsvertering. Sommige klanten stellen dat ze dit droge kattenvoer hebben ontdekt door de aanbeveling van hun dierenarts.
 • Verbeterde huid en vacht. Eigenaren van katten met huidallergieën hebben een aanzienlijke verbetering in de huid en vacht van hun katten opgemerkt na het voeren met dit Merrick kattenvoermerk.  Ze merkten veel minder krabben en glanzende, gezonde vacht op hun huisdieren.
 • Ze zijn actiever. Sommige katachtigen hebben meer activiteit getoond en leken gewoon veel gezonder sinds het eten van Limited Ingredient Diet Grain-Free – Real Chicken Recipe. Huisdierouders merkten een hernieuwde speelsheid bij hun huisdieren op als gevolg van hun algehele gezondheidsverbetering.

Tegens

 • Voedselstof. Sommige kopers merkten dat de zakken die ze ontvingen veel voedselstof bevatten. Ze vinden dat het droge voedsel te kruimelig is naar hun zin dat het gemakkelijk wordt verpletterd en in voedselstof verandert.  Katten eten het voedselstof meestal niet en gaan gewoon verloren.

Conclusie

Spijsverteringsproblemen kunnen ook erg stressvol zijn voor huisdieren en hun eigenaren. Ze kunnen leiden tot uitdroging naast andere tal van problemen.  Dieet met beperkt ingrediënt graanvrij – Real Chicken Recipe biedt verlichting voor kitties die lijden aan problemen zoals braken en diarree.

Het oplossen van dergelijke problemen stelt hen in staat om zich beter te voelen en actiever en speelser te worden. Sommige eigenaren vinden het echter te duur om zoveel voedselstof in hun zakken te hebben.

6. Merrick Limited Ingrediënt Dieet Echte Zalm Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 20

Dit ingeblikte genot is speciaal geformuleerd voor katten met voedselgevoeligheden en gevoelige buiken. Het komt in patévorm met echte uitgebeende zalm is de enige dierlijke eiwitbron.

Dit ingeblikte natte kattenvoer is speciaal samengesteld voor katten met voedselgevoeligheden en gevoelige magen.  Het komt in patévorm.

Net als zijn droge tegenhanger is uitgebeende zalm de enige dierlijke eiwitbron. Het is graan- en aardappelvrij en heeft geen kunstmatige smaakstoffen, kleuren of conserveermiddelen.

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 21

Gegarandeerde analyse

Pros

 • Geweldig voor huisdieren met spijsverteringsproblemen. De meeste katteneigenaren die dit aan hun huisdieren hebben gevoerd die lijden aan prikkelbare darmziekte of frequent braken, ontdekten dat de symptomen verdwenen kort na het overschakelen naar dit natvoermerk. Veel gevoelige katten lijken te profiteren van de single-source formule van het kattenvoermerk Merrick.
 • Smaak. De zalmsmaak is vrij populair onder degenen die het hebben geprobeerd, volgens klantrecensies. Ze lijken er zo dol op te zijn en likken hun kommen schoon, zoals opgemerkt door verschillende kopers.
 • Geweldig voor huid en vacht. Omdat dit soort voedsel meestal wordt gekocht door eigenaren van gevoelige katten, hebben veel katten met huidallergieën aanzienlijke verbeteringen in hun huid en vacht laten zien.  Volgens een aantal beoordelingen van kattenvoer hoeft u niet meer te krabben en zijn hun jassen zachter, dikker en glanzend.

Tegens

 • Sterke geur. Een paar kattenvoerrecensies vinden de visgeur van deze zalmpastei te sterk.  Een eigenaar van een huisdier zegt dat het haar huisdier extra stinkende ontlasting gaf.

Conclusie

Het limited ingredient diet grain-free real salmon recipe pate is perfect voor kitties met voedselgevoeligheden en spijsverteringsproblemen. Omdat dit ingeblikt voedsel slechts één bron of dierlijke eiwitten bevat, is het een gemakkelijke keuze voor katachtigen die bijwerkingen hebben op bepaalde soorten vlees of andere ingrediënten.

Hoewel de lege blikjes misschien een sterke geur hebben en wat spoelen vereisen, denken velen nog steeds dat de gezondheidsvoordelen die dit voedsel aan hun harige vrienden geeft, absoluut de moeite waard zijn.

Merrick Cat Food Review voor [year]: Alles wat u moet weten 2

Veelgestelde vragen

Is Merrick een goed merk voor kattenvoer?

Ja! Wanneer het merk Merrick wordt beoordeeld op kwaliteit van ingrediënten, klantervaring en productvariëteit, heeft het meestal positieve beoordelingen.

Waar worden de kitty-voedingsmiddelen van het merk Merrick gemaakt?

Ze worden allemaal hier in de Verenigde Staten gemaakt. In Hereford, Texas om precies te zijn.

Hoeveel moet ik mijn katachtige buddy voeren?

De hoeveelheid voedsel die uw kat consumeert, hangt af van zijn levensfase (of hij een kitten is, en volwassen of een senior), hoe actief hij is en wat zijn ideale gewicht zou moeten zijn.

Wat is beter – nat of droog voedsel?

Elk van deze heeft zijn eigen voor- en nadelen. Natte voedingsmiddelen hebben bijvoorbeeld een hoger vochtgehalte en worden minder verwerkt. Nat voedsel heeft echter een kortere houdbaarheid.

Droog voedsel bevat ondertussen hogere calorieën, koolhydraten en eiwitten. Maar uw katachtige metgezellen moeten veel water drinken om het lagere vochtgehalte te compenseren.

Het beste antwoord is om uw huisdieren een gezonde balans van nat en droog voedsel te geven voor variatie. Je kunt een van deze ook aanbieden als traktatie.

Merrick Kattenvoer Review

Is Merrick eigendom van Purina?

Nestle Purina koopt Merrick Pet Care. 21 juli 2015 — Volgens een nieuwsbericht van Yahoo! heeft Nestle Purina PetCare Company Merrick Pet Care gekocht in een recente uitkoopovereenkomst. Het bedrijf is een toonaangevende producent van natuurlijke en biologische dierenvoeding. Merrick’s voedingsmiddelen worden gemaakt in de VS.

Is Merrick een goed merk?

Animal Food Advisor beschouwt Merrick over het algemeen als een merk van goede kwaliteit met gezonde ingrediënten die geschikt zijn voor de meerderheid van de honden. Ze hebben het Classic-assortiment beoordeeld met 4,5 sterren uit 5, het Grain Free-bereik met 5 sterren, het Backcountry-bereik met 5 sterren en het Limited Ingredient Diet-assortiment met 4 sterren.

Is Merrick kattenvoer ooit teruggeroepen?

Nee. Tien jaar geleden waren er enkele terugroepacties voor hondentraktaties, maar er waren nooit terugroepacties voor de kattenlijnen van het merk Merrick.

Is Merrick katten- en hondenvoer gemaakt in China?

Merrick gebruikt nooit ingrediënten uit China en al hun producten zijn handgemaakt en geproduceerd in Hereford, Texas met behulp van lokaal geproduceerde ingrediënten. Merrick biedt hun klanten vier beloften voor hun huisdieren : de kwaliteit die ze willen, de voeding die ze nodig hebben en de smaak waar ze van houden.