Pure Harmony Cat Food Review – Waarom zou u pure harmony kiezen?


0

Pure Harmony Kattenvoer Review

Van kattentraktaties en snacks tot het hoofdgerecht en toppings van dierenvoer, het is de verantwoordelijkheid van elke katteneigenaar om ervoor te zorgen dat hun harige familielid complete en uitgebalanceerde voeding krijgt om elke dag gezond en bloeiend te blijven.

In deze Pure Harmony Cat Food Review ontdek je of je bij Pure Harmony moet blijven of moet overstappen naar andere kattenvoermerken.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Nadere blik op het merk

Pure Harmony is een huisdiervoedingsmerk dat eigendom is van de Amerikaanse Topco Associates, en zowel hun recepten voor kattenvoer als hondenvoer worden verkocht in kleinere winkels, supermarkten en dierenwinkels in het hele land.

Pure Harmony richt zich op het creëren van droog en nat voedsel voor katten en honden met zorgvuldig gemengde voeding mogelijk gemaakt met hun hoogwaardige ingrediënten.

Elk van hun recept voor droog en nat voedsel bestaat uit echt vlees als een van de primaire ingrediënten. En ze gebruiken geen dierbijproductmeel, kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen en kunstmatige smaakstoffen.

Ze bieden ook een breed scala aan selecties die voldoen aan de behoeften van katten in verschillende levensfasen en / of katachtigen met speciale dieetwensen.

Zowel katten als kattenbezitters zullen zeker dol zijn op de smakelijke en voedzame variaties van Pure Harmony met vlees, vis of gevogelte als eerste ingrediënt; om nog maar te zwijgen van het feit dat ze ook graanvrije opties hebben.

Als je erover hebt nagedacht om je kat over te zetten op ander droog en/of nat kattenvoer, bekijk dan hieronder meer over Pure Harmony.

Wat te verwachten met Pure Harmony Cat Foods?

Als katteneigenaar die gewend is om leeftijdsspecifiek huisdiervoer te kopen, vindt u het misschien enigszins onhandig dat Pure Harmony niet specifiek aangeeft dat een bepaald recept bedoeld is voor volwassenen of kittens.

Door een eenvoudige blik op de voedingsrichtlijnen van elk recept, zult u echter ontdekken of het alleen bedoeld is voor volwassenen, voor volwassenen en kittens, of volwassenen, kittens en zelfs zwangere en zogende katten.

En op het moment van schrijven zul je ook merken dat het grootste deel van hun natte voedingsmiddelen graanvrij is (6 van de 8), en een van hun drie recepten voor droog kattenvoer bevat geen granen.

Niettemin zijn alle Pure Harmony graanvrije en niet-graanvrije recepten gemaakt met behulp van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.

Waarom kiezen voor Pure Harmony?

Pure Harmony gebruikt alleen hoogwaardige en echte gezonde ingrediënten uit verschillende voedselgroepen om ervoor te zorgen dat uw huisdier goed afgeronde voeding krijgt.

De meeste van hun recepten voor nat en droog voedsel gebruiken echt vlees als eerste ingrediënt, terwijl sommigen vleesbouillon gebruiken als hun bovenste ingrediënt, gevolgd door echt vlees.

Daarom kunt u er zeker van zijn dat elke hap rijk is aan vocht en vol zit met hoogwaardige dierlijke eiwitten die essentieel zijn in het dieet van een bloeiende kat.

Alle Pure Harmony kattenvoeding is speciaal samengesteld om uw katachtige metgezel alles te bieden wat hij nodig heeft om te gedijen, vastgesteld door de AAFCO Pet Food Nutrient Profiles.

Als huisdierouder kun je dus goed ademhalen in de wetenschap dat je harige maatje veilig is en verzorgd.

Pure Harmony Cat Food Reviews


BEELD PRODUCT

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 1

Pure Harmony Chicken &Beef Recept Paté

 • Geen toegevoegde tarwe, soja of maïs
 • Kip is het #1 ingrediënt
 • Geen kunstmatige conserveringsmiddelen, smaak- of kleurstoffen

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 2

Pure Harmony Chicken &Whitefish Recept Paté

 • Graanvrije formule
 • Gemaakt met toegevoegde vitaminen en mineralen
 • Geformaliseerd om te voldoen aan de AAFCO-voedingsniveaus

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 3

Pure Harmony Zalm en Bruine Rijst Recept

 • Geen maaltijden per dier
 • Echte zalm is eerste ingrediënt
 • Verrijkt met antioxidanten, mineralen en vitaminen

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 4

Pure Harmony Beef Recept Met Groenten Paté

 • Graanvrije formule
 • Paté-stijl die geschikt is voor alle leeftijden
 • Geformuleerd om te voldoen aan de instinctieve smaak van uw huisdier

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 5

Pure Harmony Turkije &Giblets Recept Paté

 • Geen soja, maïs of tarwe
 • Turkije is top ingrediënt
 • Bevat geen dierlijke bijproductmeel

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 6

Pure Harmony Chicken &Kikkererwten Recept

 • Graanvrij droogvoer
 • Echte kip is het eerste ingrediënt
 • Bevordert een gezonde gezondheid van huid en vacht

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 7

 1. Pure harmonie Kip & Rundvlees Recept Paté
 2. Pure harmonie Kip &Whitefish Recept Paté
 3. Pure harmonie Zalm en bruine rijst Recept
 4. Pure harmonie Rundvlees recept met groenten paté
 5. Pure harmonie Turkije &Giblets Recept Paté
 6. Pure harmonie Kip &Kikkererwten Recept

1. Pure Harmony Chicken &Beef Recept Paté

Eerste 5 ingrediënten: Kip, Kippenbouillon, Lever, Gedroogde Aardappelen & Rundvlees

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 8

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 9

Speciaal geformuleerd recept voor groei en onderhoud. Het begint met echte kip als eerste ingrediënt, gevolgd door kippenbouillon, lever, gedroogde aardappelen en rundvlees voor een gezonde kattenmaaltijd.

Net als hun andere recepten is Pure Harmony Chicken &Beef Recipe speciaal samengesteld met de hoge voedingswaarde die is vastgesteld door de AAFCO kattenvoer voedingsprofielen voor groei en onderhoud.

Dit best verkochte recept begint met echte kip als eerste ingrediënt, gevolgd door kippenbouillon, lever, gedroogde aardappelen en rundvlees (die de eerste vijf ingrediënten vormen).

De gezonde ingrediënten bevatten ook een voedzame mix van gezonde groenten en fruit, zoals wortels, veenbessen, bosbessen, lijnzaad en appels.

Hoewel dit recept niet direct zegt dat het is geformuleerd voor alle levensfasen, kunt u in de voedingsrichtlijnen zien dat er afzonderlijke aanbevolen porties zijn voor volwassenen en kittens. Dit laat alleen maar zien dat dit recept ook goed is voor je kleine katachtige metgezellen.

Bovendien bevat dit recept 9% eiwit, wat essentieel is in het dieet van elke kat. Het bevat ook kippenbouillon voor extra hydratatie.

En het is vrij van maïs, tarwe, soja, dierlijke bijproductmeel, kunstmatige smaakstoffen, kleuren en conserveermiddelen.

Het bevat echter enkele ingrediënten die bij sommige katten een allergische reactie kunnen veroorzaken. En deze omvatten gedroogde eiproducten, rundvlees, guargom, brouwersrijst en carrageen.

2. Pure Harmony Chicken &Whitefish Recept Paté

Eerste 5 ingrediënten: Kippenbouillon, Kip, Gevogelte Lever, Witvis & Gedroogd Ei

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 10

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 11

Een graanvrij recept voor katten gemaakt van kip en witvis. Deze paté-stijl natvoer is speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van AAFCO.

Als u op zoek bent naar graanvrij ingeblikt voedsel voor uw kat, dan is dit recept een geweldige optie.

Met kippenbouillon als eerste ingrediënt biedt Pure Harmony Grain Free Chicken &Whitefish Recipe veel hydratatie, wat belangrijk is voor katten om uitdroging en mogelijke nierproblemen veroorzaakt door onvoldoende vochtinname te voorkomen.

En hoewel het eerste ingrediënt geen kip en witvis is, horen deze twee nog steeds thuis in de eerste vijf ingrediënten van het recept, die het grootste deel van de inhoud vormen. Vandaar dat dit recept nog steeds vol zit met hoogwaardige dierlijke eiwitten.

In tegenstelling tot het eerste recept in deze lijst, is dit paté-stijl natvoer is speciaal samengesteld om alleen aan de voedingsbehoeften van volwassen katten te voldoen.

Blijkbaar is het vrij van granen, evenals maïs, tarwe of soja. En het is ook verstoken van kunstmatige conserveermiddelen, kleuren en smaakstoffen.

Bovendien bevat het ook vitamines (vitamine E-supplement, foliumzuur, vitamine B12-supplement, enz.), Mineralen (zink aminozuurchelaat, koper aminozuurchelaat, ijzeraminozuurchelaat en mangaanaminozuurchelaat) en andere voedingsstoffen, die allemaal samenwerken om het immuunsysteem van een kat en de algehele gezondheid en welzijn te ondersteunen.

3. Pure Harmony Zalm &bruine rijst Recept

Eerste 5 ingrediënten: Uitgebeende zalm, kippenmeel, havermout, hele gemalen bruine rijst & kalkoenmeel

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 12

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 13

Gemaakt van echte uitgebeende zalm en kippenmeel. Het bevat visolie die essentiële vetzuren bevat die goed zijn voor de vacht, huid en algehele gezondheid van uw kat.

Zoals we in dit hele artikel hebben herhaald, vormen de eerste vijf ingrediënten van huisdiervoer het grootste deel van de inhoud, die ook de primaire gezondheidsvoordelen bepaalt die uw kat kan krijgen van het eten van dergelijk voedsel.

Pure Harmony Salmon &Brown Rice Recipe is anders dan andere brokjes op de markt. Het eerste ingrediënt is echte uitgebeende zalm, gevolgd door een ander dierlijk eiwit, namelijk het kippenmeel.

De top vijf ingrediënten worden aangevuld met havermout, hele gemalen bruine rijst en kalkoenmeel.

Het bevat ook hele gemalen gerst, kippenvet (bewaard met gemengde tocoferolen), evenals kruiden, fruit en groenten zoals alfalfameel, veenbessen, bosbessen, gedroogde peterselie en hele wortels om er maar een paar te noemen.

En aangezien zalm een van de belangrijkste ingrediënten is, is het onvermijdelijk dat dit droge kattenvoer ook visolie bevat die essentiële vetzuren bevat die goed zijn voor de vacht, huid en algehele gezondheid van uw kat.

Hoewel deze brokjes bedoeld zijn voor alle levensfasen, is het eiwitgehalte een beetje kort voor kittens.

Daarom, als u van plan bent om dit aan uw opgroeiende katten te geven, is het het beste om een ander eiwitrijk voedsel op te nemen of om gewoon over te schakelen naar een ander droog kattenvoer voor kittens.

4. Pure Harmony Beef Recept Met Groenten Paté

Eerste 5 ingrediënten: Rundvlees, Kip, Runderbouillon, Kippenlever & Wortelen

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 14

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 15

Deze paté-achtige formule is voornamelijk gemaakt voor volwassen katten, kittens, zwangere en zogende vrouwelijke katten. Met rundvlees en kip zit dit natte voedsel boordevol voedingsstoffen die je kat nodig heeft.

Pure Harmony Grain-Free Beef Recipe With Vegetables Pate is een speciaal samengesteld paté-achtig kattenvoer voor volwassen katten, kittens en zwangere en zogende vrouwelijke katten.

Door simpelweg naar de eerste twee ingrediënten te kijken, zou elke kattenouder weten dat dit premium recept boordevol dierlijke eiwitten zit.

Rundvlees en kip zijn beide eiwitrijke bronnen, wat toevallig de bovenste twee componenten van dit recept zijn, gevolgd door runderbouillon. Dit derde ingrediënt verhoogt het eiwit- en vochtgehalte verder.

Het bevat ook kippenlever en gezonde groenten en fruit zoals wortels, aardappelen, erwten en veenbessen.

Net als de andere Pure Harmony kattenvoerrecepten bevat dit recept echter ook guargom en carrageen, wat voor sommige katten problematisch kan zijn. Rundvlees en rundvlees bouillon kan ook potentiële allergenen zijn voor sommige, zo niet alle katten.

5. Pure Harmony Turkije &Giblets Recept Paté

Eerste 5 ingrediënten: Kalkoen Bouillon, Kalkoen, Kip, Gevogelte Giblets &Gedroogd Ei

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 16

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 17

Een uitzonderlijk recept gemaakt van kalkoenbouillon als eerste ingrediënt. Het is een vochtrijke formule die goed is voor hydratatie, vooral bij volwassen katten.

Dit paté-achtige kattenvoer is speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door AAFCO-voedingsprofielen voor kattenvoer voor het onderhoud van volwassen katten.

Met kalkoenbouillon als eerste ingrediënt, zouden we kunnen zeggen dat dit vochtrijke recept serieus is over het hydrateren van je kat op een smakelijke manier.

Hoewel het niet het eerste ingrediënt is, vormen kalkoen, kip, gevogeltegiblets en gedroogde eiproducten nog steeds de top vijf ingrediënten van dit recept.

En wetende dat dit allemaal eiwitrijk voedsel is, kun je goed ademhalen in de wetenschap dat de voeding van je kat precies op schema ligt terwijl hij dit natte voer gebruikt.

6. Pure Harmony Chicken &Chickpea Recept

Eerste 5 ingrediënten: Kip, Kippenmeel, Kalkoenmeel, Tapioca zetmeel &erwten

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 18

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 19

Aangezien de eerste drie ingrediënten allemaal bronnen van dierlijke eiwitten zijn, is deze formule een eiwitrijke brok die de moeite waard is om aan je katachtige metgezel te geven.

In dit recept voor droog kattenvoer voor volwassen katten en kittens zijn de eerste drie ingrediënten kip, kippenmeel en kalkoenmeel, die allemaal bronnen van dierlijke eiwitten zijn.

Dus, met deze drie bovenaan, kunnen we zeggen dat Pure Harmony Grain-Free Chicken & Chickpea Recipe een eiwitrijke brok is die de moeite waard is om aan je katachtige metgezel te geven.

En niet alleen dat, maar het is ook rijk aan vocht en vezels, die beide belangrijk zijn in het dieet van een kat. En het is verrijkt met antioxidanten, vitamines, mineralen en omega 6- en 3-vetzuren.

Bovendien is deze premium brok vrij van dierlijke bijproducten, maïs, tarwe of soja. En het is vrij van kunstmatige conserveermiddelen, smaakstoffen of kleuren.

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 7

Pure Harmony Kattenvoeringrediënten

Pure Harmony natvoer en brokjes beginnen met echt vlees, gevolgd door fruit en groenten, en gemengd met of zonder gezonde granen, afhankelijk van het door u gekozen recept.

Hun brokjes en natvoer zitten boordevol dierlijke eiwitten van echt gevogelte, zeevruchten of vlees. In het bijzonder bevatten ze recepten die kip, rundvlees, kalkoen, zalm, oceaanvis, krab, garnalen en haring gebruiken.

Elk kattenvoer Pure Harmony bevat fruit en groenten om vezels, essentiële vitamines, mineralen en antioxidanten toe te voegen, die allemaal belangrijk zijn om een gezond gewicht en een gezonde huid te bereiken en het algehele welzijn te bevorderen.

Deze groenten en fruit kunnen hele zoete aardappelen, wortels, erwten, veenbessen, bosbessen, appels, spinazie en aardappelen bevatten.

En zoals eerder vermeld, hebben ze verschillende graanvrije opties, zowel in hun natte als droge kattenvoer om aan de voorkeur van elke kat en katteneigenaar te voldoen.

Al hun recepten ook vrij zijn van mechanisch teruggewonnen vlees of dierlijke bijproducten die afkomstig zijn van onbekende delen van niet-geëtiketteerde dierlijke bronnen.

Hoewel sommige van hun recepten vleesmaaltijden bevatten, zoals kippenmeel en kalkoenmeel, is het vermeldenswaard dat geen van hun recepten vleesbijproducten gebruikt.

Fabrikanten voegen vleesmeel toe aan hun huisdiervoeding om de voedingsstoffen in het recept in evenwicht te brengen.

Niet bekend bij de meeste eigenaren van gezelschapsdieren, bevat een portie vleesmeel meer voedingsstoffen dan spiervlees of vleesbijproducten alleen. Vleesmeel is ook een eiwitrijke component van huisdiervoer, hoewel sommige kattenouders gewoon de voorkeur geven aan voedsel dat vrij is van vleesmaaltijden en dierlijke bijproducten.

Volgens AAFCO wordt een vleesmeel gedefinieerd als “gesmolten product van weefsels van zoogdieren, exclusief toegevoegd bloed, haar, hoef, hoorn, huidafsnijdsels, mest, maag en pensinhoud, behalve in hoeveelheden die onvermijdelijk kunnen voorkomen in goede verwerkingspraktijken.”

Pure Harmony-dierenvoeding is ook vrij van kunstmatige conserveermiddelen, kleuren en vulstoffen, waarvan bekend is dat ze allergenen zijn, zo niet giftig, vooral voor katten met gevoeligheden.

Ook bevatten sommige recepten voor kattenvoer van Pure Harmony aardappelzetmeel, carrageen en guargom als additieven. Hoewel dit veilige ingrediënten zijn, zijn sommige katten er allergisch voor.

Ten slotte bevatten sommige recepten ook eiproducten of zeevruchten, die veel voorkomende allergenen zijn. Daarom moet u het etiket lezen voordat u een Pure Harmony-recept koopt om te voorkomen dat u een product koopt dat een allergische reactie op uw kat kan veroorzaken.

Pure Harmony Cat Food Review - Waarom zou u pure harmony kiezen? 21

Pure Harmony’s recall geschiedenis

Op het moment van schrijven heeft Pure Harmony geen verslag van terugroepacties. Vandaar dat het een terugroepvrij huisdiermerk is. Dit toont alleen maar aan dat ze hun voedsel- en veiligheidspraktijken en kwaliteitscontrole zeer serieus nemen.

Ondanks hun terugroepvrije staat van dienst, moet u echter nog steeds waakzaam zijn voor mogelijke terugroepacties van dit merk of andere kattenvoermerken in de toekomst.

Wie is de eigenaar van Pure Harmony?

Pure Harmony is een kleiner huisdiervoedingsmerk dat eigendom is van Topco LLC en vaak te vinden is in kleinere supermarkten en winkels. Topco bestaat al sinds de jaren 1940, hoewel het oorspronkelijk actief was in industrieën buiten dierenvoeding.

Is Pure Harmony goed voor kittens?

Vrij van dierlijke bijproductmaaltijd, smaakstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen, Pure Harmony is een goede keuze als u op zoek bent naar een merk dat een hoge focus legt op de kwaliteit van de ingrediënten die ze gebruiken. Pure Harmony heeft een scala aan recepten, zowel met als zonder granen, voor zowel katten als kittens.

Wat is pure harmonie?

Pure Harmony is gezond, heerlijk dierenvoer, zorgvuldig gemengd met alleen de beste, gezonde ingrediënten uit verschillende voedselgroepen. En het eerste ingrediënt is altijd echt vlees, gevogelte of vis.

Worden katten moe van het eten van hetzelfde voedsel?

es, katten kunnen zich vervelen van het eten van hetzelfde soort voedsel elke dag. Dat is een van de redenen waarom Whiskas aanbeveelt om het voer van je kat te mengen met deels natvoer en deels droogvoer.