De beste kattenruitbaars van : exclusief voor katachtigen die van comfort houden


0

beste kattenraam baars

Alle katteneigenaren weten dit. Geef een kat een kans en hij zit de hele dag naast het raam. Katten kunnen er niets aan doen. Ze voelen zich aangetrokken tot ramen. De warmte van de zon, de twitterende en vliegende vogels en de constante beweging en activiteit buitenshuis trekken als geen ander hun aandacht.

Omdat ze zo dol zijn op ramen, moeten wij, als katteneigenaren, niet ons best doen om hun kijktijd in de buitenlucht zo comfortabel mogelijk te maken door de beste kattenraam te kopen die er is?

Maar wat is een kattenraambaars?

Een kattenraam zitstok is als een kattenbed dat ofwel aan het vensterglas (door zuignappen) of de vensterbank wordt bevestigd, afhankelijk van de bouw. Het wordt geleverd in verschillende ontwerpen en opties voor elke grootte en elk kattenras.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 1

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Bovenste Cat raam zitstokken

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 1

Met zoveel zitstokken om uit te kiezen, heeft ons team van kattenliefhebbers de top 6 kattenraam zitstokken om te helpen:

 1. K&H Pet Producten EZ Mount Window Scratcher Kitty Dorpel
 2. Oster Sunny Seat Cat Raam Baars
 3. Kitty Bedje Originele ’s werelds beste kattenbaars
 4. PETPAWJOY Kattenbed, Cat Window Perch Window Seat
 5. ZALALOVA Cat Seat bij raam
 6. Pefuny Kat Window Perch

Onze topkeuze

Hoewel veel kattenraamstokken onze katachtige vrienden veel te bieden hebben, zijn we van mening dat de Kitty Sill van K &H Pet Products wint als we kijken naar de prijs (het is betaalbaar!), Bijna 5-sterren productrecensies, gebruiksgemak, garantielengte en totale waarde. Hier is onze volledige beoordeling van het product en waarom we denken dat het de beste kattenruit van allemaal is.

beste kattenraam baars

1. K &h Pet Producten EZ Mount Window Scratcher Kitty Dorpel

Deze hangmat-stijl EZ Mount Window Scratcher Kitty Sill van K&H Pet Products combineert het beste van twee werelden. Het dubbelles als een kitty scratcher om kattenklauwen te verzorgen.

Functies:

 • Heeft een dubbeldoel kartonnen hoes voor krabben en zonnen
 • Afmetingen 11 “x 20” x 2 “
 • Weegt 3 pond
 • Kan op elk glasoppervlak worden gemonteerd
 • Kan tot 60 pond gewicht bevatten
 • Kan worden opgevouwen terwijl het aan het raam is bevestigd
 • 1 jaar beperkte garantie

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 9

Deze kattenbaars doet ook dienst als jumbo kattenkrabber, waardoor het een uitstekende keuze is voor bontverhuurders waarvan de katten niet van krabpalen houden. Hiermee kan je kat zijn nagels verzorgen terwijl hij zijn vitamine D-tijd heeft.

Wat we er leuk aan vinden:

Dit is een geweldig product voor mensen die hun banken van de ondergang willen redden, terwijl ze hun katten een geweldig uitzicht op het buitenverkeer geven vanaf een mooie, hoge plaats. Deze kattenbaars van K&H Pet Products dubbelt als jumbo kattenkrabber, waardoor het een uitstekende keuze is voor kattenouders wiens katten niet naar krabpalen gaan. Hiermee kan uw kat zijn nagels verzorgen terwijl hij zijn deel van vitamine D krijgt.

De Kitty Sill van K&H is sterk genoeg om twee energieke kitties vast te houden die van worstelen, springen en rennen houden. Ze kunnen zelfs een volledig gevecht doen bovenop de raambaars, en het zal niet vallen. De zuignappen werken goed en houden warmte of kou vast.

Er is een gratis zak kattenkruid bij elke aankoop, wat een cool idee is. Als je kat aarzelt om de raambaars uit te proberen, strooi er dan gewoon een beetje overheen om hem te verleiden. Er is een navulling beschikbaar wanneer uw kat zijn baars volledig gedecimeerd krijgt, het is goedkoop en het beste van alles, een beperkte garantie van 1 jaar wordt geleverd bij de aankoop.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Het kan een beetje moeilijk zijn om door de ophangdraden van deze Kitty Sill-baars van K &H Pet Products te navigeren. Ze zitten iets te dicht bij elkaar en kunnen manoeuvreren bemoeilijken.

De Runners Up

Nu op naar onze runner-up window zitstokken. Het was een close thing. Sommige van deze haalden het bijna als onze beste kattenruitbaars, behalve een klein verschil in prijs, beoordelingen of functie.

We hebben onze lijst met zitstokken voor kattenvensters in tweeën gedeeld: een lijst voor hangmatachtige zitstokken en een andere voor degenen die aan vensterbanken hechten. Net als bij onze topkeuze, schreven we ook een volledig overzicht van hun functies, voor- en nadelen. Laten we ze hieronder allemaal bekijken.

Kitty Hangmat Zitstokken. Zoals de naam al doet vermoeden, is een hangmat-achtige kattenraambaars een hangende baars die via zuignappen aan het glas van een raam wordt bevestigd. Hier zijn verschillende hangmat-stijl kattenraam zitstokken die uw overweging waard zijn.

2. Oster Sunny Seat Kattenluik Baars

Geef uw kat de beste verhoogde positie in uw huis voor een uitzonderlijk uitzicht zonder te veel ruimte in te nemen met de Oster Sunny Seat-baars.

Functies:

 • Maakt gebruik van een eenvoudig installatieproces zonder gereedschap
 • Afmetingen 12 “x 22”
 • Stof is gemaakt van polyester
 • Kan op elk glazen raam of deur worden gemonteerd
 • Kan tot 50 pond gewicht ondersteunen
 • Hoes is afneembaar en machinewasbaar
 • 1 jaar beperkte garantie

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 10

Dit is eenvoudig te installeren op elk glazen raam, u kunt er zeker van zijn dat het op zijn plaats blijft. Geschikt voor katachtigen met een gewicht tot 50 pond met voldoende ruimte om uit te rekken, te zitten en te staan.

Wat we er leuk aan vinden:

De industriële sterkte raambaars wordt binnen enkele seconden geïnstalleerd zonder dat er gereedschap nodig is. U kunt het eenvoudig aan elk glazen raam of deur bevestigen en het blijft op zijn plaats. Laat je bontbaby zoveel zon krijgen als hij nodig heeft met deze sterke en compacte baars.

Het kan tot 50 pond massa passen, zodat je chonky kerel zonder problemen kan zitten, staan en strekken. De zuignappen zijn sterk en houden stand (zolang je het oppervlak goed reinigt before hechten en een beetje vocht toevoegen aan de zuignappen) zelfs tegen de nachtelijke activiteiten van uw kat, waaronder het maken van veel hectisch rondspringen.

Het heavy-duty bed is duurzaam en comfortabel. Het is gemaakt van een polyester stof die gemakkelijk kan worden gereinigd via een snelle draai aan de machine. Het wordt ook geleverd met een beperkte garantie van 1 jaar.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Het klittenband van de Oster Sunny Seat, die de mat op zijn plaats houdt, blijft loskomen. Je zult het dagelijks opnieuw moeten doen om het aan te houden en te voorkomen dat je kat van zijn baars valt. Of je kunt het in plaats daarvan op de hoes naaien, behalve dat het nogal moeilijk zou zijn om de hoes te wassen.

3. Kitty Cot Original World’s Best Cat Perch

Met behulp van gigantische zuignappen kan de Original World’s Best Cat Perch van Kitty Cot veilig plaats bieden aan je enorme katachtige buddy.

Functies:

 • Maakt gebruik van gigantische zuignappen om baarzen op zijn plaats te houden
 • Afmetingen 25,5 “x 14” x 2 “
 • Weegt 1,6785 pond
 • Kan veilig aan elk raam worden bevestigd
 • Kan tot 25 pond gewicht bevatten
 • Heeft een PVC frame materiaal en weerbestendige stof
 • Beperkte garantie van 90 dagen

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 11

Een stevig, lichtgewicht item waar je kat de hele dag en nacht in kan zitten loungen. Het hangt goed aan elk raam en wordt binnen enkele seconden bevestigd omdat het geen speciaal gereedschap nodig heeft.

Wat we er leuk aan vinden:

Kitty Cot’s kattenbaars is een stevig, lichtgewicht ding dat je kat de hele dag en nacht kan liggen. Het hangt goed aan elk raam en bevestigt binnen enkele seconden. Het heeft geen speciaal gereedschap of installatiemethoden nodig. Maak gewoon het glas schoon, maak de zuignappen een beetje nat en plak de baars erop.

De baars hangt plat als je de twee onderste zuignappen verwijdert, zodat je de gordijnen ’s nachts kunt sluiten (als je kat je dat zou laten). Het werkt geweldig met één kat van een groot ras of twee kleine kitties. De stof is ook sterk en zal niet snel scheuren.

De kattenhangmat wordt geleverd met een beperkte garantie van 90 dagen.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

De stoffen hoes van de kattenhangmat is niet afneembaar. Als je de baars moet schoonmaken, moet je het in een groot bad doen of op je dek slangen. Omdat de baars slechts tot 25 pond gewicht kan opnemen, kunnen er slechts een paar volwassen katten tegelijk in passen.

4. PETPAWJOY Kattenruitbaars

Geef je kat een comfortabele rustplaats met duurzame draden die niet break-even zullen breken wanneer hij wordt geconfronteerd met een vastberaden bijtende kat.

Functies:

 • Draden zijn gemaakt van roestvrij staal
 • Afmetingen 22 “x 12” x 1,5 “
 • Weegt 1 pond
 • Gemaakt van PVC leidingen en ademend oxford doek
 • Kan tot 30 pond gewicht bevatten
 • Kan op elk glasoppervlak worden gemonteerd
 • Wordt geleverd met een beperkte garantie van 12 maanden en levenslange ondersteuning

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 12

Een baars die gebruik maakt van industriële zuignappen die, in combinatie met roestvrij staaldraad, zorgt voor een zeer stevige baars voor uw kat. Het is geschikt voor 2 middelgrote katten tegelijkertijd.

Wat we er leuk aan vinden:

Het PETPAWJOY kattenbed kan veilig aan ramen worden bevestigd zonder dat er speciaal gereedschap nodig is. Monteer het in enkele minuten en installeer het binnen enkele seconden. Het maakt gebruik van industriële zuignappen dat zorgt in combinatie met roestvrij staaldraad voor een zeer stevige baars voor je kat.

Je kunt twee katten (middelgroot) tegelijkertijd in de hangmat hebben. Het zal gewoon niet toegeven, zelfs niet als ze erop springen of elkaar achtervolgen. Je katten zullen het geweldig vinden om hun tijd door te brengen met slapen of mensen voorbij te zien gaan, omdat ze de nieuwsgierige katachtigen zijn die ze zijn.

De oxforddoek waaruit de kattenhangmat bestaat, is zacht en ademend, dus zonnige dagen die erop worden doorgebracht, zullen niet zo benauwd aanvoelen voor je kat. Het beste van alles is dat het wordt geleverd met een beperkte jaar garantie en 30 dagen tevredenheidsgarantie.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Er zijn plakkerige pads inbegrepen in het pakket voor gebruik met de zuignappen. Deze zijn moeilijk te verwijderen als u uw kattenluik ergens anders naartoe wilt migreren. Ook zijn de instructies die bij de kattenhangmat worden geleverd niet goed geschreven. Er zijn hele hoop woorden en zinnen met absoluut geen spatie ertussen.

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 1

5. ZALALOVA Katstoel bij raam

Geef je kat de beste stoel op de eerste rij in huis, zodat hij alle actie om hem heen kan zien. Dit product van ZALALOVA biedt katten een leuke en comfortabele manier om hun omgeving te bekijken.

Functies:

 • Heeft een machinewasbare oxford doekhoes
 • Afmetingen 21,5 “x 12,8” x 1,5 “
 • Weegt 1,3 pond
 • Kan worden gemonteerd op roestvrij staal, glas, spiegel en andere gladde en luchtdichte oppervlakken
 • Kan tot 50 pond gewicht bevatten
 • Wordt geleverd met een grappige kattenstick

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 14

Het duurt slechts een paar minuten om in te stellen en heeft geen gereedschap nodig om het in elkaar te zetten. Je kunt de raambaars ergens anders naartoe verplaatsen en de zuignappen zullen nog steeds even plakkerig zijn.

Wat we er leuk aan vinden:

De installatie duurt slechts een paar minuten en je hebt nauwelijks instructies nodig om alles in elkaar te zetten. De zuignappen zijn erg plakkerig en houden het lang vol. Vergeet niet om de stappen zorgvuldig te volgen voordat je ze op hun plaats plakt. Je kunt de raambaars ook ergens anders naartoe verplaatsen en de zuignappen zijn nog steeds net zo plakkerig als altijd.

De mat is vrij comfortabel, hoewel je een kussen of handdoeken kunt toevoegen om het nog meer te maken. De hoeveelheid lading die het kan bevatten is een goed aantal (50 pond), dus je kunt er zonder problemen een paar of drie middelgrote katten tegelijkertijd op hebben.

Als je een bijter hebt, maak je geen zorgen, want de koorden zijn gemaakt van roestvrij staal. Je huisdier kan het bijten of er zo veel tegenaan wrijven als hij wil, en de twee koorden zullen vasthouden.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Terwijl de raambaars meerdere katten kan bevatten die erop liggen, zakt het midden van de stoffen hoes naar beneden wanneer er te veel gewicht op wordt gelegd. Het heeft nog steeds een kattenmand of iets stabiels bovenop nodig om te voorkomen dat de katten naar het midden glijden, vooral als je enorme katten hebt.

6. Pefuny Kat Raambaars

Deze kattenbaars van Pefuny biedt eenvoud gecombineerd met functionaliteit en biedt het beste uitzicht tegen een betaalbare prijs.

Functies:

 • Gemaakt van robuuste, stoffen mat met PVC frame
 • Maatregelen 26,4 “x 14,6”
 • Weegt 1,45 pond
 • Kan op elk luchtdicht en glad oppervlak worden gemonteerd
 • Kan tot 35 pond gewicht bevatten
 • Wordt geleverd met een gratis flanellen mat

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 15

Het frame is gemaakt met geavanceerde buizen, bedekt met buiten en robuuste stof, en ondersteund door vier gigantische zuignappen maken het mogelijk om zonder gereedschap door een raam te worden bevestigd en binnen enkele seconden te worden geïnstalleerd.

Wat we er leuk aan vinden:

Het is een zeer eenvoudige raambaars die gemakkelijk kan worden gemonteerd zonder dat verdere instructies nodig zijn.

Steek de PVC-buizen in de nylonmat, bevestig de grote zuignappen en plak ze op je raam. Er zijn geen franjes in deze baars, maar het is werkt extra goed om uw kat veilig te houden. Bovendien is er een extra touwclipsleuven aan de framestructuur om deze stabieler te maken.

De buiten- en stoere stof is luchtig en houdt uw kat comfortabeln op de zonnigste dagen. De stof is lekker stevig en zakt niet door, ook niet als er een zware fella op zit.

Het kan passen op één grote kat die ligt, of misschien twee bij elkaar als beide rechtop zitten. De raambaars is sterk genoeg om onstuimige katten aan te kunnen die ’s nachts gek worden als iedereen slaapt.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Zelfs met zo’n eenvoudig installatieproces kan iemand de montage verkeerd krijgen. De instructies zijn niet in het Engels en zullen niet helpen als dat gebeurt.

Top Windowsill Zitstokken

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 1

Bevestigd aan de meeste vensterbanken, bieden vensterbankzitters een stabiele plek voor katten om hun lounge- en kijkactiviteiten te doen.

Hier zijn verschillende opmerkelijke vensterbankzitters:

 1. K&H Pet Producten Kitty Sill Kat Raambaars
 2. Topmart Pet Cat Stoel bij het raam
 3. Huisdierenfit Veiligheidsraam Baars
 4. Sweetgo Kat Window Perch

1. K &h Pet Producten Kitty Sill Cat Window Perch

De Kitty Sill Cat Window Perch van K&H Pet Products combineert moeiteloos elegantie en comfort.

Functies:

 • Heeft een afneembare en wasbare hoes gemaakt van fleece
 • Afmetingen 14 “x 24” x 9 “
 • Weegt 4,17 pond
 • Heeft een orthopedisch slaapoppervlak en een kunststof frame
 • Kan tot 40 pond gewicht bevatten
 • Esthetisch aantrekkelijk ontwerp
 • Heeft een dorpel nodig die minstens 2 centimeter diep is
 • Wordt geleverd met een beperkte garantie van 1 jaar

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 21

Dit ziet er chique, fantastisch en comfortabel uit (maakt gebruik van orthopedisch schuim). Het stijlvolle, sierlijke ontwerp van het product wordt geëvenaard door een solide constructie. Het is ook een groot pluspunt dat het geen gereedschap nodig heeft voor installatie, afgezien van de meegeleverde bevestigingsmiddelen.

Wat we er leuk aan vinden:

Het ziet er zo chique en comfortabel uit. Deze op de vensterbank gemonteerde Kitty Sill van K&H Pet Products ziet er verrassend elegant uit en zal niet misstaan in een goed ingericht huis. Het is een baars met een raam waar je trots op zou zijn om mee te pronken en je kat zal zich niet schamen om erin gezien te worden.

Het stijlvolle ontwerp van het product is geëvenaard door een solide bouw. Het is ook een groot pluspunt dat het geen gereedschap nodig heeft voor installatie, afgezien van de meegeleverde bevestigingsmiddelen. U kunt echter schroeven gebruiken om er een meer permanente armatuur van te maken als u dat wilt.

Uw kat zal u bedanken voor het zachte, orthopedische bed dat wordt versterkt door de warme, fleecehoes. Het is machinewasbaar, dus opruimen is eenvoudig.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Er zijn geen vervangende hoezen beschikbaar voor deze baars van K&H Pet Products. Hoewel machinewasbaar, houden de hoezen niet goed bestand tegen frequent wassen. Ook is het klittenband dat het zou moeten vasthouden niet sterk genoeg. Het gebruik van de schroeven zou het probleem oplossen, maar het zal de raambaars in een permanent armatuur veranderen en de dorpels van uw huis ontsieren.

2. Topmart Pet Cat Stoel bij het raam

Eenvoudig maar duurzaam, het op de vensterbank gemonteerde plankbed van Topmart vertrouwt op een functioneel ontwerp om onze katten een kijkruimte te geven die geschikt is voor een royal.

Functies:

 • Heeft twee instellingen (klittenband of schroefinstallatie)
 • Maatregelen 23,6 “x 12” x 1,2 “
 • Kan 15 tot 35 pond gewicht bevatten
 • Maakt gebruik van een metalen structuur voor het frame
 • Hand- en machinewasbare stoel
 • Met zacht traagschuimkussen en fluwelen hoes

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 22

Het heeft zacht traagschuimkussen en fluwelen inhamr die het meest comfortabele gevoel voor uw huisdier bieden. Uw huisdier kan er genieten van een rustige, panoramische en ontspannende middag.

Wat we er leuk aan vinden:

Er zijn twee soorten instellingen voor deze raambaars. Met de eerste (optie A) kunt u de gemonteerde kattenmand binnen enkele minuten zonder gereedschap installeren.

Deze opstelling kan katten tot 20 pond gewicht aan. Met de tweede instelling (optie B) kunnen katten tot 35 pond gewicht zich op de baars vestigen met de installatie die slechts minimaal gereedschap vereist.

De zachte fluweelzachte stof en het traagschuimbed is een comfortabele plek voor uw katten om in rond te rollen of te gebruiken om hun hele koninkrijk (het interieur van uw huis en het buitenleven) te bekijken. T is zacht en stevig, zodat uw katten hun eigendom (nogmaals, uw huis) in relatieve veiligheid kunnen onderzoeken.

Het is ook vrij eenvoudig schoon te maken. Je kunt deze baars gemakkelijk machinaal of met de hand wassen omdat het kussen afneembaar is.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Er is geen extra ondersteuning onder de benen om de baars in evenwicht te brengen, dus het kan een beetje onstabiel zijn als je een kat van een groot ras hebt die de stoel bezet. En omdat de poten wat dun zijn, kan deze wat buigen wanneer je kat ervoor kiest om aan de rand van de baars te gaan zitten.

3. Petsfit Safety Window Baars

Geef uw katten voldoende ruimte om rond te liggen en te genieten van het landschap met de eenvoudige maar winterharde kattenraamzittingen van Petsfit.

Functies:

 • Twee zitstokken kunnen worden samengesteld voor een langer platform
 • Afmetingen 16,5 “x 11,5″ x 6” (hoogte inclusief houten anker)
 • Platform is gemaakt van massief hout
 • Wordt geleverd met een fleecemat
 • Kan tot 15 pond gewicht bevatten
 • Vensterbankplatform mag niet groter zijn dan 9 inch

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 23

Het heeft een mooie stabiliteitsfactor die zelden wordt gezien in raamstokken. De massief houten constructie is een groot voordeel wanneer je chonky kitty probeert te balanceren op het platform.

Wat we er leuk aan vinden:

Er is genoeg ruimte voor een kat om een beetje vogels te kijken op dit stevige platform. De kattenraambaars is goed gebouwd en eenvoudig te monteren. Het heeft een mooie stabiliteitsfactor die zelden wordt gezien in raamstokken. De no-nonsense massief hout bouwen is een groot voordeel wanneer je dikke kat probeert te balanceren op het platform. Je kunt er zelfs twee samenvoegen om het nog groter te maken.

Er is geen boren nodig om de baars aan uw muur en raam te bevestigen. Het enige dat u nodig hebt om het te bevestigen, is een Philips-schroevendraaier om de pasvorm aan te spannen zonder in de muur te boren. De baars wordt geleverd met een QR-code die linkt naar een YouTube-videoassemblagehandleiding voor eenvoudige installatie.

De houten basis is een leuk idee omdat je deze kunt beitsen om bij de meubels in je huis te passen. De fleecemat die het bedekt is afneembaar en kan worden gewassen. Het is niet erg gedempt, maar je kunt meer aan de bovenkant toevoegen om het nog comfortabeler te maken voor je kat.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Deze kattenraambaars zal moeite hebben om te werken met vensterbanken dieper dan 4 “of 5”, ondanks de claim van het merk van maximaal 9 “diep. Het past ook niet bij alle vensterbanken, vooral als de dorpel een beetje gebogen is, maar je kunt een paar eenvoudige oplossingen toevoegen om het te laten werken.

4. Sweetgo Kat Raambaars

Sweetgo’s product is een donzige en grote baars voor katten die graag achterover leunen, achterover leunen en luieren in hun speciale ruimte voor een plekje zon.

Functies:

 • Witte, pluche hoes is een pluspunt
 • Wordt geleverd met een hoge kwaliteit sponsschuim
 • Maatregelen 24 “x12”
 • Kan tot 35 pond gewicht bevatten
 • Wordt geleverd met bevestigingsknoppen en ankers om het op zijn plaats te vergrendelen

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 24

Het is een pluizig raambed voor donzige katten. Deze baars biedt veel ondersteuning en is geschikt voor maximaal 2 katten. Het is eenvoudig te installeren en te verplaatsen naar verschillende plekken in het huis.

Wat we er leuk aan vinden:

Het is een pluizige window bed voor schattige, donzige katten. Het ontwerp stuurt je meteen beelden van een comfortabele rustplaats voor je nieuwsgierige maar luie kat. Het schuimbed biedt voldoende ondersteuning voor katten die moe worden van de constante mensen die kijken.

De kattenraam baars is prachtig gemaakt en heeft geen probleem om op te blijven. Een of twee katten samen op deze baars zullen het niet laten buigen en ze kunnen erop springen zonder dat het tekenen van beweging vertoont. Het klemt prima op dorpels en interfereert niet met het openen of sluiten van de meeste ramen.

Installeren is een fluitje van een cent omdat er geen professional voor nodig is om het op te zetten. Je kunt het gemakkelijk weer verwijderen als je gezelschap hebt of wanneer je het ergens anders naartoe moet verplaatsen.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Het is een beetje duur. Het is ongeveer het dubbele om de prijs van de meeste kattenraamzitters te verdrievoudigen. Sommigen kunnen echter beweren dat de waarde gelijk is aan de prijs of deze overschrijdt.

Er is ook de kwestie van de donzige, harige tapijtbekleding, die een beetje beter zou kunnen zijn dan de standaard laaggeprijsde tapijtstof.

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 1

Waarom een kattenraambaars gebruiken?

Kattenraamstokken zijn ontworpen om uw huisdieren een plek te geven om zichzelf te zonnen en te ontspannen terwijl ze genieten van het uitzicht. Uw kittens blijven veilig binnen terwijl u zich koestert in de interessante drukte die zich buiten uw huis afspeelt.

Een kattenraam baars, of zonnige stoel, ook biedt uw katten een manier om hun natuurlijke gedrag te uiten, waaronder klimmen en verkennen. Door een ruimte voor hen te creëren om dit te doen, kunt u hen helpen genieten van een gezonde leefomgeving in het comfort van uw huis.

kat raam kitty

Waar moet je op letten bij het kopen van een baars?

Om de beste kattenraamstokken of baars voor u te selecteren, moeten enkele factoren worden overwogen. Bekijk ze hieronder:

1. De grootte en het gewicht van uw kat

Katten zijn er in verschillende gewichten en maten, en het is belangrijk dat u hiermee rekening houdt bij het kopen. Er moet voldoende ruimte zijn voor uw kat om op de baars te gaan liggen als hij dat wil, en de beste baars moet in staat zijn om zijn volledige gewicht in ruil te nemen.

Als uw huisdier nog steeds een kitten is, houd dan rekening met zijn toekomstige gewicht. Als hij bijvoorbeeld een Perzische is en de gemiddelde Perzische groeit tot 10 pond, koop dan een vensterbaars die 11-12 pond zware kat kan nemen. (Voeg een beetje meer toe voor het geval uw huisdier groter wordt dan het gemiddelde voor zijn ras).

2. Het type raam dat je hebt

Ramen zijn gemaakt van glas en breekbaar. Controleer of uw venster kan sterke gewichten aan erop geplaatst. Kleine ramen kunnen verbrijzelen als er te veel gewicht op wordt gelegd, maar ramen met dubbele sterkte kunnen meestal de meeste raambaarsmodellen zonder problemen aan.

Als uw glazen raam het gewicht van één kattenbed niet aankan, moet u mogelijk een baars kopen die in plaats daarvan op vensterbanken rust.

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 26

3. Het aantal katten in het huishouden

Heb je meerdere katten in huis? Tenzij u van plan bent om meer dan één raambaars te krijgen, zodat uw katten elk één zonnige stoel kunnen hebben, ga dan voor een model dat de lading van twee of meer katten die samen zitten, kan verwerken. Nogmaals, dit moet afhankelijk zijn van het type raam dat u in uw huis heeft.

Sommige kattenraamstokken kunnen tot 100 pond gewicht dragen. Als uw katten graag aan elkaar plakken, dan moet de beste raambaars om te kopen er een zijn die al uw huisdieren tegelijk aankan.

4. Het ontwerp van de kattenraambaars

Zoals hierboven vermeld, rusten sommige kattenraamstokken op de vensterbank, terwijl sommige kattenraamzitters hangen en aan het vensterglas moeten worden bevestigd. Wat werkt het beste voor uw huis?

Usually, hangmat-stijl kattenraam zitstokken zijn veelzijdiger omdat ze van kamer naar kamer kunnen worden verplaatst en aan elk vensterglas kunnen worden bevestigd. Sommige kunnen ook aan muren worden bevestigd.

Vensterbank zitstokken, ondertussen, zijn minder aanpasbaar omdat niet alle ramen dorpels hebben die breed genoeg zijn om ze te huisvesten. Hun greep is echter sterker, omdat ze vertrouwen op solide horizontale oppervlakken en bolsters voor hefboomwerking.

5. De gebruikte materialen

Kijk naar de materialen die worden gebruikt voor de kattenraamzittingen die u aan het uitchecken bent. Zijn de zuignappen duurzaam genoeg om dagelijks gebruik aan te kunnen? Zijn de stoffen en bies sterk genoeg om energieke katten te weerstaan? Zien de materialen van die kattenraamzittingen eruit alsof ze lang meegaan?

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 27

6. Het comfortniveau

Wat voor soort bed heeft uw kat de voorkeur? Sommige zitstokken voor kattenvensters gebruiken schuim om een comfortabele ruimte te bieden, terwijl sommige kattenraamzitters (meestal hangmatachtige) meestal een soort rekbaar materiaal gebruiken dat werkt om het lichaam van uw kat te wiegen. Kies er een die het meest lijkt op wat uw kat gebruikt voor dutjes of slaap.

7. Het ontwerp/de stijl

Huishoudens met één kat gebruiken meestal een kattenbaars met één laag, terwijl mensen met meerdere katten een box-achtige baars gebruiken om veel katten in één keer te huisvesten.

8. Het ontwerp en de kleuren

Hoewel het comfort van uw kat voorop staat, kan het geen kwaad om kies een ontwerp dat past bij de stijl van uw huis. Klassieke kleuren passen goed bij de meeste decorschema’s, terwijl felle kleuren moeite kunnen hebben om op te gaan, tenzij het in hetzelfde kleurenpalet is als uw interieur.

De beste kattenvensterbaars van [year]: Exclusief voor Katachtigen Die Van Comfort houden 28

Zijn kattenraam zitstokken veilig?

Ontworpen voor gebruik binnenshuis en compleet met een verwijderbare bolster kunnen de meeste producten gemakkelijk katten tot 40 pond herbergen. Daarom is het veilig om zitstokken voor uw huisdieren te gebruiken, volg gewoon de installatie-instructies dienovereenkomstig.

Waarom houden katten ervan om high te zijn?

De meeste katten vinden het leuk om op hoge plaatsen te zijn. Vroege katten waren jagers en velen van hen leefden in de regenwouden. Hun klauwen stelden hen in staat om vakkundig te klimmen, in bomen te ontsnappen voor de veiligheid of hoog te klimmen om op een prooi te wachten. Met andere woorden, klimmen had overlevingswaarde en werd hard-wired als een manier van leven voor katten.

Hoe werken kattenraamstokken?

De meeste kattenraamzittingen werken door sterke zuignappen te gebruiken om het platform van de baars aan uw raam te bevestigen. De meeste zitstokken worden dan ondersteund door staalkabels die van de buitenrand van de baars naar het raam boven de baars lopen. Deze worden beveiligd door een andere set zuignappen.

Houden katten van raamstokken?

Een raambaars is perfect voor elke binnen- (of buitenkat) omdat het de liefde van een kat combineert om uit het raam te kijken en op een comfortabele plek in de zon te liggen. Veel katteneigenaren vinden dat wanneer ze een nieuwe raambaars krijgen, het meteen de favoriete plek van hun kat in het hele huis wordt.