De 5 beste kattenkauwspeeltjes in : kopersgids en beoordelingen


0

Kat kauw speelgoed

De huisdierenmarkt biedt een breed scala aan speelgoed voor katten. Hoewel het meeste van dit speelgoed uitsluitend lijkt te zijn ontworpen voor recreatie, bieden velen belangrijkere functies dan de anderen.

De beste kattenkauwspeelgoed werk niet alleen om onze katachtige vrienden te vermaken, maar ook om hun tandvlees en tanden schoon en gezond te maken.

Katten kauwen op dingen die ze om vele redenen niet zouden moeten knabbelen. Niettemin is de bottom line dit: bij katten is kauwen een natuurlijk gedrag.

Is uw kat een van degenen die liefde om te kauwen? Ik begrijp hoe het op zoveel niveaus frustrerend kan worden. Wanneer de kauwgewoonte van een kat uit de hand loopt, kan dit resulteren in veel bezoeken aan de dierenarts.

Het kan ook leiden tot vervangingen of reparaties van onder andere huishoudelijke artikelen, meubels en elektrische snoeren.

Dat is wanneer kauwspeelgoed een essentiële rol speelt. Ze zijn een uitstekend, veilig en gezond alternatief voor elk verleidelijk item dat ze in uw huis zien.

We hebben veel speelgoed voor onze katachtige vrienden beoordeeld en de beste om op te kauwen worden in dit artikel samengevat, inclusief kinderspeelgoed, kattenkruidspeelgoed en ander kauwspeelgoed.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

De 5 beste kattenkauwspeeltjes in [year]: Kopersgids en recensies 1

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Onze topkeuzes: 5 beste kattenkauwspeelgoed

De 5 beste kattenkauwspeeltjes in [year]: Kopersgids en recensies 1

 1. DuckyWorld Yeowww! Banaan Kattenkruid Speelgoed
 2. Petstages Dental Kitty Chew Wiel
 3. WoLover Natuurlijke Silvervine Sticks voor katten
 4. Kitty Kick Stix Kattenkruid Kicker Speelgoed
 5. Smartykat Skitter Critters Kattenkruid Kattenspeelgoed

1. DuckyWorld Yeowww! Banaan Kattenkruid Speelgoed

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De 5 beste kattenkauwspeeltjes in [year]: Kopersgids en recensies 8

Handgemaakt en individueel gevuld met 100% biologisch geteeld kattenkruid dat afkomstig is van vertrouwde boeren. Gemaakt van zware katoenen keper en gekleurd met alleen natuurlijke plantaardige of op soja gebaseerde kleuren.

Een kauwspeeltje waar een kat graag mee speelt is de DuckyWorld’s Yeowww! Banaan Kattenkruid Speelgoed. Het is gemaakt in tDe VS en 100% gevuld met biologisch kattenkruid.

Hoewel niet alle katachtigen reageren op kattenkruid, genieten veel katten en kittens van de geur van deze lokstof wanneer ze met hun speelgoed spelen. De kattenkruidfunctie van dit bananenkat kauwspeeltje helpt bij het bevorderen van schone tanden en een goede tandheelkundige gezondheid in het algemeen.

Bovendien pronkt dit leuke kauwspeeltje met felle kleuren en verschillende texturen die uw huisdier misschien te moeilijk vindt om te weerstaan. Het bananenontwerp meet 7 inch, wat perfect is om op te kauwen, te grijpen, te duwen en te schoppen.

Een nadeel is echter dat dit kattenkauwspeeltje gemakkelijk open kan scheuren, vooral wanneer je kat graag ruw speelt. Maar niet getreurd! Gooi het niet weg en naai het in plaats daarvan dicht, en het is nog steeds zo goed als nieuw.

Wassen kan ook een dilemma zijn, omdat het het effect van kattenkruid kan verminderen. Hoewel Yeowww! biedt losse zakken kattenkruid van “speelgoedkwaliteit” die u kunt gebruiken om het speelgoed van uw kat te vullen.

Nog een functie die we leuk vinden aan dit kattenkauwspeeltje van Yeowww! is veiligheid. De fabrikant zorgt ervoor dat dit speelgoed, vooral wanneer het vaak wordt gekauwd door onze kattenvrienden, 100% veilig en huisdiervriendelijk is. Het is vrij van touwtjes, draden en plastic ogen die meer schade dan plezier kunnen veroorzaken.

kattenkauwspeelgoed

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • De Yeowww! kattenkauwspeelgoed biedt leuke en aantrekkelijke ontwerpen.
 • Dit kauwspeeltje bevat 100% biologisch geteeld kattenkruid dat de meeste katten leuk vinden.
 • Het is veilig en vrij van snaren en andere potentieel schadelijke materialen.
 • Het wordt gemaakt in de VS.
 • De Banana Catnip Toys van Yeowww! is een winnaar van de Pet Age 2018 Reader’s Choice Award.

2. Petstages Dental Kitty Chew Wheel

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De 5 beste kattenkauwspeeltjes in [year]: Kopersgids en recensies 9

Een merk dat bekend staat om zijn scala aan speelgoedselecties voor zowel katten als honden. Dit heeft een duurzame en getextureerde ring die helpt bij het trainen van de kaakspieren van een kat, het reinigen van de tanden en het masseren van het tandvlees.

Een merk dat bekend staat om zijn grote verscheidenheid aan speelgoedopties voor zowel katten als honden is Petstages van Outward Hound. Hoewel het veel kauwspeelgoed voor katten biedt, is een die opvalt tussen de anderen de Petstages Dental Kitty Chew Wheel.

Katten die graag kauwen, zouden genieten van het Kitty Chew Wheel van Petstages. We houden ervan hoe het een duurzame en getextureerde ring heeft die helpt bij het trainen van de kaakspieren van een kat en het masseren van het tandvlees. De spaken rond de ring helpen daarentegen om de tanden van uw kat schoon te maken.

Dit bestverkopende tandheelkundige kauwspeeltje kreeg veel positieve recensies van veel katteneigenaren. Vanwege het ontwerp waarderen veel katten dit speelgoed niet alleen om te kauwen, maar ook om te spelen. Je kat is misschien niet zo enthousiast om erop te kauwen, maar net als de anderen zou het zeker leuk zijn om het rond te gooien en erachteraan te jagen!

Maar toch moet je voorzichtig zijn als je kat met dit speeltje speelt. Scheuren of scheuren is mogelijk, het is dus het beste om af en toe te inspecteren op productschade. Houd er rekening mee dat beschadigde onderdelen letsel bij huisdieren kunnen veroorzaken.

kattenkauwspeelgoed

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • Dit kauwspeeltje helpt bij het reinigen van de tanden van een kat.
 • De centrale ring is voorzien van “spaken”, die helpen de kaakspieren van je kat te versterken.
 • Het ontwerp voegt vermakelijke stoffen streamers toe.
 • Het is gemaakt van veilige en niet-giftige materialen.
 • Het product meet 5″ L x 2″ W.

3. WoLover Natural Silvervine Sticks voor katten

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De 5 beste kattenkauwspeeltjes in [year]: Kopersgids en recensies 10

100% natuurlijk en veilig. Elimineert efficiënt tandplak en tandsteen, verwijdert stinkende adem en beschermt de gezondheid van het gebit.

De WoLover Natural Silvervine Sticks voor Cat zal niet afkeurennt als u op zoek bent naar een 100% natuurlijk product waar uw kat op zou kunnen kauwen. Van de vele beschikbare kattenkruid- en zilvervinesticks die op de markt zijn, denken we dat deze van het vertrouwde merk WoLover uw kat meer ten goede zou komen.

Niet alle katten hebben een zwak voor kattenkruid of zilveren wijnstokjes. Als je katachtige vriend een van degenen is die zich aangetrokken voelt tot de geur van deze aantrekkende plant, zou hij misschien genieten van deze 100% natuurlijke en onbewerkte Matatabi zilveren wijnstokjes. Ze zijn biologisch, veilig en gezond voor huisdieren.

Matatabi of zilveren wijnstokstokken zijn een populaire kattentraktatie, vooral in Azië. De zilveren wijnstokstokken ontdoen zich van tandplak, tandsteen van de tanden en stinkende adem bij katten. Daarom zal het kauwen op een zilvervinestokje niet alleen uw huisdier vermaken, maar ook de mondgezondheid van uw kat helpen. Het verbetert ook de spijsvertering door darmperistaltiek bij het kauwen te bevorderen.

Voordat u een stok aan uw kat geeft, pel eenvoudig de schors af met een scherp mes om de natuurlijke smaak vrij te geven. Volwassen katten kunnen het gebruiken of twee tot drie keer per week, met elke keer één stok. Knip na enige tijd nog een laag om de stick opnieuw te gebruiken.

Het kauwen op dit speelgoed zou resulteren in leuk gedrag, zoals rollen, wrijven over kin en wangen, kwijlen en likken. De beste resultaten duren meestal tussen de 5 en 30 minuten.

De 5 beste kattenkauwspeeltjes in [year]: Kopersgids en recensies 11

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • De WoLover Natural Silvervine Sticks for Cats zijn verkrijgbaar in bundels van 12 stuks of 25 stuks.
 • Dit speelgoed is 100% natuurlijk en veilig.
 • Het heeft een hoge potentie. De meerderheid van de katten is dol op dit product.
 • De Natural Silvervine Sticks helpen de tanden van de kat schoon te houden.
 • Het helpt bij een betere spijsvertering en de algehele mondgezondheid.

4. Kitty Kick Stix Kattenkruid Kicker Speelgoed

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De 5 beste kattenkauwspeeltjes in [year]: Kopersgids en recensies 12

Gemaakt om het zachtste, meest duurzame en schattigste kattenkruid kicker speelgoed op de markt te zijn. Dit speelgoed wordt met de hand gemaakt en gevuld met 100% lokaal geteelde biologische kattennip.

Het 11″ kattenkruid Kitty Kicker Toy is een uitstekend kattenspeelgoed voor grote en volwassen katten. Omdat het 11 centimeter lang is, is dit kauwspeeltje misschien niet geschikt voor kleine kittens, maar middelgrote tot grote katten zullen er plezier in hebben om ermee te spelen.

Deze interactieve kattenspeeltjes functie kattenkruid binnenin, met hervulbare kattenkruidzak op de zijkant genaaid, zodat u er vers kattenkruid aan kunt toevoegen wanneer de kattenkruidgeur verdwijnt!

De zak wordt gebruikt om het gebruik van de kitty kicker uit te breiden, voeg gewoon een paar snufjes kattenkruid toe in de zak en het is klaar om weer te gaan.

Houden je katten ervan om te kauwen, schoppen en rollen? De 11-inch stick biedt een leuke tijd voor katten. Katten mogen er niet alleen op kauwen, maar er ook tegenaan schoppen of ermee rollen.

Vanwege de lengte is het een uitstekend interactief speelgoed dat zowel eigenaren van gezelschapsdieren als katten kunnen gebruiken om een band op te bouwen. Gebruik het om de buik van je kat te kietelen of gewoon om met je katachtige vriend te spelen wanneer je samen tijd doorbrengt.

De 5 beste kattenkauwspeeltjes in [year]: Kopersgids en recensies 13

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • Deze Catnip Kitty Kicker Toy heeft een sterke kattenkruidgeur die katten aantrekt.
 • Het pronkt met een breed scala aan aantrekkelijke en leuke gedrukte ontwerpen.
 • Dit handgemaakte kattenspeelgoed is zacht, duurzaam en van hoge kwaliteit.
 • Het biedt veel waar voor uw geld.

5. SmartyKat Skitter Critters Kattenkruid Kattenspeelgoed

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De 5 beste kattenkauwspeeltjes in [year]: Kopersgids en recensies 14

Gevuld met volledig natuurlijk kattenkruid voor een boost van perfecte opwinding om je kat vooraf bezig te houden. Het pluche ontwerp verleidt je kat om te jagen, zwaaien, vleermuizen en enige tijd bezig te zijn.

De SmartyKat Skitter Critters Kattenkruid Kattenspeelgoed is om vele redenen een van de beste kauwspeeltjes voor katten. Misschien is een van deze redenen te voor de hand liggend. Van de overvloed aan speelgoed die beschikbaar is voor onze katachtige baby’s, is SmartyKat slim genoeg om twee dingen te combineren waar onze lieve katten het meest van houden – kattenkruid en muizen!

We vinden het geweldig hoe de Skitter Critters van SmartyKat een schattig muizenontwerp hebben dat is doordrenkt met puur en krachtig kattenkruid om de aandacht van uw katten te trekken. Vandaar dat het het perfecte kattenspeelgoed is voor kattenkruidminnende katten en huishoudens met meerdere katten.

Elk pakje van dit speelgoed wordt geleverd met drie kleine muizenachtige stukjes die uw katten leuk zouden vinden om met hun tanden te kauwen en rond te dragen. Het is ook een uitstekend alternatief voor bontspeelgoed als je het beu bent dat kattenspeelgoed in stukken wordt gescheurd en stapels rommel in huis achterlaat.

Maak je geen zorgen over de veiligheid van zowel je katten als kinderen, omdat deze kattentanden perfect veilig zijn om te gebruiken. Merk echter op dat, hoewel het zeer onwaarschijnlijk is dat dit gebeurt, het nog steeds mogelijk is voor grote katten om dit speelgoed in te slikken en erin te stikken.

Het is dus het beste om houd uw huisdieren in de gaten als ze met dit speelgoed spelen.

kattenkauwspeelgoed

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • Elk pakket van de SmartyKat Skitter Critters bevat drie (3) 4-inch lange muizen die vol zitten met krachtig kattenkruid.
 • Het speelgoed is fiberfill gemaakt van 100% gerecycled plastic.
 • Het is ideaal voor kattenkruidminnende katten en huishoudens met meerdere katten.
 • De grootte van elk kauwspeeltje is perfect voor het kauwen, slaan en spelen van katten.
 • Omdat dit kattenspeelgoed van binnen gevuld is met kattenkruid, kan het spelen ermee resulteren in leuke en energieke activiteiten voor veel katten.
 • Deze kauwspeeltjes zijn licht van gewicht.
 • Het is redelijk geprijsd.

De 5 beste kattenkauwspeeltjes in [year]: Kopersgids en recensies 1

Een koopgids voor kattenkauwspeelgoed

Kattenkauwspeelgoed zijn een van de beste en populairste huisdierproducten van vandaag op de markt. Nou, het is moeilijk om iemand die van hen houdt de schuld te geven. Dit speelgoed is leuk en verrassend gunstig voor katten. Een tandjes- en kauwspeeltje dat helpt bij het reinigen van de tanden van een kat, het versterken van zijn tanden en tandvlees en het bevorderen van een uitstekende mondgezondheid? Wie wil dat nou niet?

Maar om de beste te krijgen uit de vele die er zijn? Dat kan lastiger zijn dan verwacht. Je moet een kauw- en kinderspeeltje krijgen dat je kat leuk vindt en gebruikt, maar je moet er ook zeker van zijn dat het de voordelen biedt die je voor je kat wilt.

Het kopen van het juiste soort kauwspeelgoed voor uw kat om mee te spelen, kan een groot verschil maken tussen het onbeschadigd houden van uw huishoudelijke artikelen en meubels en ze laten vernietigen door de kauwgewoonten van uw kat. Gelukkig hebben we een uitgebreide kopersgids bedacht die u kunt gebruiken om te vinden wat de beste kattenkauwspeeltjes voor uw katachtige vriend kunnen zijn.

kattenkauwspeelgoed

Wanneer kauwspeelgoed voor katten kopen

Een kat kauwt op veel dingen, van traktaties en voedsel tot alles. De meeste kittens kunnen bij tandjes overmatige kauwers zijn. Ook volwassen katten worden niet verontschuldigd. Hoewel ze verschillende persoonlijkheden hebben, kauwen sommigen van hen graag op bijna alles.

Ja, deze dingen zijn normaal, maar kunnen ook gevaarlijk zijn, vooral wanneer een kat of kitten begint te kauwen op willekeurige dingen zoals elektrische snoeren, draden, giftige kamerplanten, stof, plastic zakken en andere materialen.

Wanneer uw kat enige vorm van destructief kauwgedrag begint te vertonen, dan is dit de beste tijd om te investeren in een kattenkauwspeeltje. Als u er een koopt, zorgt u voor een veiligere en gezondere omgeving voor uw huisdier. Kies daarom een kauwspeeltje dat past bij de behoeften en persoonlijkheid van uw kat.

Functies om te overwegen bij het kopen van kauwspeelgoed

kitten en roze muis

Kattenkruid functie

De meeste kattenkauwspeeltjes bevatten kattenkruid om eenvoudige redenen. Kattenkruid krijgt niet alleen de aandacht van onze kattenvrienden, maar het biedt ook gunstige effecten op de scherpe tanden van een kat en de algehele tandheelkundige gezondheid.

Houd er echter rekening mee dat niet alle katten goed reageren op kattenkruid. Als uw kat goed reageert op kattenkruid, dan is een met kattenkruid doordrenkt kauwspeeltje een goed idee. Kies anders voor een kauwspeeltje zonder kattenkruid.

Veiligheid

We houden van onze katten en hun veiligheid is onze topprioriteit. Daarom zou veiligheid een van de meest cruciale functies moeten zijn om naar te kijken bij het kopen van het beste kauwspeelgoed.

Kauwspeelgoed geeft ze het plezier dat ze verdienen (om nog maar te zwijgen van gezondere tanden en goede mondhygiëne!), Maar we moeten nog steeds rekening houden met hun veiligheid tijdens het spelen met hun speelgoed.

Hoewel dit speelgoed is vervaardigd met de veiligheid van ons huisdier in gedachten, is het altijd het beste om ze te onderzoeken en uit te kijken voor materialen of kleine onderdelen die mogelijk schadelijk kunnen zijn voor uw kat.

Let op of er scherpe randen zijn, omdat deze de mond van een kat kunnen beschadigen. Losse draden en kleine onderdelen konden daarentegen worden ingeslikt.

Duurzaamheid

Als u de Rechts kauwspeelgoed, je kat zal er hoogstwaarschijnlijk veel mee spelen. Het kauwspeeltje zal veel kauwen en bijten van de tanden van uw kat verdragen, evenals gooien en kloppen van uw harige huisdier.

Daarom is een belangrijke factor waar u naar moet kijken voordat u er een koopt, duurzaamheid. Zal het lang duren ondanks uitgebreid kauwen of ruw spelen? Is het van hoge kwaliteit en gemaakt van duurzame materialen? Is het de beste op het gebied van duurzaamheid?

Als je katachtige vriend graag ruw speelt, dan is het gewoon zonde van het geld om een speeltje te kopen, vooral dure, dat gemakkelijk uit elkaar kan vallen of scheuren.

Houd dit in gedachten en selecteer een kauwspeeltje dat bestand is tegen de speel- en kauwgewoonte van uw kat. Je kunt verwachten dat een kattenspeeltje met dubbele stiksels duurzamer is dan normaal.

gember kitten knaagt

Ontwerp en materialen

Bij het kopen van kauwspeelgoed voor uw huisdieren, moet u ook rekening houden met het ontwerp en de materialen van de producten. Kiest je kat kauwspeeltjes die geluid maken? Is je kat kieskeurig over de textuur van een speeltje? Dit zijn enkele opmerkelijke functies waarmee u rekening moet houden.

Prijs

Net als elk ander huisdierproduct dat er is, varieert kauwspeelgoed voor onze lieve kattenvrienden in prijzen. De meeste zijn gemakkelijk op zak, terwijl anderen relatief hoger geprijsd zijn dan het gemiddelde, hoewel ze meestal elke cent waard zijn.

Prijs speelt een belangrijke rol bij het kopen van kauwspeelgoed dat uw katten nodig hebben. Wanneer je een nieuw kauwspeeltje introduceert en je weet nog steeds niet zeker of je kat het leuk zal vinden of niet, dan is een praktische zet om te kiezen voor een goedkopere.

Door dit te doen, kunt u uzelf behoeden voor het uitgeven aan kauwspeelgoed dat onopgemerkt door uw huisdier kan eindigen.

Grootte en gewicht

Veel katteneigenaren hebben de neiging om deze factoren over het hoofd te zien bij het selecteren van het beste kauwspeelgoed voor hun kat. Soms worden het ontwerp en andere functies te overweldigend dat de grootte en het gewicht van een speeltje vaak worden genegeerd. Maar let wel, beide functies zijn net zo belangrijk als de andere.

Wanneer u een kattenkauwspeeltje kiest dat te groot of te zwaar is voor uw kat of kittens, kan dit meer kwaad dan goed doen voor uw huisdieren.

Wanneer het te groot of omvangrijk is voor hun grootte en leeftijd, kan een kattenkauwspeeltje een last zijn voor uw huisdier om te trekken of rond te dragen. Het kan ook schade toebrengen aan hun mondgezondheid, met name tandfracturen.

Grijze kat speelt met een speeltje

Voordelen van Cat Chew Toys

Kauwspeelgoed voor katten is misschien niet voor iedereen het beste type kattenspeelgoed. Zoals hierboven vermeld, zijn ze ontworpen voor onze katachtige vrienden die graag kauwen, en het is geen one-size-fits-all type product.

Sommige van onze katachtige vrienden kunnen dol zijn op een bepaald kauwspeeltje waar anderen een hekel aan hebben. Hoe dan ook, de meeste ouders van huisdieren zijn het erover eens dat kauwspeelgoed veel voordelen heeft. Hier zijn er een paar.

Een kauwspeeltje zorgt voor vermaak.

Dit type speelgoed kan zijn ontworpen om te kauwen en te bijten, maar dat betekent niet dat het shouldn’t be fun! We weten dat katten zich kunnen vervelen, net als mensen. En kauwspeelgoed is slechts een van de vele manieren om hen te helpen omgaan met verveling.

Dit speelgoed heeft meestal leuke functies en ontwerpen, die het spelen en kauwen leuker en leuker maken voor uw kat.

Kattenkauwspeelgoed helpt stress en angst bij katten te verlichten.

Net als wij kunnen onze katachtige vrienden gevoelig zijn voor stress. Ze hebben af en toe een vorm van ontspanning nodig. Wanneer ze gestrest zijn, kunnen ze vreemd gedrag vertonen, zoals spuiten, krabben of kattenbakproblemen. Het is wanneer een kattenkauwspeeltje van voordeel kan zijn.

Wanneer onze lieve bontballen bezet en vermaakt worden, worden ze minder gestrest of angstig. Bovendien zijn sommige van deze prullaria voorzien van kattenkruid, dat niet alleen hun aandacht trekt, maar ze ook meer ontspannen laat voelen.

Ze verhogen de binding tussen een kat en zijn eigenaren.

Spelen met je kat is leuk en voordelig voor jullie beiden. Omdat sommige van deze producten interactief zijn, helpen ze eigenaren van gezelschapsdieren meer te binden aan hun kat – zelfs als die van hen geen “schootkat” is.

Ze reinigen tanden en zorgen voor een uitstekende mondhygiëne.

Je weet dat je het beste kauwspeelgoed hebt als het niet alleen helpt om je huisdier bezig en bezig te houden, maar ook helpt bij het bevorderen van gezond tandvlees, tanden en algehele mondhygiëne.

Om voor de hand liggende redenen kunnen onze katachtige vrienden hun tanden niet poetsen. Maar hier is goed nieuws! De meeste van deze kauwproducten zijn ontworpen om met dergelijke zorgen om te gaan.

Een kauwspeeltje helpt de tanden van een kat schoon te maken door zich te gedragen als een tandenborstel als er eenmaal op gekauwd is. Een ander voordeel van een kauwspeeltje is dat het een kat een frissere adem geeft.

Kattenkauwspeelgoed verlicht kinderziektes.

Voor kittens is tandjes krijgen normaal. Het kan echter ondraaglijk en ongemakkelijk voor hen zijn. Wanneer uw kitten pijn heeft of last heeft van tandjes, zal een kauwspeeltje helpen de pijn van het tandvlees en de groeiende tanden van uw kat te verlichten.

kat die met speelgoed speelt

Wat is veilig voor katten om op te kauwen?

Maar er zijn katten die wel graag kauwen; als de jouwe een van hen is, wil je een acceptabel alternatief bieden voor draden, schoenveters, leer en andere verleidelijke items. Probeer een Petstages Catnip Chew Toys; het is een van de weinige kauwspeeltjes die is ontworpen voor katten.

Hebben katten kinderspeelgoed nodig?

Kinderspeeltjes kunnen het ongemak van uw kitten helpen verlichten, vooral als ze graag kauwen. Dit speelgoed is te vinden bij de meeste dierenwinkels en is meestal gemaakt van rubber of zacht plastic. Dit soort speelgoed is ideaal voor uw kitten om op te kauwen, omdat ze hun tanden niet beschadigen of kapot gaan.

Kauwen katten graag op dingen?

Hoewel het normaal is dat katten op dingen kauwen – zelfs dingen die niet bedoeld zijn om op te kauwen – kan het gedrag soms uit de hand lopen. Het is potentieel gevaarlijk voor de kat, om nog maar te zwijgen van het beschadigen van uw bezittingen. Omdat katten echter met hun mond verkennen, gaan ze op dingen kauwen.

Wat doet kattenkruid met katten?

Wanneer een kat kattenkruid eet, werkt het als een kalmerend middel, maar wanneer het wordt geroken, zorgt het ervoor dat de kat gek wordt. Er wordt gedacht dat het katachtige pheremones nabootst en die receptoren activeert. Katten kunnen op de plant reageren door rond te rollen, om te draaien en over het algemeen hyperactief te zijn.