Blue Buffalo Cat Food Beoordelingen : moet je het kopen?


0

blauwe buffel kattenvoer beoordelingen

Ooit gehoord van Blue Buffalo?

Nee, het is niet een of ander ongewoon gekleurd dier. Het is eigenlijk een zeer gerespecteerd huisdiervoedingsmerk. Misschien heb je er wel eens van gehoord…

… en misschien heb je er ook wat controverse over gehoord.

Herinneren! Koop het niet! Wat mensen in het verleden ook over dit voedsel hebben gezegd, we moeten zeggen dat er op zijn minst enige rechtvaardiging voor hun waarschuwing (die we binnenkort zullen bespreken).

Maar (en hier is de grote maar), velen van jullie zijn zich misschien alleen bewust van het slechte nieuws. Oneerlijke berichtgeving en mond-tot-mondreclame hebben waarschijnlijk alle goede dingen over Blue Buffalo uit de ether gelaten.

In dit artikel, we gaan het recente nieuws bespreken over Blue Buffalo kattenvoer en adresseer wat legitieme zorgen dat veel huisdierouders erover hebben.

We gaan je ook een beetje geruststellen door te laten zien hoe blue buffalo tegenwoordig is Consequent het creëren van voedsel van hoge kwaliteit gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit.

Lees verder voor onze grondige Blue Buffalo Cat Food Reviews.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Blue Buffalo Cat Food Reviews [year]: Moet je het kopen? 1

Blue Buffalo Cat Food Reviews [year]: Moet je het kopen? 2

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Vergelijkingstabel voor Blue Buffalo Cat Food

Blue Buffalo Cat Food Reviews [year]: Moet je het kopen? 2

Blue Buffalo Cat Food Reviews

De volgende voedingsmiddelen worden over het algemeen als smakelijk en voedzaam beschouwd door onze menselijke (en kitty) recensenten en hebben twee poten omhoog gekregen.

 1. Blauwe Buffel Freedom Indoor Volwassene
 2. Blauwe Buffel Gezonde Gourmet Paté
 3. Blauwe Buffel Basics Beperkt ingrediënt graanvrij
 4. Blauwe Buffel Gezondheid binnenshuis
 5. Blauwe Buffel Freedom Indoor Volwassene
 6. Blauwe Buffel Wilderness Rocky Mountain Recept
 7. Blauwe Buffel Wilderness Chicken Recept

Natvoer

1. Blue Buffalo Freedom Binnen

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Blue Buffalo Cat Food Reviews [year]: Moet je het kopen? 11

Dit is geformuleerd voor indoor kitties. Dit glutenvrije en graanvrije voedsel heeft een relatief hoge hoeveelheid koolhydraten, een matige hoeveelheid vet en slechts een gemiddelde hoeveelheid eiwit.

Het eerste item op onze lijst is Blue Buffalo Freedom Indoor Wet Cat Food. Net als een paar anderen in deze categorie, is dit product geformuleerd voor indoor kattenvrienden.

Veel ouders van huisdieren besluiten hun katten trouwens alleen binnen te houden, omdat het hen veiliger maakt tegen milieugevaren, waaronder auto’s, andere huisdieren, insecten en dieren in het wild.

Sommige binnenkatten hebben echter de neiging om urineweginfecties, obesitas, overmatige haarballen en andere problemen te ontwikkelen. Het Blue Buffalo-team heeft dit ingeblikte voedsel slim gemaakt om deze potentiële problemen aan te pakken en te voorkomen met zaken als veenbessen (geweldig voor het urinewegstelsel) en vezels plus lagere calorieën (om te helpen bij gewichtsbehoud) en een laag caloriegehalte.

Een probleem of ding om op te letten over dit voedsel is dat in vergelijking met sommige andere ingeblikte voedingsmiddelen (inclusief andere op deze lijst), dit voedsel een relatief hoge hoeveelheid koolhydraten, een matige hoeveelheid vet en slechts een gemiddelde hoeveelheid eiwit heeft.

Hoewel koolhydraten op zich niet slecht zijn, kunnen te veel van hen leiden tot gewichtstoename. Ondertussen hebben bijna alle katten veel eiwitten in hun dieet nodig om een optimale groei en ontwikkeling te ondersteunen.

Dus als je dit natvoer probeert, moet je je er gewoon van bewust zijn hoe je dier erop reageert en of ze een actieve levensstijl kan behouden tijdens het eten ervan.

Pros:

Katten lijken echt van de smaak en textuur te houden
Voedsel met een hoog vochtgehalte
Speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van indoor kitties

Tegens:

Overmatig koolhydraatgehalte en relatief lager in eiwitten, wat kan bijdragen aan gewichtsproblemen of lagere verzadiging

2. Blue Buffalo Gezonde gastronomische binnenkip

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Blue Buffalo Cat Food Reviews [year]: Moet je het kopen? 12

Een smakelijke maaltijd met echt dik kippenvlees dat smakelijk is voor katten. Deze rijk aan eiwitformule heeft een zeer gladde textuur die zelfs geschikt is voor senior kitties.

De Blue Buffalo Healthy Gourmet Indoor Chicken Wet Cat Food is gebaseerd op echt kippenvlees (met echte getextureerde vleesbrokken erin). Het hoge eiwitgehalte zorgt voor gezondere harten, sterkere spieren en slankere lichamen voor je katachtige vrienden.

Dit product kan een geweldig onderdeel zijn van een uitgebalanceerd dieet vier je kat, of ze nu perfect gezond is of momenteel te maken heeft met bepaalde problemen zoals obesitas. De antioxidanten uit de groenten en fruit ondersteunen haar immuunsysteem en optimaliseren haar algehele welzijn.

Gemaakt met kwaliteit en vrij van veel voorkomende allergenen zoals maïs, soja, tarwe en kunstmatige smaak- en kleurstoffen, hebben zelfs meer gevoelige katten de neiging om dit goed te verdragen.

Het is ook gemakkelijk te verteren met een gladde textuur en geweldig om toe te voegen bovenop droog voedsel. Het wordt geleverd in een variëteitspakket, zodat uw kat ook kan genieten van zalm en tonijn (op voorwaarde dat ze verschillende smaken natvoer goed kan verdragen, zoals sommige katten dat niet kunnen).

Pros:

 • Eiwitrijk (wat betekent gezonde kat, voor de meeste dieren toch)
 • Het is geweldig om je kat te helpen haar ideale lichaamsgewicht te behouden
 • Het heeft een zachte en zeer smakelijke textuur en hartige smaak

Tegens:

 • Sommige katten lijken het echt gewoon niet leuk te vinden
 • Het krijgen van variëteitspakketten kan problemen opleveren voor gevoelige buikjes en kieskeurige eters

3. Blue Basics Limited Ingredient Dieet

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Blue Buffalo Cat Food Reviews [year]: Moet je het kopen? 13

Deze maaltijd met beperkt ingrediënt heeft slechts één eiwitbron (echt eendenvlees) plus gezonde groenten zoals pompoen en erwten. Het is gemakkelijk voor de maag in rijk aan omega’s, antioxidanten en essentiële voedingsstoffen.

Krijgt uw kat regelmatig allergenen of huidproblemen? Heeft ze te maken met een chronische aandoening? Heeft ze een paar kilo te verliezen? Als dat zo is, heeft uw dierenarts u mogelijk geadviseerd om haar op een dieet met beperkte ingrediënten te krijgen.

Blue Basics Limited Ingredient Diet Nat Kattenvoer is misschien een ideale match voor haar. Zoals de naam al aangeeft, heeft dit voedsel een beperkt aantal ingrediënten, waaronder een enkele eiwitbron (echt eendenvlees) en enkele gezonde groenten zoals pompoen en erwten.

Minder ingrediënten minimaliseert de blootstelling van uw dier aan allergenen, waaronder de biggies zoals soja, zuivel, maïs, tarwe, dierlijke maaltijden en bijproducten en eieren.

Maar verwar minder ingrediënten niet met minder voedingsstoffen. Dit natvoer zit ook vol met gezonde omega 3-vetzuren (geweldig voor haar vacht en huid!) evenals antioxidanten, vitamines en mineralen.

Is je kat geen voorstander van eend? Geen zorgen, ze geeft misschien de voorkeur aan vis en aardappel of kalkoen en aardappel. Wie wist dat kitties zoveel keuze hadden?

Pros:

 • Bevat beperkte ingrediënten die perfect zijn voor katten met gevoeligheden
 • Single-source eiwit (eend)
 • Ondersteunt een gezondere spijsvertering met erwtenvezels en pompoen, waardoor uw kat nog meer van de voedingsstoffen uit het voedsel kan halen
 • Bevat geen additieven, vulstoffen en kunstmatige ingrediënten

Tegens:

 • Sommige huisdierouders hebben gemerkt dat hun katten niet van de smaak en textuur houden
 • Een beetje laag vochtgehalte, wat vooral problematisch kan zijn voor katten die niet veel water drinken

Blue Buffalo Cat Food Reviews [year]: Moet je het kopen? 2

Droogvoer

Zijn ze een duurdere optie voor dierenvoedingsmerken? Absoluut. Maar als je eenmaal leert hoe dit droogvoer wordt gemaakt en wat erin gaat (en net zo belangrijk, wat er niet in gaat), dan zul je hopelijk zien waarom veel huisdierouders hebben besloten dat het echt het extra geld waard is en hun katten helpt trim te blijven, gezonden Energiek.

1. Blue Buffalo Smaakvolle Kip Indoor

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Blue Buffalo Cat Food Reviews [year]: Moet je het kopen? 15

Voorheen bekend als Blue Indoor Health, is dit nog steeds dezelfde lekkere formule, alleen een nieuwe verpakking. Gemaakt van echte kip en verrijkt met de juiste hoeveelheden voedingsstoffen om een betere niergezondheid voor binnenkatten te ondersteunen.

Voor indoor kitties is BLUE Indoor Health een van de best verkopende producten van het merk. Dit product is gemaakt met echte uitgebeende kip die eiwitrijk is – purrrfect voor je vleesetende, actieve, hongerige katachtige.

Eiwit is vooral belangrijk voor jonge katten die veel van deze macronutriënt nodig hebben om zich goed te ontwikkelen en een mager lichaamsgewicht te behouden, terwijl ze ook veel energie hebben om te spelen.

Dit droogvoer bevat ook groenten en fruit die een volledig scala aan belangrijke vitamines, mineralen en antioxidanten bieden. Het bevat ook gezonde volle granen zoals bruine rijst en gerst. Bovendien beschikt het over “LifeSource Bits” die bij lagere temperaturen worden verwerkt om de voedingsstoffen van de hapjes te behouden en een echte boost te geven aan het algehele welzijn van uw huisdier.

Dit type droogvoer is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van katten die binnen zijn en mag iets minder actief zijn.

Pros:

 • Bevat een hoge hoeveelheid hoogwaardige eiwitten uit echt uitgebeend kippenvlees
 • Vakkundig ontworpen met de binnenkat in gedachten

Tegens:

 • Sommige katten houden niet van de smaak
 • Heeft mogelijk niet genoeg vochtgehalte om aan de behoeften of voorkeuren van sommige katachtigen te voldoen

2. BLUE Freedom Grain Free Indoor Volwassene

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Blue Buffalo Cat Food Reviews [year]: Moet je het kopen? 16

Binnenkatten hebben een ander voedingsprofiel dan degenen die van het buitenleven kunnen genieten. Dit product helpt katachtigen gewicht te verliezen en hun gewenste gewicht in de loop van de tijd te behouden.

In vergelijking met katten die tijd buitenshuis doorbrengen, hebben katten die alleen binnenshuis zijn vaak een andere balans van voedingsstoffen en koolhydraten nodig om de juiste hoeveelheid energie te leveren voor speeltijd zonder te gaan overboord op calorieën (en dus leiden tot gewichtstoename).

Met dit in gedachten heeft het expertteam de BLUE Freedom Grain-Free-formule gecreëerd. Dit droogvoer, dat gemakkelijk kan worden omgezet in het dieet van uw huisdier, zal uw binnenkat helpen er beter uit te zien en zich beter te voelen.

Interessant is dat veel eigenaren van gezelschapsdieren vinden dat dit product hun huisdieren helpt gewicht te verliezen en hun gewichtsverlies in de loop van de tijd te behouden, omdat het zo vullend en eiwitrijk is zonder supercalorisch dicht te zijn.

Tegelijkertijd kan dit droogvoer ook helpen Ondergewicht dieren krijgen kilo’s dankzij het voedingsprofiel (natuurlijk geeft praten met uw dierenarts u het beste idee van hoeveel u uw dier moet geven, afhankelijk van haar behoeften).

Trouw aan zijn merkreputatie, is dit product vrij van kunstmatige vulstoffen en rommel, evenals maïs, soja, tarwe en bijproducten.

Pros:

 • Uitstekende voedingsondersteuning speciaal ontworpen voor indoor kitties
 • Geweldig voor zwaarlijvige katten die veilig en duurzaam kilo’s moeten verliezen
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Vrij van bijproducten van pluimvee

Tegens:

 • Niet geweldig voor kieskeurige eters, en niet alle katten genieten van de smaak
 • Niet ideaal voor katten die tijd buitenshuis doorbrengen

3. Blue Wilderness Rocky Mountain Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Blue Buffalo Cat Food Reviews [year]: Moet je het kopen? 17

Speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van volwassen katten. Het bevat tonnen eiwitrijke ingrediënten zoals rundvlees, lamsvlees, bizons en hertenvlees, samen met gezonde groenten.

De Rocky Mountains zijn een prachtige en holistische inspiratie voor dit eten van Blue Buffalo. Het Blue Wilderness Rocky Mountain Recept is speciaal ontworpen voor volwassen katten. Het bevat tonnen eiwitrijke ingrediënten die je zelfs in je eigen koelkast kunt lezen en vinden, waaronder rundvlees, lamsvlees, bizons en hertenvlees.

Heeft uw kat veel eiwitten nodig in haar dieet? Deze zou perfect voor haar kunnen zijn , maar het is niet ontworpen voor kittens, dus afhankelijk van hoe oud je kleintje is, moet je misschien iets anders kiezen, tenminste totdat ze ouder wordt.

De Blue Wilderness Rocky Mountain-mix bevat ook tonnen fruit en groenten zoals zoete aardappelen voor een grote dosis antioxidanten, die uw huisdier dagelijks nodig heeft om haar immuunsysteem sterk te houden.

Het is een beetje aan de prijzige kant, maar zie het op deze manier: door iets meer geld te investeren in het hoogwaardige voedsel van uw kat, zult u waarschijnlijk geld besparen omdat u niet zo veel naar de dierenarts hoeft te gaan of te maken krijgt met chronische problemen.

Pros:

 • Gebruikt echte dierlijke eiwitten die lekker en voedzaam zijn voor katten (die natuurlijke vleeseters zijn)
 • Het biedt een essentiële dosis dagelijkse antioxidanten
 • Bevat geen bijproducten of kunstmatige ingrediënten en vulstoffen (waarvan er vele kunnen leiden tot spijsverteringsproblemen voor katten)

Tegens:

 • Het is niet voor kittens
 • Het is niet budgetvriendelijk voor sommige gebruikers (vooral als ze uiteindelijk verschillende voedselmerken voor hun verschillende katten moeten kopen)

4. BLUE Wilderness Nature’s evolutionaire dieet

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Blue Buffalo Cat Food Reviews [year]: Moet je het kopen? 18

Bosbessen, veenbessen, zoete aardappelen en wortels zijn slechts enkele van de antioxidantrijke componenten in deze formule. Het zit ook boordevol eiwitten met uitgebeende kip als hoofdingrediënt.

Bosbessen, veenbessen, zoete aardappelen en wortelen in je kattenvoer? Vind het niet erg als we dat doen! BLUE Wilderness Nature’s Evolutionary Diet bevat deze antioxidantrijke echte ingrediënten die het immuunsysteem en het algehele welzijn van kitty ondersteunen.

Net als het eerste voedsel in onze review, is het nummer één ingrediënt echte uitgebeende kip – dus je kleine vierpotige cutie heeft alle eiwitten die ze nodig heeft van dit kiprecept.

Wat je niet ziet zijn kunstmatige conserveermiddelen, maïs, tarwe en soja. Hé, veel mensen verdragen deze voedingsmiddelen ook niet goed… misschien moet je ook eens overwegen om die een tijdje uit je dieet te schrappen!

Pros:

 • Vrij van granen en gluten
 • Bevat de bedrijf speciale “LifeSource Bits” voor eendded mineralen, antioxidanten en vitaminen die zeer biologisch beschikbaar en licht verteerbaar zijn
 • Biedt complexe koolhydraten (betere spijsvertering)
 • Rijk aan antioxidanten
 • Vol eiwitten die geweldig zijn voor sterke spieren

Tegens:

 • Niet goed voor katten met allergieën voor sommige vruchten
blauwe buffel kattenvoer review

De magere op de Blue Buffalo Cat Food Recall

afbeelding met terugroepteken

Hier is de deal:

Het bedrijf Blue Buffalo was onlangs in het nieuws… en niet precies niet voor niets. Helaas moest het bedrijf enkele van hun hondenvoerlijnen terugroepen die waren geformuleerd met rundvlees. Dit recente terugroepactie gebeurde in 2017.

In 2015, moest het bedrijf ook een enkele reeks kattenvoer en -traktaties terugroepen, en een keer daarvoor in 2007. Beide terugroepacties vonden plaats omdat uit tests bleek dat de kattenproducten bevatte hoge niveaus van een potentieel toxische stof die bekend staat als melamine (te vinden in veel gangbare keukengereiproducten). Deze voedingsmiddelen testten ook positief op lage hoeveelheden propyleenglycol, die ook giftig kunnen zijn.

Afhankelijk van uw persoonlijkheid en risicotolerantie, kunt u heel goed besluiten dat elke geschiedenis van productherinnering betekent dat u dat bedrijf en zijn producten voor altijd zult afzweren. We zijn hier ook niet om je te vertellen dat dat verkeerd is, trouwens. U bent een consument die het recht heeft om persoonlijke beslissingen te nemen over waar en hoe u uw geld uitgeeft …

… en wat je je schattige kleine katachtige vriend voedt! Als je gewoon niet geïnteresseerd bent in Blue Buffalo, ben je absoluut welkom om enkele van onze andere beoordelingen van kattenvoermerken te bekijken voor meer diepgaande en uitgebreide informatie.

Rechtvaardig let op dat als je afgaat op dat zerotolerancebeleid inzake terugroepacties, je kunt het moeilijk vinden om te vinden wat je nodig hebt. In werkelijkheid gebeuren product recalls vrij veel en uit een breed scala van industrieën. Dit is geen poging om ze te rechtvaardigen of te verontschuldigen, vooral in gevallen van terugroepacties waarbij het defecte product schadelijke of zelfs potentieel dodelijke effecten kan hebben.

Wat de productie van dierenvoeding betreft, is het echt ongelooflijk als je leert hoeveel stappen er van begin tot eind bij betrokken zijn. Met zoveel bewegende delen zou je je bijna afvragen hoe er meer problemen ontstaan zoals die dit bedrijf de afgelopen jaren heeft ervaren.

Het goede nieuws is dat huisdiervoedingsbedrijven, waaronder deze, hebben strenge kwaliteitscontrole beleid.

En eerlijk gezegd juichen we hen toe dat ze snel en transparant hun fouten erkennen en hun best doen om het zo snel mogelijk aan te pakken.

En in plaats van verhuur een rotte appel verwen het stel, dat moeten we nog zeggen wij staan achter de Blue Buffalo merk. In onze gedachten gaat het er niet om of een bedrijf nooit fouten maken, maar wat is hun staat van dienst in het algemeen en wat doen ze als er een zeldzame fout wordt gemaakt?

Wat deze vragen betreft, blue passeert met vlag en wimpel.

Dat gezegd hebbende, we willen graag enkele van onze top reviews van Blue kitty grub. Maar voordat we dat doen, praten we graag een beetje over het bedrijf, zodat u er meer over kunt weten en een beter begrip hebben van het merk waar je uiteindelijk misschien bij koopt (of misschien doe je dat al…).

blauwe buffel kattenvoer beoordelingen

Waarom houden mensen van blue cat food?

Nee, dat is het niet letterlijk blauw. Maar kitty food van dit merk heeft eigenlijk een vrij goede reputatie, recensies en beoordelingen.  Veel eigenaren van gezelschapsdieren (van zowel katten als honden) zijn er enthousiast over in hun beoordelingen.

Blue Buffalo is specifiek bekend in de industrie voor het aanbieden van eiwitrijk droog kattenvoer gemaakt met geweldige kwaliteit en gegeten door mooie gelukkige kitties.

Het familiebedrijf uit Wilson, Connecticut gestart in 2002. Sindsdien heeft het een enorme groei doorgemaakt, maar stelt dat ze trouw zijn gebleven aan hun Amerikaanse wortels door te blijven. alle van hun productie binnen de staten.

Blue Buffalo is vooral aantrekkelijk voor gezondheidsbewust kattenouders omdat hun voedingsproducten:

Blue Buffalo Cat Food Reviews [year]: Moet je het kopen? 19
 • Gemaakt met ingrediënten van Amerikaanse oorsprong die van hoge kwaliteit en natuurlijk zijn
 • Vaak gemaakt met ingrediënten van kleine lokale boeren
 • Geformuleerd met de deskundige input van voedingsdeskundigen en dierenartsen
 • Geladen met een gevarieerde en rijke mix van eiwitten, vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen die katten nodig hebben om te groeien en gezond te blijven
 • Gemaakt met werkelijk vlees, in plaats van vleesbijproducten (wat gebruikelijk is bij merken van lagere kwaliteit / goedkoper)
 • Relatief betaalbaar voor een merk van hogere kwaliteit
 • 100% graanvrij (wat een belangrijk allergeen is voor veel katten) en vrij van kunstmatige kleurstoffen, vulstoffen en conserveermiddelen

Blue Buffalo heeft ook formules gemaakt waaronder droog en nat ingeblikt voedsel, die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen, kittens en senioren (Blue, Blue Freedom, Blue Wilderness, Blue Basics, etc.).

Dus het maakt niet uit wat voor soort kat je door je huis hebt zwerven, het is heel goed mogelijk dat er een Blauw product is dat perfect is voor haar buik … en geweldig voor haar vacht, botten, gewrichten, hart, gewicht en andere elementen van haar algehele welzijn.

Dus, ben je nu iets minder uitgeschakeld door Blue Buffalo met deze recensie? Of bevestigde deze informatie alleen maar waarom je al loyaal bent aan het merk? Hoe dan ook, het is tijd om een paar van onze beste Blue-voedingsproducten voor katten van alle leeftijden te introduceren. We hebben deze voedselbeoordeling samengesteld op basis van prijs, ingrediënten, smaak (gemeten aan de hand van kitty interesse en plezier), en feedback van klanten.

Andere voedselopties

Je was hier natuurlijk om de recensies over de Blue Buffalo kitty chow te lezen en we hopen dat dit artikel je heeft geholpen een algemeen begrip te krijgen van hun geschiedenis en huidige voedselkwaliteit.

Als u echter op zoek bent naar meer merkrecensies, kunt u hier onze keuzes voor het beste kattenvoer voor uw kat lezen.

blauwe buffel kattenvoer beoordelingen

Conclusie

Dus, wat is het laatste woord over Blue kitty-voedsel? Over het algemeen zijn dit geweldige producten gemaakt door een geweldig en gerenommeerd merk. Wees niet bang om Blue voor je kat te proberen.

De bedrijf heeft een lange geschiedenis van trouwe klanten met goede recensies, producten van hoge kwaliteit, en verantwoordelijkheid en transparantie. Veel ouders van huisdieren zijn blij om hen te ondersteunen – en nog gelukkiger met hoe hun katten profiteren van de producten.  De kijkcijfers spreken voor zich.

U moet zich meer zorgen maken over andere merken die terugroepacties en lage beoordelingen hebben gehad. Meer over die merken lees je in dit artikel.

Heb je mede-kattenouders die zich zorgen maken over het voedsel dat ze hun bontbal geven? Of vrienden die graag recensies en beoordelingen lezen voordat ze kopen? Zorg ervoor dat u dit artikel met hen deelt – en voor meer informatie over andere huisdierproducten en belangrijk kattengerelateerd nieuws, bezoek de rest van onze website.

Is Blue Buffalo een goed kattenvoer?

Blue Buffalo maakt al hun voedingsmiddelen met behulp van amerikaanse ingrediënten die van hoge kwaliteit en natuurlijk zijn.  Zowel het droge als het natte kattenvoer worden hoog gewaardeerd en goed beoordeeld.

Is er een terugroepactie op Blue Buffalo kattenvoer?

De meest recente terugroepactie vond plaats in 2017 voor hun hondenvoer gemaakt met rundvlees.  Het goede nieuws is dat het bedrijf sinds de terugroepactie een strenge kwaliteitscontrole heeft geïmplementeerd en dat er sindsdien geen terugroepacties zijn geweest.

Wordt Blue Buffalo gemaakt in China?

Alle ingrediënten zijn afkomstig uit de VS en gemaakt met echt vlees. De producten worden gemaakt met de input van voedingsdeskundigen en dierenartsen.

Is Blue Buffalo een goede bhNd?

Blue Buffalo is een goed beoordeeld product dat gebruik maakt van state-of-the-art faciliteiten in de Verenigde Staten om producten te testen en te produceren die ter plaatse en door derden laboratoriumtests ondergaan om een hoge kwaliteit te garanderen.