Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld!


0

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 1

Als u op zoek bent naar een zwerfvuil dat helemaal niet bijhoudt, je zult waarschijnlijk erg teleurgesteld zijn.

Het goede nieuws zijn er nesten beschikbaar die presteren beter dan de meeste als het gaat om stof, geur- en vochtabsorberend en tracerend, allemaal zonder de bank te breken!

We nodigen u vriendelijk uit om onze korte maar on-point beoordelingen van de beste niet-tracerende kattenbakvulling te lezen die u zullen helpen met het trackingprobleem!

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 2

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Top niet-tracking kattenbakvulling vergelijking

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 2

De 5 beste niet-tracking kattenbakvulling beoordelingen

  1. Dr. Elsey’s Precious Cat Ultra Premium strooisel
  2. Arm & Hamer Multi Cat Klomp & Afdichting
  3. Dr. Elsey’s Kat trekt kattenbakvulling aan
  4. Kattenbak Volledig natuurlijk klei klonterend strooisel
  5. Purina Het nieuws van gisteren Ongeparfumeerde kattenbakvulling

Gerelateerd artikel: Beste nest voor kittens

1. Dr. Elsey’s Precious Cat Ultra Premium Nest

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 9

Dit hypoallergene, 99,99% stofvrije zwerfvuil is de bom, vooral als je allergieën hebt! Dit is een geweldig klonterend nest dat ervoor zorgt dat je huis de hele dag fris ruikt.

Perfect als de kat of mensen in huis allergieën hebben. Het is gemaakt van natuurlijke materialen en werkt zelfs in huizen met meerdere katten. Het product is zeer verstandig geprijsd. Er is variatie in de hoeveelheid verpakking, zodat u precies kunt krijgen wat u nodig hebt. Dit type is ontworpen voor gebruik door meerdere katten en werkt het beste in gezeefde of mechanische trays.

Pros: Dit product van Precious Cat is 99,9% stofvrij, het creëren van een ongeëvenaard gemak bij het schoonmaken. Als je last hebt van vocht dat op de bodem van de bak komt, is dit het perfecte type strooisel om dat te voorkomen. De geurbestrijding is natuurlijk en het gebrek aan parfums, chemicaliën, deodorants en plantaardige eiwitten betekent dat het hypoallergeen is.

Tegens: Hoewel het product klontert zoals beloofd, het klonteren is niet erg samenhangend. De klonten breken gemakkelijk in kleinere stukjes, waardoor het langer duurt om te scheppen. Als uw kat zeer gevoelige poten heeft, kan ze de grootte van de korrels nogal ongemakkelijk vinden. Volgens beoordelingen lijkt het erop dat de formule onlangs is veranderd. De resultaten kunnen variëren.

2. Arm & Hammer Multi Cat Klomp & Afdichting

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 10

Gemaakt om de vieze geuren te elimineren met behulp van zuiveringszoutkristallen. Dit laag oplopende nest garandeert u een geurvrije woning gedurende 7 dagen.

Je zult het leuk vinden dat het gemakkelijk schoon te maken is en je kat zal waarderen hoe zacht en niet-schurend het is voor poten. Het is verkrijgbaar in meerdere verpakkingen in verschillende gewichten en zeer betaalbaar. De zeven dagen geurvrije garantie is een weliswaar aantrekkelijk verkoopargument. Het heeft weinig stof, weinig tracking en de klonten brokkelen niet af. Zoals de naam al doet vermoeden, is het ideaal voor huizen met meer dan één kat.

Pros: De mensen van Church &Dwight hebben ontdekt dat hun Arm &Hammer baking soda meer kan dan het maken van donzige koekjes. Zuiveringszout staat bekend als een goede geurmoordenaar voor alle doeleinden. Het is wetenschappelijk bewezen dat natriumbicarbonaat de zuurproductie neutraliseert. (Bij een gezonde kat is de pH-waarde minimaal 6,0) Geen zuurproductie staat gelijk aan geen bacteriegroei staat gelijk aan geen nare geuren, waardoor een perfecte geurbeheersing ontstaat. Tracking is minimaal.

Tegens: Het heeft een milde citroenachtige geur. Uw kat kan het al dan niet verdragen. Het gebruikte strooisel is absorberend, maar dit betekent het gebruikte strooisel kan erg zwaar zijn, zorg er dus voor dat je geen lange weg hebt om het te dragen terwijl je het weggooit. Het lijkt ook niet zo goed te werken met kittens als met oudere katten.

3. Dr. Elsey’s Cat trekt kattenbakvulling aan

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 11

Deze volledig natuurlijke formule bevat geen allergenen en creëert ook geen stof. Het meest aantrekkelijke is dat het geen tracking veroorzaakt. Dit product is ideaal als u automatische/mechanische kattenbakken heeft.

Dit helemaal natuurlijke formule bevat geen allergenen of plantaardige eiwitten en veroorzaakt ook geen stof. Het meest aantrekkelijk, het veroorzaakt geen tracking.

Pros: Dit nestje van Precious Cat is het beste voor het trainen van een kitten of oudere katten die ontgoocheld zijn geraakt in de kattenbak aanmoedigen om het opnieuw te proberen. Het is effectief in het vangen van geuren en extreem absorberend. De gevormde klonten zijn erg stevig en breken niet gemakkelijk.

Tegens: Dit merk is een beetje prijzig. Sommige klonten kunnen de neiging hebben om aan de zijkanten en onderkant van de kattenbak te blijven plakken. De klonten zijn stevig, maar nemen een natte cementconsistentie aan die moeilijk op te ruimen kan zijn. Ook zijn er klachten dat de verpakking niet stevig genoeg is.

4. Volledig natuurlijk klonterende kattenbakvulling

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 12

Dit merk klontert heel goed, zelfs beter dan klei, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Het is vrij van chemicaliën, dus het heeft minder kans om allergieën te veroorzaken.

Hier is een product dat afkomstig is van een familiebedrijf in Wyoming, Litter Box. Deze kattenbakvulling heeft slechts één volledig natuurlijk ingrediënt: zongedroogde natriumbentonietklei geoogst op hun familieboerderij.

Pros: Dit merk klontert heel goed, beter zelfs dan klei, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Het is vrij van chemicaliën, dus het is onwaarschijnlijk dat het allergieën veroorzaakt of zelfs uw kat ziek maakt als het wordt ingenomen. Het is vrijwel stofvrij met minimale tracking en is volledig gemaakt van alle natuurlijke klei, wat zorgt voor een milieuvriendelijk product.

Tegens: Vrij duur. Hoewel dit product door veel eigenaren van gezelschapsdieren wordt geprezen, is het prijskaartje behoorlijk steil, dus als je een beperkt budget hebt, wil je misschien dingen doordenken. Als u het ons echter vraagt, is de prijs het waard.

5. Purina Gisteren Nieuws Ongeparfumeerde Kattenbakvulling

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 13

Het is licht van gewicht en wordt aanbevolen voor kittens omdat ze gevoelige poten hebben. Dit wordt ook aanbevolen voor het trainen van cavia’s, fretten, chinchilla’s, konijnen, theekopjes en andere kleine dieren.

De superzachte korrels zijn zacht voor de meest gevoelige poten. Het is licht in gewicht en wordt aanbevolen voor kittens. Dit merk wordt ook aanbevolen voor het trainen van konijnen, cavia’s, fretten, chinchilla’s, theekopjes en andere kleine dieren die in staat zijn tot kattenbaktraining. De prijs is beheersbaar en wordt geleverd in zakken van vijf pond elk voor eenvoudige bediening.

Pros: En nu produceert Purina iets dat de liefhebbers van Moeder Aarde zeker zullen waarderen. Omdat dit zwerfvuil is gemaakt van gerecycled papier, is het biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Het is ongeparfumeerd, zodat uw kat geen bezwaar heeft tegen iets kunstmatigs. Er is bijna geen tracking en dit strooisel is tot drie keer meer vochtabsorberend dan kleistrooisel.

Tegens: Omdat het helemaal niet klontert, is het een beetje meer onderhoud in vergelijking met op klei gebaseerde opties en absorbeert geuren niet erg goed. Dit is een ongewoon type nest, dus het kan zijn dat je beetje bij beetje meer van dit soort nest moet toevoegen aan het oude nest van je kat om ze eraan te laten wennen.

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 2

Waarom heb je niet-traceer kattenbakvulling nodig?

Voordat we de beoordelingen bekijken, laten we de vijf eigenschappen van het grootste belang bespreken waar een huisdierouder op moet letten bij het selecteren van kattenbakvulling. Deze korte checklist moet je vertellen waar je op moet letten in een nest en waarom ze belangrijk zijn. Het verklaart ook het verschil tussen het gemiddelde en het beste.

Eenvoudig strooisel scheppen – Het laatste wat je wilt is een puinhoop maken terwijl je de begraven schatten van je katachtige vriend opschept. Waar je op moet letten is dat een kattenbakvulling vocht opneemt, waardoor het makkelijker wordt om relatief nette klonten op te scheppen om ze weg te gooien. Het is een vieze klus, maar het is niet nodig om het moeilijker te maken dan het moet zijn. Een absorberend nest maakt het makkelijker.

Efficiënte geurbestrijding – Niemand houdt van een stinkende kattenbak! Je zult het haten en je kat ook. Koop een nest dat geuren absorbeert, bij voorkeur op een natuurlijke manier die niet alleen de geur van uitwerpselen en een niet-identificeerbare chemische stof vermengt. Houd er rekening mee dat je harige vriend een nog sterker reukvermogen heeft dan jij en waarschijnlijk andere ideeën heeft over wat goed ruikt. Vergeet niet dat er geen garantie is dat uw kat van dezelfde geuren zal genieten als jij.

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 15

Zorg voor netheid – Het hele punt van het niet volgen van kattenbakvulling is om uw huis schoon te houden. Je wilt de bladeren van je harige metgezel in de doos houden waar ze thuishoren totdat je klaar bent om ze weg te gooien. Heb je je ooit geschaamd om betrapt te worden met een stukje wc-papier op je schoen geplakt? Stel je nu eens voor hoe het is voor Puff-Puff die haar poten moet gebruiken om naar de wc te gaan.

Economisch Katteneigenaren kunnen geld besparen terwijl ze hun huis schoon en fris houden als kattenbakvulling in bulk wordt gekocht. Het is altijd een goed idee om producten te vergelijken, zodat je het geld hebt voor alle andere dingen die je spinmaatje ook nodig heeft. Het is inderdaad mogelijk om kattenbakvulling van de beste kwaliteit te krijgen terwijl u binnen de grenzen van uw budget blijft.

Vergemakkelijkt zwerfvuiltraining – Iedereen moet ergens beginnen. Waar een mensenkind met moeilijke zindelijkheidstraining een complex zal ontwikkelen dat ze later in therapie moeten uitwerken, zal de kat het gewoon opgeven en overal naartoe gaan! Geef uw kitten een goede start. Begin met een kattenbakvulling die gemakkelijk is voor de tenen en aangenaam ruikt voor hen. Kattenbaktraining van een oudere kat kan lastig zijn, maar goed te doen met het juiste nest.

Hoe de beste niet-tracking kattenbakvulling te selecteren:

Korrelvorm en -grootte: het kan een verschil maken

Wanneer het comes om te plakken, maakt de grootte van de korrels vaak het meeste verschil. Zoek naar grote korrels omdat ze niet zo snel aan je kleine maatjes poten blijven plakken, die veel meer kans heeft om grote korrels op te merken die haar porren als ze uit de doos loopt en ze afschudt.

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 16

Je kat is immers een opgeruimd wezen dat net zo min van het volgen van zwerfvuil houdt als jij. Wat meer is, als je een kattenbakmat gebruikt om zoveel mogelijk verdwaalde pellets te pakken die nog aan je harige metgezel zijn bevestigd, zullen de grotere korrels niet zo snel blijven hangen voor de rit – wat betekent dat je veel minder zwerfvuil volgt.

De vorm van de korrel van de strooiselproducten kan ook van invloed zijn op het al dan niet volgen van zwerfvuil. Korrels in de vorm van haken of weerhaken kunnen als bramen aan kattenbont en poten kleven. Tenzij je van plan bent om elke korrel onder een microscoop te bekijken, is de enige manier om te zien of een nest dit knelpunt heeft (geen woordspeling bedoeld) door reputatie. Lees klantrecensies om te zien wat de gemiddelde resultaten zijn.

Klonteren versus niet-klonteren: kan van invloed zijn op het gemak en de frequentie van reiniging

Voor het grootste deel kunnen zowel klonterende als niet-klonterende kattenbakvullingen worden gevolgd, hoewel in sommige gevallen kunnen klonterende nesten eerder volgen omdat hun hele bedoeling is om samen te smelten met andere korrels. Zoals hierboven vermeld, zijn klonterende nesten gemakkelijker op te ruimen.

Mogelijk moet u alle voor- en nadelen van individuele nesttypen afwegen om erachter te komen welke het beste bij uw behoeften en de behoeften van uw katachtige metgezel past.

Er zijn verschillende materialen de klonterende kattenbakken worden gemaakt en een van de meest voorkomende zijn de kleistrooisels.

Hypoallergeen: uw behoefte hieraan kan variëren

Als Puff-Puff allergisch is voor de gekozen kattenbakvulling, dan zal dat de dingen op zijn zachtst gezegd contraproductief maken. Als je allergisch bent, maakt het een onaangename taak des te moeilijker. Om de rust in huis te bewaren, moet u ervoor zorgen dat niemand in het gezin allergisch is voor iets in het nest van de kat.

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 17

Een hypoallergeen nest zal elk gezinslid zeker gelukkig maken, ongeacht hoeveel benen ze hebben. Lees dat etiket goed door, zodat je weet wat je precies in huis haalt om de beste keuze te maken.

Stofvrij: voor een schoon en gezond huis

Zelfs als u een nest vindt dat niet volgt, als het stofwolken produceert bij het gieten en schudden, kun je merken dat je zwerfvuil opruimt in de kleine hoekjes en gaatjes van je huis waar je het liever niet hebt. Als u niet veel tijd wilt besteden aan schoonmaken, moet uw kattenbakvulling zowel niet-tracerend als stofvrij zijn, of zelfs doorspoelbaar.

Stof kan net zo irriterend zijn als geuren, omdat het allergische reacties kan veroorzaken en kan leiden tot nog meer opruimtaken. En echt, wie wil er opruimen na het opruimen?

Geur- en vochtbeheersing: de belangrijkste kenmerken van kattenbakvulling

Een van de primaire vereisten van de kattenbakvulling moet het vermogen zijn om geur erin te vangen. Klonterende nesten hebben de voorkeur, omdat ze de superieure keuze zijn als het gaat om absorptie en vochtbeheersing.

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 18

Verwar dit in geen geval met een excuus om langer tussen de doosreinigingen door te gaan., of je katten kunnen een klein cadeautje in je schoenen achterlaten. (Laten we zeggen dat het niet het soort is dat bij een ontvangstbewijs wordt geleverd.)

Geur: het moet mild of niet-bestaand zijn

Geuren hebben de neiging om een belangrijke oorzaak van ergernis rond sommige huizen te zijn. Simpel gezegd, niemand houdt van de geur en het is niet gezond voor mensen of katten. Helaas zijn er enkele nesten die inefficiënt zijn in geurabsorptie en het kan wat vallen en opstaan vergen om deze producten te vermijden.

Beste niet-tracking kattenbakvulling: 5 topmerken onthuld! 18

Het is erg belangrijk om een nest te selecteren dat niet alleen maskert, maar schadelijke geuren absorbeert. Zorg ervoor dat Puff-Puff de geur goedkeurt, of alles wat je hebt is een dure zandzak die vaag naar lavendel ruikt.

Gerelateerd: Bekijk onze automatische kattenbak koopgids in dit artikel.

Voorkeur van katten: het is nutteloos als de kat het niet leuk vindt

Puff-Puff is een meer kritische katachtige dan je zou denken. Als je wilt dat ze die kattenbak gebruikt, moet je ervoor zorgen dat ze naar de kattenbakvulling gaat die je hebt verstrekt.

Als uw viervoeter niet geeft om de niet-tracerende kattenbakvulling die u hebt gekozen, kan ze haar bedrijf elders onderbrengen. Heel misschien op het vloerkleed in de woonkamer dat de katteneigenaren NIET leuk zullen vinden en dat is nog erger dan het volgen van nest.

Dit is de reden waarom u de goedkeuring van uw katten moet krijgen, anders is het een verspilling van geld om überhaupt producten te kopen.

Hoe voorkom ik dat mijn kat overal kattenbakvulling volgt?

Je kunt niet echt controleren wat je kat doet, maar er zijn verschillende dingen die je kunt doen om dit probleem op te lossen.  Het belangrijkste is het gebruik van een stofvrij nest en het hebben van een mat eronder.

Waarom volgt mijn kat overal kattenbakvulling?

Het probleem kan te wijten zijn aan zowel uw kat als het nest dat u gebruikt.  Zorg ervoor dat de klauwen van je kat zijn bijgesneden en dat het strooisel dat je gebruikt stofvrij is.

Welke kattenbakvulling heeft het minste stof?

Zoek naar afvalproducten die stofvrij zijn.  Lees de beoordelingen door en kies degene die u het leukst vindt op basis van uw persoonlijke voorkeuren.

Wat is de beste kattenbakvulling voor geurbestrijding?

De beste kattenbakvullingen voor geurbestrijding zijn over het algemeen klonterende nesten.  Lees de beste beoordelingen van klonterende strooiselproducten en kies degene die aan uw criteria voldoet.