Beste kittenvoer in de VS voor : gids en beoordelingen voor droog en nat


0

Beste kittenvoer

Het is je gelukt! Je liep langs de kattenkooien die waren opgezet door je plaatselijke dierenasiel in het winkelcentrum. Een klein pluisje tuimelde om en keek omhoog, je ogen ontmoetten elkaar en je was verslaafd.

Nu ben je thuis met visioenen van een mooie relatie. Kitty knuffelt op je schoot, wrijft tegen je been terwijl je haar eten klaarmaakt…

Voedsel! Je bent vergeten om het personeel van het asiel te vragen wat je haar te eten moet geven! Wat zou het beste kittenvoer zijn?

Er is natvoer voor kittens, graanvrij droog kittenvoer, gewone kattenkoek…

Hoe moet je weten welke het beste kittenvoer is?

Gelukkig zijn we er geweest, hebben we dat gedaan. Nu willen we onze bevindingen met u delen!

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 1

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Inhoudsopgave

Top 7 Beste Wet Kitten Food beoordelingen

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 1

Dus, om u te helpen, hebben we besloten om voor uw gemak een snelle kittenvoedingsbeoordeling van de top 7 natte kittenvoermerken te geven.

 1. Nulo Kitten Graanvrij Ingeblikt Nat Kattenvoer
 2. AvoDerm Natuurlijke zalmformule
 3. Op aarde geboren Holistisch Nat Kittenvoer
 4. Tiki Kat Napili Luau Wilde Zalm &Kip
 5. Instinct Kitten Graanvrije Paté
 6. Wellness CORE Natural Grain Free Kittenvoer
 7. Weruva Graanvrij natuurlijk ingeblikt nat kattenvoer

Hier zijn ze dan! Als het gaat om natvoer, zijn hier de beste kittenvoeding:

1. Nulo Adult &Kitten Grain Free Ingeblikt Kattenvoer

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 10

Dit natte voedsel heeft een verrukkelijke gehakte textuur die kittens graag kauwen. Omdat het 100% vrij is van maïs, tarwe, soja, carrageen en andere additieven.

Gegarandeerde analyse:

Het merk Nulo is trots op het promoten van gezonde huisdieren, gezonde eigenaren van gezelschapsdieren en een gezonde band tussen mens en dier. Dit is wat over hun natte blikvoer en andere producten moeten ze op hun website zeggen: “Dierlijke eiwitten om spieren op te bouwen.

Lage koolhydraten en laag-glycemische ingrediënten om een gezond gewicht te behouden. En probiotica om de immuniteit te stimuleren. Slechts een paar van de heilzame voordelen die onze recepten bieden om uw honden en katten te helpen hun innerlijke atleet van brandstof te voorzien.”

Dit ingeblikt voedsel heeft een smakelijke gehakte textuur die kittens graag kauwen. Hun recept is eiwitrijk en is ook vochtrijk om ervoor te zorgen dat je kat goed gehydrateerd blijft. En omdat het 100% vrij is van soja, maïs, tarwe en zelfs carrageen en andere additieven, kan het helpen voedselallergieën of -gevoeligheden te verminderen.

Gerelateerd artikel: Review voor Nulo Cat Food

Pros:

 • In de VS gevestigd bedrijf
 • Gemaakt met ingrediënten van hoge kwaliteit
 • Koolhydraatarm om gewichtstoename te voorkomen
 • Geformuleerd voor volwassen katten en kittens

Tegens:

 • Niet alle katten zijn fans, vooral kieskeurigere eters
 • Sommige gebruikers zijn bezorgd dat het de poep van hun kittens waterig en los maakt

2. AvoDerm Natuurlijk Ingeblikt Kittenvoer

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 11

Dit is een unieke voedseloptie voor uw kitten. Met belangrijke ingrediënten gemaakt van echt vlees samen met natuurlijke antioxidanten uit fruit, is dit een superfood.

Gegarandeerde analyse:

Dit merk is een van de top voor onze beste kittenvoeding voor de natte categorie. AvoDerm is een unieke ingeblikte kattenvoeroptie als het voer voor uw kitten. Het biedt ingrediënten van hoge kwaliteit, waarbij de top vier ingrediënten hoogwaardige eiwitbronnen zijn.

Het bevat natuurlijk ook veel andere benodigde voedingsstoffen, waaronder antioxidanten en gezonde bronnen van vetzuren en omega’s voor uw gezonde kitten. Wat het zo uniek maakt, is het gebruik van avocado-olie (waarbij het merk minstens een deel van zijn naam neemt).

Het is de avocado-olie die een echt gezonde bron van vetten en omega’s biedt. Naast het helpen leveren van de energie die je kleintje nodig heeft, zorgt het er ook voor dat ze een gezonde vacht en huid heeft.

Als u voor AvoDerm kiest, kunt u er ook zeker van zijn dat het voldoet aan alle voedingsniveaus die door de AAFCO worden vereist. Ze garanderen ook dat er geen maïs, tarwe of kunstmatige kleuren in een van hun voedingsmiddelen zullen zijn.

Pros:

 • Top vier ingrediënten zijn eiwitbronnen (visbouillon, zalm, kip &sardine).
 • Het bevat geen maïs, soja, kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen of bijproducten

Tegens:

 • Sommige katten kunnen zich vervelen van het voedsel, dus je moet het af en toe wisselen

3. Earthborn Holistic Wet Kitten Food

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 12

Met behulp van een faciliteit die vergelijkbaar is met menselijke normen, maakt Earthborn al hun voedingsmiddelen met de hoogste kwaliteit eiwitten en een breed scala aan groenten en fruit.

Gegarandeerde analyse:

De volgende op de lijst met geweldige natvoeropties voor je nieuwe fuzz-emmer is Earthborn Holistic.

Met behulp van een faciliteit volgens menselijke normen, maakt Earthborn al hun voedingsmiddelen met de hoogste kwaliteit eiwitten en een scala aan groenten en fruit. Al hun voedingsmiddelen bevatten geen graaningrediënten.

Naast het hele voedsel voegen ze ook belangrijke vitamines en mineralen toe om buitengewoon gezonde maar smakelijke formules te creëren. Ze bieden hun nat in zowel blik als zakjes met een verscheidenheid aan vleesbronnen, zoals kip, vis en rundvlees.

Earthborn biedt de belofte van een gegarandeerde analyse en de zekerheid dat het voldoet aan de AAFCO-normen voor dierenvoeding en is een stevig merk om uit te kiezen.

Hoewel ze geen kittenformules hebben, heeft hun natvoer tests ondergaan om de bewering te ondersteunen dat het geschikt is voor alle stadia van groei. Het bedrijf biedt ook afzonderlijke voedingsinstructies die geschikt zijn voor uw kitten.

Pros:

 • Normen voor menselijke kwaliteit in de voedselproductie
 • Formule zonder granen, met als top drie ingrediënten eiwitten Bronnen
 • Hoogwaardige eiwitbron

Tegens:

 • Soms moet je de grote voedselstukken hakken, afhankelijk van het blikje.

4. Tiki Cat Gourmet Heel ingeblikt voedsel

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 13

Dit gastronomische ingeblikt voedsel zorgt ervoor dat uw schattige kitten het allerbeste krijgt. Whole Food Certified, het is een van de weinige kattendiëten die gecertificeerd is voor menselijke consumptie!

Gegarandeerde analyse:

Tiki Cat gastronomisch natvoer zorgt ervoor dat uw lieve kitten het allerbeste krijgt. Whole Food Certified, het is een van de weinige kattendiëten die gecertificeerd is voor menselijke consumptie!

Tiki Cat richt zich op het creëren van voedsel voor uw kitten dat het meest natuurlijk is voor de carnivoor in uw kitten. Al hun lijnen zijn van hoge kwaliteit eiwitten, zonder granen, zonder maïs, rijst, tarwe of zelfs aardappelen, en gebruiken alleen herkenbare, hele voedselingrediënten.

Ze bieden hun natte voedsel in veel verschillende lijnen aan, sommige ingeblikt sommige in zakjes. Echte kip en vis zijn de primaire vleesbronnen, en ze bieden ook een lijn voor kitties met gevoelige buiken.

Wanneer je een blikje Tiki opent, weet je dat je hebt wat ze beweren. Je kunt de kip- en visbrokken en fruit en groenten vlak voor je ogen zien. Je zult geen twijfel hebben over wat je kleine kat eet.

Gerelateerd artikel: Uitgebreide Tiki Cat Food Review

Pros:

 • Gecertificeerd voor menselijke consumptie
 • Graanvrij en ook vrij van andere vulstoffen zoals rijst of aardappelen.
 • Zeer hoog in eiwit met 18,5% van minimaal ruw eiwit

Tegens:

 • Sommige kieskeurige katten houden misschien niet van de smaak

5. Instinct Original Natural Wet Canned Kitten Food

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 14

Zorgvuldig gemaakt om eiwitten te bevatten uit verschillende vleesbronnen om de energiebehoeften van een groeiende kat bij te houden. Het is ook rijk aan gezonde vetten en DHA voor een optimale ontwikkeling van de hersenen en ogen.

Gegarandeerde analyse:

Als u op zoek bent naar ingeblikt kattenvoer voor kittens, kan dit graanvrije product de juiste keuze zijn voor uw katachtige. Net als veel van de andere voedingsmiddelen op onze lijst, is dit natvoer met een laag ingrediënt ook vrij van kunstmatige conserveermiddelen en vulstoffen die anders een voedselgevoeligheid in de buik van uw jonge kat zouden kunnen veroorzaken.

Het is rijk aan gezonde vetten uit dingen als zalm en eieren en biedt essentiële vetzuren, waaronder DHA voor een optimale ontwikkeling van de hersenen en ogen. Het is ook een geweldige bron van vitamines, mineralen en andere macronutriënten uit hele ingrediënten zoals artisjokken, pompoen, bosbessen, broccoli en boerenkool.

Pros:

 • Eiwitrijk (12,0% minimale ruwe eiwitanalyse)
 • Bevat geen graan, aardappel, tarwe, maïs, soja, carrageen, bijproducten, kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen

Tegens:

 • Sommige katten houden niet van de patétextuur
 • Andere recensenten merken op dat hun dieren er verveeld mee raakten (maar het is gemakkelijk om uit te schakelen of te gebruiken als een topper op ander voedsel)

6. Wellness Core Natural Grain Free Kittenvoer

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 15

Deze smakelijke paté bevat ingrediënten zoals kip en kalkoen, kippenbouillon en kalkoenbouillon, kalkoenlever en visolie. De zachte textuur verleidt kittens om meer te eten en het is gemakkelijk voor hun buik.

Gegarandeerde analyse:

Wellnessmerk droogvoer maakte al indruk op ons, maar ook dit ingeblikte kattenvoer voor kittens is het vermelden waard. Hun lijn bevat hoogwaardige ingrediënten zoals echte kip en kalkoen, kippenbouillon en kalkoenbouillon, kalkoenlever en visolie voor een bomvolle maaltijd met voedingsstoffen waar opgroeiende kittens op zullen gedijen.

Het bedrijf heeft onlangs hun blikjes opnieuw ontworpen en sommige gebruikers hebben hun bezorgdheid geuit dat de nieuwe formule niet hetzelfde is. Maar voor een ingeblikt voedsel bevat het een goede hoeveelheid eiwit naast een indrukwekkende 78,0% vocht.

Gerelateerd artikel: Wellness Cat Food Reviews

Pros:

 • Graanvrij kittenvoer gemaakt met hoogwaardige ingrediënten
 • Hoog vocht- en eiwitgehalte, zonder vleesbijproducten op te nemen

Tegens:

 • Veel klachten over de nieuwe bijgewerkte formule, waaronder kittens die ziek worden en zelfs bedorven voedsel binnen vinden
 • Duur

7. Weruva graanvrij natuurlijk natvoer

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 16

Deze premium graanvrije maaltijd bevat echte tonijn- en tilapia-brokken erin! Met 11 heerlijke smaken om uit te kiezen, zul je zeker de favoriet van je kat vinden.

Gegarandeerde analyse:

Dit graanvrije ingeblikte voedsel van hoge kwaliteit voor kittens wordt gemaakt door een familiebedrijf dat belooft zich te houden aan hoge productienormen.

Je zult verrast zijn om het blik te openen en echt herkenbaar kippenvlees binnenin te zien. Er zijn ook veel antioxidanten, vitamines en mineralen en een groot vochtgehalte om de algehele voedingsgezondheid en -ontwikkeling te bevorderen.

Met 10% ruw eiwit en 85% vocht zullen opgroeiende kittens die van dit natte voedsel houden, zeker de voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben.

Gerelateerd artikel: Weruva Kattenvoer Review

Pros:

 • Bevat dun versnipperd en kooivrij, echt kippenvlees
 • Conserveermiddelvrij, glutenvrij, carrageenvrij, glutenvrij, graanvrij kittenvoer

Tegens:

 • Bevat aardappelzetmeel
 • Een ander product dat een “nieuwe formule” heeft die veel voormalige fans (kitten en mens) lijkt te hebben uitgeschakeld

Top 7 Best Dry Kitten Foods beoordeeld

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 1

En zoals hierboven, hebben we besloten om een snel overzicht van het beste kittendroogvoer van de top 7 droge kittenvoermerken voor uw gemak te bieden

 1. Koninklijke Canin Katachtige Gezondheidsvoeding Kittenvoer
 2. Nulo Graanvrij droog kittenvoer
 3. Wellness Core Natural Grain Free KittenVoer
 4. Kitten Chow Nurture Spier & Brain Ontwikkeling
 5. Blauwe Buffel Gezonde groei Natuurlijk Kitten Droog Kattenvoer
 6. Hill’s Science Dieet Droog kittenvoer
 7. IAMS Proactieve gezondheid kitten

1. Royal Canin Feline Health Nutrition Kittenvoeding Kittenvoeding

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 25

Dit speciale kittenvoer wordt geleverd in een specifieke formule die alle antioxidanten en vitamines combineert die uw geliefde huisdier nodig heeft. Deze speciale mix van brokjes zal het algehele systeem van je kit verbeteren.

Gegarandeerde analyse:

Dit product is geformuleerd voor de tweede fase van “kittenschap”, tussen 4 maanden en 1 jaar. Dit speciale kittenvoer wordt geleverd in een specifieke formule die alle antioxidanten en vitamines combineert die uw geliefde huisdier nodig heeft.

Deze speciale mix van droog kattenvoer zal het algehele systeem van uw kit verbeteren en ze gezond houden. Met andere woorden, dit is een droogvoer dat alles heeft wat uw huisdier nodig heeft.

Royal Canin formulering op dit product is een combinatie van prebiotica, eiwitten en vezels. Tijdens deze groeifase is het spijsverteringsstelsel van je kat nog steeds in ontwikkeling en hun brouwsel ondersteunt die ontwikkeling. Hun speciale recept is ook perfect voor de hoge energiebehoeften van uw kitten.

Gerelateerd artikel: Royal Canin Kattenvoer Review

Pros:

 • Geformuleerd voor kittens tussen 4 maanden en 1 jaar
 • Mix van antioxidanten en vitamines
 • Kleine brokjes
 • Helpt bij het ontwikkelen van het spijsverteringsstelsel
 • Bevat essentiële vitaminen en eiwitten

Tegens:

 • Sommigen hadden ziplock storing
 • Duur

2. Nulo graanvrij droog kittenvoer

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 26

Met nul geen maïs, soja of tarwe, deze brok heeft een hoog vleesgehalte, plus het is laag in koolhydraten met een mix van BC30 probiotica om de spijsvertering te stimuleren.

Gegarandeerde analyse:

Nulo streeft er echt naar om het beste van het beste te zijn voor gezonde kittendieetopties.

Ze maken met trots alle graanvrije recepten, wat betekent dat er geen maïs, soja of tarwe is. Ze hebben ook aardappelen, kunstmatige kleurstoffen, conserveermiddelen, smaakstoffen en tapiocavullingen geëlimineerd.

Hun voedingsmiddelen hebben een hoog vleesgehalte, waarbij de top 3-4 ingrediënten altijd dierlijke eiwitten zijn. De rest van de formule is koolhydraatarm en bevat een BC30 probioticum om een gezonde darmchemie aan te moedigen.

Het hele doel van Nulo is om een dieet te bieden dat het dichtst in de buurt komt van wat uw kat instinctief verlangt en nodig heeft. Hun doel is om ook energie en activiteit te ondersteunen met een gezond, bijsnijdend dieet vol voedingswaarde om ze energiek en klaar voor actie te houden.

Nulo heeft, net als velen op deze lijst, ervoor gezorgd dat hun droogvoer zo krachtig en voedzaam is dat het ideaal is voor zowel kittens als katten. Zorg er wel voor dat u de voedingsinstructies grondig leest.

Naast het feit dat ze enorm trots zijn op de kwaliteit van hun formules, is Nulo er ook trots op dat het wordt gemaakt in de VS. Gevestigd in Austin, TX, zijn ze een van de laatste onafhankelijke voedselbedrijven (voor huisdieren) in Noord-Amerika.

Hun doel is om kwaliteit te bieden op elk gebied en ze hebben een netwerk van duurzame boeren en veeboeren ontwikkeld die scharrelvlees, in het wild gevangen vis en vrij rondlopend pluimvee aanbieden.

Nulo is een merk waar je je echt goed bij kunt voelen om te kopen voor je nieuwe kat.

Gerelateerd artikel: Review voor Nulo Cat Food

Pros:

 • Topingrediënten zijn biologische dierlijke bronnen
 • Geen granen, of andere vulstoffen zoals aardappelen. Ook geen kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen.
 • Kleinere brokgrootte maakt eten gemakkelijker voor kittens

Tegens:

 • Sommige katten houden misschien niet van de smaak

3. Wellness Core Natural Grain Free Kitten Kalkoen &kip

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 27

Zorgvuldig gemaakt met behulp van witvis en kalkoen, biedt deze graanvrije maaltijd alle essentiële calorieën die een groeiend kitten nodig heeft. Het is rijk aan omega’s en probiotica voor een betere vacht, huid en darmgezondheid.

Gegarandeerde analyse:

Een andere graanvrije voedseloptie voor jonge kittens op onze lijst komt van het merk Wellness. (Populaire lijnen zijn Wellness CORE en Wellness Complete.) Hun brokjes zijn verrijkt met echt vlees, probiotica en essentiële vitamines en mineralen die een kat nodig heeft.

In vergelijking met sommige andere droge voedselselecties op onze lijst, is dit voedsel ook hoger in eiwitten (45% gegarandeerde analyse) en vocht (10%), wat goed is voor de hydratatie en voedingsbehoeften van uw huisdier.

Gerelateerd artikel: Wellness Cat Food Reviews

Pros:

 • Hoog vocht- en ruw eiwitgehalte
 • Doordrenkt met visolie en lijnzaad voor gezondere ogen, vacht en hersenen
 • Vrij van tarwe, vleesbijproducten, kunstmatige smaak- en kleurstoffen, conserveermiddelen

Tegens:

 • Bevat koolhydraatrijke aardappelen
 • Dure
 • Sommige recensenten vinden dat het de kattenbak van hun kattenbakken doet stinken

4. Kitten Chow Nurture Spier & Hersenontwikkeling

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 28

Gemaakt van echte boerderij-gekweekte kip waardoor het eiwitrijk is en essentieel is voor het helpen van haar / zijn ontwikkelende spieren. Het is ook verrijkt met DHA om hersenen en ogen te ondersteunen.

Gegarandeerde analyse:

Kittens groeien ongelooflijk snel in hun eerste levensjaar, dus ze hebben veel hoogwaardige eiwitten en calorieën nodig om hun snelle ontwikkeling te ondersteunen.

Deze droge voeding van Kitten Chow belooft de gezondheid van het hele lichaam te ondersteunen door een uitgebalanceerd scala aan voedingsstoffen, vitamines en mineralen te bieden. Bovendien levert elke portie DHA om haar hersen- en zichtontwikkeling te ondersteunen

Het eerste ingrediënt is een kip per product maaltijd samen met rundvleesvet, kippenvlees, vismeel en leversmaak waardoor het echt heerlijk is voor je harige kat.

Dat gezegd hebbende, de meeste beoordelingen zijn gloeiend en huisdierouders zijn blij om te zien dat hun zuurverdiende geld gaat naar een voedsel dat hun katten eigenlijk leuk lijken te vinden.

Pros:

 • Brokjes ontworpen met kleinere monden in gedachten
 • Bevat een goede hoeveelheid essentiële aminozuren en vetzuren voor de ontwikkeling van de poes
 • Kittens houden van de smaak
 • Hoge voedingswaarde
 • Geladen met DHA, wat essentieel is voor de ontwikkeling van de hersenen

Tegens:

 • Heeft ingrediënten zoals rijst en volkoren tarwe die kitties niet nodig hebben
 • Ruikt niet al te aantrekkelijk voor bontverhuurders

5. Blue Buffalo Smaakvol

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 29

Gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten en verrijkt met vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen (DHA en ARA inbegrepen). Dit product bevat echt vlees als het hoogste ingrediënt en is vrij van tarwe, soja, maïs en andere conserveermiddelen.

Gegarandeerde analyse:

Blauw voor katten droge kattenvoer recepten zijn gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten verrijkt met vitaminen en mineralen. Dit product bevat echt vlees als eerste ingrediënt. Deze gezonde kittenbrokken zitten boordevol eieren, groenten, volle granen en fruit voor een evenwichtige voeding.

De Blue Buffalo Healthy Growth Natural Kitten Dry Cat Food is verrijkt met vetzuren, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Bovendien bevat het geen kip (of gevogelte) bijproductmaaltijden, tarwe, soja, kunstmatige smaakstoffen, maïs of conserveermiddelen. Over het algemeen is dit een geweldige keuze voor een groeiende kat.

Gerelateerd artikel: Blue Buffalo Cat Food Reviews

Pros:

 • Heeft echt vlees als eerste ingrediënt
 • Bevat DHA, ARA, en Choline voor de ontwikkeling van hersenen en ogen
 • Geen kip (of gevogelte) bijproduct maaltijden, maïs, tarwe, soja, kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen.
 • Nauwkeurige mix van antioxidanten, vitaminen en mineralen
 • Gemaakt door holistische dierenartsen en diervoedingsdeskundigen

Tegens:

6. Hill’s Science Dieet Droog Kittenvoer, Kip Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 30

Dit product behoort tot de beste kittenvoeding die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Een dierenarts raadde kittenvoer aan en het heeft natuurlijke ingrediënten om de algehele gezondheidsontwikkeling van uw kit te ondersteunen.

Gegarandeerde analyse:

Dit product behoort tot de beste kittenvoeding die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Dit is een speciaal samengesteld product dat vrij is van alle conserveermiddelen en kunstmatige smaakstoffen.

Dierenarts aanbevolen kittenvoer. Bovendien heeft het gezonde en natuurlijke ingrediënten om de algehele gezondheidsontwikkeling van uw huisdier te ondersteunen.

Hill’s gebruikt alleen hoogwaardige ingrediënten, waaronder echte kip-, lams- of zalmeiwitten. Hill’s droge dierenvoeding heeft kwaliteitseiwit als eerste ingrediënt en biedt klinisch bewezen antioxiderende voordelen.

Gerelateerd artikel: Hill’s Science Diet Kattenvoer Review

Pros:

 • #1 Dierenarts aanbevolen
 • Met natuurlijke vezels om een gezonde spijsvertering te bevorderen
 • Kleine brokjes
 • Met DHA uit visolie
 • Gemaakt in de VS
 • Bevordert sterke botten en sterke tanden

Tegens:

 • Ongeveer 4% minder vocht dan andere merken

7. IAMS Proactieve Gezondheid Kitten

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 31

Een brok die is ontworpen met de ontwikkeling van kittens in het achterhoofd, dit recept zit boordevol eiwitten en zit boordevol omega’s en DHA voor de gezonde hersenontwikkeling van kittens.

Gegarandeerde analyse:

Deze droge kitten brokjes zijn niet alleen budgetvriendelijk maar zitten ook boordevol liefde. Product is ontworpen met de ontwikkeling van kittens in het achterhoofd, hun formule is eiwitrijk en zit boordevol Omega 3 en DHA voor de gezonde hersenontwikkeling van kittens.

Het primaire ingrediënt van dit product is kip, zonder toegevoegde vulstoffen en bijproducten. Het bevat ook vitamine E die wonderen doet bij het stimuleren van het immuunsysteem van uw huisdier. Het is ook opmerkelijk dat dit ook vol zit met essentiële aminozuren.

IAMS is een bekende kattenvoerfabrikant die al geruime tijd in de industrie zit. Ze zijn zo zeker van hun product dat ze u een 100% geld-terug-garantie bieden. Ze overtreffen ook de normen van USDA en FDA. Dus ga je gang, probeer dit prachtige droge kittenvoer.

Gerelateerd artikel: Iams Kattenvoer Review

Pros:

 • Complete, uitgebalanceerde maaltijden
 • Met mineralen, vitaminen en visolie
 • Ideaal voor kittens van 1-12 maanden oud
 • Met Taurine
 • Met essentiële aminozuren

Tegens:

 • Verpakking zal niet goed sluiten (beter gebruik sommige clips)
 • Sterke geur

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 1

Doet kwaliteit Werkelijk Ben je een kat? beeld van verschillende gezonde voedingsmiddelen

Oké, dus nu je onze persoonlijke voorkeur kent, laten we het hebben over waarom kwaliteitsvolle kittenvoeding zo belangrijk is.

Hoewel ze “gewoon een kat” is, is ze kattenvoer van hoge kwaliteit Doet zaak. Vooral bij katten is er vaak een significant verband tussen gezondheid en gedrag.

Bepaalde soorten voedsel kunnen bijvoorbeeld hoger zijn in magnesium en andere ingrediënten die kristallen aanmoedigen om zich te ontwikkelen in het urinewegstelsel van een kat. Deze kristallen kunnen leiden tot urineweginfecties, urineren buiten de doos, of zelfs in een levensbedreigende situatie als de blaas verstopt raakt.

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 33

Bovendien, als kittens niet de hoeveelheid voedingsstoffen en de juiste voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben, kunnen ze lusteloos worden of huidproblemen ontwikkelen, of een groot aantal andere gezondheidsproblemen die van invloed kunnen zijn op het gedrag.

Onnodig te zeggen dat een gezonde kat een gelukkige kat is en daarom het leukste huisdier voor zowel haar als je leven.

Voedingsbehoeften voor kittens versus volwassen katten

Oké, dus goed kitten- of kattenvoer is belangrijk. Maar wat kwalificeert als goed? En moet het echt anders dan wat de oudere katachtigen eten?

We zijn blij dat je het vraagt!

Laten we eerst, om te begrijpen wat het beste is voor uw kleine kitten, praten over hoe ze verschilt van haar ouderen.

 • Kitten energie nodig
  Kittens groeien in een ongelooflijk tempo. Ze worden geboren met een gewicht van slechts een paar ons, maar groeien in slechts twee maanden tot twee pond, het verdubbelen of zelfs verdrievoudigen van hun geboortegewicht! Kleine katten besteden dus veel energie om te groeien. Maar ze verbruiken ook calorieën om te spelen, wat de belangrijkste factor is in hun cognitieve ontwikkeling. Samen betekent dit dat, simpelweg voor groei en cognitieve ontwikkeling, je kleine pluismuffin ongeveer drie keer zoveel energie verbruikt als haar vensterbankminnende oudere tegenhanger. Natuurlijk zijn de behoeften van kittens dus een beetje anders dan die van katten. Ze hebben voedsel nodig dat voorziet in de enorme energieniveaus die ze nodig hebben om te groeien.
 • Ontwikkelingsbehoeften van kittens
  Jonge katten hebben dus een speciaal dieet nodig met meer van bepaalde voedingsstoffen vanwege al die energie die ze gebruiken om te groeien en rond je huis te vliegen. Maar kleintjes hebben ook speciale diëten nodig vanwege hun fysieke ontwikkeling en fragiele immuunsysteem. Wanneer ze nog steeds erg klein zijn, tijdens de eerste paar maanden van het leven, onthoud dan dat ze kleine, nieuwe tanden hebben. Het grondig kauwen van droog voedsel kan erg moeilijk zijn, zelfs pijnlijk voor hen. Om deze reden is natvoer belangrijk om op zijn minst op te nemen als onderdeel van het reguliere menu van uw kitten. Maar hierover straks meer.
 • Pro-Tip: om een super kieskeurige / kieskeurige volwassen eter te vermijden, biedt u uw kitten een verscheidenheid aan kittenvoersoorten en -smaken aan terwijl ze jong is. Dit betekent niet dat je haar dieet elke dag moet veranderen – houd het grotendeels hetzelfde. Bied gewoon wat verschillende natte en droge voedingsmiddelen aan naast haar basisdieet. Hoe meer ze nu wordt blootgesteld aan variatie, hoe minder kieskeurig ze later waarschijnlijk zal zijn!

Dus, wanneer u op zoek bent naar de beste kittencrunchies voor uw nieuwe fuzzbal, onthoud dan eerst dat wat uw kitten nodig heeft anders zal zijn dan wat ze als volwassene nodig heeft. Als zodanig is het belangrijk om een dieet te kiezen dat specifiek is geformuleerd voor kittens en hun behoeften.

Als waarschuwing kunt u regelmatig voedsel voor katten zien dat aangeeft dat ze voldoende zijn voor zowel kittens als alle levensfasen. Dit zijn echter geen goede keuzes tenzij ze hebben daadwerkelijk de nodige wetenschappelijke tests gedaan om die bewering te ondersteunen.

Kortom – het is het beste om vast te houden aan een kittenformule.

Hoe kittenvoer van hoge kwaliteit te kiezen

beste kittenvoer

Oké – dus nu weet je waarom het zo belangrijk is om de beste voedseloptie te krijgen die speciaal is geformuleerd voor kittens.

Rechts! Maar dat laat nog steeds een HELEBOEL keuzes over. Hoe weet je welk type het beste kittenvoer is? Nou, bestaat het beste kittenvoer eigenlijk wel?

Nou, sommige van die punten over hoe kittens anders zijn dan volwassenen zijn goede aanwijzingen om mee te beginnen.

Laten we het eerst hebben over voeding en goede ingrediënten!

 • Belangrijke voedingsingrediënten in de gezondste kittenvoedingsmerken

Hoewel zowel adolescente als volwassen katachtigen veel van dezelfde voedingsstoffen nodig hebben, hebben kittens er zeker een aantal in veel grotere hoeveelheden nodig. Vetten, eiwitten en vetzuren zijn vooral belangrijk voor de gezonde ontwikkeling van je kleintje.

Voedingsstoffen die moeten worden opgenomen in het beste voedsel voor kittens zijn onder meer:

 • 30% meer eiwitten dan volwassen formules
 • Omega vetzuren uit DHA
 • Essentiële aminozuren (taurine, lysine, tryptofaan)
 • Calcium, zink, magnesium, fosfor en ijzer
 • Vitamine E en A
 • Selenium
 • Hoger vochtgehalte

De beste kittenvoeding zal zich richten op het eiwit- en vetgehalte. Droog kittenvoer moet ongeveer 35% eiwit bevatten en overal van 12% -24% vet. Ingeblikt kittenvoer heeft iets andere percentages omdat het wordt verdund met water, maar eiwitten en vetten moeten overheersende voedingsstoffen zijn.

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 34

Bij het lezen van het etiket moet je (bovenaan) kunnen lezen van welke vleesbron het eiwit afkomstig is. Kip, zalm, eend, konijn – er zijn allerlei opties. Maar omdat katten carnivoren zijn en omdat uw kitten extra eiwitten nodig heeft om haar energie te leveren, moet de eiwitvleesbron het eerste ingrediënt zijn.

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 35

Een kort woord echter, over de vleesetende aard van je dierbare. Het feit dat ze een vleeseter is, betekent niet dat ze alleen dierlijke eiwitten moet eten of dat ze daarop kan overleven. Puur haar eiwitten voeren zou leiden tot tekorten en ernstige gezondheidsproblemen.

Dit is de reden waarom een formule voor dierenvoeding andere ingrediënten bevat dan alleen een vleesbron. Zelfs alle natuurlijke ingrediënten kitten chow zonder granen zal extra ingrediënten hebben.

In een verwilderde of wilde situatie zouden katten deze extra voedingsstoffen krijgen door wat ze vangen en aten. Maar bewerkt vlees zou die voedingsstoffen nog steeds niet te bieden hebben.

Nu je meer weet over de voedingsstoffen om op te letten, hoe zit het met type van het beste kittenvoer?

Droog vs. Nat kittenvoer voor kittens

We hebben dit hierboven een beetje aangestipt in onze kitten vs. katten sectie, maar het doet er goed aan om hier wat grondiger te bespreken.

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 34

Vooral als uw kitten erg jong is, moet u eerst met nat beginnen, vooral als u haar kreeg toen ze nog maar 4-8 weken oud was. Dit komt deels door haar kleine tanden en mond. Maar goed ingeblikt kittenvoer heeft ook andere voordelen.

Over het algemeen is nat kattenvoer meestal zuiverder en minder verwerkt. Dit is natuurlijk een gezondere optie. Nat zal ook helpen om haar gehydrateerd te houden. Dit is een uiterst belangrijk voordeel, omdat niet alle katten goede drinkers zijn.

Naarmate je baby ouder wordt, kun je beginnen met het introduceren van droog voedsel voor huisdieren en haar volledig overzetten als je dat wilt. Toegegeven, natvoer voor huisdieren is de meest ideale en meestal de beste voedselkeuze. Het is echter duurder en minder handig, dus velen maken de overstap naar droog voedsel.

Zolang je in gedachten houdt waar we het hierboven over hadden met betrekking tot voeding en kitten versus volwassen voedsel, kun je veel droge brokjes vinden die je kat goed van pas komen.

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 34

Als u op zoek bent naar een aantal snelle manieren om gezonde keuzes te identificeren, is het gemakkelijk om in de gaten te houden de AAFCO (de American Association of Feed Control Officials) op het etiket. Als op het etiket staat dat het in ieder geval voldoet aan de eisen, of beter nog, dat het complete en uitgebalanceerde voeding biedt op basis van AAFCO-proeven, ben je er redelijk goed aan toe.

Tot slot, een belangrijke opmerking om hier te maken – het andere belangrijke ding dat u moet bieden om ervoor te zorgen dat een gelukkige en gezonde kittie-kat veel vers water is.

Uitdroging bij katten kan snel leiden tot ernstige medische problemen (waaronder urineweginfectie en zelfs kristallen), dus houd die waterbak vol en fris!

Voedingsmiddelen / ingrediënten die je je kat NOOIT moet geven

Het is natuurlijk belangrijk dat u weet wat uw kitten nodig heeft om een gezond kitten te krijgen.

MAAR, het is ook belangrijk dat je weet wat je moet vermijden. Er zijn veel ingrediënten en additieven verborgen in veel massaal geproduceerd huisdiervoer, zelfs in de “biologische” en “gezonde” merken die gewoon niet goed zijn. Ingrediënten om op te letten zijn onder andere:

 • Kleurstoffen
 • Rendering producten
 • Synthetische conserveermiddelen
 • Carrageen
 • Kunstmatige smaakstoffen

Het Cornucopia Institute biedt een gemakkelijk te lezen grafiek van veel van de populaire gezonde merken om u te laten zien welke deze chemicaliën en additieven bevatten en welke niet.

Daarnaast zijn er enkele etenswaren die je je kleine tijger absoluut nooit moet geven. Hieronder volgt een lijst met enkele verrassend giftige en schadelijke items die je ze NOOIT moet geven:

 • Chocolade
 • Cafeïnehoudende dranken
 • Alcohol
 • Zuivelproducten (veel katten zijn lactose-intolerant)
 • Vetafsnijdsels van uw rauwe vlees of rauwe vis, eieren
 • Druiven
 • Knoflook en/of uien
Beste kittenvoer

Voor een volledige lijst van potentieel schadelijke stoffen en een uitleg waarom ze schadelijk zijn, raadpleegt u dit artikel van VetsNow.

Beste manier om Kitty haar knapperigheden te voeren

Te veel van het goede is nog steeds een slechte zaak.

En te weinig van het goede maakt niet veel goeds.

Daarom is het belangrijk om niet alleen te weten wat u uw kitten moet voeren, maar ook hoeveel en hoe vaak.

Beste kittenvoer in de VS voor [year]: Gids &reviews voor Dry &Wet 35

Wanneer uw kitten nog jong is, is haar maag vrij klein. Als zodanig moet je haar dagportie verdelen in meerdere kleine maaltijden per dag. Idealiter wil je haar in het begin drie tot vier keer per dag voeden.

Je kunt je kleintje gratis voeden om te beginnen. Zodra ze ouder is, kun je terugbrengen naar twee maaltijden per dag. We raden u aan om een gezond kitten altijd minstens twee keer per dag te voeren.

Is melk goed voor kittens?

afbeelding van een kat met kom melk

Dit kan als een verrassing komen, maar koemelk is eigenlijk niet goed voor kittens en je moet voorkomen dat je je kleine meisje zuivelproducten geeft, waaronder melk, yoghurt en kaas.

Maar katten niet als melk? Ja, dit is volledig mogelijk – veel kitties genieten van de smaak van warme melk of af en toe een hapje cheddar. Maar gewoon omdat iets Smaken goed betekent niet noodzakelijkerwijs dat het het lichaam goed doet!

Kijk maar naar het soort voedsel dat mensen graag opslokken: verwerkte rommel, snoep, frisdrank, enz. Dat spul is lekker, maar kan ons erg ziek maken! Hetzelfde geldt voor veel voedingsmiddelen en hun impact op de gezondheid van katten.

Hier is een beetje meer informatie om u te helpen begrijpen waarom melk niet goed is voor kittens:

Net als hun menselijke ouders zijn kittens en katten niet in staat om eiwitten en enzymen in melk volledig te verteren. Voor alle duidelijkheid, we hebben het hier over KOEmelk, of elk type zuivel dat je in de winkel kunt krijgen. We hebben het NIET over kattenmelk, die kittens graag drinken en goed voor ze is!

In de winkel gekochte zuivelproducten kunnen uw kitten darmproblemen geven, zoals diarree, maagklachten, gas en braken, dus vermijd ze aan haar te voeren. Nee, het is niet ‘giftig’, maar het zal haar geen goed gevoel geven. Zodra je poesje 8 weken of ouder is, heeft ze haar moedermelk niet eens meer echt nodig. Op dit punt kunt u haar overzetten naar een dieet exclusief voor kittens.

Hoe lang moeten katten kittenvoer eten?

Volgens diergezondheidsdeskundigen en dierenartsen worden katten als kittens beschouwd totdat ze een jaar oud zijn. Dit betekent dat kittens minstens zo lang kittenvoer moeten krijgen om hun snelle groei en ontwikkeling te optimaliseren.

Sommige katten van grotere rassen, zoals Maine Coon-katten, worden pas als volwassen beschouwd als ze ongeveer 1,5 tot 2 jaar oud zijn, dus ze kunnen kittenvoer voor een langere periode nodig hebben.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de beste manier om mijn kat van het ene kittenvoer naar het andere over te zetten?

De simpele truc: langzaam maar zeker! Het snel introduceren van een nieuw voedsel in het dieet van je jonge kat kan moeilijk zijn voor haar maag.

Hier is een eenvoudige richtlijn om u op weg te helpen:

 • Dag 1-2: 75 procent oud kittenvoer en 25 procent nieuw kittenvoer
 • Dag 3-4: 50 procent oud kittenvoer en 50 procent nieuw kittenvoer
 • Dag 5-6: 75 procent nieuw voer en 25 procent kittenvoer
 • Dag 7+: Voer alleen nieuw kittenvoer

2. Wanneer moet ik beginnen met het geven van kittenvoer aan mijn kitten?

Kitty spenen (van de melk van haar kattenmoeder) begint meestal wanneer een kitten vier weken oud is. Dit is meestal wanneer je nieuwsgierige wezen het voedsel van haar moeder probeert op te eten of begint te bijten en knagen aan een fles.

Introduceer in de loop van een paar weken geleidelijk bevochtigd droog voedsel en / of nat voedsel gemengd met formule (met behulp van gewichtsrichtlijnen om u te helpen porties te bepalen).

Op de leeftijd van 6 weken zou je kat ab moeten zijnle om droog voedsel te verdragen dat slechts licht bevochtigd is met water. Het spenen van kittens moet op de leeftijd van 7 weken worden voltooid – ze zal brokjes eten als een groot meisje!

3. Wanneer moet ik mijn kitten overzetten naar volwassen kattenvoer?

Zodra je je lieve kat haar eerste verjaardagsfeestje hebt gegeven, kun je de overgang maken van kitten- naar volwassen voedsel. Geef haar gewoon een beetje extra aandacht om ervoor te zorgen dat ze goed reageert.

Dingen om op te letten zijn onder meer energieniveaus, tekenen van gastro-intestinale nood (zoals braken of diarree) en gewichtsveranderingen (dat wil zeggen, ze groeit, maar je wilt haar ondergewicht of overgewicht niet).

Het is het beste om met de kitty-doc te praten met vragen!

4. Wat voor soort voer moet ik mijn kitten geven?

In het eerste jaar van het leven van uw kitten (en zodra ze voorbij het stadium is van het drinken van alleen haar moedermelk, of ouder dan 8 weken oud), moet u uw kitten de volgende voedingsmiddelen geven:

 • Nat of droog voedsel van hoge kwaliteit dat is ontworpen voor kittens of ‘alle leeftijden’. Het merk dat u kiest, moet natuurlijke ingrediënten en veel eiwitten bevatten van dingen zoals echt kip- en kalkoenvlees (vermijd eiwitten van lagere kwaliteit zoals kippenmeel en vleesbijproducten). Je kunt nat ingeblikt voedsel mengen met droogvoer, zolang het droge voedsel kleinere brokjes heeft. Het voedsel moet ook vrij zijn van kunstmatige smaakstoffen en andere schadelijke ingrediënten die hierboven zijn genoemd.
 • Andere vaste voedingsmiddelen die u in kleine hoeveelheden aan uw kat kunt geven, zijn roerei (geen zout of boter!), Gekookt vlees, verse vis (geen botten of schubben). Kleine hoeveelheden gekookte groenten en fruit zoals broccoli, pompoen en bosbessen kunnen ook goed zijn, omdat deze antioxidanten, vitamines en mineralen bevatten die goed voor haar zijn. Maar ze zijn niet nodig en mogen niet worden gegeven als iets meer dan een occasionele traktatie.

We weten trouwens dat het moeilijk kan zijn om te zien of een bepaald type droog of nat voedsel goed bij je kat zit. Dus hier is een rare manier om te controleren – kijk in de kattenbak!

De poep van uw kitten moet donkerbruin van kleur zijn, niet te hard of te zacht en de vorm hebben van een soort Tootsie-rol.

Als het erg los en ongevormd is, suggereert dit dat ze iets eet dat het niet met haar eens is.

5. Hoeveel natvoer moet een kitten krijgen?

Een kitten van 2 tot 3 maanden oud moet ongeveer 1/3 tot 3/4 kopje natvoer per voeding eten en moet ongeveer 3 tot 4 keer per dag worden gevoerd.

Ze heeft kleinere, frequentere maaltijden nodig omdat haar buik kleiner is en haar spijsverteringsstelsel niet alle voedingsstoffen kan verwerken die ze nodig heeft in slechts een paar grotere maaltijden.

Kitties van 3 tot 6 maanden kunnen ongeveer 2/3 natvoer per pond lichaamsgewicht per dag eten. Nogmaals, spreid dit uit over ongeveer 3 tot 4 maaltijden. Als u naast nat voedsel ook droogvoer aan het dieet van uw kat toevoegt, voer haar dan twee keer per dag.

Zodra een kat 6 maanden oud is, kan haar voedingsschema worden teruggebracht tot twee keer per dag. In dit stadium kan ze ongeveer 1/2 van een blikje nat voedsel van 3 ounce per pond lichaamsgewicht per dag eten.

Neem contact op met uw dierenarts als u specifieke vragen heeft over hoeveel u uw kitten moet voeden en wanneer.

6. Kunnen kittens volwassen natvoer eten?

Kittens kunnen volwassen natvoer eten, maar het probleem is dat het waarschijnlijk niet alle hoogwaardige eiwitten en voedingsstoffen bevat die ze nodig hebben om goed te groeien en zich te ontwikkelen. Door uw kitten kattenvoer te geven, loopt u het risico haar essentiële vitamines, mineralen en aminozuren te ontnemen.

U kunt uw kitten beter natvoer geven dat speciaal is geformuleerd voor kittens, of op zijn minst is geformuleerd voor katten van ‘alle leeftijden’.

7. Kun je een kitten overvoeren?

Het is mogelijk om een kitten te overvoeren en dit kan leiden tot ernstige problemen zoals diarree, gas, een opgeblazen gevoel, constipatie en braken. Het goede nieuws is dat de meeste katten zullen stoppen met eten zodra ze genoeg voedsel heeft gehad.

Om haar aan te moedigen om te eten, moet je haar de hele dag door 3 tot 4 kleine maaltijden geven en voedsel van hoge kwaliteit selecteren dat goed smaakt en vrij is van alles wat een allergie kan veroorzaken of haar maag van streek kan maken.

Hoe vaak per dag moet je een kitten voeden?

Om ervoor te zorgen dat u precies weet hoeveel u uw kitten moet voeren, vraagt u uw dierenarts wat de juiste portiegrootte is en hoe vaak u haar moet voeren. Voor kittens van 3 tot 6 maanden oud raden de meeste dierenartsen drie voedingen per dag aan. Zodra ze 6 maanden heeft bereikt, kun je afschalen naar twee keer per dag.

Hoeveel natvoer moet een kitten eten?

Veel nat voedsel komt in blikjes van drie ons en beveelt aan om ongeveer één blikje per dag te voeren voor elke drie tot drie en een halve pond lichaamsgewicht. Merken variëren echter. Een gelukkige, gezonde kat zal een goed gewicht behouden en actief blijven.

Raken katten verveeld van het eten van hetzelfde voedsel?

Hoewel veel huisdieren graag sjaalen wat er voor hen wordt neergezet, merkt Chewy op dat katten, in tegenstelling tot honden, kieskeurigere eters zijn en hun maaltijden kunnen afwijzen omdat ze zich elke dag vervelen met dezelfde smaken en texturen.

Wat is het gezondste kitten natvoer?

NomNomNow Vers Nat Kattenvoer. Nutro Soft Loaf Kitten Voedsel. Instinct Original Grain Free Kittenvoer. Halo Grain Free KittenVoer. Blue Buffalo Wilderness Kitten Flaked Voedsel.