7 Beste kattenafstotende producten voor buiten- en binnengebruik in


0

Beste kattenafweermiddel

Of u nu uw eigen huisdieren uit de buurt van uw giftige planten wilt houden of u hoopt buurtkatten ervan te weerhouden in uw tuin te plassen of poepen, er is een effectief dierenwerend middel voor elke situatie. En we hebben een lijst gemaakt met de beste kattenafweermiddelen die er zijn en die waar voor je geld kunnen geven.

Verwilderde katten kunnen verschillende problemen op uw terrein veroorzaken en ze kunnen zelfs andere dieren pijn doen, net als de onschuldige vogels, die op de loer liggen in uw tuin.

U wilt echter ook niet uw toevlucht nemen tot buitengewone en enigszins grensoverschrijdende koelbloedige maatregelen om te voorkomen dat ze eenvoudigweg hun gedrag binnen uw eigendom laten gelden.

Aan het einde van de dag maken het achtervolgen van vogels, het krabben aan meubels, het zoeken naar overgebleven voedsel in de vuilniszakken en markeringen op planten, muren en deuren allemaal deel uit van het gedrag van een kat, vooral die ongewenste katten die in de gemeenschap worden achtergelaten om voor zichzelf te zorgen.

Als u wilt voorkomen dat katten in uw tuin rondhangen, kunt u beginnen met het verwijderen van lokstoffen. U kunt voorkomen dat u katten voedt, uw overgebleven voedsel of drankjes in uw buitenruimtes opruimt, afval verwijdert, enzovoort.

Maar je kunt natuurlijk maar zoveel doen; soms hebben de meeste katten een beetje extra maatregelen nodig om hen te ontmoedigen iets te doen wat ze al gewend zijn.

En de beste oplossing om katten op de veilige manier af te weren zonder toevlucht te hoeven nemen tot schadelijke chemicaliën, vergiften en vallen, is door een kattenafweermiddel te gebruiken, zoals hieronder vermeld.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Waar moet je op letten in kattenwerende middelen?

Het gebruik van kattenafweermiddel is de meest humane manier om te voorkomen dat katten doen wat ze normaal doen. Kattenwerende middelen jagen katten weg en leren ze dat uw gazon of eigendom verboden is voor hun gedrag.

Er zijn verschillende soorten kattenwerende middelen op de markt die uw specifieke zorgen kunnen aanpakken. En hieronder staan enkele overwegingen bij het winkelen voor een:

Plaats

Een van de eerste dingen die u moet overwegen bij het kopen van een kattenafweermiddel, is of u een binnen- of buitenproduct nodig hebt – of een product dat u in beide instellingen kunt gebruiken.

Dit is belangrijk omdat het ook van invloed kan zijn op de prijs van het product en u zou niet iets willen kopen dat u niet nodig hebt.

Ook kunnen sommige kattenwerende middelen gemakkelijk worden gebruikt, sommige werken op batterijen en toch moeten sommige op een stopcontact worden aangesloten.

Dekkingsgebied

Probeert u verwilderde katten ervan te weerhouden uw gazon als kattenbak te gebruiken?

Of probeert u gewoon te voorkomen dat uw huiskatten of honden mogelijk uw eetbare planten opeten, gewond raken door het kippengaas in uw tuin of een puinhoop maken van uw afvalcontainers?

Katteneigenaren en niet-katteneigenaren hebben hun redenen om een dierenwerend middel te willen gebruiken. U moet de antwoorden op deze vragen achterhalen, omdat u een kattenafweermiddel kunt kopen dat effectief werkt in kleine gebieden tot drie voet.

En er zijn ook producten die zijn ontworpen om buiten- en binnenruimtes tot 5.000 vierkante voet of zelfs meer te bedekken.

Gedrag

Kattenwerende middelen kunnen ook worden gebruikt om te voorkomen dat katten een bepaald gedrag vertonen, zoals het krabben aan meubels, kauwen op kamerplanten of het zeven van vuilnisbakken.

Misschien wilt u een bepaald product kopen dat specifiek is voor uw primaire zorg. Je kunt bijvoorbeeld een kattenspray kopen met een vieze smaak. waar katten een hekel aan hebben, of je kunt plakkerige lakens op je meubels leggen.

Het is misschien ook geen kattenafweermiddel, maar je kunt ook een krasbord gebruiken dat aan je bank of andere meubels kan worden bevestigd, zodat je kat erop krabt in plaats van direct op je bank te krabben.

7 Beste kattenafstotende producten voor buiten- en binnengebruik in [year] 1

7 Beste kattenwerende middelen in

7 Beste kattenafstotende producten voor buiten- en binnengebruik in [year] 9

 1. Huisdier MasterMind Kattenspray
 2. PetSafe SSSCAT bewegingsgeactiveerde spray
 3. Veiliger merk Beestje Ridder Dierenwerende Korrels
 4. Baan 62100 Yard Enforcer Bewegingsgeactiveerde sprinkler
 5. Predatorguard PestAway Ultrasone Repeller
 6. Homarden Kattenmat afschrikmiddel voor buiten of binnen
 7. Kleverige poten op rol

1. Huisdier MasterMind Klauw Terugtrekken Spray

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

7 Beste kattenafstotende producten voor buiten- en binnengebruik in [year] 10

Een veilige en natuurlijke antikrasspray die op de meeste kattenrassen werkt, waardoor het het ideale afweermiddel is om uw meubels, decor en andere waardevolle spullen te beschermen, dag na dag.

Heb je twijfels over het kopen van een nieuwe bank of meubels uit angst dat je geliefde binnenkatten ze gewoon zullen krabben, net zoals ze doen met je oude bank?

Nou, je aarzelingen zijn geldig, maar je kunt jezelf niet beroven van de dingen waar je van houdt, alleen maar omdat je katten in de weg staan.

Introductie van Pet Mastermind Claw Withdraw Cat Spray – het is een eenvoudige, veilige en bewezen natuurlijke oplossing om katten ervan te weerhouden uw waardevolle meubels, woondecoratie en andere mooie en sentimentele items in uw woonkamer te krabben.

En het beste is dat deze niet-vlekkende kattenafstotende spray is gemaakt met plantaardige, niet-giftige, natuurlijke ingrediënten, zoals jasmijn, passiebloem en kattenferomonen.

Je hoeft het alleen maar direct op elk item te spuiten dat je wilt beschermen, en het zal automatisch een onzichtbaar schild creëren om te voorkomen dat je katten je kostbare bezittingen vastklampen.

Deze spray werkt het beste met een kattenkrabber of kattenpaal, dus je kattenmaatje heeft ergens anders om zijn energie en aangeboren kattenkrabgedrag om te buigen.

2. PetSafe SSSCAT bewegingsgeactiveerde spray

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

7 Beste kattenafstotende producten voor buiten- en binnengebruik in [year] 11

Beschikt over een bewegingssensor die tot 3 voet bedekt, het zal een geurloze, onschadelijke en roestvrije spray uitzenden om uw huisdier af te schrikken. Ideaal om in de buurt van de prullenbak of meubels te plaatsen die u als verboden beschouwt voor uw huisdieren.

De meeste katten zouden moeten worden afgeschrikt om een specifiek gebied in uw huis te krijgen met behulp van verschillende methoden of kattenafstotende producten.

Als u bepaalde dingen en specifieke gebieden in uw huis wilt beschermen tegen het potentieel destructieve gedrag van uw kat, kunt u PetSafe Motion-Activated Spray gebruiken samen met andere producten zoals de eerder genoemde PetMastermind Claw Withdraw Cat Spray.

Dit kattenafweermiddel maakt gebruik van bewegingsgeactiveerde infraroodsensoren om beweging tot op drie meter afstand te detecteren. Wanneer het detecteert dat uw kat een verboden gebied in uw huis betreedt, geeft het een veilige en geurloze formule vrij om hem te ontmoedigen een stap verder te gaan.

En omdat het automatisch spuit elke keer dat het beweging in de buurt detecteert, kan het u tijd en moeite besparen door het gebied handmatig te spuiten, net zoals u zou doen met een kattenspray.

Dit product is een van de veiligste en gemakkelijkstest manieren om grenzen te stellen voor je kat. En als klap op de vuurpijl is de bewegingssensor betrouwbaar en wordt hij ook geleverd in een betaalbaar vervangingsblikje, zodat u geen nieuw apparaat hoeft te kopen wanneer de fles op is. Elke fles kan ongeveer 80 tot 100 sprays afgeven.

3. Veiliger merk Critter Ridder Dierenwerende korrels

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

7 Beste kattenafstotende producten voor buiten- en binnengebruik in [year] 12

Dit afweermiddel overweldigt het smaak- en reukvermogen van een dier door humane, krachtige ingrediënten te gebruiken. Het zal dieren dan aanmoedigen om zich terug te trekken uit je tuin op zoek naar een meer gastvrije tuin.

Katten zijn wijze wezens en ze kunnen soms ook koppig zijn. Daarom kan het gebruik van een afweermiddel met dual-action formule door zich te richten op hun smaak- en geurzin echt nuttig zijn.

En dierenwerende korrels zoals Safer 5929 Brand Critter Ridder is uw eerste keuze als u die kant op wilt.

Dit kattenafweermiddel wordt geleverd in een shakercontainer, die u eenvoudig kunt legen naar de gebieden die u wilt dat ze verboden zijn voor uw katten en uw buurtkatten.

Om de inhoud gelijkmatig over uw planten of tuin te verdelen, kunt u het beste een gazonstrooier gebruiken. Of als u het liever met de hand aanbrengt, vergeet dan niet om handschoenen te dragen en de korrels gelijkmatig aan te brengen op de door u gewenste locaties, of in binnen- of buitenruimtes waar u hinderlijke dieractiviteiten opmerkt.

Safer 5929 Brand Critter Ridder Animal Repellent is ook effectief in het afschrikken van andere dieren van uw eigendom, zoals honden, wasberen, stinkdieren, eekhoorns en eekhoorns.

Elke toepassing van de korrels kan tot 300 vierkante voet bedekken en het kan de ruimte tot 30 dagen beschermen.

Bovendien maakt dit product gebruik van zeer krachtige, maar eenvoudige, natuurlijke ingrediënten die niet alleen veilig zijn voor de dieren, maar ook effectief en snelwerkend in het leveren van de gewenste resultaten.

In het bijzonder gebruikt dit afweermiddel olie van zwarte peper, piperine en capsaïcine. Dit afweermiddel is krachtig als het droog is, maar na water geven of een goede regenbui, moet je het opnieuw aanbrengen.

4. Orbit 62100 Yard Enforcer Bewegingsgestuurde sprinkler

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

7 Beste kattenafstotende producten voor buiten- en binnengebruik in [year] 13

Een door beweging geactiveerde sprinkler die geluid, water, beweging en vindingrijkheid combineert als verdediging tegen een van uw kostbaarste bezittingen: uw landschap.

Een van de meest voorkomende problemen met andere door beweging geactiveerde sprinklers is dat het zijn actie kan uitoefenen wanneer het beweging rond zijn bereik detecteert. Dus ja, ze kunnen overdag water sproeien naar uw onverwachte bezoekers.

Het goede nieuws is dat Orbit Yard Enforcer drie detectiemodi heeft waarmee u de tijd kunt bepalen waarop het alleen moet doen wat het moet doen – namelijk dieren en huisdieren afschrikken van uw gewaardeerde landschappen en tuin.

U kunt de sprinkler instellen om uw tuin alleen overdag, ’s nachts of de hele dag door (24/7) te beschermen – het is aan u.

En de krachtige infraroodsensoren kunnen katten en andere dieren tot op 40 voet afstand detecteren, met een kijkhoek van 120 graden. Dat is dus een totaal van 1600 vierkante voet beschermende dekking van slechts één eenheid.

5. Predatorguard PestAway Ultrasone Repeller

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

7 Beste kattenafstotende producten voor buiten- en binnengebruik in [year] 14

Een effectief en betrouwbaar dierenwerend middel voor buiten dat katten en andere beestjes onmiddellijk wegjaagt met behulp van een bewegingsgeactiveerde explosie van ultrasoon geluid en stroboscooplampen.

PREDATORGUARD Ultrasonic Pest Repeller is een van de beste ultrasone apparaten om katten en andere wilde dieren uit uw tuin of tuin te verjagen.

Dit bewegingsgeactiveerde ultrasone afweermiddel maakt dieren onmiddellijk bang door hoog geluid en lichtflitser vrij te geven zodra het bewegingen tot 12 meter vooruit detecteertm waar het zich bevindt.

En maak je geen zorgen over het geluid, want het is alleen hoorbaar voor dieren. Daarom zal het je niet storen of klachten van je buren veroorzaken. Het apparaat is ook waterbestendig, dus het is veilig wanneer u uw tuin water geeft of wanneer het regent.

Het beste deel is dat u onmiddellijk resultaten kunt zien en dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u nat wordt van sprinklers of dat u deze dieren mogelijk schaadt door gevaarlijke vallen, chemicaliën en elektrische hekken te gebruiken.

PREDATORGUARD Ultrasonic Pest Repeller is veilig, snelwerkend, eenvoudig te installeren, milieuvriendelijk en duurzaam.

6. Homarden Cat Mat Outdoor of Indoor Afschrikmiddel

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

7 Beste kattenafstotende producten voor buiten- en binnengebruik in [year] 15

De ideale oplossing om uw katten of honden te trainen om van de bank en tuinbedden af te blijven. Deze matten zijn ook geweldig voor buitengebruik om dieren in het wild weg te houden van tuinen, bomen, auto’s en patio’s.

We houden van onze katten en honden, maar soms hebben ze gewoon een beetje ontmoediging nodig om hen te leren dat er gebieden zijn die verboden terrein voor hen zijn.

En hoewel deze afschrikmiddelen er meestal zijn om onze gewaardeerde meubels en items te beschermen, zijn er ook gevallen waarin deze afschrikmiddelen hen kunnen beschermen tegen potentiële gevaren.

Homearden Cat Mat Deterrent voor binnen- en buitenruimtes kan gemakkelijk en veilig worden gebruikt om te voorkomen dat uw katachtige en hondengenoten uw palen en meubels krassen en uw tuin en gazons graven.

U kunt deze kattenmat op uw bank of eettafel plaatsen om te voorkomen dat uw katten erop springen en hun territorium markeren.

Buiten kunt u dit in uw tuin plaatsen of op bomen of vogelvoeders wikkelen om te voorkomen dat wilde katten en andere wilde dieren deze gebieden binnendringen.

7. Kleverige poten op een rol

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

7 Beste kattenafstotende producten voor buiten- en binnengebruik in [year] 16

Dit zijn transparante zelfklevende trainingshulpmiddelen die vrijwel overal kunnen worden gebruikt. Ideaal om te gebruiken op meubels, tapijten, schermen en elk gebied dat het middelpunt van de ongewenste aandacht van uw kat is geworden, het ontmoedigt hen ook om te poten en te klauwen.

De meeste katten haten het gevoel van iets plakkerigs op hun klauwen en poten, en dat is precies wat ze zullen ervaren wanneer ze het oppervlak van je bank, de poten van je nieuwe meubels of een item waar de Sticky Paws Strips worden aangebracht, aanraken

Wanneer uw kat deze plakstrips van medische kwaliteit op uw meubels heeft aangeraakt, zal hij worden ontmoedigd om de volgende keer zijn klauwen opnieuw te zetten.

De strips zijn ook transparant, dus ze zullen de esthetische aantrekkingskracht van uw meubels niet vernietigen. En ze zijn ook gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen wanneer het tijd is om ze te vervangen, wat meestal om de paar maanden is.

7 Beste kattenafstotende producten voor buiten- en binnengebruik in [year] 17

Handige tips voor het veilig afschrikken van katten uit uw tuin

Of u nu wilt voorkomen dat uw buurtkatten kattenuitwerpselen overal in uw gazon achterlaten of u wilt uw eigen katachtige metgezel uit de buurt van uw kamerplanten houden, hieronder vindt u enkele nuttige en praktische tips die u vandaag kunt proberen:

1. Lokstoffen verwijderen

Het reukvermogen van een kat is buitengewoon en het is ook een van de belangrijkste redenen waarom een kater of vrouw kan worden aangetrokken of ontmoedigd bij het snuffelen in uw plaats.

De geur van voedsel, de geur en het geluid van vers stromend water en de geur van katten in uw omgeving kunnen andere katten verleiden om uit te checken en uiteindelijk regelmatig op uw terrein rond te hangen.

Daarom is het belangrijk om eerst van deze lokstoffen af te komen, zodat je uiteindelijk ongewenste katten in je tuin of tuin kunt ontmoedigen.

Om lokstoffen te verwijderen, volgt u eenvoudig deze eenvoudige stappen, hoe eerder hoe beter:

 • Secuvuilnisbakken opnieuw verwijderen en afval verwijderen dat in uw omgeving rondhangt.
 • Verwijder overgebleven eten en drinken en maak de ruimte schoon om de uitnodigende geur van voedsel en water kwijt te raken.
 • Vermijd het voeren van katten, vogels en andere wilde dieren in uw omgeving.
 • Verwijder bronnen van stilstaand of stromend water in uw buitenruimtes.
 • Ruim kattenuitwerpselen en urine op in uw tuin, omdat de geur van deze afvalstoffen andere katten kan uitnodigen om uw huis te bezoeken.
 • Pak uw problemen met knaagdieren aan, omdat dit ook katten kan uitnodigen om in uw tuin te jagen.

2. Identificeer schadegebieden

Zoals eerder vermeld, kunnen kattenafstotende producten anders werken, en daarom moet u eerst de aandachtspunten achterhalen om ervoor te zorgen dat u de juiste afweermethode kiest die het meest effectief is met uw probleem.

Hieronder vindt u veelvoorkomende probleemgebieden of gedrag dat katten op uw eigendom kunnen vertonen:

 • Kattenuitwerpselen of urine achterlaten op uw gazon
 • Andere katten in je tuin achtervolgen
 • Paren of joggen in je tuin
 • Vuilnisbakken zeven
 • Jagen op vogels
 • Krabben op boomschors en meubels
 • Spuiten/markeren op verticale oppervlakken
 • Nestelen op beveiligde gebieden zoals uw veranda
 • Beschutting onder uw pergola of andere structuren

3. Kies een kattenafweermiddel

Met de gebruikelijke aard van een kat, is het niet onwaarschijnlijk dat u een mengsel van kattenafstotende producten moet gebruiken om ze met succes uit uw interessegebieden af te weren.

Er zijn drie veel voorkomende soorten insectenwerende middelen die worden gebruikt: vloeibare spray, korrelige en elektronische insectenwerende middelen. Sprays kunnen direct op oppervlakken worden aangebracht en kunnen het beste worden gebruikt voor vuilnisbakken, gras, bomen, bodems, planten, enzovoort.

Kies voor een vloeibare spray met pepermuntolie of die ingrediënten op basis van peper bevat, omdat katten een hekel hebben aan de smaak en geur van dit kruid.

Om te voorkomen dat katten naar bepaalde gebieden gaan, kunt u korrelige insectenwerende middelen aanbrengen. Door deze eenvoudigweg in de omtrek van binnen- en buitenruimtes te strooien, kunt u voorkomen dat katten hun poten op deze locaties zetten.

Gemeenschappelijke ruimtes waar u korrelige insectenwerende middelen kunt aanbrengen, zijn uw paden, veranda’s, werven, bloembedden, garages en huizen.

Plotseling geluid, beweging of uitbarsting van water kan katten uit een bepaald gebied afschrikken. En de meeste katten haten water, dus een van de beste elektronische insectenwerende middelen die je kunt gebruiken, is een door beweging geactiveerde sprinkler.

U kunt deze insectenwerende middelen in elk gebied plaatsen, zoals uw koivijvers, zwembadgebieden, erven, moestuinen, ingangen, structuren, bloembedden, enzovoort.

7 Beste kattenafstotende producten voor buiten- en binnengebruik in [year] 18

Hoe maak je thuis een natuurlijk kattenafweermiddel?

Er zijn veel kattenafstotende binnen- of buitenproducten waaruit u vandaag kunt kiezen, maar als u thuis uw eigen producten wilt maken met behulp van veilige en natuurlijke ingrediënten, zijn er ook verschillende formules die u kunt proberen.

Natuurlijke afschrikmiddelen bevatten meestal ingrediënten die katten haten, zoals cayennepeper, citrusschillen, rozemarijn en azijn.

De meeste katten haten ook de geur van cederhout, pepermuntolie, citronella-olie en lavendel. U kunt deze oliën plaatsen bij de ingang van de gebieden waarvan u wilt dat uw katten wegblijven.

Je kunt rozemarijn mengen met water en het buiten besproeien, waar je buurtkatten meestal rondhangen om beschutting te zoeken, te nestelen of te graven en te krabben. Je kunt ook rozemarijn in je tuin planten, omdat katten niet tegen de geur van deze planten kunnen.

Ten slotte, zoals eerder vermeld, om het succes van uw kattenafstotende plannen te vergroten, moet u mogelijk uw toevlucht nemen tot een mengsel van deze producten.

Welke geur zal katten afstoten?

Kruidenruit, geplant of gestrooid in zijn droge vorm. Sinaasappel- en citroenschillen (katten houden niet van citrusgeuren), cayennepeper, koffiedik, pijptabak, lavendelolie, citroengrasolie, citronella-olie, pepermuntolie, eucalyptusolie, mosterdolie.

Wat is het beste natuurlijke kattenafweermiddel?

Meng appelciderazijn en water op een 1:1 rantsoen. De azijn kan ook worden vervangen door een essentiële olie zoals citronella, lavendel, pepermunt of citroengras (1 deel olie op 3 delen water). Beide zullen een fantastische kattenafstotende spray maken. Spuit het gewoon waar je kat graag rondhangt.

Hoe voorkom ik dat katten in mijn tuin poepen?

Een van de natuurlijke manieren om te voorkomen dat ze afzettingen op uw gazon achterlaten, is door geuren te verspreiden die ze niet leuk vinden. Katten zijn ongelooflijk gevoelig voor geur, dus sterke geuren zoals lavendel, pepermunt of kaneel zijn geweldig om ze weg te houden. Kies een van deze geuren, meng met water en spuit door de tuin.

Is citrusspray slecht voor katten?

Veel vloeibare potpourri-producten en essentiële oliën, waaronder olie van kaneel, citrus, pennyroyal, pepermunt, dennen, zoete berk, tea tree (melaleuca), wintergroen en ylang ylang, zijn giftig voor katten. Zowel inname als blootstelling aan de huid kunnen giftig zijn.