8 Beste No Scratch Spray voor katten in : bewaar nu uw meubels!


0

Beste No Scratch Spray voor katten

Krabben is een van de instincten van een kat. Katten houden ervan om op dezelfde manier te krabben als wij mensen, houden van krabbelen, fluiten en vingertrommelen. Maar hoewel het voor hen therapeutisch is, kan het slecht zijn voor onze huizen.

Destructief krabben is een van de meest voorkomende problemen van kattenouders. En de beste no scratch spray voor katten is de perfecte oplossing voor eigenaren van gezelschapsdieren die problemen hebben met hun kat die hun bezittingen krabt.

Soms, zelfs als we strategisch een krabpaal in elke hoek van ons huis plaatsen, kozen onze katachtige vrienden altijd voor onze dure leren bank.

Het is dus altijd geweldig om andere veilige, effectieve en beproefde oplossingen te proberen. Net als bij andere dierenbenodigdheden kan het echter overweldigend zijn om de beste spray te kiezen die dit probleem kan aanpakken.

En tot op zekere hoogte klinken deze producten ook te mooi om waar te zijn. Daarom hebben we ons best gedaan om de beste en meest vertrouwde antikras kattensprays op de markt te vinden.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Waarom krabben katten meubels?

Er zijn verschillende redenen waarom katten graag krabben aan bijna alles waar ze hun poten op kunnen krijgen. En nummer één op de lijst is dat het gewoon deel uitmaakt van het gedrag van een kat, omdat het is hoe hun voorouders zich in het wild gedroegen. Katten krabden altijd op meerdere oppervlakken om zichzelf te kalmeren.

In het wild krabden katten aan bomen om hun poten en nagels gezond te houden. Ze zouden ook krabben om hun nagels scherp te houden, wat handig is wanneer ze op prooi jagen voor hun volgende maaltijd.

Bovendien hebben de voorouders van onze kat ook scherpe klauwen met behulp van krabben om zichzelf te beschermen tegen dieren die zich in de voedselketen bevinden. Vandaar dat hun krabgedrag cruciaal was voor hun overleving – zowel bij het vinden van voedsel als bij het beschermen van zichzelf tegen gevaarlijke roofdieren.

Een andere reden waarom katten krabben is om hun geur af te zetten en hun territorium te markeren. Wanneer ze aan bomen of voorwerpen krabben, reist het zweet van hun poten naar de oppervlakte dat andere katten kunnen ruiken. De geur fungeert als een signaal voor hen om weg te blijven en op zoek te gaan naar andere gebieden die ze als hun eigen kunnen claimen.

Bovendien kunnen we, gezien het van nature nieuwsgierige gedrag van een kat, ook zeggen dat je katachtige maatje graag op je nieuwe bank krabt uit nieuwsgierigheid. En afgezien van al deze redenen, zou een kat die zich kwetsbaar voelt het ook rustgevend vinden om in je huis te krabben.

Meestal vindt u krassen op uw deuropeningen en open ruimtes, omdat dit de gebieden zijn waar katten zich meer risico voelen. Enkele redenen die katten kwetsbaar kunnen maken, zijn met onbekende mensen zijn, verhuizen naar een nieuw huis of een nieuw huisdier hebben.

Om je katachtige metgezel te helpen ontstressen, moet je ervoor zorgen dat hij genoeg ruimtes in je huis heeft waar hij zich kan opkrullen en verstoppen. Dit helpt om hem zich veiliger en veiliger te laten voelen. En neem niet de moeite om een nieuwe dure krabpaal of kattenflat te kopen – een oude doos of karton werkt perfect.

Wat zijn de andere manieren om katten ervan te weerhouden meubels te krabben?

Het gebruik van een no scratch spray voor katten is niet de enige manier om uw huisdieren te laten stoppen met krabben aan uw gloednieuwe bank of andere dure meubels.

Het is raadzaam dat voordat u gaat winkelen voor de beste sprays om katten ervan te weerhouden te krabben op verboden gebieden, u er eerst voor moet zorgen dat u een plek voor hen hebt voorbereid om hun sc te bevredigenrammelende behoeften.

Dit gezegd hebbende, is een van de beste manieren om uw kat te helpen bij het krabben aan uw meubels, het plaatsen van enkele krabpalen en kladkussens op plaatsen waar hij zich meestal bevindt. Als je merkt dat hij niet gebruikt wat je hebt gekocht, dan hebben ze misschien niet de juiste maat of vorm.

Observeer de gebieden waar uw kat graag krabt. Houdt hij van krabben op verticale palen of vlakke oppervlakken? Als je eenmaal weet wat je kat leuk vindt, kun je wat dierenbenodigdheden kopen die zijn favoriete hangplek nabootsen.

Een andere manier om katten ervan te weerhouden om op je meubels te krabben, is door ze elke dag voldoende beweging te geven. Breng dus een paar minuten per dag door met spelen met je kat met zijn favoriete toverstok of laserpointer. Je kunt dit vlak voor de maaltijd doen, zodat je kat meer trek heeft om te eten.

Beste No Scratch Spray voor katten
BEELD PRODUCT

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 1

Comfort Zone Spray &Krascontrole

 • Klinisch bewezen
 • Geurloze, drugsvrije formule
 • Help stressgerelateerd gedrag te verminderen

Controleer prijs op ChewyCheck Prijs op Amazon

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 2

Feliway Klassieke Kalmerende Spray

 • Drugsvrije oplossing
 • Bevorder een gevoel van rust
 • Bootst de natuurlijke feromonen van een moederkat na

Controleer prijs op ChewyCheck Prijs op Amazon

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 3

SmartyKat Krasafschrikkingsoplossing

 • Eenvoudig aan te brengen
 • Aangename geur
 • Product op waterbasis

Controleer prijs op Amazon

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 4

Pet MasterMind Klauw terugtrekken Kras Afschrikmiddel Spray

 • Veilig om dagelijks te gebruiken
 • Plantaardige formule
 • Kruidengeur die katten weghoudt

Controleer prijs op Chewy

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 5

Petlinks Kras Stop Afschrikwekkende Spray

 • Natuurlijke afschrikwekkende spray
 • Natuurlijke mix van etherische oliën
 • Geformuleerd zonder agressieve chemicaliën of toxines

Controleer prijs op ChewyCheck Prijs op Amazon

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 6

Bodhi Dog 3-in-1 Katten- en Kitten Trainingsspray

 • Effectief voor gebruik binnen & buiten
 • Bitters toegevoegd om kauwen te voorkomen
 • Duurzame & veilige formule

Controleer prijs op Amazon

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 7

Emmy’s beste huisdierproducten stoppen de scratch max sterkte

 • Kalmerende rozemarijngeur
 • Eenvoudig te gebruiken product
 • Gemaakt met natuurlijke, huisdierveilige ingrediënten

Controleer prijs op ChewyCheck Prijs op Amazon

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 8

NaturVet Pet Organics Geen Kras Spray

 • Niet-toxisch
 • Formule op waterbasis
 • Dierenarts geformuleerd

Controleer prijs op Amazon

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 9

1. Comfort Zone Spray &Kras controle

Rating: 4.5/5

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 10

Ontworpen om de natuurlijke kalmerende feromonen van een kat na te bootsen om hen te laten weten dat ze zich op een veilige plaats bevinden. Werkt geweldig om katten te ontstressen en vermindert krabben of markeringen.

Stress kan te veel krabgedrag bij katten veroorzaken, evenals ander problematisch gedrag zoals urinemarkering. Met deze kalmerende spray kun je kitty stress verslaan en een rustige en ontspannende omgeving bieden voor je katachtige metgezel. Op deze manier zal hij niet zijn toevlucht nemen tot krassen op uw meubels of urine op uw muren of tapijten spuiten.

Deze spray werkt door gebruik te maken van natuurlijke feromoontechnologie die een rustige, veilige en ontspannende omgeving voor uw kat creëert. Deze geurloze spray heeft een drugsvrije formule, dus het is vrij van de vervelende geur van agressieve chemicaliën.

Spray het thuis overal waar uw kat krabt of markeert om stress te bevorderen-gratis omgeving voor je katachtige buddy. Het is veilig te gebruiken op alle soorten materialen, waaronder stof, hout, leer en meer. Het zal geen vlek of vlek achterlaten, dus aarzel niet om het te gebruiken op uw deurkozijnen, muren, trim, bedden en meer.

Deze spray is ook geweldig voor nerveuze katten omdat het hen helpt kalmeren, vooral tijdens dierenartsreizen of uitstapjes in de buitenlucht. U kunt het ook gebruiken wanneer u naar een nieuw huis verhuist of als u thuis een nieuw huisdier introduceert.

Pros:

 • Vlekt niet
 • Maakt gebruik van natuurlijke feromoontechnologie
 • Geurloze en drugsvrije formule
 • Aanbevolen door dierenartsen
 • Geweldig voor het behandelen van nerveuze katten
 • Veilig voor uw katten, andere huisdieren en uw gezin
 • Werkt alleen bij katten en heeft geen invloed op andere huisdieren
 • Veilig te gebruiken in stof, hout, bekleding, etc.
 • Nuttig tijdens dierenartsbezoeken, het introduceren van een nieuw huisdier of verhuizen naar een nieuw huis

Tegens:

 • Duur
 • Kleine fles die gemakkelijk opraakt

2. Feliway Klassieke kalmerende spray

Rating: 4.4/5

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 11

Het is een geurloze, drugsvrije spray die je kat zal helpen kalmeren. U kunt het gebruiken om krabben thuis te verminderen of om tijdens reizen op uw huisdier of zijn reismand te spuiten. Dit duurt 4-5 uur.

Feliway Classic Calming Spray beschikt over een synthetische versie van de natuurlijke gezichtsferomonen van een kat, die hen helpen zich aan te passen aan uitdagende situaties en stressgerelateerd ongewenst of slecht gedrag zoals krabben en urinemarkering te verminderen.

Deze geurvrije, kleurloze en drugsvrije spray is geweldig voor onderweg gebruik of spotbehandeling thuis. Gebruik het direct in verboden gebieden in uw huis waar uw kat meestal markeert met urine of krassen. Voordat u gaat spuiten, reinigt u eenvoudig de gebieden om de oplossing effectiever te maken. Mogelijk moet u dagelijks opnieuw spuiten om de kans op opnieuw markeren te verkleinen.

U kunt het ook rechtstreeks op de reismand van uw kat of uw auto spuiten voor uw dierenartsbezoek of korte reis. Feliway Spray maakt reizen, dierenartsbezoeken en hard geluid (zoals onweer of vuurwerk) minder stressvol voor uw kat door een veilige, kalmerende en comfortabele omgeving te bevorderen.

Pros:

 • Drugsvrije oplossing
 • Geurvrij en kleurloos
 • Aanbevolen door dierenartsen
 • Bootst de natuurlijke feromonen van een moederkat na
 • Bevorder een gevoel van rust
 • Maakt dierenartsbezoeken, nieuwe omgeving, nieuwe huisdieren, reizen en hard geluid minder stressvol

Tegens:

 • Duur
 • Ontvlambaar en irriterend voor de ogen

3. SmartyKat Krasafschrikkingsoplossing

Rating: 4/5

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 12

Een gemakkelijk aan te brengen afschrikwekkende spray helpt voorkomen dat je kat tapijt en meubels krabt en is gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten (essentiële oliën van citroen en eucalyptus). Het heeft een aangename geur en is een eenvoudige, gemakkelijke spray-on applicatie.

Deze eenvoudig aan te brengen afschrikwekkende spray heeft een natuurlijke formule die is gemaakt van citroen- en eucalyptusolie. Het heeft een aangename geur voor ons, mensen, maar het werkt als een afweermiddel voor katten.

Onze katachtige vrienden zijn geen fan van de sterke geur van de essentiële oliën, dus ze vermijden liever de gebieden waar je deze spray op gebruikt.

Deze no scratch spray is ook bedoeld voor gebruik als trainingshulpmiddel en afschrikmiddel. Dus als u dit op uw meubels, tapijten en gordijnen gebruikt, is het het beste om een krabpaal of pads in de buurt te plaatsen om uw kat naar deze geschikte krabopeningen te leiden.

Pros:

 • Betaalbaar
 • Op waterbasis en veilig te gebruiken op de meeste oppervlakken
 • Veilig voor huisdieren en meubels
 • Citrusgeur is aangenaam voor ons, mensen

Tegens:

 • Merkbare geur
 • Slijt sneller, dus u moet het regelmatig opnieuw aanbrengen

4. Pet MasterMind Klauw terugtrekken Kras Afschrikmiddel Spray

Rating: 4.2/5

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 13

Een unieke mix van puur, gedeïoniseerd water, astragalus en rozemarijn. Het heeft nul parabenen, toxines of irriterende stoffen en is daarom perfect voor dagelijks gebruik.

PetMastermind Claw Withdraw Anti Scratch Spray is een plantaardige, niet-giftige formule die katten ervan weerhoudt om overal in uw huis te krabben.

Het is gemaakt met puur, gedeïoniseerd water gemengd met een kruidenmengsel van rozemarijn en astragalus. De geur van deze plantaardige formule is genoeg om katten af te weren uit gebieden die verboden terrein zijn om te krabben.

Het is volkomen veilig om dagelijks te gebruiken totdat uw kat stopt met het krabben aan uw meubels, omdat het vrij is van schadelijke chemicaliën, parabenen, gifstoffen, kunstmatige conserveermiddelen en irriterende stoffen.

Bovendien zal deze volledig natuurlijke formule geen vlekken maken. U kunt het dus gebruiken op stoffen, tapijten en andere oppervlakken.

Pros:

 • Budgetvriendelijk
 • Een volledig natuurlijke, niet-toxische, plantaardige formule
 • Veilig te gebruiken op stoffen, gordijnen, tapijten en andere oppervlakken
 • Creëert een onzichtbaar vloeistofschild met krachtige, ultrabeschermende eigenschappen

Tegens:

 • Werkt niet bij alle katten
 • Sterke geur

5. Petlinks Kras Stop Afschrikwekkende Spray

Rating: 4.2/5

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 14

Gemaakt van een botanische mix van citroen- en eucalyptusolie, bekend als natuurlijk
afschrikmiddelen. Het is een geur waar mensen dol op zijn, maar katten haten en werkt perfect om je kat ervan te weerhouden meubels te krabben.

Krasbestendig uw huis met behulp van Petlinks Scratch Stop Spray. Deze volledig natuurlijke, niet-giftige spray is veilig voor katten en is milieuvriendelijk.

Deze volledig natuurlijke formule is gemaakt van een botanische mix van natuurlijke citroen- en eucalyptusoliën. Het geeft een niet-irriterende, aangename geur af voor ons mensen, maar is krachtig genoeg om je katachtige vriend ervan te weerhouden je meubels te krabben.

En omdat het fungeert als een trainingsspray, is het het beste om een krabpaal of pad in de buurt te hebben, zodat uw kat een veilige plek heeft om zijn krabdrang te bevredigen.

Het beste van alles is dat deze kattenafschrikwekkende spray is gemaakt zonder agressieve chemicaliën en gifstoffen. Het is ook kleurloos en is veilig om regelmatig te gebruiken. U kunt het dus op de meeste oppervlakken in uw huis gebruiken, inclusief de muren, meubels, tapijten, gordijnen en andere huishoudelijke decors.

Pros:

 • Niet-toxisch
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Aangename geur
 • Milieuvriendelijk
 • Gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten
 • Gemaakt van natuurlijke mix van essentiële oliën (citroen &eucalyptus)

Tegens:

 • Sommige katten houden van de geur
 • Kan sommige oppervlakken bevlekken

6. Bodhi Dog 3-in-1 Katten- en Kitten Trainingsspray

Rating: 4.1/5

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 15

Dit product voegde bitters toe aan de formulering, zodat uw kat van de gemarkeerde gebieden wordt afgestoten. Het is veilig te gebruiken rond huisdieren van 12 weken en ouder.

Katten zijn van nature nieuwsgierig en speels. Krabben op oppervlakken is een van hun aangeboren gedragingen die we ze niet helemaal kunnen afnemen.

Als huisdierouders kunnen we hen echter helpen hun driften en energieën om te leiden naar andere gebieden in ons huis. En een manier om onze katachtige vrienden effectief te trainen om grenzen te respecteren, is door een afschrikwekkende spray zoals deze te gebruiken.

Met behulp van deze spray kunt u uw kat trainen om uit de buurt van behandelde gebieden te blijven. Door dit te doen, zal hij de verboden gebieden leren begrijpen en degenen die dat niet zijn. Deze kattentrainingsspray heeft een sterke fruitige geur waar katten een hekel aan hebben.

U kunt het veilig gebruiken om uw kat helemaal opnieuw te houdening op uw meubels, stof, tapijt, vloeren, muren, geverfde oppervlakken en andere gebieden in uw huis.

Je kunt deze niet-giftige formule zelfs op draden en andere oppervlakken spuiten om je kat te ontmoedigen erop te kauwen.

Bovendien is deze 3-in-1 kittentrainingsspray met trots gemaakt in de VS met behulp van lokaal geproduceerde ingrediënten en een milieuvriendelijke verpakking. Het wordt ook gemaakt met behulp van wreedheidsvrije productiemethoden en maatschappelijk verantwoorde praktijken.

Pros:

 • Sterke fruitige geur
 • Duurzame & veilige formule
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
 • Gemaakt van lokaal geproduceerde ingrediënten
 • Bittere smaak die katten ontmoedigt om te kauwen
 • Maakt gebruik van cruelty-free productiemethoden
 • Milieuvriendelijke verpakking

Tegens:

 • Geur is voor sommigen te sterk

7. Emmy’s beste huisdierproducten stoppen de scratch max sterkte

Rating: 4/5

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 16

Gemaakt van huisdierveilige componenten zoals rozemarijnolie en citroengras, zal deze natuurlijke afschrikwekkende spray uw kat helpen ontmoedigen om destructief te krabben.

Als je van de geur van citroengras en rozemarijnolie houdt, wil je misschien EBPP-afschrikwekkende spray eens proberen.

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft het echter een sterke geur waardoor het effectiever is in het ontmoedigen van katten om aan je meubels en andere dierbare bezittingen te krabben.

Deze niet-toxische formule is gemaakt met behulp van veilige en natuurlijke ingrediënten. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de gezondheid en veiligheid van uw kat.

Je moet het echter wel zo vaak mogelijk opnieuw aanbrengen, omdat de geur sneller slijt dan de andere sprays op deze lijst.

Vandaar dat, hoewel het een grote fles heeft, het nog steeds sneller op kan raken, waardoor het een duurdere fles kattenafschrikking is dan andere even effectieve en veilige opties.

Pros:

 • Niet-toxische formule
 • Volledig natuurlijke ingrediënten
 • Geweldig voor gebruik op gordijnen, meubels, vloeren
 • Helpt voorkomen dat katten destructief krabgedrag vertonen

Tegens:

 • Zeer sterke geur
 • U moet het vaker opnieuw aanbrengen

8. NaturVet Pet Organics Geen Kras Spray

Rating: 4/5

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 17

Een unieke mix van citronella, witte peperolie en rozemarijnolie, deze aromatische spray zal u helpen het aangeboren verlangen van uw kat om zowat alles te klauwen te ontmoedigen.

Naturvet bedient de viervoetige gemeenschap sinds 1994 en een van hun bestverkopende huisdiervriendelijke producten is hun Pet Organics No Scratch Spray for Cats.

Dit gebruiksvriendelijke, niet-giftige en niet-vlekkende sprayafschrikmiddel op waterbasis is veilig voor zowel uw huisdieren als uw meubels.

Spuit het gewoon op uw dierbare bezittingen om te voorkomen dat uw kat ze krabt en om uw katachtige vrienden te trainen om uit de buurt van verboden gebieden te blijven.

Pros:

 • Dierenarts-geformuleerd
 • Vrij van agressieve chemicaliën
 • Geschikt voor binnen- en buitengebruik
 • Veilig te gebruiken op de meeste stoffen, meubels en andere oppervlakken

Tegens:

 • Geur kan een probleem zijn voor ouders van huisdieren met allergieën
8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 18

Kopersgids: dingen om te overwegen bij het kopen van antikrassprays voor katten

Zoals de meesten van ons, weet je waarschijnlijk niets over kattenspray. Deze bedrijven gebruiken slimme taal om u te laten geloven dat ze een geweldig product hebben. Maar hoe kunnen we als veeleisende huisdierouders en consumenten weten welke kattenspray we moeten gebruiken? Hieronder staan enkele dingen om te overwegen:

Ingrediënten

De lijst met ingrediënten moet een essentieel aspect zijn om te overwegen bij het kopen van een huisdierproduct. Als u niet zeker bent over sommige ingrediënten, is het de moeite waard om de tijd en moeite te nemen om meer te weten te komen over hun veiligheid. De beste sprays zijn die welke geen giftige chemicaliën of additieven bevatten. De gezondheid van uw huisdier moet altijd op de eerste plaats komen.

Grootte

Een veel voorkomend nadeel van het kopen van kattensprays is dat ze vaak in kleine flesjes worden aangetroffen. En sommige producten moeten zo vaak mogelijk opnieuw worden aangebracht om effectief te zijn, waardoor ze op de lange termijn duurder zijn, zelfs als ze goedkoper zijn geprijsd dan de andere grotere sprays.

Als u echter nog steeds producten uitprobeert, raden we u aan de kleinste maat te kopen, zodat u kunt zien hoe ze zijn. Zodra u degene hebt gevonden die het beste werkt voor uw huis, kunt u de grotere flessen kopen.

Blijvende dekking

Het kan vermoeiend zijn om dag na dag op dezelfde plaats in huis te spuiten. De sprays van de hoogste kwaliteit zijn sprays die je één keer kunt spuiten en die al een paar dagen meegaan voordat je ze opnieuw moet aanbrengen.

Veranderingen in gedrag

U zult weten dat een spray effectief is voor uw kat en uw huis als u in korte tijd gewenste veranderingen in het gedrag van uw kat opmerkt. Wanneer je maanden zonder vooruitgang bent geweest, moet je beginnen te investeren in een merk met betere beoordelingen.

Veiligheid

De veiligheid van uw kat moet altijd de prioriteit zijn bij het kiezen van een kattenafschrikwekkende spray. Er zijn sprays met agressieve chemicaliën die op de markt worden verkocht en je kunt ze online kopen.

Houd er echter altijd rekening mee dat dit soort sprays op de lange termijn gezondheidsproblemen zullen veroorzaken voor uw katten, andere huisdieren en uw gezin.

Of de Spray Vlekken

Sprays die meubels kunnen beitsen zijn inefficiënt. Je kat is misschien gestopt met krabben aan je bank, maar hij heeft nu veel vlekken. Het is het dus niet waard.

De geur van de spray

Bij de aanschaf van antikrabspray voor een kat moet altijd rekening worden gehouden met de geur. Waarom zou je überhaupt een afschrikmiddel kopen dat je alleen maar irriteert? Uiteindelijk is de geur grotendeels te danken aan persoonlijke voorkeuren en gezondheidsproblemen.

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 9

Conclusie

De beste no scratch spray voor katten is van grote hulp voor ons huisdierouders en onze katachtige metgezellen. Met behulp van deze producten kunnen we naast onze katten bestaan zonder ze te beperken om dingen te doen die hen tevreden stellen. Zoals eerder vermeld, maakt krabben deel uit van de katachtige natuur, op dezelfde manier dat krabbelen en andere maniertjes deel uitmaken van de menselijke natuur.

Door een huisdiervriendelijke kattenafschrikmiddelspray te gebruiken, kunnen we grenzen stellen in ons huis zonder de vrijheid van onze kat te beperken. Maar nogmaals, niet alle producten zijn hetzelfde en niet alle katten reageren op dezelfde manier op een product.

Daarom moet u misschien eerst een paar no scratch sprays proberen voordat u degene kunt vinden die het beste werkt voor uw huis. U kunt beginnen met de acht aanbevolen producten op deze lijst, en we zijn er zeker van dat u de beste voor uw gezin kunt vinden voordat u het zelfs maar wist.

8 Beste No Scratch Spray voor katten in [year]: Bewaar nu uw meubels! 20