Snowbelle’s verhaal: een Phe-nom-enal Feline Turnaround


0

Nomnomnow Cat voedsel review

LET OP: NOM NOM KATTENVOER STOPT OP 24 FEBRUARI MET DE PRODUCTIE.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Mijn naam is Laura en NomNomNow hielp mijn kat, Snowbelle, van “slaperig en diabetisch” naar het actieve, energieke en speelse huisdier dat ze ooit was.

Ik hoop dat onze reis u zal inspireren om een actieve rol te spelen in de gezondheid van uw huisdier en om Nom Nom te proberen. Het is een vers, gekoeld kattenvoer dat katten niet kunnen weerstaan!

Nom Nom Chicken Cuisine is een katachtige favoriet bij ons huis

Snowbelle's verhaal: Een Phe-nom-enal Feline Turnaround 1

Gelukkig Samen… Furr-ooit?

Snowbelle's verhaal: Een Phe-nom-enal Feline Turnaround 2

Na een tijdje vrijwilligerswerk te hebben gedaan met asieldieren, kon ik niet wachten om een eigen kat te adopteren. In 2011 ontmoette ik Snowbelle in een dierenwinkel, waar ze reikhalzend uitkeek om geadopteerd te worden. Toen ik deze prachtige witte kat zag met een leuke, dartel persoonlijkheid, wist ik dat we een speciale band hadden. Snowbelle speelde met me in de winkel, achter een verenspeelgoed aan, voordat hij instortte in een staat van harige, zuivere tevredenheid.

Ik wilde deze liefdevolle bundel bont meteen mee naar huis nemen – dus dat deed ik!

De eerste jaren bleef Snowbelle sassy en spunky, maar geleidelijk aan begonnen haar persoonlijkheid en lichaam te veranderen. Ze werd minder actief, haar slanke lichaam werd te zwaar. Hoewel Snowbelle nog steeds een lieve poes was, was ze lusteloos en toonde ze weinig interesse meer om te spelen.

Het elimineren van onverantwoorde ingrediënten

Snowbelle's verhaal: Een Phe-nom-enal Feline Turnaround 3

Een tijdje dacht ik dat de veranderingen die ik in Snowbelle zag gewoon een gevolg waren van haar veroudering. Toen Snowbelle echter buiten haar kattenbak begon te plassen, wist ik dat ze me vertelde dat er iets mis was. Toen ik Snowbelle naar haar dierenarts bracht om de dader achter dit nieuwe gedrag te vinden, was ik geschokt en bang.

Snowbelle had kattendiabetes. Ik maakte me meteen zorgen over wat er met mijn harige vriendin zou gebeuren, maar de dierenarts stelde me gerust dat ik Snowbelle kon helpen door haar twee keer per dag insuline te geven en het veranderen van haar dieet. In de kliniek kreeg ik te horen dat de diabetes van Snowbelle hoogstwaarschijnlijk werd veroorzaakt door het kattenvoer dat ik haar had gevoerd.

Gerelateerd artikel: Slechtste kattenvoer 2020

Als eigenaar van een huisdier voelde ik me schuldig en verantwoordelijk voor snowbelle’s obesitas en diabetes. Ze is immers afhankelijk van mij om haar veilig en gezond te houden. Ik voelde me echter minder schuldig – en meer gefrustreerd – toen ik kattenvoeretiketten begon te lezen.

Bijna al het in de handel verkrijgbare ingeblikte en droge kattenvoer bevatte ingrediënten zoals tarwe en maïs. Deze goedkope “fillers” horen simpelweg niet thuis in een gezond kattendieet.

De gemiddelde katteneigenaar is niet gespecialiseerd in kattenvoeding en ik voelde me bedrogen door merken die alleen om winst gaven, niet om huisdieren.

Snowbelle's verhaal: Een Phe-nom-enal Feline Turnaround 4

Nom Nom verdient een kitty-kus – het is heerlijk en voedzaam!

Het “purrfecte” eten duurde even om te vinden, maar Snowbelle en ik zijn allebei blij met Nom Nom! Ik moedig alle katteneigenaren aan om over te schakelen naar Nom Nom omwille van hun huisdieren – voor hun katten ontwikkelen gezondheidsproblemen.

Vandaag ben ik blij te kunnen melden dat Snowbelle is gespeend van insuline, geniet van een gezond Nom Nom-dieet en niet langer zwaarlijvig is.

Redenen waarom we van Nom Nom houden

Nomnom nu

1. Nom Nom gebruikt ALLEEN de beste ingrediënten

Vanwege de geschiedenis van Snowbelle werd ik heel specifiek over wat mijn “bontbaby” eet. Alle katten verdienen het om de juiste voeding te krijgen van door dierenartsen gemaakte recepten. Het allereerste ingrediënt in Nom Nom kattenvoer, ongeacht welk recept uw kat verkiest, is echt vlees.

Nom Nom voegt geen bijproducten, maïs, gluten of tarwe toe aan het eten van Snowbelle, dus ik weet dat het merk niet “bochten snijdt”. Ik vertrouw Nom Nom omdat ik geloof dat hun hoogwaardige kattenvoer vakkundig is gemaakt met de belangen van mijn katachtige vriend in gedachten.

Bekijk dit artikel voor meer ingrediënten die niet in het voer van uw kat zouden moeten zitten. Hoe verhoudt het dieet van uw huisdier zich tot Nom Nom? U kunt ook de vergelijkingscalculator van Nom Nom gebruiken.

2. Met Nom Nom zijn diners heerlijk!

Over ingrediënten gesproken, katten kunnen erg kieskeurig zijn over wat ze eten. Ik heb Nom Nom natuurlijk niet zelf geprobeerd, maar ik geloof Snowbelle op zijn woord: elke maaltijd is lekker! Snowbelle begint altijd vlak voor “Nom Nom time” te spinnen en ze is blij met de smaak en textuur. Het lijkt bijna alsof ze zegt: “Nom nom nom” terwijl ze eet!

Nom Nom kattenvoer is momenteel verkrijgbaar in twee smaken: Chicken Cuisine en Fish Feast. Sneeuwbelle werkelijk gaat kitty-gek voor Chicken Cuisine. Als u niet zeker weet welke variëteit uw kat leuk zou vinden, kunt u gratis een “Variety Pack” -monster van beide smaken bestellen.

3. Perfecte portie voor puss in elke maaltijd

Snowbelle's verhaal: Een Phe-nom-enal Feline Turnaround 5

Net als de dierenartsen Nom Nom beveelt de dierenarts van Snowbelle regelmatige maaltijdtijden aan. Droog kattenvoer is vaak problematisch, niet alleen vanwege de ingrediënten, maar ook omdat het vaak wordt gebruikt om katten de hele dag door “vrij voer” te geven. Als je je kat hebt laten knabbelen, neem ik het je niet kwalijk! Ik stelde de klok rond voedsel beschikbaar voor Snowbelle voordat ik leerde dat dit sterk bijdroeg aan haar obesitas.

Het verstrekken van regelmatige maaltijden voor uw kat, in tegenstelling tot gratis voeding, simuleert de voedingsroutines van de wilde voorouders van uw kat. Schrap het snacken en geef Nom Nom twee keer per dag. Elke maaltijd wordt geportioneerd, wat het giswerk wegneemt van het voeren van uw huisdier, evenals de ergernis van het verdelen van ingeblikt voedsel.

Hoewel Snowbelle is afgevallen en haar slanke, gezonde lichaamsbouw heeft herwonnen, miauwt ze niet langer constant voor voedsel. De eiwitrijke formules en portiegroottes van Nom Nom zorgen ervoor dat elke hap precies goed is. Snowbelle is vol energie na haar maaltijden en klaar om zich te verstoppen, te zoeken, te gluren en te springen!

4. Gemak en waarde

Na de overstap naar Nom Nom hoef ik geen zakjes of kisten kattenvoer meer door de supermarkt te slepen, wat altijd lastig is. Met de handige en gratis bezorgservice van Nom Nom komt het eten van Snowbelle regelmatig direct voor mijn deur. Omdat Nom Nom milieuvriendelijke, geïsoleerde verpakkingen gebruikt, kan ik me goed voelen over het achterlaten van een kleinere ecologische voetafdruk en zeker weten dat het voedsel van mijn kat vers is.

Snowbelle's verhaal: Een Phe-nom-enal Feline Turnaround 6

Voordat ik over Nom Nom leerde, zou ik ervan uit zijn gegaan dat een bezorgservice voor vers dierenvoer ongelooflijk duur zou zijn, maar het is verrassend betaalbaar! Na mijn overstap naar Nom Nom geef ik niet meer geld uit aan kattenvoer dan toen ik ingeblikt dierenvoer kocht in de supermarkt.

Als het komt aan de waarde van een product denk ik aan meer dan alleen prijzen. Ik bedenk ook hoe het geld dat ik uitgeef anderen ondersteunt. Door Nom Nom te kopen, krijg ik niet alleen een goede deal voor gezond voedsel voor mijn huisdier, maar promoot ik ook de Amerikaanse economie. Nom Nom kattenvoer wordt gemaakt in de VS en het bedrijf besteedt nooit uit aan andere partijen.

5. Bontwoningen vinden

Ik vind het geweldig dat Nom Nom samenwerkt met adoptiebureaus die dakloze huisdieren verbinden met nieuwe gezinnen! Als voormalig asielvrijwilliger is het geweldig om deze steun te zien voor dieren die zorg nodig hebben. Snowbelle zelf is het bewijs dat asieldieren rocken!

Nom Nom-klanten die een verschil hebben gemaakt in het leven van dieren door te adopteren van bepaalde instanties, krijgen zelfs een speciale korting op dierenvoeding.

Overwegingen voor uw huisdier

Snowbelle's verhaal: Een Phe-nom-enal Feline Turnaround 7
“Hé, mam, dat is MIJN Nom Nom!”

Uiteraard vinden Snowbelle en ik Nom Nom kat-tastisch! Elk huisdier – en elke eigenaar van een huisdier – is echter uniek. Daarom denk ik dat het belangrijk is om rekening te houden met een paar ideeën voordat je de overstap maakt naar Nom Nom.

Nom Nom moet bevroren of gekoeld worden bewaard.

In tegenstelling tot ingeblikt kattenvoer of zakken met wat ik ‘koolhydraatbrokken’ noem, is Nom Nom een vers voedsel. Dit betekent dat het in uw koelkast of vriezer moet worden bewaard. Als u van plan bent om met de Nom Nom Nom van uw huisdier te reizen, moet u mogelijk afspraken maken, zoals het meenemen van een koeler op uw reis.

Snowbelle's verhaal: Een Phe-nom-enal Feline Turnaround 8

Omdat ik mijn sassy cat graag verwen, verwarm ik haar Nom Nom voordat ik hem serveer. Dit is optioneel en eenvoudig. Ik haal gewoon een Nom Nom-maaltijd uit de koelkast en zet de zak een minuut of twee onder warm stromend water. Tegen de tijd dat het is verwarmd, wordt Snowbelle gek van Nom Nom!

Een dierenarts moet worden geraadpleegd voordat u overschakelt op een nieuw huisdiervoer.

Ik ben een bibliothecaris, geen dierenarts, dus ik ben afhankelijk van professionals in de diergezondheidszorg als het gaat om de gezondheid van Snowbelle. Voordat u dieetwijzigingen aanbrengt in de routine van uw huisdier, neemt u contact op met uw dierenarts en vraagt u zijn of haar mening. Uw huisdier is immers een individu en kan speciale behoeften hebben.

Geleidelijke veranderingen in de routine van uw kat zijn meestal het beste.

Katten zijn natuurlijk gewoontedieren. Toen Snowbelle en ik overstapten naar Nom Nom, ondervonden we geen enkel probleem. Ze is dol op haar Chicken Cuisine Nom Nom-diners en eet ze elke keer op!

Ik heb echter met andere katten gewerkt die kieskeurig waren over het proberen van nieuw voedsel. Het is moeilijk voor mij om me een katachtige voor te stellen die terughoudend is om Nom Nom te proberen, maar het kan gebeuren. Zoals katteneigenaren weten, vertonen hun huisdieren soms vreemd gedrag!

Als uw kat een kieskeurige eter is, is het waarschijnlijk het beste om uw kat geleidelijk over te schakelen van zijn of haar oude voedsel naar Nom Nom. Nogmaals, een dierenarts kan professioneel advies geven over de beste manier om dit te doen. Nom Nom geeft ook enkele nuttige tips over de overgang naar een nieuw voedsel. (Ik raad ook aan om de andere geweldige artikelen van Nom Nom te bekijken!)

Een happy end aan onze staart en katachtige gedachten

Snowbelle's verhaal: een Phe-nom-enal Feline Turnaround 9

Ons Nom Nom-verhaal heeft zeker een happy end. Snowbelle is weer ongelooflijk pittig – zeker gezien het feit dat ze ongeveer 12 jaar oud is. Ik raad Nom Nom zeker aan voor kattenvrienden en ik geloof dat het een gezonder, verser en veiliger alternatief is voor het huisdiervoedsel in supermarkten.

Als ik terug in de tijd kon gaan, had ik Snowbelle anders gevoerd. Misschien hadden we op die manier onze onaangename (en dure) beproeving met kattendiabetes kunnen vermijden. Door het verhaal van Snowbelle en informatie over haar eerdere gezondheidsproblemen te delen, heb ik het gevoel dat ik de kans heb om andere huisdieren veilig te houden. Ik hoop dat haar verhaal andere eigenaren van gezelschapsdieren meer bewust zal maken van wat ze hun harige familieleden te eten geven.

Aan de andere kant, als je van koken houdt, wil je misschien een gezond recept voor je geliefde huisdier verzinnen. Voor inspiratie voor huisgemaakte maaltijden, kunt u naar deze pagina gaan: Zelfgemaakte recepten voor kattenvoer. Ga je gang en laat die kookgenie in jou!

Het verhaal van Snowbelle laat zien dat het maken van voedingscorrecties kan leiden tot een enorme ommekeer, maar het is het beste om gezondheidsproblemen te stoppen voordat ze ernstig worden. Als het gaat om de gezondheid van uw huisdier, neem dan een proactieve aanpak!

Ik was bijna vergeten dat Snowbelle een boodschap voor je poes heeft: “Nom-nom-nom-nom!” Ik ben er vrij zeker van dat dat kattentaal is voor “Nom Nom is het lekkerste voedsel ooit!”

Is Nom Nom goed voor katten?

Nom Nom verkoopt ook kip met één ingrediënt en beef jerky traktaties met 100% USDA-gecertificeerde eiwitten die geweldig zijn voor uw hond of kat. Het bedrijf voor verse dierenvoeding biedt ook probiotica voor het onderhoud van de darmgezondheid en een microbioomtestkit om meer te weten te komen over de darmbacteriën en de algehele gezondheid van uw huisdier.

Hoe duur is Nom Nom?

Nom Nom is een op abonnementen gebaseerde service die elke maand vers katten- of hondenvoer aan uw deur levert, maar met een gemiddelde van $ 35 per week is het niet goedkoop. Om u aan te melden, maakt u een profiel aan met informatie over uw huisdier, inclusief huidige en streefgewichtsdoelen, leeftijd en voorkeurseiwit.

Waar is Nom Nom nu gevestigd?

Het hoofdkantoor van Nom Nom is gevestigd op 3150 18th St # 464, San Francisco, San Francisco.

Is Nom Nom gaar?

Ja. Een vers dieet voor uw huisdier moet worden gekoeld, net als het verse voedsel dat u eet. De voordelen zijn dat een vers gekookt dieet elke week op bestelling wordt bereid en nooit wordt ingevroren, tenzij u ervoor kiest om het in te vriezen.