Onze top 6 beste kattentraktaties voor Plus wanneer en hoe u uw huisdieren kunt voeden


0

Beste kattentraktaties

Hoewel katten je waarschijnlijk niet zullen smeken om traktaties zoals hondjes dat doen (ze moeten nog steeds hun waardigheid behouden, weet je), houden ze net als iedereen van traktaties.

Traktaties voor katten zijn geweldig om in je kitty-arsenaal te hebben – om uit te delen voor speciale gelegenheden, om medicijnen in te verbergen en om een speciaal koppige kat te motiveren. En omdat we van onze katten houden, volgt hieruit dat we graag willen weten wat de beste kattentraktaties zijn om ze te geven.

We zochten op internet, probeerden de traktaties voor katten, checkten in bij een paar bontouders, lazen enkele productrecensies en kwamen met deze gids van onze beste en beste keuzes.

Dus laten we zonder verder oponthoud eens kijken naar zes van de beste traktaties om je katachtige vriend te voeden.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren moet voeden 1

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Best verkopende kattentraktaties

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren moet voeden 1

Cat Treats Reviews

 1. Verleidingen Klassieke knapperige en zachte kattentraktaties
 2. Heel leven Huisdier Kat Traktaties
 3. ORIJEN Gevriesdroogde kattentraktaties
 4. INABA Churu Likbare Puree Natuurlijke Kattentraktaties
 5. Sheba Vlezige Malse Sticks Kattentraktaties
 6. Prime Taste Traktaties Trout Jerky Traktaties

1. Verleidingen Klassieke knapperige en zachte kattentraktaties

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren moet voeden 9

100% nutritioneel compleet, deze kattentraktaties zijn het beste voor volwassen katten.

Functies:

 • Gemaakt van kipbijproductmeel. Sommige kunnen bijproducten van gedroogd vlees bevatten
 • Bevat gemalen maïs
 • Sommige smaken bevatten geen toegevoegde kunstmatige smaakstoffen
 • Knapperig aan de buitenkant maar zacht aan de binnenkant
 • Helpt de opbouw van tandsteen onder controle te houden
 • Bevat veel vitamines en mineralen voor een gezonde traktatie
 • Verkrijgbaar in kattenkruid, kip, zuivel, zalm, zeevruchten, garnalen en tonijn smaken
 • Kattentraktaties worden verkocht in kuipen van 16 oz eAch
 • 4000 kcal (calorieën per kg) of minder dan 2 calorieën per traktatie

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren kunt voeden 10

Elke traktatie bevat een heleboel vitamines en mineralen die volwassen katten nodig hebben. Elk stuk bevat slechts 2 calorieën. Knapperig aan de buitenkant en romige tonijn aan de binnenkant.

Wat ik er leuk aan vind:

Elke traktatie bevat een heleboel vitamines en mineralen (vitamine A en E, riboflavine, foliumzuur, zink, kalium en niacine, om er maar een paar te noemen) die volwassen katten nodig hebben voor optimale voeding.

Er zijn geen kunstmatige smaakstoffen toegevoegd, maar katten houden van en vinden deze onweerstaanbaar. Maar mijn favoriete deel van deze traktatie is dat elk stuk slechts 2 calorieën bevat. Deze traktatie werkt misschien het beste bij katten die de extra calorieën niet nodig hebben.

De traktaties hebben deze uitstekende textuur die de meeste katten leuk lijken te vinden: een knapperige buitenkant met een romig, zacht centrum binnenin. Katten die geen harde traktaties nemen, zullen deze meer in hun straatje vinden.

Hoewel er individuele pakketten van deze zijn, is de kuipgrootte een geweldig idee. Het biedt katteneigenaren meer waar voor hun geld.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Als u vastbesloten bent om het dieet van uw kat graanvrij te houden, dan zijn deze lekkernijen misschien niet de beste voor u. Granen zijn echter niet echt slecht voor katten, behalve voor katten met spijsverteringsproblemen. Als je een gezonde kat hebt, zal het af en toe voeren van traktaties met graangehalte hem helemaal niet schaden.

2. Whole Life Pet Whole Food Kattentraktaties

beste kattentraktaties

Dit zijn gezonde kattentraktaties, zoals de merknaam al doet vermoeden, met geen toegevoegde conserveermiddelen of kunstmatige smaakstoffen.

Functies:

 • Gemaakt van hoogwaardige vis of vlees van menselijke kwaliteit
 • Er zijn geen conserveermiddelen, chemicaliën, zouten of kunstmatige smaakstoffen toegevoegd
 • Gevriesdroogd om de versheid vast te houden
 • Eiwitrijk en vetarm
 • Afkomstig, verpakt en geproduceerd in de VS
 • Bevat geen bijproducten of vulstoffen
 • Verkrijgbaar in kip-, kalkoen-, kabeljauw- en zalmsmaken
 • Kattentraktaties worden verkocht in pakketten van 1, 3, 4 en 9 oz
 • 6200 kcal (calorieën per kg)

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren kunt voeden 11

Deze gevriesdroogde traktaties zijn het beste voor katten in training, katten met overgewicht en katten met gevoelige buiken. Deze lekkernijen kunnen uit elkaar worden gehaald om gemakkelijk te kauwen.

Wat ik er leuk aan vind:

Als je gezond wilt worden, is dit de manier om te gaan. Deze traktaties zijn het beste voor katten in training, katten met overgewicht, katachtigen met gastro-intestinale problemen en kattenouders die gewoon gezond voedsel voor hun huisdieren willen.

Er zit slechts één ingrediënt in de verpakking en niets anders. Dit zijn gevriesdroogde natuurlijke lekkernijen, dus er zijn geen conserveermiddelen nodig om de versheid te behouden. Geen kunstmatige smaak- en vulstoffen betekenen dat uw kat pure eiwitrijke vlezige goedheid krijgt die minimaal is verwerkt met geen van de calorieën om het dieet van uw kat te verstoren.

De kattentraktaties kunnen uit elkaar worden gehaald om gemakkelijk te kauwen, of je kunt water toevoegen om ze te hydrateren. Deze kunnen ook worden gebruikt als een voedseltopper om zieke katachtigen te verleiden om te eten.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Omdat de traktaties gevriesdroogd zijn, kunnen ze te uitgedroogd zijn. Sommige stukken kwamen verpletterd aan als poeder, wat voor katten die van dikke lekkernijen houden, een grote no-no zou zijn.

3. ORIJEN Gevriesdroogde kattentraktaties

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren moet voeden 12

ORIJEN biedt 100% kwaliteit kattentraktaties boordevol voedingsstoffen en eiwitten.

Functies:

 • Gemaakt van hoogwaardige dierlijke ingrediënten die biologisch geschikt zijn
 • Gebruikt alleen natuurlijke conserveermiddelen voor een gezonde traktatie
 • Gevriesdroogd om de versheid vast te houden
 • Eiwitrijk
 • De lekkernijen zijn gemaakt van grondstoffen die vers in de keukens van Orijen worden geleverd om te worden gevriesdroogd
 • Bevat geen granen
 • Verkrijgbaar in lamsvlees, origineel (kip en kalkoen), regionaal rood (rundvlees, wild zwijn, lam, boerengeit), zes vissen (haring, bot, rotszool, rotsvis, makreel, heek), toendra (geit, hert, eend, zwijn en makreel) en wilde zwijnensmaken
 • Kattentraktaties worden verkocht in pakketten van 1,25 oz
 • 5255 kcal (calorieën per kg) of 1 kcal (calorieën per traktatie)

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren kunt voeden 13

Deze gezonde lekkernijen bieden een frisheid die alleen flash freezing kan geven. Het product maakt gebruik van vlees plus kraakbeen, botten en organen om uw katten die onweerstaanbare smaak te geven.

Wat ik er leuk aan vind:

Dit zijn gezonde kattentraktaties die een frisheid bieden die alleen flash freezing kan geven. Zodra ze zijn ingekocht en beoordeeld op kwaliteit, wordt het vlees gevriesdroogd om al het vocht te verwijderen en tegelijkertijd alle voedingsstoffen intact te houden.

Als je ooit worstelt met een kieskeurige eter of een kat die zich slecht voelt en niet zal eten, zijn dit misschien de beste kattentraktaties om ze mee te verleiden. Het product gebruikt het vlees samen met kraakbeen, botten en organen om uw katten die volle smaak te geven waar ze dol op zullen zijn.

Zoals bij elke gevriesdroogde kattentraktatie, kunt u er eenvoudig water aan toevoegen om het zachter te maken voor uw kat. Je kunt deze ook verpletteren om als brokje topper toe te voegen aan het gewone kattenvoer van je huisdier.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Omdat deze traktaties botten en kraakbeen verbruiken, bevatten sommige stukken harde randen. Het harde stuk kan moeilijk zijn voor uw kat om te kauwen, vooral als het een oudere kat is, en als hij dat stuk doorslikt zonder grondig te kauwen, kunnen de harde randen vast komen te zitten in zijn keel en ervoor zorgen dat hij braakt. Het is misschien het beste als je de stukken in nog kleinere delen kunt breken of water kunt toevoegen om elke traktatie te rehydrateren.

4. INABA Churu Likbare Puree Natuurlijke Kattentraktaties

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren kunt voeden 14

De producten van INABA zijn likbaar, smakelijk en caloriearme traktaties voor katten die je overal mee naartoe kunt nemen.

Functies:

 • Gemaakt met gekweekte kip of diepzeetonijn
 • Bevat geen conserveermiddelen, granen of kunstmatige smaakstoffen
 • Hoog vochtgehalte
 • Met absoluut laag caloriegehalte
 • Duurzaam geproduceerd en dolfijnveilig
 • Verkrijgbaar in kip met kaas, kip, kip met krab, kip met sint-jakobsschelp, kip met garnalen, tonijn, tonijn met kip, tonijn met zalm en tonijn met sint-jakobsschelpensmaken
 • Verkocht in verpakkingen van 4, 6, 10, 12, 20, 24, 40, 48 en 50 count tubes
 • Elke buis weegt .5 oz
 • 431 kcal (calorie per kg) of 6,0 kcal (calorieën per traktatie/tube)

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren moet voeden 15

De producten van INABA bevatten serieus lage hoeveelheden calorieën per traktatie. Omdat deze lekkernijen worden gepureerd, zullen uw kostbare katachtigen van kittens tot senioren geen problemen ondervinden bij het consumeren ervan.

Wat ik er leuk aan vind:

De producten van INABA bevatten serieus lage hoeveelheden calorieën per traktatie. Deze kattentraktaties kunnen het beste worden gebruikt als beloning voor uw dikke katachtigen die hun gewicht laag moeten houden of voor uw zieke katten die moeite hebben om trek te krijgen in gewoon kattenvoer.

Becauals deze lekkernijen worden gepureerd, zullen uw kostbare katten van kittens tot senioren het niet moeilijk vinden om te eten. Scheur gewoon de buis open en je katten zullen deze uit je handen likken (ik wed dat je altijd al hebt gewild dat je kat dat deed.)

Het voedsel is gepureerd met een romige textuur, waardoor het een geweldige manier is om pillen toe te dienen aan zieke katten. Je katachtige metgezel zal gewoon niet vermoeden dat er medicijnen in verstopt zitten.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

Hoewel de buizen een handige manier zijn om uw katten te voeren, bestaat ook het gevaar dat uw katten de plastic verpakking kunnen afbijten. Om dit te voorkomen, is het misschien het beste om een beetje van de kattentraktatie op je vingers te smeren in plaats van dat je kat het rechtstreeks uit de buis aflikt.

5. Sheba vlezige malse stokjes kattentraktaties

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren kunt voeden 16

Met Sheba’s kattentraktaties krijgen uw huisdieren dat echte vlezige smaak die katten onweerstaanbaar vinden.

Functies:

 • Gemaakt van hoogwaardig, echt vlees
 • Er zijn geen tarwe, soja, maïs of kunstmatige smaakstoffen
 • Bevat vitamine A, D3 en E supplementen
 • Alle smaken zijn rijk aan eiwitten en sommige bieden omega-3-vetzuren, aminozuren en vitamine B-complex zoals thiamine
 • Zalm- en tonijnaroma’s bevatten bijproducten van zalm of tonijn
 • Verkrijgbaar in kip (kip, varkensvlees, kalkoen), tonijn (tonijn, varkensvlees, kalkoen) en zalm (zalm, varkensvlees, kalkoen) smaken
 • Kattentraktaties worden verkocht in .7 oz-pakketten (5 sticks per pakket)
 • 3113 kcal (calorieën per kg) of 12kcal (calorieën per traktatie/stick)

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren kunt voeden 17

Deze graanvrije traktaties zullen de gevoelige buik van uw kat geen pijn doen. Deze lekkernijen hebben een echt vlezige smaak waar katten dol op zijn en elke traktatie is individueel verpakt in een foliepakket, waardoor het vers blijft.

Wat ik er leuk aan vind:

Dit zijn graanvrije traktaties die het spijsverteringsstelsel van uw kat niet schaden. Net zoals geadverteerd, hebben deze lekkernijen een echt vlezige smaak waar katten dol op zijn. Je kunt zien hoe smaakvol deze zijn vanwege de manier waarop de kip / zalm / tonijngeur op je hand blijft hangen nadat je elke traktatie in stukjes hebt gebroken.

De traktaties komen in stokjes die een beetje doen denken aan Slim Jims. De stokken zijn niet hard, dus ze zullen de keel van je kat niet beschadigen als hij besluit om het hele ding in één keer op te slokken. Deze zijn helemaal niet droog. Ze zijn halfvochtig en zeer buigzaam. Oude katachtigen kunnen het beste worden geserveerd met een traktatie hiervan, omdat ze Sheba’s Meaty Tender Sticks heel gemakkelijk op de tanden zullen vinden.

Elke kattentraktatie is individueel verpakt in een foliepakket, wat de reden is waarom ze zo vers zijn.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

De traktaties kunnen enige verwarring veroorzaken bij kattenouders. De kattentraktaties met zalmsmaak bevatten bijvoorbeeld niet alleen zalm. Deze traktaties vermelden ook varkensvlees en kalkoen als ingrediënten. En de kip gearomatiseerde lekkernijen hebben ook varkensvlees en kalkoen samen met, nou ja, kip. U moet extra voorzichtig zijn met het lezen van de etiketten als uw kat allergisch is voor elk type voedsel.

6. Prime Taste Traktaties Forel Jerky Treats

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren kunt voeden 18

Als gezondheid en voeding je doel is, komen deze traktaties verpakt met alle vitamines en voedingsstoffen een kat moet een optimale groei ondersteunen.

Functies:

 • Gemaakt van meer dan 90% vlees
 • Gebruikt geen sojabonen, maïs, tarwe of kunstmatige smaakstoffen / kleuren
 • Frist de adem op met natuurlijke ingrediënten
 • Helpt tandsteen te verwijderen
 • Verrijkt met taurine, vitamine A, vitamine E en vitamine D3
 • Verkrijgbaar in forelsmaak
 • Kat treats worden verkocht in verpakkingen van 35g (7 traktaties op 5g per stuk)

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Onze Top 6 Beste Kattentraktaties voor [year] Plus wanneer en hoe u uw huisdieren kunt voeden 19

Als je ooit een vitaminerijke kattentraktatie nodig hebt, is dit degene voor jou. Omdat deze schokkerige traktaties worden verrijkt met supplementen plus een extra voordeel van het opfrissen van de adem van een kat.

Wat ik er leuk aan vind:

Als je ooit een vitaminerijke kattentraktatie nodig hebt, zou dit het zijn. Omdat de schokkerige traktaties verrijkt zijn met supplementen, is het voeden van je katachtige vriend deze lekkernijen een geweldige manier om hem één gelukkige, gezonde kat te houden. (Geef gewoon niet te veel.)

De traktaties hebben het extra voordeel dat ze de adem van een kat opfrissen. (Je zou dit willen als je een kat hebt die graag kusjes en likjes geeft.) En wat meer is, deze hebben een betaalbare prijs.

De lekkernijen zijn individueel verpakt net als een Slim Jim jerky, wat bijdraagt aan de frisheid, maar ze zijn zacht en niet zo stevig. Je kunt deze gemakkelijk uit elkaar halen voor je sierlijke katachtigen om te eten.

Wat moet er een beetje verbeterd worden:

De forelsmaak op deze kattentraktatie kan voor misverstanden zorgen. Wanneer je het ingrediëntenetiket leest, heeft het niet alleen forel, het heeft ook deze: varkensvlees, lever, varkensvleesmeel en kalkoen. Het is het beste om het etiket grondig te controleren om er zeker van te zijn dat uw kat niet allergisch is voor een van de andere ingrediënten.

kat lezen

Hoe u de beste kattentraktaties voor uw huisdier kunt kiezen

Ik heb je enkele van onze keuzes laten zien als het gaat om de beste traktaties om je kat te voeren, maar het kan nog steeds een beetje verwarrend voor je zijn. Omdat veel kattentraktaties op de markt worden gebracht als natuurlijk, caloriearm of gezond kattenvoer, kan het moeilijk zijn om te beslissen welk type traktatie te kiezen. Ik heb hieronder een paar tips verzameld en hopelijk kan het je helpen op je zoektocht naar het beste voor je katachtige buddy.

1. Lees het etiket.

De eerste paar ingrediënten in de ingrediëntenlijst staan degenen die het grootste deel van het voedsel binnenin vormen. Dus als je het etiket leest en het vermeldt likdoorns en granen voor vlees, dan betekent dit dat deze kattentraktaties meer likdoorns en granen bevatten dan vlees.

Hoewel likdoorns en granen op zich niet slecht zijn, zijn katten in wezen carnivoren en sommigen kunnen het moeilijk hebben om deze te verteren. Zie je, katten hebben geen amylase (een speekselenzym dat koolhydraten afbreekt), en het voeren van een dieet dat voornamelijk uit koolhydraten bestaat, kan schadelijk voor hen zijn.

Misschien wilt u ook kattentraktaties kopen met toegevoegde vitamines en mineralen voor een gezondere snack.

2. Bied variatie.

Als u uw katten voornamelijk kattenvoer op basis van vis geeft, probeer een kattentraktatie in een andere smaak zoals kalkoen of rundvlees. Net als mensen hunkeren huisdieren naar afwisseling. Wie zou dezelfde gearomatiseerde traktatie keer op keer willen eten, toch? En als je ze vooral brokjes geeft, kruid het dan een beetje door je katten gepureerde lekkernijen aan te bieden. Wees voorzichtig om te controleren hoe ze reageren op een nieuwe smaak, want allergieën zijn altijd een mogelijkheid.

3. Geef traktaties die specifiek zijn voor uw huisdier.

Kiezen traktaties die enig voordeel bieden aan uw huisdier. Als u denkt dat uw kat niet genoeg water krijgt, is een traktatie voor een natte kat misschien het beste voor hem vanwege het hoge vochtgehalte. Als u zich zorgen maakt over de tanden van uw kat, kunt u hem af en toe wat tandheelkundige kattentraktaties geven om tandsteenopbouw uit zijn mond te verwijderen. Evenzo, als uw kat aan de grote kant is, kunnen traktaties met weinig calorieën hem helpen zijn gewicht laag te houden.

Kan ik mijn kat elke dag traktaties geven?

Je kat zal ja zeggen en hij zal gelijk hebben. U moet echter enkele richtlijnen volgen om te voorkomen dat uw huisdier te veel weegt.

1. Beperk de traktaties.

Kattentraktaties zijn precies dat – traktaties. Het zou geen groot deel van het dagelijkse dieet van uw kat moeten uitmaken. In feite moet je erop letten dat je kat krijgt niet meer dan 10% van zijn dagelijkse calorie-inname van zijn traktaties. (Uw dierenarts kan u vertellen hoeveel uw kat dagelijks nodig heeft.)

2. Doe een stuk traktatie of twee tegelijk.

Vergeet niet dat traktaties voor het grootste deel geacht worden goed gedrag te belonen. U kunt geef een of twee brokjes per keer. En afhankelijk van de calorische waarde van elke traktatie, kunt u maximaal 20 stuks op een dag geven.

kitty traktaties

Wanneer gebruik ik kattentraktaties?

Nu je een goed idee hebt van wat de beste kattentraktaties zijn om te kopen en hoeveel je je huisdieren moet geven, is het tijd om ze uit te delen. Hier zijn een paar van de beste manieren waarop u uw kattentraktaties goed kunt gebruiken:

1. Voor verlijming

Traktaties zijn een geweldige manier om toon je genegenheid voor je poesje. Het kan ook een positieve verbinding tussen jou en je lekkere traktaties versterken. Natuurlijk zouden deze nooit de plaats innemen van tijd doorgebracht met je kat, wat nog steeds de beste manier is om een band met je maatje te krijgen.

2. Voor training

Kattentraktaties kunnen de beste manier voor u zijn om uw kittens te trainen. In tegenstelling tot honden zijn katten moeilijker te leren (of het kan zijn dat ze gewoon niet graag aanwijzingen nemen). Maar katten zijn net zo’n sucker voor lekker eten als iedereen, en traktaties zullen geef ze de motivatie om uw basiscommando’s te volgen.

Zijn Temptations traktaties goed voor katten?

De meeste TEMPTATIONS® Treats voor katten zijn 100% compleet en uitgebalanceerd, wat betekent dat ze alle juiste voedingsstoffen voor uw kat bieden in de hoeveelheden die hij nodig heeft. Hoewel de meeste TEMPTATIONS-producten® compleet en uitgebalanceerd zijn, raden we altijd aan om hem naast zijn favoriete lekkernijen ook een uitgebalanceerde maaltijd te geven.

Kan ik mijn kat elke dag traktaties geven?

Er is geen regel over hoe vaak je ze kunt uitdelen, zolang je traktaties beperkt tot 10% van hun dagelijkse calorieën. Sommige eigenaren kiezen ervoor om elke dag één groot koekje te geven. Anderen geven een handvol brokjes (misschien 20 of 30 stuks) in de loop van de dag, één of twee stukken per keer. Geen traktaties geven is ook prima.

Kunnen te veel kattentraktaties een kat pijn doen?

Het verstrekken van te veel traktaties verstoort eigenlijk de voedingsbalans van het reguliere rantsoen. Sommige van de populaire kattentraktaties bevatten 85% eiwit – veel hoger dan de hoeveelheid eiwit in een geschikte kattenvoerformulering. Te veel traktaties zullen de eetlust van uw kat voor haar normale voedsel verstoren.

Kunnen te veel kattenbehandelingen diabetes veroorzaken?

Kattentraktaties zijn lekker en we kunnen de liefde van onze katten voelen stralen wanneer we de smakelijke traktatiewikkels tevoorschijn halen, maar hoewel kattentraktaties klein zijn, zijn ze meestal tot de rand gevuld met suikers en calorieën, wat betekent dat het vrij gemakkelijk wordt om je kat te overladen met traktaties die opnieuw kunnen leiden tot gewichtsproblemen.