Nulo Cat Food Beoordelingen : hun beste producten onthuld


0

Nulo Cat Food Reviews

Weet je wat je je kat te eten geeft? Heb je gehoord van Nulo kattenvoer?

Laten we duidelijk zijn: ervan uitgaande dat je de aankoopbeslissingen in huis neemt, dan weet je natuurlijk wat voor kattenvoer je bent. Kopen.

Maar weet je eigenlijk wel wat Ingrediënten zitten in de producten die je mee naar huis neemt?

Als eigenaar van een huisdier is het belangrijk om jezelf te informeren over goede kattenvoeding, zodat je je kat kunt helpen gezond en gelukkig te zijn. Maar de overweldigende hoeveelheid voedselkeuzes in de dierenwinkel en online kan het moeilijk maken om te weten of je de juiste beslissing neemt.

Het kan nuttig zijn om met uw dierenarts te praten voor begeleiding. Het lezen van online kattenvoerrecensies kan u ook helpen een beter geïnformeerde consument te worden. Bovendien kan het vragen van mede-kattenliefhebbers over het kattenvoer dat ze kopen soms ook nuttige inzichten bieden.

Lees verder voor onze diepgaande Nulo Cat Food Reviews, moge het u begeleiden bij het kopen van het purrfecte product voor uw geliefde kat.

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 1

Het komt erop neer dat u wilt een huisdiervoedingsmerk vinden dat gezond is voor uw kat, iets wat uw kat graag eet, en passend bij uw budget.

Nulo is een relatief nieuw huisdiervoedingsbedrijf dat de laatste tijd in populariteit is gegroeid. Veel huisdierouders kiezen Nulo voor hun katten. Blijf lezen voor meer informatie over de Nulo, tips over hoe u uw kat op de juiste manier kunt voeren en een nuttige Nulo Freestyle kattenvoerbeoordeling.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

nulo kattenvoer beoordelingen

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 2

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Nulo Cat Food Producten

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 2

Nulo Cat Food Reviews

 1. Nulo Freestyle Kip &Kabeljauw Recept Graanvrij
 2. Nulo Freestyle Zalm en Linzen Recept Graanvrij
 3. Nulo FreeStyle Hairball Management
 4. Nulo Kip &zalm recept gevriesdroogd rauw
 5. Nulo Nulo Kalkoen en kip recept graanvrij ingeblikt
 6. Nulo Nulo Freestyle Versnipperd Kalkoen en Heilbot in Jus
 7. Nulo Nulo Freestyle Gehakt &Makreel

Freestyle Kip &Kabeljauw Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 11

Bevat Nulo’s gepatenteerde BC30 Probiotic om de spijsvertering te verbeteren en is gemaakt van echt uitgebeend kip en kabeljauwvlees.

Een van nulo’s meest populaire kattenvoermerken is de Freestyle Grain-Free brokjes, online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar. Dit merk is er in 2 smaken: kip en kabeljauw of en kalkoen en eend. Om deze Nulo Freestyle kattenvoer review te beginnen, is het handig om snel naar de ingrediënten te kijken.

Let eerst op wat er is: uitgebeende kip, kalkoenmeel, kalkoenmeel, uitgebeende kabeljauw en erwten zijn de eerste 5 ingrediënten die worden vermeld. Andere herkenbare en gezonde ingrediënten zijn erwtenvezel, gemalen lijnzaad, gedroogde kelp, gedroogde zoete aardappelen, gedroogde veenbessen, foliumzuur en vitamine E, C en B12.

Let vervolgens op wat niet: granen, dierlijke bijproducten en kunstmatige vulstoffen of conserveermiddelen.

Gegarandeerde analyse:

Pros:

 • Bevat hoogwaardige ingrediënten, waaronder dierlijke eiwitten
 • Bevat ongeveer 70% hoog watergehalte
 • Is koolhydraatarm
 • Helpt vetvrije massa te behouden
 • Is veilig om te eten voor kittens en volwassen katten
 • Bevat Nulo’s gepatenteerde BC30 Probiotic om de spijsvertering te verbeteren
 • Bevat een goede balans van omega-3 en omega-6 vetzuren wat een gezonde huid en vacht ondersteunt
 • Biedt een complete mix van essentiële vitaminen, mineralen en aminozuren om de gezondheid van botten, spieren en organen te ondersteunen

Tegens:

 • Duur
 • Sommige katteneigenaren merken op dat hun katten de smaak niet lekker vinden

Freestyle Zalm en Linzen Recept Volwassen Trim

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 12

Dit is een speciale brok voor gewichtsbeheersing die is verrijkt met L-carnitine om te helpen bij de vetverbranding. Het staat bekend om zijn hoge vezelgehalte met ongeveer 80% dierlijke productingrediënten.

Dit is een speciaal droogvoerproduct voor gewichtsbeheersing dat dicht bij het oorspronkelijke recept ligt. Het staat bekend om zijn hoge vezelgehalte met ten minste 80% dierlijke producten, plus het bevat ook zoete aardappel.

Dit graanvrije recept van zalm en linzen biedt de eiwitten en aminozuren die katten nodig hebben, maar bevat meer vezels en minder vetcalorieën dan hun andere recepten.

Ook is dit product zeer laag in calorieën plus het bevat L-carnitine, wat een metabolisme booster is die uw huisdier zal helpen meer calorieën te verbranden om zijn gewicht te behouden en ook zijn energie te verhogen.

Gegarandeerde analyse:

Pros:

 • Zeer hoog in eiwitten
 • Laag koolhydraatgehalte
 • Weinig calorieën
 • Met probiotica
 • L-carnitine inhoud
 • Vezelrijk

Tegens:

FreeStyle Hairball Management

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 13

Gemaakt met behulp van eiwitrijke kalkoen en kabeljauw, groene linzen en kikkererwten. Deze voedingsrijke brokjes helpen bij het bestrijden van haarballen met behulp van een natuurlijke vezel, miscanthusgras.

Geformuleerd met eiwitrijke kalkoen en kabeljauw, groene linzen en kikkererwten, helpt deze met voedingsstoffen beladen formule haarballen te bestrijden met behulp van een natuurlijke vezel, miscanthusgras. Deze brokjes zijn verrijkt met probiotica en antioxidanten voor een goede gezondheid en kracht.

Ten slotte is dit een graanvrije formule die je furbabies laag op haarballen houdt, maar hoog op energie!

Gegarandeerde analyse:

Pros:

 • Beweegt voorzichtig haarballen door hun systeem
 • 83% van de protein uit dierlijke bronnen
 • Graanvrij (gemaakt zonder koolhydraatrijke witte aardappelen of tapioca)
 • Met probioticaMet antioxidanten waaronder Vit C &E

Tegens:

 • Te droge textuur
 • Sommige katten verwerpen de smaak

Kip &zalm recept gevriesdroogd rauw

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 14

Dit eiwitrijke recept is rauw gevriesdroogd en zit vol met eiwitten en voedingsstoffen beladen groenten en fruit zoals bessen en spinazie.

Over het algemeen is Nulo Freestyle Freeze-Dried Raw Chicken &Salmon Recipe opmerkelijk een bovengemiddeld kattenvoer. Dit eiwitrijke recept zit vol met 98% kip, zalm, organen (kippenlever en hart) en bot in een vrij gedroogde rauwe formulering die alle essentiële voedingsstoffen behoudt.

Het is een complete en uitgebalanceerde formule, bevat vet- en eiwitniveaus zoals die van nature in prooien voorkomen en andere noodzakelijke ingrediënten zoals spinazie en bessen voor extra voeding.

Bovendien is het opmerkelijk dat dit product geen bijproducten of bulktoevoegende vulstoffen bevat.

Gegarandeerde analyse:

Pros:

 • Veel eiwitten en uitgebalanceerd vet
 • Ondersteunt de spijsvertering en de gezondheid van het immuunsysteem
 • Met speciale GanedenBC30 probiotische
 • Gemaakt van 98% dierlijke ingrediënten

Tegens:

 • Bevat zalm en zalmolie, wat een no-no is voor katten die lijden aan voedselallergieën met zeevruchten.

Nat kattenvoer

Nulo Kalkoen en Kip Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 15

Dit is een smakelijke multi-eiwit formule die ook orgaanvlees bevat voor toegevoegde voedingsstoffen en smaak. Dit is geweldig voor zowel kittens als volwassenen.

Nulo’s Freestyle Canned kattenvoerlijn staat bekend om zijn beste vleeskwaliteit. De eerste ingrediënten die worden vermeld zijn kalkoen, kip, kalkoenlever en tonijn, zonder vleesbijproducten. Houd er rekening mee dat spier- en orgaanvlees meer vitamines en mineralen bevatten die je geliefde katachtigen nodig hebben.

Dit is de belangrijkste reden waarom dit product geweldig is voor zowel volwassenen als kittens. Het bevat ook pompoen en veenbessen, die kunnen worden nagesynchroniseerd als superfoods voor ons, mensen, maar er is geen bewijs dat het ook hetzelfde is voor onze katachtige vrienden.

In tegenstelling tot mensen en honden zijn katten niet in staat om de aminozuren te produceren die nodig zijn om plantaardige eiwitten te verteren.

Gegarandeerde analyse:

Pros:

 • Hoogwaardige eiwitten.
 • Kwaliteitssmaak
 • Verrijkt met mineralen en vitaminen
 • Verscheidenheid aan smaken

Tegens:

 • Textuur is papperig en geen stevige paté

Nulo Freestyle Versnipperde Kalkoen en Heilbot in Jus Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 16

Een voedzame en eiwitrijke maaltijd voor je lil carnivoor. Dit recept geeft een andere textuur, ook het koolhydraatgehalte is wat hoger.

Dit alternatieve versnipperde kattenvoer van dit bedrijf is gebouwd op dezelfde principes als de eerste, maar met iets minder vlees. Gebruikt ook hetzelfde vlees van hoge kwaliteit, maar heeft meer alternatieven opgenomen zoals spinazie, gemalen erwten en eiwitten.

Dit recept geeft een andere textuur, ook maakt het het koolhydraatgehalte wat hoger. Hoewel koolhydraten niet slecht zijn voor je katachtigen, bieden ze geen specifiek voordeel, alleen lege calorieën.

Dit product lijkt erg op het hierboven genoemde product. Het bevat ook de natuurlijke smaak waar katten van houden en het is verrijkt met vitamines en mineralen en probiotische GanedenBC30.

Gegarandeerde analyse:

Pros:

 • Hoge vleeskwaliteit
 • Met stabiele probiotica
 • Scala aan smaken beschikbaar
 • Met vitaminen en mineralen
 • Kwaliteitssmaak

Tegens:

 • Onnodige koolhydraten

Nulo Freestyle Gehakt &makreel in jus

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 17

Deze gehakte maaltijd heeft een onweerstaanbare smaak in hartige jus. Het beschikt over een bron van 5 dierlijke eiwitten, waardoor het zeer ideaal is voor de gezondheid van vacht en huid.

Dit product is graanvrij en bevat veel vlees en koolhydraten aan de zijkant. Het beschikt over een bron van 5 dierlijke eiwitten, waardoor het zeer ideaal is voor de gezondheid van de vacht en de huid. Perfect voor katten die allergisch en overgevoelig zijn voor granen. Verder zit het boordevol mineralen, vitamines, Taurine en omega’s om hem in optimale gezondheid te houden.

Deze onweerstaanbaar vlezige formule bevat ook een heleboel andere gezonde ingrediënten om de gezondheid van je geliefde kat te bevorderen, waaronder wortels, gemalen erwten, kelp en pompoen.

Gegarandeerde analyse:

Pros:

 • Bevat rundvlees en makreel als topingrediënten
 • Geen granen, carrageen, vleesbijproducten, kunstmatige smaakstoffen
 • Houdt je kat gehydrateerd van zijn jus op basis van bouillon
 • Boordevol omega’s, vitaminen, mineralen en taurine

Tegens:

 • Sommige katten houden niet van de smaak

Nulo Freestyle Graanvrij Multi-Protein Variety Pack

Freestyle Graanvrij Multi-Protein Variety Pack

Deze producten kunnen u helpen bij het krijgen van vloeistoffen in het systeem van uw kat. Of je het nu gebruikt als een bevestiging aan droogvoer of een op zichzelf staand nietje, je kat zal het geweldig vinden.

Ten eerste is dit recept graanvrij, eiwitrijk zonder kunstmatige smaakstoffen, kleuren of conserveermiddelen. Deze productlijn biedt uw geliefde huisdier ongetwijfeld een uitgebalanceerde maaltijd in alle stadia van hun leven. Ongeacht of u een kitten heeft die overgevoelig of allergisch is voor granen, hij / zij kan het veilig eten.

Net als bij de andere producten zit dit ook vol met een speciaal probioticum, GanedenBC30, dat zorgt voor een gezond tractussysteem en hun immuniteit verhoogt.

Pros:

 • Geen maïs-, tarwe- of sojagehalte voor gevoelige katten en kittens
 • Gemaakt met echt gevogelte of vis en nooit een vleesbijproduct.
 • Met echte groenten en fruit
 • Verkrijgbaar in 5 snorharen likkende smaken

Tegens:

 • Sommige eigenaren vinden het te slijmerig / plakkerig
een kat met een wolk boven haar hoofd waarin staat geschreven ''Nulo? Is het lekker?''

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 2

Meer over de Nulo

Nulo is een onafhankelijk dierenvoedingsbedrijf gevestigd in de Verenigde Staten. Ze hebben fabrieken in Nebraska, South Dakota en Kansas. Deze fabrieken worden jaarlijks geïnspecteerd, plus ze zijn goedgekeurd door organisaties waaronder het Amerikaanse ministerie van Landbouw (USDA), de Food and Drug Administration (FDA), en de Association Of American Feed Control Officials (AAFCO).

Veel consumenten beschouwen nulo merk huisdiervoeding als een van de hoogste kwaliteit beschikbaar. Waarom? Hier zijn een paar van de meest genoemde redenen:

 1. Nulo dierenvoeding bevat geen conserveermiddelen, kunstmatige smaakstoffen, chemicaliën, synthetische ingrediënten, granen of bijproducten.
 2. In plaats daarvan zit het vol met hoogwaardige ingrediënten, zoals dierlijke eiwitten, gezonde vetten en koolhydraten met een lage glycemische index, waaronder zoete aardappelen en kikkererwten. In tegenstelling tot rijst en aardappelen, zullen koolhydraten met een laag op de glycemische indexschaal de bloedsuikerspiegel van uw dier niet zo sterk doen pieken. Dit kan helpen voorkomen dat uw kat aankomt.
 3. Ze werken samen met boeren die zich inzetten voor het fokken van dieren en produceren op een duurzame manier. Hun dierlijke producten zijn afkomstig van scharrelkoeien, kalkoenen en kippen, evenals in het wild gevangen vis.
 4. Nulo producten bevatten ook gepatenteerde probiotica. Van deze is aangetoond dat ze helpen bij het reguleren van de spijsvertering en het versterken van de immuniteit.

Hoe goede voeding voor een kat er eigenlijk uitziet

Het blijkt dat de gezondste kattenvoeding niet altijd de meest commercieel populaire is. Veel van de grote kattenvoermerken bevatten kunstmatige vulstoffen, conserveermiddelen, dierlijke bijproducten en vele andere ongezonde ingrediënten waarvan bekend is dat ze ongezond zijn voor katten.

Natuurlijk is het vermijden van ongezonde ingrediënten niet het enige belangrijke om te overwegen bij het selecteren van het voedsel van uw kat. Het kennen van de goede ingrediënten om naar te zoeken is ook noodzakelijk.

Hier zijn de 3 belangrijkste kwaliteiten van goede kattenvoeding:

 • Hoogwaardig en relatief groot kwantiteit eiwit.
 • Hoog watergehalte.
 • Weinig koolhydraten.

Laten we even de tijd nemen om elke belangrijke factor te verkennen.

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 19

1. Hoge kwaliteit / kwantiteit eiwit

Zowel dieren als kittens moeten veel goede dierlijke eiwitten eten. Eiwit (en de aminozuren die het bevat) is belangrijk voor een goede ontwikkeling van uw kat. Zaken als het spierstelsel en het immuunsysteem hebben eiwitten nodig om goed te groeien.

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 1

Idealiter zou droog kattenvoer moeten bevatten ongeveer 25-30% ruw eiwit volgens de gegarandeerde analyse van het product. Kittens hebben meestal iets meer eiwitten nodig dan volwassen en oudere katten, maar dit kan variëren.

Om te bepalen of het eiwit uit een goede bron komt, vraag je jezelf af of je het dier waar het vandaan komt kunt herkennen. Als u lamsvlees, kip, kalkoen, rundvlees, hertenvlees, zalm of eend, of een ander herkenbaar dier, dan is de kans groter dat het hoog in kwaliteit. Orgaanvlees (kippenlever, runderlever) is ook goed.

2. Hoog watergehalte

Vochtrijk kattenvoer is voor uw dier makkelijker te verteren. Dit is belangrijk, omdat het uw kat helpt meer van de essentiële vitamines, mineralen en voedingsstoffen in zijn lichaam te krijgen.

Voedingsmiddelen met een hoog watergehalte helpen ook om uw kat gehydrateerd te houden en kunnen nierproblemen en andere gezondheidsproblemen voorkomen.

3. Laag koolhydraten

Zoals vermeld, zijn koolhydraten die laag zijn op de glycemische index (GI) -schaal over het algemeen beter voor katten (en mensen, zo blijkt). Dit komt omdat dit soort koolhydraten – zoals zoete aardappelen, kikkererwten, appels, courgettes en zeeplanten – geen drastische pieken in de bloedsuikerspiegel veroorzaken. Koolhydraten met een lage GI hebben ook minder kans om gewichtstoename te bevorderen.

Nulo Cat Food Reviews [year]: Hun beste producten onthuld 21

Bovendien zijn er veel voorkomende bronnen van koolhydraten voor kattenvoer, zoals maïs, rijst, soja en tarwe kunnen ontstekingen in het lichaam van uw kat bevorderen, wat kan leiden tot gezondheidsproblemen zoals hartaandoeningen.

In werkelijkheid hebben katten echt geen diëten nodig die rijk zijn aan koolhydraten. In feite kunnen dergelijke diëten schadelijk zijn voor de gezondheid van katten.

Waarom goede kattenvoeding echt belangrijk is

Net als mensen, katten met gezonde voeding hebben minder kans om ziek te worden of chronische gezondheidsproblemen te ontwikkelen. Goede voeding kan ziekte voorkomen en zelfs een kat helpen sneller te herstellen als hij een verwonding of korte ziekte oploopt.

Katten die worden voorzien van hoogwaardige voeding hebben ook de neiging om langer te leven, meer energie te hebben en een gezond gewicht te behouden.

U kunt ook onze volledige lijst met kattenvoer bekijken die de juiste voeding bieden door hier te klikken.

nulo kattenvoer beoordelingen

Hoeveel moet ik mijn kat voeren?

Naast het leveren van kwaliteitsvoedsel, het is belangrijk om je kat de juiste hoeveelheid voedsel, ook. Op deze manier helpt u uw kat alle voedingsstoffen te krijgen die hij nodig heeft voor energie en groei, terwijl hij ook het handhaven van een ideaal lichaamsgewicht.

De hoeveelheid kattenvoer die uw huisdier nodig heeft, hangt af van zijn leeftijd, ras, grootte en algehele gezondheidsstatus. Uw dierenarts kan u specifieke richtlijnen geven. Over het algemeen suggereren de meeste dierenartsen dat kittens iets meer eten dan volwassen katten. Dit komt omdat ze veel calorie-inname nodig hebben om hun snelle groei en ontwikkeling te ondersteunen.

Omdat Nulo-dierenvoedingsproducten over het algemeen van hoge kwaliteit zijn, kosten ze meer dan andere veel voorkomende merken. Een zak van 5 pond kost bijvoorbeeld iets meer dan $ 26. Een zak van 12 pond kost iets minder dan $ 30.

Veel eigenaren van gezelschapsdieren vinden deze prijsstijging echter de moeite waard. Door uw kat gedurende zijn hele leven goede voeding te geven, kunnen chronische gezondheidsproblemen worden voorkomen. Dit kan u veel geld besparen in dierenartsrekeningen – om nog maar te zwijgen van het verbeteren van de kwaliteit van leven van uw katachtige familielid.

Dus, als u een katteneigenaar bent die de gezondheid van uw kat wil verbeteren, overweeg dan om Nulo Freestyle eens te proberen. Je kat kan er dol op zijn vanwege zijn smaak – en je kunt het geweldig vinden om wat het voor je kat doet.

Is NULO goed kattenvoer?

Nulo dierenvoeding bevat geen conserveermiddelen, kunstmatige smaakstoffen, chemicaliën, synthetische ingrediënten, granen of bijproducten. Het is een van de gezondste kattenvoermerken die er is en we raden het ten zeerste aan.

Waar wordt NULO kattenvoer geproduceerd?

Al het NULO kattenvoer voor katten wordt geproduceerd in de Verenigde Staten, met uitzondering van hun zakjes en perfecte purees die in Thailand zijn gemaakt.

Heeft NULO ooit een terugroepactie gehad?

Tot op heden heeft NULO geen terugroepactie van voedsel gehad.

Is NULO kattenvoer graanvrij?

Een van de meest populaire kattenvoer van NULO is het Freestyle Grain-Free Dry Cat Food dat in meerdere smaken verkrijgbaar is.