Crave Cat Food Reviews: wat u moet weten


0

Hunkeren naar kattenvoer

Elke katteneigenaar kent het belang van kwaliteitsvoedsel in het dieet van zijn harige vriend – hoe beter het voer, hoe gelukkiger en gezonder de kat.

Onze missie is om u te helpen het beste kattenvoer op de markt te vinden. Dat doen we door kattenvoerbedrijven te beoordelen en u precies te laten zien hoe gezond hun voer voor uw kat is.

In dit artikel, Crave Cat Food Reviews, nemen we het genoemde merk onder de loep. Crave is een nieuwer huisdiervoedingsmerk dat aan populariteit wint onder katteneigenaren en kattenvoerproducten met veel dierlijke eiwitten levert.

hunkeren naar kattenvoer beoordelingen

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Crave Cat Food Reviews

Crave Cat Food Beoordelingen: wat u moet weten 4

1. Hunker naar eiwitten uit kip

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Crave Cat Food Beoordelingen: wat u moet weten 5

Het is een graanvrij product dat zijn focus legt op verschillende vleesbronnen – kalkoen, kip en eend, voor dit recept. Eiwitrijk is hier een understatement.

Primaire eiwitbron: kalkoen-, kip- of eendenvlees

Crave Adult Dry Cat Food is een van de beste voeding voor katten van het merk Crave. Het is een graanvrij product dat zijn focus legt op de vleesbron – kalkoen, kip en eend, in dit geval.

Met dierlijke eiwitten als hoofdbestanddeel biedt het voldoende voedingsstoffen voor energieproductie, spierreconstructie en versterking van het immuunsysteem.

Katten hebben een verstandig spijsverteringskanaal, wat betekent dat ze geen enkel type vlees kunnen eten, en Crave Pet Foods beschouwt dat.

Omdat dit droog kattenvoer is, heeft het een keerzijde. Het is minder aantrekkelijk voor katten en het kan zelfs minder verteerbaar zijn, vooral in gevallen van gevoelige magen.

Als u droogvoer in grote hoeveelheden krijgt, zorg er dan voor dat het op de juiste manier in een luchtdichte zak wordt bewaard. Als lucht voor een langere periode bij het voedsel komt, kan het vitale voedingsstoffen verliezen.

Wat de ingrediënten betreft, zijn er veel onnodige plantaardige eiwitten, zout en andere vitamines die mogelijk een tweede blik van een gecertificeerde dierenarts nodig hebben. Het bevat ook meer koolhydraten dan ideaal is voor katten. Het heeft echter grote hoeveelheden eiwit uit vlees.

Gegarandeerde analyse:

Pros:

 • Echte kip, kalkoen of eend is het allereerste ingrediënt
 • Bestaat uit 40% eiwit plus groenten
 • Geen kippenbijproductmeel, soja, maïs of tarwe
 • Levert de benodigde voedingsstoffen
 • Gemaakt in de VS

Tegens:

 • Kieskeurige eters houden er niet van

2. Hunker naar kip receptsneden in jus

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Crave Cat Food Reviews: wat u moet weten 6

Wat maakt dit voedsel beter dan droogvoer? Om te beginnen heeft het 82% vocht en minder onnodige supplementen.

Crave Chicken Receptsneden in jus is een betere optie dan zijn droge tegenhanger als je wilt dat je kat met enthousiasme eet. Het bevat niet zoveel eiwitten als andere droge producten, maar het is nog steeds genoeg voor de goedkeuring van de meeste dierenartsen.

Wat maakt dit voedsel beter dan droogvoer? Om te beginnen heeft het 82% vocht en minder onnodige supplementen. Het bevat nog steeds ingrediënten die er niet bijzonder verteerbaar uitzien voor katten, zoals tapiocazetmeel. Toch is het voedsel waar je kat waarschijnlijk meer van zal genieten, en elke kat heeft individuele behoeften.

Het wordt geleverd in een perfect portieformaat, wat betekent dat je twee porties krijgt voor twee uitgebalanceerde maaltijden in één product.

Gegarandeerde analyse:

Pros:

 • Gemaakt met echte kip om katten te voorzien van de vlezige smaak
 • Graanvrij kattenvoer
 • Recept is speciaal samengesteld voor volwassen katten
 • Geen dierlijk bijproductmeel, maïs, tarwe, soja, kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen
 • Trots gemaakt in de VS met zorg

Tegens:

 • Een beetje duur
 • Verpakking moeilijk te openen voor sommigen

3. Hunker naar ZalmPaté

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Crave Cat Food Beoordelingen: wat u moet weten 7

Zalm is de primaire bron van eiwitten, het biedt voordelen zoals vetzuren en visolie. Het is een natvoer met 78% vocht, waardoor het gemakkelijk is voor de buik.

De Salmon Paté is een van de populairste kattenvoerproducten van Crave. Het is een natvoer met 78% vocht, waardoor het voor katten gemakkelijk te eten en te verteren is. Met zalm als primaire bron van eiwitten, biedt het extra voordelen zoals vetzuren en visolie in de vorm van vet geconserveerd met gemengde Tocoferolen.

Net als de andere natvoerproducten van Crave, heeft deze minder ingrediënten dan droog voedsel, een lager eiwitgehalte (maar nog steeds genoeg om qua voedingswaarde te worden goedgekeurd), is gericht op eiwitten uit vlees en heeft weinig koolhydraten.

Het wordt geleverd in een perfect portieformaat, wat betekent dat je twee porties krijgt in één product voor twee uitgebalanceerde maaltijden.

Gegarandeerde analyse:

Pros:

 • Echte zalm is het allereerste ingrediënt
 • Geformuleerd met toegevoegde vitaminen, mineralen en voedingsstoffen
 • Gekookt en verwerkt in Amerikaanse faciliteiten
 • Geen kipbijproductmeel, geen maïs, geen tarwe en geen sojaproducten

Tegens:

 • Moeilijk te openen
 • Een beetje rommelig voor sommigen

Crave Cat Food Beoordelingen: wat u moet weten 4

Wat u moet weten over Crave Pet Foods

Hunkeren naar dierenvoeding is een dochteronderneming van ’s werelds grootste huisdierverzorgingsbedrijf, Mars Petcare, dat sinds medio 2017 bestaat.

Ze zijn een merk dat reclame richt op één gebied – eiwitrijke recepten en kattenvoer van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Al hun producten worden vervaardigd in Noord-Amerika, waar mogelijk met behulp van ingrediënten die lokaal zijn ingekocht. Ze krijgen ook bepaalde ingrediënten uit andere delen van de wereld, zoals vitaminen en mineralen uit China

Volgens hun website selecteren ze hun ingrediënten voor dierenvoeding met de grootste zorg. Hun doel is om voedsel te bieden dat de gezondheid en het welzijn van katten en honden ondersteunt.

Crave Pet Foods geeft klanten voedsel van hoge kwaliteit om aan de wilde behoeften van hun kat te voldoen met behulp van recepten die zijn gemaakt op basis van wetenschappelijke studies van de behoeften van katten. Hun voedsel zit boordevol voedingsstoffen (eiwitten, vitaminen, mineralen) voor een perfect uitgebalanceerde levensstijl.

De meeste producten die Crave verkoopt, zijn gericht op volwassen katten. Ze bieden momenteel slechts één type kittenvoer aan.

Om het alle kattenbezitters gemakkelijker te maken, hebben we een diepgaande analyse gemaakt van 3 verschillende Crave-kattenvoerproducten die bedoeld zijn voor volwassen katten. We hebben beoordelingen opgenomen voor nat en droog voedsel dat rekening houdt met voedingsbalans, ingrediënten, gegarandeerde analyse en andere belangrijke aspecten van de gezondheid van katten.

Als je een kat hebt, heb je weet dat katten jagers zijn. Ze hebben grote hoeveelheden eiwit uit vlees nodig in hun dieet, plus weinig vetten en weinig koolhydraten om gezond te blijven. Eiwit helpt hun lichaam goed te functioneren en levert de energie die ze nodig hebben voor een actief leven. De beste kattenvoeding bevat vaak voedingsstoffen zoals vitamines en mineralen, omdat het lichaam van katten ze niet alleen kan produceren.

Grote hoeveelheden vitamines en mineralen kunnen echter meer kwaad dan goed doen. Net zoals het mensen zou treffen, kan een overdosis supplementen spijsverteringsproblemen veroorzaken en uw kat ziek maken. Daarom moet u een dierenarts raadplegen voordat u iets nieuws in het dieet van uw kat introduceert.

Crave doet moeite om producten te maken die katten alles geven wat ze nodig hebben. Ze maken al hun huisdiervoer, of het nu nat of droog kattenvoer is, op basis van eiwitrijke en koolhydraatarme recepten, een aanpassing van het dieet van wilde katten dat honderden jaren oud is.

De Association of American Feed Control Officials heeft alle Crave kattenvoerproducten goedgekeurd, zodat je weet dat het voedsel de voedingswaarde heeft die deel uitmaakt van een gezond kattendieet.

Best practices voor kattenvoer

 • Als een ingrediënt dat u op een kattenvoeretiket ziet, u doet twijfelen hoe veilig het is, vraag het dan aan uw dierenarts voordat u het aan uw kat voert.
 • Wees voorzichtig als het gaat om overmatige vitamines en mineralen. Bepaalde supplementen kunnen meer pijn doen dan ze helpen, dus het is beter om veilig te zijn en ze te vermijden.
 • Laat je niet misleiden door merkreclame. Controleer alles twee keer, van de bron van de ingrediënten tot waar en hoe het voedsel wordt vervaardigd.

Bepaalde voedingsaspecten bevorderen een gezond dieet meer dan andere, waaronder:

 • Eiwitrijk uit vlees (dierlijke eiwitbronnen zoals vogels en vis)
 • Weinig koolhydraten
 • Laag vetgehalte
 • Vitaminen en mineralen zoals D-Calcium Pantothenaat, Thiamine Mononitraat, Vitaminen B5, B1 en D3.
 • Weet hoeveel je kat moet eten. Het grootste voedingsprobleem waarmee katten worden geconfronteerd, is obesitas. Als u het niet goed behandelt, kan dit leiden tot artritis, diabetes en andere gezondheidsproblemen. Neem contact op met uw dierenarts om een persoonlijk maaltijdplan voor uw kat te maken op basis van individuele behoeften.

Hoe kopers hunkeren naar kattenvoer zien

Terugkoppeling

Crave kattenvoerproducten hebben positieve feedback van klanten ontvangen. Laten we eens kijken naar wat mensen over hen te zeggen hebben.

Positieve beoordelingen

“Ik heb twee Maine Coon mix katten. Ze zijn niet alleen pluizig, maar grote katten in het algemeen, wat grotere eetlust betekent. Ik ga meestal vrij snel door zakken met andere merken kattenvoer. Ik zag dit merk enkele maanden geleden en dacht dat ik het zou proberen. Ze zijn er dol op! Hun vacht is glanzender, merkte ook dat er minder bontballen plaatsvonden. Ik ga niet zo vaak door de zakken met eten als voorheen. De prijs, vooral voor de grotere tas, is een beetje hoog, maar ik ben bereid om het nog steeds te kopen omdat mijn katten er zo dol op zijn.” – Eileen, Crave Pet Foods-klant

“Mijn kat heeft soms problemen met het verteren van ander graanvrij kattenvoer. Hij heeft nooit problemen gehad met dit merk en hij lijkt het echt leuk te vinden. De prijs is ook geweldig voor een merk met hoogwaardige ingrediënten. Ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een goede kwaliteit, betaalbaar graanvrij kattenvoer. ” – Rachel, Crave Pet Food klant

Negatieve beoordelingen

“Mijn kat Daisy, die nog nooit van een stuk voedsel is weggelopen, wilde deze niet eens een blik geven of snuffelen, ze draaide zich gewoon om en liep weg. Ik probeerde het later opnieuw en dacht dat dat een verschil zou maken omdat ze misschien hongeriger zou zijn, maar hetzelfde gebeurde. Ik weet niet wat het is aan dit specifieke voedsel dat ze niet lekker vond, maar het was volledig onaantrekkelijk en onsmakelijk voor haar.

“Na het langzaam introduceren van mijn katten aan dit voedsel, hebben beide braken en diarree gekregen. Geen enkel ander droog voedsel zorgt ervoor dat mijn katten braken. Heb meer dan $ 50 aan voedsel in hun emmer die allemaal moet worden weggegooid dankzij dit voedsel. Naar de dierenarts gebracht en bevestigd dat ze inderdaad ziek waren door eten, dus ik maak niet alleen aannames. Niet het risico waard voor een “high-end” merk.

Als u Crave kattenvoer voor uw huisdier probeert en zelf een beoordeling wilt achterlaten, bezoek dan hun website.

Prijzen

Als het gaat om prijzen, is Crave Cat Food een betaalbaar merk, met prijzen die variëren van $ 1,19 voor een nat pakket tot $ 32,99 voor droog voedsel.

Waar kunt u kopen?

Crave Cat Food is verkrijgbaar in de winkel of online bij de meeste grote retailers, waaronder Walmart, Amazon en Chewy.

hunkeren naar kattenvoer beoordelingen

Conclusie

Crave is een bovengemiddeld bedrijf dat kattenvoer aanbiedt dat is goedgekeurd door de AAFCO. Het is nutritioneel gegarandeerd om alles te bieden wat een kat nodig heeft voor een uitgebalanceerd dieet.

Het is ook rijk aan dierlijke eiwitten en heeft niet zoveel twijfelachtige ingrediënten als andere bedrijven, ondanks dat het misschien niet zo voedselrijk is als sommige andere merken.

Over het algemeen is het een ongecompliceerd kwaliteitsmerk dat het proberen waard is. Het voedsel is afkomstig van een bedrijf dat de wetenschappelijk aanbevolen voedingsaspecten van het dieet van een kat respecteert – veel eiwitten, weinig koolhydraten en vetten.

Is hunkeren naar goed kattenvoer?

Crave is een huisdiervoedingsmerk van Mars Petcare dat bekend staat om het maken van eiwitrijke, graanvrije, vleesvoorbereidende recepten, net als de diëten van wolven en katten in het wild. … Deze graanvrije, eiwitrijke maaltijden voldoen niet alleen aan de voedingsbehoeften van uw huisdier, maar houden ze ook gezond en sterk.

Wie maakt hunkeren naar dierenvoer?

Om het dier binnenin te respecteren, introduceerde Mars Petcare CRAVE™, een nieuw merk honden- en kattenvoer gemaakt met de natuurlijke verlangens van uw huisdieren in gedachten. CRAVE™ recepten zijn gemaakt met hoogwaardige dierlijke eiwitten, echt vlees als eerste ingrediënt en geen granen.

Is hunkeren naar kattenvoer graanvrij?

De Crave kattenvoer line-up omvat zowel droog als nat kattenvoer. Al hun voedingsmiddelen zijn graanvrij zonder maïs, soja of tarwe en bevatten vlees als eerste ingrediënt.

Kunnen katten alleen van droogvoer leven?

Het langere antwoord is ja, een kat kan prima zijn op een dieet van alleen droogvoer. De meeste droogvoermerken zijn geformuleerd om alle voedingsstoffen te bevatten die een kat nodig heeft.