Pure Balance Kattenvoer Review [ Guide]


0

Puur balans

Pure Balance claimt aan te bieden luxe voedingsproducten tegen betaalbare prijzen. Er is een breed scala aan smaken en variaties in de aanbieding van deze beroemde leverancier van dierenvoeding. Dus, welke van hun kattenvoeropties zijn het meest levensvatbaar voor uw huisdier?

In deze Pure Balance-beoordeling voor kattenvoer nemen we de verschillende kattenvoeropties van het merk onder de loep. We zullen een overzicht geven van verschillende van de populairste producten van de leverancier, inclusief hun smaken, ingrediënten en meer. Tot slot geven we je ook wat extra informatie over dit merk.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Wat is Pure Balance?

Dit is een merk dierenvoeding dat belooft hoogwaardige ingrediënten voor een fractie van de prijs van veel premium concurrenten. In de afgelopen jaren is het merk steeds populairder geworden bij consumenten die hun katten met een beperkt budget gezond voedsel proberen te geven. Dus, wie produceert het voedsel en wat is de oorsprong ervan?

De oorsprong en productieprocessen van Pure Balance zijn iets minder transparant dan veel concurrenten in de industrie. Het merk is een ‘Walmart Brand’, maar de retailgigant produceert het niet. In plaats daarvan is een bedrijf genaamd Aisnworth’s verantwoordelijk voor de inkoop, productie en levering van de meeste van hun producten.

De exacte afspraken zijn niet eenduidig. Het lijkt erop dat Ainsworth’s alleen verantwoordelijk is voor de productie van een deel van de productlijnen. Andere fabrikanten van dierenvoeding in het hele land zijn verantwoordelijk voor het produceren van bepaalde items.

Als u zich zorgen maakt over de exacte bron van de ingrediënten van uw kattenvoer, zult u niet veel verlichting vinden bij Pure Balance. Het bedrijf staat niet bekend om het vrijgeven van informatie over de inkoop van ingrediënten – er is geen openbaar beschikbare informatie over leveranciers of andere kritieke bronnen.

Over het algemeen zijn de oorsprong en transparantie van dit merk enigszins teleurstellend. Hoewel het merk wordt geassocieerd met Walmart, is het enigszins frustrerend dat er geen aanvullende informatie is over voedselbronnen, fabrikanten of andere kritieke details.

pure balans kattenvoer review

Pure Balance Kattenvoer Review [[year] Gids]1

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Top vier Pure Balance Kattenvoeropties

Pure Balance Kattenvoer Review [[year] Gids]1

Als onderdeel van onze beoordeling hebben we een lijst ontwikkeld met de top vier kattenvoerformules die momenteel door het bedrijf worden aangeboden. Bekijk onze lijst hieronder:

Het is tijd om meer te weten te komen over deze unieke opties:

Pure Balance Kip &bruine rijst

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Pure Balance Kattenvoer Review [[year] Gids]7

Deze graanvrije brok bevat kip en bruine rijst die zijn ontworpen om aantrekkelijk te zijn voor katten. Bruine rijst is een goede natuurlijke vezel om de darmgezondheid te stimuleren.

Een van de populairste kattenvoerproducten van dit merk is de Pure Balance Chicken &Brown Rice brokjes. Zoals de naam al doet vermoeden, bevat deze optie kip- en bruine rijstsmaken die zijn ontworpen om katten te smakelijken. De graanvrije productie van dit kattenvoer helpt u prioriteit te geven aan voedingsstoffen in plaats van vulstoffen.

In termen van eiwitten vindt u een reeks verschillende dierlijke eiwitten die worden gebruikt om dit product te vervaardigen. Hoewel er erwteneiwit is, zijn de primaire eiwitbronnen gesmolten kippenmeel en verse kip. Dit merk legt een aanzienlijke nadruk op het gebruik van op de boerderij gekweekte kip, maar het is belangrijk op te merken dat de andere eiwitbronnen niet als gezonde opties worden geclassificeerd.

Helaas zijn sommige van de andere ingrediënten veel vager. Termen als ‘natuurlijke smaak’ bieden geen context voor welke producten worden gebruikt om het voedsel te maken. Bovendien, hoewel er geen graan in het voedsel zit, lijken er veel andere koolhydraten te zijn, wat het doel van een graanvrij product enigszins verslaat.

Er zijn tal van toegevoegde vitamines en mineralen die u helpen een goed uitgebalanceerd dieet voor uw huisdier te bieden.

Gegarandeerde analyse:

Pros:

 • Amerikaanse boerderij gekweekte kip is eerste ingrediënt
 • Natuurlijke ingrediënten met toegevoegde vitaminen, mineralen en taurine
 • Geen maïs, tarwe of soja recept
 • Geen vulstoffen, kunstmatige smaakstoffen of kunstmatige conserveermiddelen toegevoegd
 • Ideaal voor kittens en volwassenen
 • Bevordert een gezond hart en ondersteuning van het gezichtsvermogen

Tegens:

 • Sommige katten houden niet van de smaak
 • Echt kleine stukjes voor sommige eigenaren

Pure Balance Eiwitrijke Graanvrije Zalm Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Pure Balance Kattenvoer Review [[year] Gids]8

Dit product bevat 40% eiwit, nul maïs, graan en tarwe. Dit is een lekkere en voedzame maaltijd die zelfs kieskeurige kitties niet kunnen weerstaan.

Dit is een andere droogvoeroptie die wordt gebrandmerkt als een ‘graanvrij’ recept. Dit product zit vol met 40% eiwit, geen maïs, geen graan en geen tarwe. Net als bij het eerste recept op onze lijst, is een van de belangrijkste doelen van dit product om een voedseloptie te bieden voor katten die geen onnodige koolhydraten nodig hebben.

In termen van eiwitbronnen is de primaire bron zalm. Je vindt zalmmeel, kippenmeel, kippenvet en gedroogd ei ook in dit product. Daarnaast zijn er gedroogde erwten en een scala aan plantaardige bronnen.

Zoals met de meeste van hun producten, vindt u een lange lijst met mineralen en vitamines die de gezondheid van uw katten kunnen helpen verbeteren, waaronder een vitamine E-supplement. Net als bij andere producten, zijn er nogal wat verborgen koolhydraten in dit product in vergelijking met de wens om te worden gezien als een koolhydraatarme optie.

Als je al weet dat je katten dol zijn op de smaak van zalm, is dit een geliefd product dat echte zalm als een van de basisingrediënten gebruikt. Voor zijn prijs is het zeker het proberen waard – vooral als je bedenkt dat het goed is beoordeeld door kattenbezitters.

Gegarandeerde analyse:

Pros:

 • Rijk aan omega 6 vetzuren
 • Nummer 1 ingrediënt is Zalm
 • Graanvrij
 • Hoogwaardige eiwitbron

Tegens:

 • Niet verkrijgbaar in big bags
 • Inconsistente kwaliteit

Pure Balance Grain-Free Wild &Gratis Recept Variety Pack

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Pure Balance Kattenvoer Review [[year] Gids]9

De primaire eiwitbronnen zijn kalkoen en kip met een accent van groenten en meer. Dit variëteitspakket is een goede keuze als je toevallig één kieskeurige eter bezit, verschillende smaken per maaltijd kunnen gewoon werken.

Derde op onze lijst is het ‘wilde en gratis kalkoen’ recept van dit merk. Nogmaals, dit is een andere populaire voedseloptie voor katten. De primaire eiwitbron is kalkoen, maar je zult ook kalkoenmeel vinden, kippenmeel, gedroogde erwten, kippenvet, gedroogd ei, aardappeleiwit en meer. Hoewel het een behoorlijke hoeveelheid dierlijke eiwitten bevat, bevat het product nog steeds zware elementen van plantaardig eiwit.

De focus van dit product ligt op een hoog eiwitgehalte. Het primaire ingrediënt is vleeseiwit en het belooft dat het 100% echte kalkoen is. Er zijn geen kunstmatige smaakstoffen of kleuren gebruikt bij het maken van het product, wat betekent dat u de vervelende chemicaliën in verschillende andere voedselrecepten voor katten kunt vermijden.

Dit is een andere goed beoordeelde Pure Balance-optie. Het lijkt geliefd te zijn bij alle soorten katteneigenaren (zowel kittens als katten). Net als bij de andere droogvoeropties op onze lijst, zijn er ook tal van vitamines verpakt in dit recept.

Pros:

 • Geslaagd voor AAFCO-normen
 • Kwaliteitsvleesbronnen
 • Graanvrije formule
 • Hoog eiwitgehalte

Tegens:

 • Sterke geur
 • Sommigen vonden botchips

Pure Balance Graanvrije Zalm Recept &Turkije Recept Variety Pack

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Pure Balance Kattenvoer Review [[year] Gids]10

Als u op zoek bent naar een natvoeroptie die geschikt is voor uw kat, overweegt u misschien dit variëteitspakket. Perfect voor kitty, dit is ook de beste keuze als hij overgevoelig is.

Als u op zoek bent naar een natvoeroptie die geschikt is voor uw kat, overweegt u misschien het Pure Balance Chicken &Salmon-recept in jus. Hoewel het natvoer van dit merk in verschillende smaakopties wordt geleverd, zullen we deze formule voor deze beoordeling bekijken.

Net als bij de droogvoeropties op onze lijst, is dit een graanvrije formule met veel eiwitten. De primaire eiwitbronnen zijn kip, zalm, gedroogd ei, kippenbouillon en gevogeltelever. Het zit ook boordevol toegevoegde vitamines en mineralen.

Hoewel er nog steeds verschillende koolhydraten in dit product zitten, is het gecertificeerd door AAFCO als een uitgebalanceerd product voor kattenvoeding. Als uw kat de voorkeur geeft aan nat kattenvoer, is dit misschien een van uw beste opties.

Pros:

 • Twee heerlijke recepten voor nat kattenvoer: kalkoen en zalm
 • Voldoet aan de voedingsniveaus die door de AAFCO zijn vastgesteld
 • Kwaliteitsvleesbronnen
 • Graanvrije formule
 • Hoog eiwitgehalte

Tegens:

 • Sommigen vinden het gelatineachtig-slijmerig
 • Kieskeurige eters houden er niet van

Pure Balance Kattenvoer Review [[year] Gids]1

Welke Pure Balance Kattenvoer is teruggeroepen?

Helaas zijn terugroepacties van voedsel schering en inslag in de huisdiervoedingsindustrie. Als u een nieuwe producent van kattenvoer gaat kiezen, is het van cruciaal belang om een leverancier te selecteren die kan worden vertrouwd om hoge kwaliteitsnormen te handhaven. Dus, is Pure Balance kattenvoer in het verleden teruggeroepen?

Dit is een van de weinige merken voor dierenvoeding die heeft de afgelopen twee jaar geen terugroepacties uitgevoerd. Dit getuigt van consistente voedselnormen en compenseert enigszins het gebrek aan transparantie van het bedrijf aan de productiekant van hun bedrijf.

Hoe dan ook, als u een huisdier heeft, is het altijd belangrijk om de nieuwste terugroepinformatie te controleren. Als u dit niet doet, kan dit uw kat in gevaar brengen. U kunt huidige en eerdere terugroepinformatie voor alle Amerikaanse merken voor dierenvoeding op internet vinden.

pure balans kattenvoer review

Pure Balance Koopgids

Nu je ons overzicht van de beste voedingsproducten van Pure Balance hebt gelezen, is het tijd om meer te weten te komen over dit unieke kattenvoermerk en wat het jou en je huisdier kan bieden. Laten we hieronder meer te weten komen over dit merk – we zullen u ook tips en informatie geven om in gedachten te houden wanneer u op zoek bent naar kattenvoer.

Is Pure Balance Kattenvoer goed voor katten?

Als u op zoek bent naar het beste voedsel voor katten, is het belangrijk om merken te vinden die ingrediënten bieden die u kunt vertrouwen. Zoals je kunt zien, kunnen veel van de ingrediënten in merken voor dierenvoeding verwarrend zijn. De meeste eigenaren van gezelschapsdieren hebben nog nooit termen gezien zoals menadione natriumbisulfietcomplex, erwteneiwit, dierlijk vet geconserveerd en bietenpulp.

Dit merk is een beetje een allegaartje als het gaat om nutrition. Aan de ene kant vermijden de formules bepaalde onnatuurlijke ingrediënten en gezondheidsrisico’s. Aan de andere kant zijn elementen zoals erwteneiwit, bietenpulp, zoete aardappel en andere componenten niet de beste optie voor uw kat.

Dus hoewel Pure Balance niet de gezondste keuze is voor uw kat, doen veel van zijn formules dat wel. bevatten uitstekende ingrediënten als u uw huisdier van voeding probeert te voorzien. Zoals altijd is het essentieel om de ingrediëntenlijst van elk product te verkennen en te bepalen of u zich comfortabel voelt met de additieven en onnodige ingrediënten in het voedsel.

Als u iemand bent die op zoek is naar een optie met beperkte ingrediënten, zijn de vier formules op onze lijst misschien niet de juiste keuze voor uw kat. Terwijl sommige mensen deze opties lijken te beschouwen als ‘beperkt ingrediënt’, Ze hebben andere kattenvoeren die ze expliciet adverteren onder deze categorie. Het is beter om veilig te zijn dan sorry – zoek naar de alternatieve Pure Balance-smaken als dit een prioriteit is.

Welke kattenvoeringrediënten moet ik proberen te vermijden?

Dierenvoeding is berucht om het bevatten van extra ingrediënten die niet gezond zijn (zelfs voor dierlijke consumptie). Als u goedkoop kattenvoer koopt, kunt u soms problemen ondervinden met de kwaliteit. Dus, met welke ingrediënten moet je voorzichtig zijn de volgende keer dat je kattenvoer koopt? Laten we eens kijken:

 • Gesmolten vetten
 • Maïsgluten
 • Tarwegluten
 • Graan
 • Bepaalde vleeswaren en bijproducten
 • Propyleenglycol
 • Onnodige conserveermiddelen
 • Onnodige chemicaliën
 • Dierlijk vet geconserveerd
 • Bietenpulp
 • Zoete aardappel (Niet altijd nodig om zoete aardappel te vermijden)
 • Erwteneiwit
 • Ethoxyquine
 • Butylated Hyrdoxytoleen
 • Butylhydroxyanisool
 • Toegevoegde kleurstoffen voor levensmiddelen
 • Teruggeroepen voorwerpen voor huisdieren

Gelukkig is dit merk vastbesloten om veel van de bovenstaande ingrediënten te vermijden. Zoals u zult zien in de reclame op veel van hun producten, vermijden ze het gebruik van maïs en tarwe bij het vervaardigen van hun kattenvoerproducten.

Het is essentieel om super waakzaam te zijn wanneer u kattenvoer koopt. Producenten van dierenvoeding zijn berucht om het snijden in hoeken en het gebruik van vervangers.

pure balans kattenvoer review

Is Pure Balance populair bij eigenaren van huisdieren?

Dit merk is buitengewoon actief geweest in het op de markt brengen van zichzelf als een pure voedselbron voor katten. Het bedrijf bevat ingrediënten van de boerderij, geen granen en een gebrek aan additieven, waardoor het populair is geworden bij gezondheidsbewuste eigenaren van gezelschapsdieren. Een blik op online reviews geeft aan dat dit merk extreem populair met eigenaren van gezelschapsdieren in de Verenigde Staten.

Het lijkt erop dat de meeste problemen in verband met de producten verband houden met leveranciers, niet met de producent van Pure Balance. Sommige klanten hebben bijvoorbeeld geklaagd over het ontvangen van verlopen kattenvoer na het bestellen van online. Nogmaals, dit is de schuld van de distributeur die de producten op internet verkoopt.

Overgang naar Pure Balance

Als uw kat dit merk voor de eerste keer probeert, is het belangrijk om ze langzaam over te zetten. Katten zijn notoir kieskeurig over het wisselen van voedsel, dus het is van cruciaal belang om hun voedselbron geleidelijk te veranderen om complicaties te voorkomen. Pure Balance raadt aan om dit proces gedurende een periode van zeven tot 10 dagen uit te voeren. Hieronder vindt u hun aanbevolen overgangsschema:

 • Dag 1-2: 25% pure balans / / 75% huidige voedselbron
 • Dag 3-4: 50% pure balans / / 50% huidige voedselbron
 • Dag 5-6: 75% pure balans / / 25% huidige voedselbron
 • Voortdurende: 100% Pure Balans

Houd uw kat in de gaten

Als u uw kat overschakelt naar dit merk, is het ook essentieel om hun gedrag en gezondheid in de gaten te houden terwijl u ze overbrengt naar een nieuwe voedselbron. Hoewel de meeste katten positief zullen reageren op hun producten, kunnen er ingrediënten of voedingsstoffen zijn die niet geschikt zijn voor uw huisdier. Door uw kat in de gaten te houden tijdens de overgangsfase, kunt u ervoor zorgen dat u geen bijwerkingen veroorzaakt door van kattenvoer te wisselen.

Waar kan ik pure balansvoeding voor mijn kat kopen?

Als u hoopt dit merk voedsel voor uw kat zo snel mogelijk te kopen, zult u blij zijn te weten dat verschillende online retailers een breed scala aan smaken en producten aanbieden. U vindt zowel Walmart als Amazon voorraad een uitgebreide lijst van their kattenvoerproducten. U kunt ook een schat aan feedback van klanten vinden op elk van deze platforms.

Amazon en Walmart bieden beide snelle verzendopties, zodat u niet lang hoeft te wachten tot uw eten per post aankomt.

Oordeel: pure balans is niet perfect, maar het is nog steeds een koopje

Dus, is Pure Balance kattenvoer een van de beste kattenvoer op de markt? Hoewel dit merk niet de beste optie voor kattenvoer is, is het veilig om te zeggen dat je waar voor je geld krijgt. Sommige ingrediënten in hun voedingsproducten zijn niet de gezondste optie voor uw kat.

Hoewel er geen graan, maïs of specifieke negatieve koolhydraten zijn, is er nog steeds een reeks andere koolhydraten geladen in elk van de producten op onze lijst. Ook bieden ze niet veel transparantie over de productiemethoden of voedselbronnen.

Dit merk is niet voor niets enorm populair bij consumenten. Met een rijkdom aan positieve feedback over dit kattenvoermerk online is het gemakkelijk om te zien dat dit een gunstige optie is voor veel eigenaren van gezelschapsdieren in het hele land.

Pure Balance Kattenvoer Review [[year] Gids]12

Is puur balans kattenvoer goed voor katten?

Pure Balance Kattenvoer heeft zijn reputatie van het verstrekken van uitgebalanceerd en puur voedsel aan katten waargemaakt. Het is niet alleen voedzaam, maar ook een betaalbare keuze voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijk voedingsdieet voor hun huisdieren.

Wat is het beste kattenvoer bij Walmart?

Top recept: Pure Balance Grain-Free Wild &Free Turkey Dry Cat Food. Top recept: Fancy Feast Classic Paté Chicken Feast. Top recept: Purina ONE Grain Free Formula Classic Chicken Recept. Top recept: Friskies Turkije &Giblets Paté

Is het slecht om van kattenvoermerk te veranderen?

Veranderingen in het dieet van een kat moeten geleidelijk worden aangebracht. In feite vermindert het nemen van vijf tot zeven dagen om steeds grotere hoeveelheden van het nieuwe merk kattenvoer te mengen met afnemende hoeveelheden van het oude merk de kans dat uw kat maagklachten krijgt of weigert te eten.

Is het goed om kattenvoermerken te mixen?

Er is absoluut niets mis met het voeren van een verscheidenheid aan merken en smaken van ingeblikt voedsel aan uw katten. In feite is het eigenlijk een goede manier om ervoor te zorgen dat ze een goed uitgebalanceerd dieet krijgen. Het is echter geen goed idee om de droge brokjes gratis te voeren.