Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor


0

beste kat krabpaal

Katten hebben klauwen. Katten gaan krabben. Dat is precies wat ze gaan doen. Als je naar een dierentuin gaat (de beste is waar de dieren worden gehouden in iets dat hun natuurlijke habitat zoveel mogelijk weerspiegelt) zie je de tijgers misschien aan een boom klauteren.

Dit is een instinct waar je ze niet van kunt en mag proberen te breken. Sommige katteneigenaren dachten dat ze de klauwgewoonten van hun kat konden doorbreken door de kat elke keer naar buiten te gooien als ze iets klauwde.

De kat heeft net geleerd dat als ze eruit wilde, ze alleen maar iets hoefde te klauwen. We zullen het niet eens hebben over de wrede praktijk van declameren.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 1

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Voor het geval u haast heeft …

Er zijn veel beoordelingen, onze topkeuzes en nuttige informatie in dit artikel, Best Cat Scratching Post, voor alle katteneigenaren die denken dat krabpalen het beste zijn voor hun katachtige vrienden. Als je echter gewoon de achtervolging wilt inzetten….

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 1

Onze beste kattenkrabpaal: PetFusion Ultimate Cat Scratcher Lounge

Op het eerste gezicht lijkt het op een moderne stijl, kunstsculptuur die waarschijnlijk oneindig zou worden genoemd. En uw lieve huisdier zal oneindig veel plezier beleven aan deze zeer unieke krabpaal! Het is moeilijk te geloven dat zoiets van gewoon karton is gemaakt. Het is aan elkaar gelijmd op zo’n manier dat een volwassen man erop kan staan zonder het te laten instorten.

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 13

De zachte kromming geeft uw kat een plek om te loungen tussen klauwsessies en de open structuur nodigt uit tot een nieuwsgierige kat. De grootte van het geheel is vierendertig centimeter lang, zodat een hele clowder kan delen.

Deze krabber won in 2015 de felbegeerde Eco-Excellence Award. Een BuzzFeed-kijkersselectie uit 2016 rangschikte dit in de Top 19 Cat Scratchers. Dit product was te zien op Animal Planet’s My Cat from Hell.

Als deze krabber ondeugende kleine hellcats kan temmen, zal het zeker je kleine engel behagen. Thier zijn nog veel meer redenen die aan de zijkant van dit product staan, daarom tzijn krabber verdient 5-sterrenbeoordelingen.

Best Cat Scratching Post beoordelingen

 1. Petfusie Ultieme Cat Scratcher Lounge
 2. Ga Dierenclub Krabpaal Condo Meubelen
 3. AmazonBasics Grote Cat Condo Tree Tower
 4. Smartcat De ultieme krabpaal
 5. Sofa-Krabber Kat Krabpaal
 6. AroPaw Kattenspeelgoed Interactief
 7. TRIXIE Huisdier Krabbers Miguel Cat Tower
 8. THUNDESK Aan de muur gemonteerde cat krabpaal
 9. Catit Krabber met kattenkruid
 10. Catit Style Scratcher met Kattenkruid

Garfield, Amerika’s favoriete kat, heeft sinds de oprichting van de strip in 1979 een haat-liefdeverhouding met krabpalen. Hij maakt meestal korte metten met de rubberen muis op een veer.

De beste kattenkrabpalen moeten niet alleen stevig genoeg zijn om het gewicht van een kat zo fors als Garfield te dragen, maar de stof moet stevig genoeg zijn om zijn krachtige krabsessies te verdragen.

Garfield beweerde ooit een Gucci-krabpaal te hebben. Geloof het of niet, Gucci maakt wel accessoires voor huisdieren! Deze omvatten halsbanden, riemen en doggie truien. Geen krassende berichten met het gelinkte G-logo. Dat is oké, katten zijn sowieso niet bepaald geïnteresseerd in modieuze labels.

Hoewel u zou moeten verwachten meer geld te geven voor de beste kwaliteit, kunt u er zeker van zijn dat u niet wordt gevraagd om Gucci-prijzen te betalen. Neem nu even de tijd en maak kennis met onze topkeuzes.

1. PetFusion Ultimate Cat Scratcher Lounge

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 14

Accepteer geen vervangers! Dit is meer dan alleen een krabber. Het stimuleert de nieuwsgierigheid van uw kat en doet een beroep op zijn natuurlijke instincten. Je kat zal dit geweldig vinden en jij ook! Sommige krabbers zullen snel jejune worden in de ogen van een kat, maar deze zorgt ervoor dat ze terugkomen voor meer.

Het is niet alleen een krabber, het is ook een lounge en een kleine schuilplaats die katten soms nodig hebben. En het is ook nog eens een hele leuke stijl! Het ziet er misschien uit als een delicaat kunstwerk, maar in werkelijkheid is het eigenlijk heel stevig en stabiel, zeker bestand tegen lange hoeveelheden speeltijd, zelfs met de zwaarste en meest energieke katten.

Kenmerken en voordelen: Het biologische kattenkruidblad trekt de katten aan en moedigt hen aan om de krabber te gebruiken. Het is gemaakt van gerecycled karton en maïzenalijm, dus het is zowel goed voor uw kat als goed voor het milieu. De rondingen dragen bij aan zowel de interesses van de kat als uw esthetiek.

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 15

Dit is meer dan alleen een krabber. Dit stimuleert de nieuwsgierigheid van uw kat en doet een beroep op zijn natuurlijke instincten. Sommige krabbers worden gewoon saai in hun ogen, maar deze zorgt ervoor dat ze terugkomen voor meer.

Pros:

 • De krabber is omkeerbaar
 • Het is ook een ligstoel
 • Kattenkruid is inbegrepen
 • Het ontwerp is uniek
 • 5-sterrenbeoordelingen op Amazon

Tegens:

 • Het kan een beetje rommelig worden
 • Het laat een grote voetafdruk achter in het tapijt

2. Go Pet Club Cat Tree Condo Meubelen

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 16

Hier is nog een product met goede beoordelingen. Is het een krabpaal of een jungle gym? Dit gaat een stap verder dan de gewone krabpaal en geeft uw kat iets dat het kitty-equivalent is van een beetje speeltoestellen.

Niet alleen zal uw kat in staat zijn om naar hartenlust te klauwen, maar ze zal ook in staat zijn om te klimmen, zich te verstoppen, rond een stuk touw te slaan of zelfs gewoon op te kruipen en een dutje te doen in een van de hangmatten. Het heeft er twee, dus als je een paar katten hebt, zullen ze niet vechten over wie de hangmat krijgt.

Kenmerken en voordelen: De basis van deze krabpaal is samengeperst hout met een hoge duurzaamheid dat lang mee moet gaan. De faux fur afwerking is warm en gezellig. Het wordt geleverd met veel vermakelijk speelgoed zoals hangend speelgoed, ladder, condos, mand, tunnel en een uitkijkplek.

De zitstokken hebben opstaande randen voor ondersteuning en comfort. De versterkte krabpalen zijn bedekt met sisal, het meest populaire klauwmateriaal. Twee hangmatten zijn perfect voor kattendutjes.

Gerelateerd bericht: Beste kattenbomen voor grote katten

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 17

Dit gaat een stap verder dan de gewone krabpaal en geeft je poesje iets dat extra luxe is. Deze krabpaal heeft een ladder, mand, touw en zitstokken met meerdere niveaus waar hij mee kan ontspannen en spelen.

Pros:

 • Het wordt geleverd met drie niveaus van plezier
 • Er zijn twee verschillende hangmatten
 • Er wordt een ladder bij geleverd
 • Het touw is voor speciaal entertainment

Tegens:

 • Het is niet de beste optie voor zwaardere, grotere katten
 • Er kunnen enkele problemen zijn met de hangmat

3. AmazonBasics Grote Cat Condo Tree Tower

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 18

Het is niet één, niet twee, zelfs niet drie maar vier krabpalen in één eenheid! Ja, je leest het goed! Drie palen ondersteunen een extra niveau, zodat je kat haar spring- en klimvaardigheden kan oefenen. De vierde krabpaal op de bovenste verdieping ondersteunt een zacht gevoerd “kraaiennest” waar katten kunnen dutten of gewoon haar territorium kunnen onderzoeken.

Kenmerken en voordelen: Het dubbele platform geeft uw huisdier de mogelijkheid om te springen en te klimmen. De krabpalen zijn gewikkeld in jute, een populair materiaal om te krabben. Het ronde platform bovenop kan ook dienst doen als kattenmand. De vierkante basis voegt stabiliteit toe en past gemakkelijk in een hoek.

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 19

Deze activiteitenboom biedt niet 1 maar 4 krabpalen! De gebruikte materialen zijn van samengeperst hout met zachte wollige oppervlakken waardoor het mooi, warm en veilig is voor elke kat.

Pros:

 • Het is eenvoudig te monteren
 • Het is gemakkelijk voor het budget
 • Het is gemaakt van materialen van de beste kwaliteit
 • De afwerking is zacht maar gemakkelijk te stofzuigen

Tegens:

 • Heeft geen afgesloten slaapplek
 • Bevat geen hangend speelgoed

4. SmartCat de ultieme krabpaal

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 20

Hier is iets van Pioneer Pet dat ervoor zorgt dat ze een goede, lange stretch krijgt terwijl ze krabt. Help haar haar spieren te versterken, haar klauwen te trimmen en haar wat mentale stimulatie te geven met deze stevige kolom sisal.

Deze krabpaal zal zeker nog jaren nuttig blijven, waardoor uw kat de beste plek heeft om haar klauwen aan het werk te krijgen. Als uw kat een onverbeterlijke clawer is, kan dit de oplossing voor uw probleem zijn.

Het “doosachtige ontwerp” zou de meeste katten tevreden moeten stellen. Het is zeker datde je lieve kat met uren stressvrije klautertijd.

Kenmerken en voordelen: Zoals je hierboven kon lezen, is de duurzaamheid van de paal goed genoeg om de kat volledig te laten uitstrekken. Het is bedekt met vezelig sisal met een hoge duurzaamheid dat katten graag krabben. De basis is stevig om kantelen en wiebelen te voorkomen. Het geheel is eenvoudig te monteren met een paar schroeven.

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 21

Deze 32-inch kraspaal is gemaakt van sisaltouw met een zeer stevige basis. Het stelt uw huisdier in staat om verticaal comfortabel te krabben en zijn spieren op de natuurlijke manier te verstevigen.

Pros:

 • Het is stevig en zal niet snel naar beneden storten
 • Het is hoger dan vele anderen op de markt
 • De prijs is goed

Tegens:

 • Er kan een probleem zijn met de stof na slechts een paar weken gebruik
 • Sommige katten vinden het niet leuk
 • De top is glad

5. Sofa-Scratcher Kat Krabpaal &Couch-Corner

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 22

Als uw kat de bank gewoon niet alleen laat, zal dit specifieke bericht u dekken. Het kan behoorlijk sneaky zijn, omdat het betekent dat je de kat laat denken dat ze de meubels vastklampt.

De vorm van de Sofa-Scratcher Squared betekent dat je hem eenvoudig onder de poot van een bank kunt schuiven waar hij op de perfecte hoogte staat om de aandacht van katten te trekken. Uw katten kunnen ontdekken dat de sisalstof een veel aangenamere klauwervaring biedt dan Naugahyde of wat dan ook waar uw bank van is gemaakt.

Kenmerken en voordelen: De hoekvorm van de paal helpt hem stevig op zijn plaats te passen. De premium kwaliteit geweven sisal is het beste materiaal om te krabben. De superslanke basis van de hoekbeschermer glijdt onder de bankpoten door en verankert ze op hun plaats. Het kan eenvoudig worden gemonteerd met drie phillipskopschroeven.

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 23

Dit met sisal bedekte krabpaneel heeft een ultradunne basis die onder de bank moet worden geplaatst om uw meubels te beschermen (fauteuils niet inbegrepen).

Pros:

 • Het is gemaakt van geweven sisalweefsel
 • Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren
 • U hoeft geen krabbende boom of toren aan te schaffen
 • Het werkt voor de meeste banken en banken

Tegens:

 • Het is vrij duur in vergelijking met veel kattenkrabpalen
 • Het kan de kat aanmoedigen om aan het meubilair te krabben
 • Het is misschien niet hoog genoeg voor sommige banken

6. AroPaw Kattenspeelgoed Interactief

beste kat krabpaal

Deze vorm biedt uw kat niet alleen een acceptabele plek om haar klauwen te bewerken, maar het geeft haar ook lichaamsbeweging en mentale stimulatie.

Kenmerken en voordelen: Het vilten krabbord geeft uw kat een veilig en acceptabel klauwoppervlak. Het beste is dat er een muis stevig aan de rotator is bevestigd, waardoor uw kat iets heeft om te achtervolgen terwijl hij in één gebied verblijft.

Het product wordt ook geleverd met 2 piepende muizen die zeker de aandacht van uw katten zullen trekken. Je zult het leuk vinden om te zien hoe ze de mini-tribble probeert te vangen! Het hele stuk is 10 x 10 x 2,6 inch in diameter en kan vrijwel overal worden geplaatst.

Gerelateerd bericht: Top 13 beste kattenspeelgoed beoordelingen

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 24

Beschikt over een geweldige vorm en ontwerp om uw kat een acceptabele plek te bieden om haar klauwen te bewerken en haar lichaamsbeweging en mentale stimulatie te geven die ze nodig heeft.

Pros:

 • Het biedt een veilige plek om te krabben
 • Inclusief 3 muizen wat het leuk maakt voor je kat
 • Met de diameter van 10 inch kan het bijna overal in huis of appartement worden geplaatst

Tegens:

 • Als de kat te agressief is, kan de muis op de rotator worden losgescheurd
 • Het kan rondschuiven op houten vloeren

7. TRIXIE Huisdier Krabbers Miguel Cat Tower

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 25

Hier is een uniek ontwerp dat werkt als je een kleine ruimte en een kleine kat hebt. Groter is immers niet altijd beter. Het kan gemakkelijk worden opgevouwen voor tijdelijke opslag. (Je wilt dat het zo vaak mogelijk buiten is, zodat de kat altijd een plek heeft om te klauwen.)

Het X-vormige frame biedt uw kat een tent aan de onderkant en een zachte baars aan de bovenkant. Tussen het klauwen op het diagonale sisaloppervlak door kan kat op de twee bungelende ballen slaan. Een groot deel van de rest van de structuur is bedekt met een pluche voering die zacht is als Kitty’s vacht.

Kenmerken en voordelen: Het stuk vouwt op en kan snel en eenvoudig worden opgeborgen. De brede hangmat en condo zijn bekleed met het beste zachte pluche materiaal. Het kraboppervlak is gemaakt van klauw die sisal uitnodigt. De kusseninzet is afneembaar voor gemak en gemak van schoonmaken.

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 26

Hier is een uniek ontwerp dat zal werken als je een kleine ruimte en een kleine kat hebt. Het kan gemakkelijk worden opgevouwen voor tijdelijke opslag. Het X-vormige frame geeft je kat eenzelfde plek aan de onderkant en een zachte baars aan de bovenkant.

Pros:

 • Dit stuk is het beste voor kleine ruimtes
 • Het is bedekt met een pluche stof voor speciaal comfort
 • De twee hangende balspeeltjes zullen zeker de interesse van elke kat wekken
 • Het wordt geleverd met een schuilplaats en een hangmat
 • Het opvouwbare ontwerp maakt het gemakkelijk op te bergen

Tegens:

 • Het is slechts 25 inch (ongeveer 0,64 meter) lang
 • Het is niet de beste optie
 • voor zeer grote katten
 • De stoffen bekleding is niet bestand tegen zwaar krabben of kauwen

8. THUNDESK aan de muur gemonteerde cat krabpaal

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 27

Als je kat de voorkeur geeft aan verticaal krabben en je weinig ruimte hebt, is deze muurbevestiging perfect voor jullie beiden. Het is eenvoudig te monteren op elk schoon verticaal oppervlak met haken bevestigd met zelfklevende pads.

Dit zal zeker besparen op uw decoritems door uw kat een plek te geven om haar klauwen te bewerken en uit te rekken. Thundesk geeft u ook een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie!

Kenmerken en voordelen: Het hoge oppervlak biedt plaats aan verticaal krabben en strekken. Als het aan een muur wordt bevestigd, is de stevigheidsfactor onverslaanbaar. Wordt geleverd met 2 schroeven voor wandmontagedoeleinden en 4 rubberen voetjes om slippen te voorkomen voor het geval u het op de grond legt.

Installatie is eenvoudig. De basisconstructie is massief grenenhout om het niet-toxisch en sterk duurzaam te maken. Dit product heeft een aards en strak ontwerp waardoor het gemakkelijk opgaat in uw interieur. Het neemt ook niet veel ruimte in beslag.

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 28

Gemaakt van de beste kwaliteit natuurlijk geweven sisal en massief grenenhout, waardoor het een veilige, niet-giftige, duurzame en duurzame oplossing is voor de krabbehoeften van uw kat.

Pros:

 • Het ontwerp bespaart ruimte
 • Kan ook op de vloer worden geplaatst
 • Het kan worden gedraaid of omgedraaid
 • Vervangende sisal krabpalen zijn beschikbaar
 • Het is niet rommelig

Tegens:

 • Er is slechts één kleuroptie beschikbaar
 • Er zijn klachten geweest over een sterke chemische geur.

9. Catit Scratcher met kattenkruid

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 29

Die katten zijn dol op het kattenkruid! Deze krabber wordt geleverd met kattenkruid om katten aan te moedigen de krabber te gebruiken en uw meubels en gordijnen met rust te laten.

Met deze krabber kan uw kat haar klauwen slijpen en reinigen terwijl ze haar spieren spant en wat nerveuze energie afwerkt. De Catit Scratcher met Kattenkruid zal je fuzzy buddy aanmoedigen om gezond en actief te blijven.

Kenmerken en voordelen: Het gegolfde kraboppervlak is bevredigend om te klauwen. Het brede ontwerp geeft uw kat veel ruimte om te klauwen. Het bord is het beste voor katten die van horizontaal krabben houden, hoewel het verticaal kan worden geplaatst als dat is wat uw kat leuk vindt. Het wordt geleverd met kattenkruid om uw kat te verleiden om het te gebruiken.

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 30

Leuk weetje: katten houden gewoon van kattenkruid! Deze krabber wordt geleverd met wat kattenkruid om je katachtige buddy aan te moedigen zich op de krabber te concentreren en je gordijnen en meubels met rust te laten.

Pros:

 • Het is verkrijgbaar in twee maten
 • Het golfoppervlak gaat lang mee
 • Het wordt geleverd met kattenkruid om de interesse van de kat te vergroten
 • Het stuk is veelzijdig omdat het verticaal of horizontaal kan worden gelegd

Tegens:

 • Het bevredigt katten misschien niet die van hoge verticale krabpalen houden
 • Het is vrij eenvoudig zonder speciale toeters en bellen zoals andere opties

10. Catit Lounge Style Krabber met Kattenkruid

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 31

De Catit Style Patterned Cat Scratcher met kattenkruid voorziet uw kat van een golfkartonnen kraboppervlak, terwijl het helpt uw meubels te beschermen tegen klauwschade.

Catit Style Patterned Cat Scratcher is een moderne draai aan conventionele krabbers. De behoefte van een kat om te krabben is instinctief. Het helpt hen om de dode buitenste laag van hun klauwen te slijpen en te verwijderen, hun lichaam uit te rekken en te buigen en energie af te werken.

Kenmerken en voordelen: Het kraboppervlak in het midden is vrij groot en biedt voldoende ruimte voor gezond klauwen. Het gratis kattenkruid dat ermee gepaard gaat, zal de kat aanmoedigen om terug te komen voor herhaalde sessies.

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 32

Biedt uw kat een golfkartonnen kraboppervlak, het helpt hem om de dode buitenste laag van zijn klauwen te slijpen en te verwijderen, zijn lichaam uit te rekken en overtollige energie te verbranden.

Pros:

 • Het is gefabriceerd uit een exceluitgeleend krassend materiaal dat nog steeds comfortabel is
 • De duurzaamheid van de bouw is zeer goed
 • Veel kattenliefhebbers vinden de prijs vrij betaalbaar

Tegens:

 • Er kunnen later problemen zijn over netheid als gevolg van versnipperd karton.

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 1

Waarom je kat een krabpaal nodig heeft

Katten zijn misschien gedomesticeerd als huisdieren binnenshuis, maar ze hebben nog steeds behoefte aan lichaamsbeweging en mentale stimulatie, net zoals elk ander huisdier dat zou zijn. Je kat moet krabben en je hoeft niet aan je huis te krabben.

De beste manier om iedereen hier gelukkig te maken, is door je Kitty iets te geven waar ze naar hartenlust volledige toestemming voor heeft.

De krabpalen bieden de meest praktische oplossing om Kitty niet alleen haar klauwen te laten binnenkrijgen, maar ook om haar de dagelijkse oefening te geven die ze nodig heeft. Dit zijn slechts enkele redenen waarom uw kat een krabpaal nodig heeft.

Hoe een beste kattenkrabpaal te kiezen

Er zijn vier basiskenmerken om naar te zoeken in een krabpaal voor je kat.

 • Hoogte en stevigheid: katten houden van hoge krabpalen, minstens zo groot als eenendertig centimeter. De paal moet stevig genoeg zijn om op één plek te blijven, ongeacht wat er tegenaan wordt gegooid.
 • Geschikt materiaal voor krassen en versnipperen: gebruik geen tapijt of een materiaal dat te veel op uw bank lijkt. Dat zal je kat in de war brengen. Het moet iets zwaars zijn zoals sisal. Golfkarton werkt en kan je kat een beetje nostalgisch maken.
 • Oppervlakken die zowel horizontaal als verticaal zijn: katten houden van een beetje variatie als het gaat om krabben. Ze krabben graag aan de grond en ze reiken graag omhoog en krabben. Verschillende invalshoeken kunnen dingen interessant maken.
 • Een verscheidenheid aan oppervlakte- en materiaaltexturen: hoewel katten bekend staan als gewoontedieren, kunnen kleine variaties hun nieuwsgierigheid opwekken en speeltijd aanmoedigen.

Hier lees je over drie basistypen kattenkrabbers. Welke uit onderstaande lijst denk je dat jouw kat het liefst zou willen?

 • Post krabbers: zoals de naam al doet vermoeden, is dit je klassieke cilindrische post bedekt met getextureerd materiaal op een getextureerde basis. Sommigen hebben misschien een kleine tether ball attachment voor kitty om mee te spelen.
 • Lounge krabbers: het enige waar kat meer van houdt dan een goede klauwsessie is een lekker, lang dutje. Deze krabpalen hebben gebogen gebieden waar je gumbykat zich net kan uitstrekken of takken waar je kleine luipaard kan zitten.
 • Muurkrabbers: sommige katten kunnen gewoon geen genoeg krijgen van verticale oppervlakken. Muurkrabbers zijn het beste voor kattenliefhebbers die ruimte moeten besparen. Laat je Pussy-casso zijn nieuwste meesterwerk tentoonstellen op een aan de muur gemonteerde krabber.

Functies om te overwegen

Een krabpaal moet uw huisdier een veelheid aan niveaus bieden om op te klimmen en neer te zitten. Er moet ook een ruime hoeveelheid krasoppervlak zijn. Een mooie kleine bonus zou een leuk speeltje zijn voor katten om naar te zwaaien. Dit is waar u rekening mee moet houden bij het kiezen van een krabpaal voor uw kitten:

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 34
 • Hoogte: katten houden ervan om de wereld vanuit een hoog uitkijkpunt te observeren. Daarom is het belangrijk om altijd te overwegen hoe hoog de grootte van een krabpaal je in je huis kunt houden. Hoe groter de maat, hoe beter het is.
 • Niveaus: katten zijn redelijk sluw. Daarom moet u ervoor zorgen dat de niveaus van de krabpaal groot genoeg (en sterk genoeg) zijn om het gewicht van uw huisdier te ondersteunen. Vergeet niet dat wat voor Nermal werkt, misschien niet werkt voor Garfield.
 • Speelgoed: katten houden gewoon van een goede hoeveelheid speeltijd. Dit is de reden waarom de opname van een bal aan een touw of een muis op een veer met je krabpaal kan helpen bij het bevredigen van hun instinct om prooien te achtervolgen. Dit zal haar intellect verrijken en voorkomen dat ze zich verveelt en kattenkwaad uithaalt.
 • Materiaal: zoek bomen op voor katten gemaakt van materialen met een hoge duurzaamheid, omdat uw huisdier zeer geschikt is om er veel tijd aan te besteden. Sisal-bedekte palen zijn gewoon het beste om te krabben. Multiplex houdt ook mooi stand. In het volgende gedeelte wordt meer over dit onderwerp behandeld.
 • Base: een ander essentieel item om te overwegen is hoe stabiel de basis van de krabpaal is. Terwijl je kat van plaats naar plaats springt, zal dat veel kracht creëren die op de boom voor katten zal worden uitgeoefend. Je moet er dus voor zorgen dat het niet gemakkelijk omvalt. Je wilt niet dat paaltjes omvallen en op je kat vallen.
 • Prijs punt: uiteindelijk zal het een overweging zijn hoeveel geld je bereid bent uit te geven aan een krabpaal. Bomen voor katten kunnen in prijs verschillen van $ 20 – $ 300 of zelfs meer. Bovendien, met een groot aantal beschikbare vormen en maten, bent u er zeker van dat u er een vindt die precies is wat u zoekt. Houd er rekening mee dat u waarschijnlijk krijgt waar u uw geld voor geeft.

Krabbend postmateriaal

Van wat voor materiaal moet de krabpaal van je kat gemaakt zijn? Je houdt misschien van iets dat bij het decor past, maar dat kan Kitty verwarren over wat ze precies zou moeten krabben. Wanneer u een kattenkrabber kiest, onthoud dan dat u het beste voor uw kat kiest, niet voor uzelf.

beste kat krabpaal

De meeste felle kleuren en interessante patronen zijn om de aandacht van de menselijke eigenaren te trekken. Je kat kan zich echt niets aantrekken van zulke dingen. In sommige dierenwinkels kunt u uw huisdier binnenbrengen om u te helpen de beste merchandise te kiezen. Doe dat als je kunt. Overweeg het volgende wanneer u op zoek bent naar een krabpaal.

 • Stevig materiaal dat katten graag versnipperen: kat houdt van de soepele slagen, het bevredigende geluid. Je hebt iets nodig dat gemaakt is van een materiaal dat een goede ruk uit de klauwen van een kat kan nemen.
 • Vermijd krabpalen voor katten bedekt met tapijt: niet alleen zal tapijt uw kat verwarren over wat geschikt is om te krabben en wat niet, tapijt heeft de neiging om kleine klauwen te vangen.
 • Sisal stof is een geweldig krasoppervlak: het is gewoon het prefecte materiaal. Het voelt geweldig op kleine pootjes. Het is stevig genoeg om alles wat Kitty kan doen mee te nemen en toch lekker te versnipperen.
 • Sisal touw versus sisal stof: het touw is gewoon niet bevredigend voor katten. Het leidt tot een frustrerende kras en stop-motion. Katten geven de voorkeur aan een lange, soepele, continue krabervaring.

Waarom Cats Claw?

Katten klauwen geen meubels en gordijnen omdat ze uw decoratiekeuze afkeuren! In feite kunnen ze hun goedkeuring geven aan hun leefruimte door iets te doen dat hun geur erop achterlaat.

Sommige dieren met klauwen zullen een klauwmarkering maken op iets zo hoog als ze kunnen bereiken om iedereen te laten weten dat dit hun territorium is.

Een van de redenen kan zijn om te proberen een dode buitenste laag van hun klauwen te verwijderen. Ze kunnen ook gewoon proberen uit te rekken en te buigen. Soms klauwen katten om opwinding te uiten of omgekeerd om stress te verlichten.

Wat kun je doen?

Als je niet wilt dat je geliefde huisdier gordijnen en meubels klauwt, kun je het beste een krabpaal krijgen. Katten houden ervan om hun klauw te laten zinken in alles met een grove of nubby textuur.

U kunt uw kat de krabpalen laten gebruiken door deze aantrekkelijk te maken en de andere klauwende oppervlakken onaantrekkelijk. Wrijf kattenkruid op de paal en gebruik een cologne- of citrusgeur op de bank en gordijnen. Folie en dubbelzijdige tape kunnen de kat ook leren om weg te blijven.

Hoewel je je kat niet moet straffen voor het klauwen, kun je haar onderbreken door een opzienbarend geluid te maken. Zorg ervoor dat je “Good kitty!” zegt wanneer ze haar krabpaal / berichten gebruikt.

Beste kattenkrabpost: uitgebreide beoordelingen en kopersgids voor [year] 35

Conclusie

Er is meer dan één manier om een kat geïnteresseerd te krijgen in een krabpaal! Deze dingen zijn er in een meer variërende reeks ontwerpen dan je zou denken.

Denk bij het kiezen van een van onze topkeuzes na over wat uw kat leuk vindt. Geeft ze de voorkeur aan verticaal of horizontaal krabben? Houdt ze ervan om dingen na te jagen of op dangly dingen te slaan?

Does ze graag verstoppen? Springt of klimt ze bij elke gelegenheid? Houd Kitty’s voorkeuren in gedachten en je bent er zeker van dat je de post krijgt die het beste bij haar past.

Wat doet een krabpaal voor katten?

Een krabpaal is een houten paal bedekt met ruw materiaal dat katteneigenaren bieden, zodat hun huisdieren een acceptabele plek hebben om te krabben. Katten hebben een natuurlijke drang om te krabben: de actie helpt hen oud materiaal uit hun klauwen te verwijderen en ze markeren territorium met geurklieren in hun poten.

Doft een krabbende paal de nagels van de kat?

De klauwen van de kat worden regelmatig gerafeld en krabben trekt het buitenste deel af en legt scherpe, gladde klauwen bloot. Krabben is ook een emotioneel gedrag. Het wordt gebruikt om territorium te markeren.

Waar zet je een kattenkrabpaal neer?

In de buurt van plaatsen waar uw kat al krabt. Je moet dus een krabpaal plaatsen vlak naast, recht bovenop of recht voor elk van de favoriete muren of meubels van je kat.

Hoe krijg ik mijn kat zover dat hij aan de krabpaal krabt?

Probeer je kat te laten zien hoe ze een paal moet gebruiken door er met haar poten over te wrijven of wrijf wat kattenkruid in de krabpaal om haar aandacht erop te vestigen. Moedig uw kat aan om de paal te gebruiken door zachte krabbewegingen te maken met haar poten op de paal. Als je dit doet, zal het helpen om haar geur aan de post toe te voegen, waardoor ze meer kans heeft om het te gebruiken.