Ventifresh ECO – Odor Eliminator – Geurverdrijver – Geurverdelger – Kattenbak Geurverdrijver

 69,00

SKU: 9300000047748987 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

https://media.s-bol.com/qA99O8pN9qzD/playlist.m3u8

VentiFresh ECO is een draagbare, milieuvriendelijke en antibacteriële luchtreiniger die gebruik maakt van door NASA geïnspireerde UV-fotokatalysatortechnologie om microben en geurmoleculen te helpen afbreken in plaats van ze alleen maar te maskeren met schadelijke chemische geurstoffen.

VentiFresh ECO is ontworpen om microben en geuren dicht bij de bron op te ruimen voordat ze de hele kamer binnendringen. Het is niet zoals een conventionele luchtreiniger die ontworpen is om de lucht in grote ruimtes of hele kamers te zuiveren. Laat onze innovatieve geurverwijderaar uw eenvoudige oplossing zijn om uw beste leven te leiden zonder ongewenste geuren.

Elimineer geuren, allergenen, bacteriën en schimmel

Onderdruk de groei van bacteriën en virussen vanaf de bron voordat ze zich verspreiden in de hele kamer. Geen filters of chemicaliën nodig, en levert alleen frisse lucht op. Duurzaam, lichtgewicht en compact.

Huisdiervriendelijke luchtreiniger met geavanceerde technologie

VentiFresh is geïnspireerd door NASA’s gebruik van fotokatalysatortechnologie in het internationale ruimtestation en maakt gebruik van hetzelfde proces om nare geurtjes uit te bannen. Simpel gezegd: de UV-katalysator in VentiFresh breekt geuren af door middel van natuurlijke fotosynthese en produceert als resultaat schone lucht.

Wist u dat kattenurine een extreem hoge hoeveelheid ammoniak bevat die schadelijk is voor de menselijke longen? Als u te lang aan ammoniak wordt blootgesteld, kan de geur zelfs leiden tot een ongewoon hoge hartslag, longontsteking, geïrriteerde longvliezen, overmatig hoesten, oogirritatie en misselijkheid. VentiFresh is ontworpen om kattenbakgeur volledig te elimineren door het afbreken van de geur op moleculair niveau. Nu kunt u, zelfs met een kattenbak (of bakken) in uw huis, nog steeds genieten van een geurloos huis met frisse lucht. Weg met de nare, giftige geur van kattenuitwerpselen en -urine!

Extra informatie

Gewicht 0,07 kg
Materiaal

PVC | Rubber

Inclusief lade(s)

Nee

Product lengte

5.10 cm

Product gewicht

0.08 kg

Automatische kattenbak

Nee

Design kattenbak

Nee

Geschikt voor kittens

Ja

Grote kattenbak

Ja

Met zeef

Nee

Verpakking breedte

63 mm

Verpakking lengte

63 mm

Verpakkingsgewicht

0.07 kg

Zelfreinigend

Ja

EAN

4710281460207

Categorie├źn

Dieren Katten Kattenbakken Kattenbakken & kattenbakaccessoires

Eigenschappen

Grote kattenbak, Zelfreinigend

Kleur

wit

Vorm

Ovaal

Merk

Ventifresh

Manufacturer

Ventifresh