Thuys – Automatische Kattenbak – Zelfreinigende Kattenbak- Slimme Kattenbak, Wit, Smart Technology

 299,95

SKU: 9300000157583974 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Heeft u genoeg van het dagelijkse gedoe en de geur van het schoonmaken van de kattenbak? Wilt u meer tijd besteden aan het genieten van het gezelschap van uw kat in plaats van te moeten zorgen voor het schoonmaken van de kattenbak? Maak kennis met onze geavanceerde Automatische Kattenbak, de perfecte oplossing voor een zelfreinigende en hygiënische kattenbakervaring!

Plus- en minpunten:

+ Zelfreinigend mechanisme voor ultiem gemak

+ Vermindert geuren en bevordert een frisse omgeving

+ Geschikt voor meerdere katten

Vereist elektriciteit om te werken

Productspecificaties:

• Kleur: Grijs

• Afmetingen: 50 x 40 x 45 cm

• Gewicht: 6 kg

• Voeding: AC-adapter

Waarom is onze Automatische Kattenbak de bestseller in kattenbakken?

Zelfreinigend Mechanisme

Met ons geavanceerde zelfreinigende mechanisme is het schoonmaken van de kattenbak een fluitje van een cent! De automatische kattenbak detecteert wanneer uw kat de bak verlaat en activeert dan automatisch het reinigingsproces. Klonten en afval worden netjes in een afzonderlijke lade verzameld, terwijl het kattengrind schoon en fris blijft. U hoeft alleen maar af en toe de lade te legen en voegt nieuw kattengrind toe, en uw kattenbak is weer klaar voor gebruik.

Vermindert Geuren en Bevordert Frisheid

Met de Automatische Kattenbak behoren onaangename geuren tot het verleden! Het zelfreinigende systeem verwijdert snel klonten en afval, waardoor de verspreiding van geuren wordt geminimaliseerd. U en uw kat kunnen genieten van een schone en frisse omgeving, zonder de constante geur van de kattenbak.

Geschikt voor Meerdere Katten

Deze automatische kattenbak is ideaal voor huishoudens met meerdere katten. Het ruime ontwerp biedt voldoende ruimte voor uw harige vrienden om comfortabel gebruik te maken van de bak. Bovendien zorgt het zelfreinigende mechanisme ervoor dat de kattenbak snel wordt schoongemaakt, zelfs bij meerdere katten, waardoor het geschikt is voor drukke kattenhuishoudens.

Kortom, ervaar het gemakt van onze duurzame, gemakkelijke en geavanceerde kattenbak. Geen gezeur meer over het schoonmaken en geen moeite! Met goede zorg voor uw dier, maar zeker ook voor u!

Ruime ervaring in de kattenbakkenbranche!

Met jarenlange ervaring in de kattenbakkenbranche, begrijpen we de behoeften van kattenbezitters en hun harige metgezellen. Onze Automatische Kattenbak is ontworpen met de hoogste normen voor kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak, om u en uw kat de best mogelijke ervaring te bieden.

Inhoud van uw bestelling

• 1x Automatische Kattenbak

• 1x Handleiding

Waar wacht u nog op? Ervaar het gemak en de hygiëne van een zelfreinigende kattenbak met onze Automatische Kattenbak. Geef uw kat de perfecte plek om zijn behoefte te doen, terwijl u geniet van meer quality time samen. Bestel vandaag nog en ervaar de revolutie in kattenbakken!

Extra informatie

Gewicht 8,15 kg
Materiaal

Plastic

Inclusief lade(s)

Ja

Verpakkingsinhoud

• 1x Automatische Kattenbak • 1x Handleiding

Product lengte

51.80 cm

Product breedte

18.10 cm

Product gewicht

8.15 kg

Automatische kattenbak

Ja

CE markering

Zichtbaar

Design kattenbak

Ja

Geschikt voor kittens

Ja

Grote kattenbak

Ja

Met zeef

Ja

Verpakkingsgewicht

8.15 kg

Zelfreinigend

Ja

EAN

8720938495182

Categorieën

Dieren Katten Kattenbakken Slimme dierbenodigdheden Kattenbakken & kattenbakaccessoires Slimme kattenbakken

Eigenschappen

Grote kattenbak, Design kattenbak, Met zeef, Inclusief lade, Zelfreinigend, Automatische kattenbak

Type kattenbak

Hop-in

Kleur

wit

Vorm

Rechthoek

Manufacturer

Thuys