Solid Gold Cat Food Review 2022: een holistische benadering van de gezondheid van katten


0

massief goud kattenvoer beoordelingen

De huisdiervoedingsindustrie heeft de afgelopen jaren een enorme groei laten zien dat er eindeloze opties beschikbaar lijken te zijn. Met elk type verdeeld in honderden subcategorieën, is het gemakkelijk om te verdwalen in alle informatie.

Een categorie dierenvoeding die de afgelopen jaren waarschijnlijk de meeste vooruitgang heeft geboekt, is holistisch voedsel. We hebben een beoordeling uitgevoerd van het merk dat beweert de holistische huisdierenbeweging te hebben gelanceerd. Lees dit Solid Gold kattenvoer review om meer te weten te komen over hun producten.

De term “holistisch” is door zoveel merken overdreven gebruikt dat het moeilijk kan zijn om de waarheid te onderscheiden van reclame-gimmicks. Solid Gold beweert dat ze in 1974 de categorie natuurlijke dierenvoeding hebben gelanceerd.

Sissy McGill merkte op dat Europese Duitse Doggen gezonder zijn en langer leefden dan Duitse Doggen in de VS. Geïnspireerd door het hoogwaardige Europese hondenvoer creëerde Sissy Hund-N-Flocken.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Hund-N-Flocken is het hondenvoer van Solid Gold gemaakt van echt vlees, volle granen en superfoods. De holistische benadering in dierenvoeding gaat over het gebruik van natuurlijke ingrediënten die zo min mogelijk zijn verwerkt.

Solid Gold gelooft dat darmgezondheid de sleutel is tot een sterk immuunsysteem en algehele gezondheid. Ze bevatten hele superfoods met antioxidanten, fytonutriënten, evenals probiotica om de goede bacteriën in het spijsverteringsstelsel te helpen voeden. Hund-N-Flocken was de eerste in zijn soort in de huisdiervoedingsindustrie.

In 2010 lanceerde Solid Gold graan- en glutenvrij kattenvoer. Maar gaat het zogenaamde holistische voedsel van Solid Gold echt over transformatieve voeding, of is het gewoon een marketingtruc? Om daar achter te komen, hebben we de best verkochte producten van het merk op Chewy beoordeeld.

Solid Gold Kattenvoer Review [year]: Een holistische benadering van de gezondheid van katten 1

Solid Gold Kattenvoer Review [year]: Een holistische benadering van de gezondheid van katten 2

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Solid Gold Cat Food Reviews

Solid Gold Kattenvoer Review [year]: Een holistische benadering van de gezondheid van katten 2

Recenseerde Solid Gold Cat Foods

  1. Massief goud Indigo Moon met Kip &Eggs Recept
  2. Massief goud Let’s Stay In Kip, Linzen & Appel Recept
  3. Massief goud Touch of Heaven Chicken &Sweet Potato Recept
  4. Massief goud Purrfect Pairings Hartige Mousse met Zalm & Geitenmelk
  5. Massief goud Holistic Delights Romige Bisque met Tonijn & Kokosmelk

1. Massief gouden Indigo Maan met Kip &Eieren

Deze droge brok is solid gold’s lijn van graan- en glutenvrij eiwitrijk droog kattenvoer. Het is geformuleerd voor katten en kittens met matige activiteitsniveaus.

De belangrijkste eiwitbron is kip of vis en bevat Solid Gold’s mix van superfoods voor een gezonde spijsvertering. Het is vrij van alle soorten kunstmatige versterkers zoals kleur, smaak of conserveermiddelen.

Het heeft gezonde vetten uit koolzaadolie en zalmolie, die essentieel zijn voor de gezondheid van katten.

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Solid Gold Kattenvoer Review [year]: Een holistische benadering van de gezondheid van katten 9

Rijk aan eiwitten uit kooivrije alle natuurlijke kip. Veel katten die aan de magere kant zijn, hebben gezonde gewichten gekregen sinds het eten van deze brokjes.

Dit Solid Gold droge kattenvoer is rijk aan eiwitten uit kooivrije alle natuurlijke kip en hele eieren. De eerste vijf ingrediënten zijn kippenmeel, aardappelen, koolzaadolie, erwten en kip. Het bevat ook oceaanvismeel, zalmolie, bosbessen, veenbessen, gedroogde cichoreiwortel en probiotica om de spijsvertering te bevorderen.

Gegarandeerde analyse

Pros

Hielp bij het oplossen van buikproblemen. Trouw aan zijn focus op darmgezondheid, heeft deze Solid Gold geholpen bij het oplossen van maagproblemen, volgens vele beoordelingen. Katteneigenaren hebben verklaard dat hun huisdieren geen maagklachten of PDS meer hebben sinds ze zijn overgestapt op dit droge kattenvoer. Anderen stellen dat de ontlasting van hun katten een minimale geur heeft.

Gezond gewicht. Beoordelingen van eigenaren van katten met ondergewicht of diabetes zijn ook positief. Veel katten die aan de magere kant zijn, hebben gezonde gewichten gekregen sinds ze dit kattenvoer hebben gegeten.

Hun algehele gezondheid is verbeterd en hun vacht is zacht en glanzend geworden. Dit Solid Gold kattenvoer is ook rijk aan omega-vetzuren uit koolzaadolie en zalmolie die een goede gezondheid van huid en vacht bevorderen.

Tegens

Prijs. Veel kattenouders hebben geklaagd dat de prijs van dit kattenvoer is gestegen en niet langer een goede waarde voor hen is. Sommige katteneigenaren hebben het gevoel dat ze voor de huidige prijs het geld liever uitgeven aan een meer premium product.

Conclusie

Solid Gold Indigo Moon met Chicken &Egg droog kattenvoer heeft geweldige feedback gekregen van veel katteneigenaren. Het hebben van een gezond spijsverteringsstelsel lijkt ook andere gezondheidsvoordelen te hebben ontgrendeld, zoals een gezond gewicht, huid en vacht.

Sommigen hebben zelfs een verschil opgemerkt in het gedrag van hun katten. Ze lijken rustiger te zijn, terwijl anderen actiever zijn, wat de katteneigenaren allemaal beschouwen als een teken van gezondheid en geluk.

Zoals alle merken is het niet zonder klachten. Verschillende kopers vinden dat dit product de prijs niet meer waard is. De prijsstijging heeft sommigen ertoe aangezet om over te stappen naar andere merken. Ze zijn van mening dat het voor de prijs kosteneffectiever is om gewoon een meer premium type kattenvoer te kopen.

2. Massief goud laten we in kip, linzen en appelrecept blijven

Let’s Stay In is solid gold’s brokjes exclusief gemaakt voor volwassen binnenkatten van alle groottes. Afgezien van kooivrije, natuurlijke kip of vis, is het rijk aan vezels en superfoods om te helpen met haarbalcontrole.

Vezels helpen het haar door het spijsverteringsstelsel van een kat te bewegen. Het heeft ook levende probiotica en omega’s voor een gezonde spijsvertering en immuunsysteem.

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Solid Gold Kattenvoer Review [year]: Een holistische benadering van de gezondheid van katten 10

Deze graan- en glutenvrije brokjes zijn rijk aan eiwitten en vezels die huisdieren hard nodig hebben om haarballen onder controle te houden en een betere vacht en huid te bevorderen.

Deze korrel en glutenvrij droog kattenvoer van Solid Gold is rijk aan eiwitten en vezels die hard nodig zijn voor huisdieren binnenshuis. De eerste vijf ingrediënten zijn kip, kippenmeel, linzen, erwten en kalkoenmeel.

Extra bronnen van eiwitten zijn erwteneiwit, oceaanvismeel en gedroogde eieren. Verrijkt met kippenvet en superfoods zoals pompoen, bosbessen, veenbessen en zalmolie voor de algehele gezondheid en een sterk immuunsysteem.

Gegarandeerde analyse

Pros

Ingrediënten van hoge kwaliteit. We houden van de hoogwaardige, eiwitrijke ingrediënten in het Let’s Stay In Chicken, Lentil en Apple Recipe. Het eerste ingrediënt is kooivrij, allemaal natuurlijke kip en het heeft ook oceaanvismeel.

Het heeft geen vulstoffen, bijproducten of kunstmatige smaak- en kleurstoffen. We zijn ook onder de indruk van de consistentie van het hebben van superfoods en probiotica in al hun droge producten.

Hairball controle. Feedback van veel katteneigenaren stelt dat hun katten minder of geen haarballen meer hebben. Dit komt omdat dit product zo rijk is aan gezonde vezels. De vezels zijn afkomstig van linzen, appels, erwten en gemalen lijnzaad.

Het helpt voedsel en haar door de spijsverteringssporen van katten te verplaatsen. Minder of geen haarballen kunnen ook een gevolg zijn van een verbeterde huid en vacht. Let’s Stay In heeft zalmolie en vitamine E die helpen bij het behoud van een gezonde huid en haar.

Tegens

Brokjes te klein. Een paar katteneigenaren vinden de brokjes te klein. Een kattenouder wenste dat de brokjes iets groter waren, zodat haar kat erop kon kauwen, in plaats van de brokjes meteen in te ademen.

Conclusie

Het Solid Gold Kattenvoer Let’s Stay In Chicken, Lentil en Apple Recept droog kattenvoer is een andere hit bij kattenouders. Hun katten zijn er dol op en ze hebben er vertrouwen in dat ze hun huisdieren een veilige en gezonde maaltijd geven.

De kwaliteit van de ingrediënten is vrij stellair. Een vezelrijk dieet is belangrijk voor binnenkatten, vooral voor katten die gevoelig zijn voor haarballen. We raden deze brokjes ten zeerste aan voor katten die gevoelig zijn voor haarballen.

3. Massief gouden kittenvoer Touch of Heaven

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Solid Gold Kattenvoer Review [year]: Een holistische benadering van de gezondheid van katten 11

Gemaakt voor opgroeiende kittens met matige activiteitsniveaus. Dit eiwitrijke voedsel bevat DHA voor cognitieve ontwikkeling, 20 superfoods, levende probiotica en omega’s.

Speciaal geformuleerd voor kittens met matige activiteitsniveaus, heeft dit eiwitrijke droge voedsel DHA voor cognitieve ontwikkeling, levende probiotica en omega-vetzuren. Het bevat superfoods voor een gezond spijsverterings- en immuunsysteem.

De eerste vijf ingrediënten zijn kip, kippenmeel, kalkoenmeel, zoete aardappelen en erwteneiwit. Het heeft omega-vetzuren en vitamine E voor de gezondheid van huid en vacht.

Gegarandeerde analyse

Pros

Rijk aan eiwitten. Elk aspect van de gezondheid van een kitten bevindt zich in de ontwikkelingsfase. Een eiwitrijk dieet is essentieel om ervoor te zorgen dat kittens sterke spieren opbouwen. Dit graan en glutenvrij droogvoer heeft meerdere eiwitbronnen zoals kip, kippenmeel, kalkoenmeel, erwteneiwit en oceaanvismeel.

Verbeterde spijsvertering. Sommige kattenouders merkten op dat hun kittens regelmatige stoelgang begonnen te krijgen sinds ze begonnen met Solid Gold Touch of Heaven. Ze vinden ook dat de geur uit de kattenbak niet zo sterk is als voorheen.

Tegens

Wordt geleverd in slechts één smaak. Solid Gold’s speciale droogvoerlijn voor kittens is op dit moment verkrijgbaar in één variant: Chicken and Sweet Potato Recipe. Het zou goed zijn om ook niet-gevogelte smaken te hebben voor kittens die allergisch zijn voor pluimvee.

Conclusie

De Solid Gold Touch of Heaven is een gezonde, voedzaam graan en glutenvrij kattenvoer gemaakt voor kittens. Het heeft tal van gezonde eiwitbronnen die nodig zijn bij de ontwikkeling van kittens.

De probiotica en superfood inhoud van dit kittenvoer lijken een positief effect te hebben op hun spijsverteringsstelsel en vacht. Sommige kattenouders merkten dat hun kittens een zachtere, glanzendere vacht hebben sinds ze naar dit merk zijn overgestapt.

4. Massief gouden Purrfect-combinaties met zalm en geitenmelk

Purrfect Pairings is een van de natte kattenvoerlijnen van Solid Gold. Het komt in een hartige mousse textuur. Perfect voor katten van alle leeftijden. Alle Purrfect Pairings zijn graan- en glutenvrij en verrijkt met voedzame geitenmelk.

Geitenmelk is een gemakkelijk te verteren bron van calcium voor sterke botten en tanden. Dit natte kattenvoer kan als maaltijd op zichzelf worden gegeten of worden gemengd met droogvoer.

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Solid Gold Kattenvoer Review [year]: Een holistische benadering van de gezondheid van katten 12

Rijk aan vocht en eiwitten. Met een hoog vochtgehalte voor maximale hydratatie. Een geweldige manier om meer vocht in het dieet van uw kat op te nemen bovenop smakelijke vleesbrokken.

Deze smakelijke, luchtige mousse is rijk aan vocht en eiwitten. Het is 78% vocht voor maximale hydratatie. De eerste vijf ingrediënten zijn water dat voldoende is voor verwerking, zalm, tonijn, aardappel en erwteneiwit.

Het heeft geitenmelk en meerdere vitamines en minerale supplementen. In tegenstelling tot het Solid Gold droogvoer dat we hebben beoordeeld, bevat deze mousse geen superfoods zoals bessen en zoete aardappel. Het bevat ook geen probiotica.

Gegarandeerde analyse

Pros

Geliefd bij kieskeurige kitties. Deze Solid Gold zalm- en geitenmelkmousse is zeker een hit onder katten. Het ontving talloze lovende recensies van katteneigenaren over hoe hun ongelooflijk kieskeurige kitties houden hiervan natvoer.

Geweldig voor alle levensfasen. Deze hartige mousse is een eitje om op te kauwen, zelfs voor jonge kittens of oudere katten. Het is een geweldige manier om meer vocht in het dieet van uw kat op te nemen, zelfs voor degenen die geen last kunnen hebben van vleessnippers of brokken.

Tegens

Plastic verpakkingen. Wij vinden wel dat wegwerpplastic zoveel mogelijk moet worden vermeden. De Solid Gold Purrfect Pairings nat kattenvoer wordt geleverd in kleine plastic bakjes in plaats van het traditionele blikje. Hoewel het voor sommigen handig is om restjes in op te slaan, zijn we van mening dat het altijd het beste is om te kiezen voor milieuvriendelijkere opties wanneer we maar kunnen.

Conclusie

Purrfect Pairings met zalm- en geitenmelkmousse is een geweldig natvoer om in het menu van je kat te hebben. De hartige mousse is een veelzijdig voedsel dat kan worden gegeven als een maaltijd, traktatie of gemengd met brokjes. Het is een geweldige bron van hydratatie voor katten omdat het 78% vocht is.

De smakelijke smaak maakt het erg populair onder kattenfans. De ingrediënten bevatten echter geen superfoods en probiotica die aanwezig zijn in veel producten van Solid Gold.

Toch is het nog steeds een zeer voedzaam nat kattenvoer. We zouden willen dat Purrfect Pairings in een blikje zitten, in plaats van plastic voor eenmalig gebruik.

5. Massief goud holistische lekkernijen met tonijn en kokosmelk

Holistic Delights is de natvoerlijn van Solid Gold in romige bisquevorm. Gemaakt met vlees en super voedzaam kokosnootmelk, het is rijk aan vitaminen, mineralen, taurine en antioxidanten voor de algehele gezondheid. Het kan op zichzelf worden geserveerd of worden gemengd met droog voedsel.

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Solid Gold Kattenvoer Review [year]: Een holistische benadering van de gezondheid van katten 13

Gemaakt van echte tonijn, deze likbare romige bisque is extra heerlijk gemaakt met kokosmelk. Het kan worden gegeven als een lichte snack, traktatie of als een topper.

Gemaakt van echte tonijn, deze likbare romige bisque is extra lekker en gezond gemaakt met kokosmelk. De eerste vijf ingrediënten zijn water dat voldoende is voor verwerking, tonijn, erwteneiwit, kokosmelk en wortel. Gedroogd ei is inbegrepen voor meer eiwitten.

Gegarandeerde analyse

Pros

Voedzame saus. Kitties genieten van het likken van de smaakvolle kokosmelksaus van dit soepachtige kattenvoer. Het heeft stukjes tonijn, wortel, gedroogd ei en erwteneiwit voor complete en uitgebalanceerde voeding. Hoe kun je anders ervoor zorgen dat je kat kokosnoot in zijn dieet opneemt?

Veelzijdig. Deze stevige bisque kan worden gegeven als een lichte snack, traktatie of als een topper voor brokjes. Omdat het is gemaakt van rijke, aromatische kokosmelk en tonijn en wortels bevat, weten kopers dat dit een voedsel van hoge kwaliteit is met meerdere gezondheidsvoordelen voor hun huisdier.

Tegens

Verpakking. Veel katteneigenaren vinden de verpakking moeilijk te openen zonder wat saus te morsen. Scharen zijn de manier om te gaan met de buidel van Holistic Delights.

Conclusie

Massief goud holistische lekkernijen met tonijn en kokosmelk is een sterk aanbevolen topper of snack. De tonijnstukjes zijn zichtbaar en de geur van kokosmelk maakt het bijna goed genoeg voor kattenouders om te proeven.

Katten houden van de rijke smaak van deze bisque. De verpakking heeft niet zo’n goede recensies gekregen als wat erin zit. Kattenouders vinden het zakje moeilijk te openen en hebben een schaar nodig.

Is solid gold kattenvoer ooit teruggeroepen?

Nee. Het kattenvoer van Solid Gold is nooit teruggeroepen. Sommige hondenvoerproducten werden in 2012 teruggeroepen vanwege salmonella in hun faciliteit in Gaston, South Carolina.

In 2018 klaagde een klant Solid Gold aan omdat hun kattenvoer naar verluidt zware metalen, chemicaliën en gifstoffen bevatte die niet in de verpakking staan.

Volgens onderzoek uitgevoerd door Petful liggen de niveaus allemaal onder de maximaal aanvaardbare limieten die door de autoriteiten worden erkend. Er zijn geen producten teruggeroepen in verband met deze rechtszaak.

Solid Gold Kattenvoer Review

Samenvatting

Solid Gold is een goed huisdiervoedingsmerk met een gevarieerde selectie van producten om aan te bieden. Het heeft zijn naam als de pionier van holistisch dierenvoer in de VS. De focus van hun voeding is de spijsvertering gezondheid. Solid Gold heeft tot doel de algehele gezondheid van huisdieren te verbeteren door te beginnen met het spijsverteringsstelsel.

Door de spijsvertering te verbeteren, kunnen onze huisdieren alle voedingsstoffen in hun voedsel opnemen en plukken. Een van de dingen die we leuk vinden aan Solid Gold zijn de schone, kunstmatige enhancer-vrije ingrediënten. U zult geen vulstoffen, kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen in hun kattenproducten vinden.

We zijn vooral dol op de droge kattenvoerlijnen van Solid Gold. Ze zijn allemaal verrijkt met niet alleen hoogwaardige eiwitten, maar ook met vezels; bronnen van omega-vetzuren zoals koolzaadolie en zalmolie; en superfoods die rijk zijn aan antioxidanten.

Veel merken richten zich op een hoog eiwitgehalte vanwege de behoeften van vleesetende katachtigen. Katten hebben echter ook vezels nodig om veel voorkomende kattenproblemen zoals maagproblemen en haarballen te voorkomen.

Solid Gold Indigo Moon en Let’s Stay In hebben beide geweldige feedback ontvangen van kopers van wie de katten ondergewicht hadden of frequente haarbalproblemen hadden.

Sommige katten vertoonden ook een verandering in hun gedrag en niet alleen in hun huid en vacht. Katteneigenaren zien dit als een teken van gezondheid en welzijn. De holistische benadering van kattenvoer is misschien helemaal niet allemaal een hype en veel katten hebben ervan geprofiteerd.

We hebben gemerkt dat de natvoervarianten niet dezelfde superfoods bevatten als in het droogvoer. We vinden het wel leuk dat de Solid Gold Purrfect Pairings-lijn wordt geserveerd in een stevige en gezonde kokosmelksaus.

Over het algemeen heeft Solid Gold zich bewezen als een merk dat voedsel maakt zonder twijfelachtige ingrediënten. Hun producten zijn schoon en zeker boven uw gemiddelde commerciële kattenvoer.

Sommige klanten vinden echter dat de producten te duur zijn voor een middelgroot product en geven in plaats daarvan liever uit aan topmerken.

Is Solid Gold kattenvoer gezond?

Solid Gold kattenvoer is qua voedingswaarde niet geweldig, maar het is zeker bovengemiddeld. Solid Gold droge voedingsmiddelen hebben een relatief laag koolhydraatgehalte en benadrukken, in tegenstelling tot veel andere brokproducten, dierlijke eiwitten boven eiwitten uit planten. Hun natvoer is vergelijkbaar – het is niet het beste, noch is het het slechtste.

Is Solid Gold goed kattenvoer?

Solid Gold Holistic Delights is een lekker kattenvoer (natte kip) gedoopt in kokosnoot. In tegenstelling tot sommige droge en onsmakelijke voedingsmiddelen die sommige mensen hun huisdieren geven, is deze soepel en gemakkelijk te consumeren. Het is ook irriterend en wordt aanbevolen voor alle stadia van ontwikkeling.

Is Solid Gold Kattenvoer veilig?

Alle Solid Gold droge honden- en kattenvoer leveren zowel natuurlijke prebiotische vezels als beschermde probiotica om optimale ondersteuning te bieden voor de algehele spijsvertering en de opname van voedingsstoffen. Veilig voor katten en honden van alle levensfasen en maten.

Welk bedrijf maakt Solid Gold dierenvoeding?

Solid Gold Pet is een fabrikant en een wereldwijde leverancier van natuurlijke, holistische dierenvoeding gevestigd in Chesterfield, Missouri.