Smalls: Echt voedsel voor katten: interview met oprichter en CEO Matt Michaelson

Smalls: Real Food For Cats: interview met oprichter en CEO Matt Michaelson

Hier is een exclusief interview met Matt Michaelson, de oprichter en CEO van Smalls, een revolutionair merk dat hoogwaardig kattenvoer biedt. In dit interview zullen we praten over de visie achter Smalls, de voordelen van hun producten en hoe ze zich onderscheiden van traditionele kattenvoermerken.

De Visie Achter Smalls

Smalls werd opgericht met als doel om katten de best mogelijke voeding te bieden. Matt Michaelson, een gepassioneerde kattenliefhebber, merkte op dat veel kattenvoermerken gevuld waren met vulstoffen, conserveringsmiddelen en kunstmatige ingrediënten. Hij wilde een gezonder alternatief creëren dat afgestemd was op de natuurlijke behoeften van katten.

Met deze visie in gedachten begon Matt te werken aan de ontwikkeling van Smalls. Hij werkte samen met dierenartsen en voedingsexperts om een voerformule te creëren die rijk was aan hoogwaardige eiwitten en gezonde vetten. Het resultaat was een voedingspatroon dat de gezondheid en vitaliteit van katten bevordert.

De Voordelen Van Smalls

Smalls biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele kattenvoermerken. Ten eerste bevat het voer van Smalls geen vulstoffen of kunstmatige ingrediënten. Dit betekent dat katten alleen hoogwaardige voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben voor een optimale gezondheid.

Bovendien is het voer van Smalls ontworpen om de specifieke behoeften van katten aan te pakken. Katten zijn carnivoren en hebben een dieet nodig dat rijk is aan eiwitten. Smalls biedt voeding met een hoog eiwitgehalte, afkomstig van hoogwaardige bronnen zoals kip, rundvlees en vis. Dit helpt bij het bevorderen van een gezonde spiergroei en het behoud van een gezond gewicht.

Een ander voordeel van Smalls is dat het voer vers en onbewerkt is. Het wordt niet blootgesteld aan hoge temperaturen of overmatige verwerking, wat de voedingswaarde kan verminderen. Smalls levert het voer rechtstreeks aan huis, ingevroren en klaar om te serveren. Dit zorgt ervoor dat de voedingsstoffen behouden blijven en de smaak optimaal is.

Hoe Smalls Zich Onderscheidt

Smalls onderscheidt zich van traditionele kattenvoermerken op verschillende manieren. Ten eerste is Smalls een direct-to-consumer merk, wat betekent dat ze rechtstreeks aan klanten leveren zonder tussenpersonen. Dit stelt hen in staat om de kosten laag te houden en de kwaliteit hoog te houden.

Daarnaast maakt Smalls gebruik van hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun voedingswaarde. Het voer bevat geen granen, gluten of kunstmatige kleurstoffen, wat het ideaal maakt voor katten met voedselintoleranties of allergieën.

Smalls biedt ook een gepersonaliseerde voedingservaring. Bij het bestellen van Smalls vult u een vragenlijst in over de behoeften en voorkeuren van uw kat. Op basis van deze informatie stelt Smalls een voedingsplan op maat samen, zodat uw kat de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt.

Conclusie

Smalls is een revolutionair merk dat hoogwaardig kattenvoer biedt. Het voer is ontwikkeld met de visie om katten de beste voeding te geven, zonder vulstoffen of kunstmatige ingrediënten. Met een focus op hoogwaardige eiwitten, gepersonaliseerde voeding en directe levering aan huis, onderscheidt Smalls zich van traditionele kattenvoermerken. Geef uw kat het beste met Smalls!

FAQs

1. Wat maakt Smalls anders dan andere kattenvoermerken?

Smalls onderscheidt zich van andere kattenvoermerken door het gebruik van hoogwaardige ingrediënten, directe levering aan huis en gepersonaliseerde voeding.

2. Is het voer van Smalls geschikt voor katten met voedselintoleranties?

Ja, het voer van Smalls bevat geen granen, gluten of kunstmatige kleurstoffen, waardoor het ideaal is voor katten met voedselintoleranties of allergieën.

3. Hoe wordt het voer van Smalls geleverd?

Smalls levert het voer rechtstreeks aan huis, ingevroren en klaar om te serveren. Dit zorgt ervoor dat de voedingsstoffen behouden blijven en de smaak optimaal is.

4. Kan ik het voer van Smalls in winkels kopen?

Nee, Smalls is een direct-to-consumer merk en wordt alleen online verkocht. Hierdoor kunnen ze de kosten laag houden en de kwaliteit hoog.

5. Hoe kan ik een gepersonaliseerd voedingsplan voor mijn kat krijgen?

Bij het bestellen van Smalls vult u een vragenlijst in over de behoeften en voorkeuren van uw kat. Op basis van deze informatie stelt Smalls een voedingsplan op maat samen.