Ruby Essentials Cat Genie – Zelfreinigende Kattenbak – Automatische kattenbak – Kattenbakken – Kattenbak Mat – Wifi & App – Real Time Gewichtsfeedback – Kattenbak zelfreinigend

 379,95

SKU: 9300000162707212 Categorieën: , , ,

Beschrijving

https://media.s-bol.com/gPNRYB03BPgZv/playlist.m3u8

Of je nu onbezorgd op mini vakantie wilt gaan, een onverwachts weekendje weg hebt gepland, of ergens langer wilt blijven, met de zelfreinigende kattenbak hoef je je geen zorgen te maken over de hygiëne en de verzorging van je huisdier. De zelfreinigende kattenbak biedt gemoedsrust, waar je ook bent. De automatische kattenbak is een innovatieve oplossing en biedt een hele reeks geavanceerde functies die de gezondheid van je huisdier waarborgen. Ontdek de toekomst van huisdierverzorging met de Cat Genie van Ruby Essentials.

Beste klant, voordat u een bestelling plaatst, raden wij u aan zorgvuldig de foto met de afmetingen te bekijken om te controleren of ons product geschikt is voor uw woning.

Geavanceerde zelfreinigende kattenbak
De zelfreinigende kattenbak is de oplossing voor katteneigenaren die een einde willen maken aan de tijdrovende en vervelende taak van het continue handmatig schoonmaken. Dankzij geavanceerde technologie detecteert de zelfreinigende kattenbak automatisch wanneer je kat de bak heeft gebruikt en start vervolgens een grondige reinigingscyclus in twee stappen. De cyclus van de automatische kattenbak verwijdert alle afvalklonten, waardoor je geen handmatige interventie meer nodig hebt.

Ultieme Hygiëne
Vuile kattenbakken kunnen broedplaatsen zijn voor bacteriën en ziekteverwekkende micro-organismen. De zelfreinigende kattenbak pakt dit probleem aan door alle afvalklonten zorgvuldig op te bergen in een afvallade, uitgerust met een krachtige koolstoffilter om nare geurtjes onder controle te houden. De automatische kattenbak bevordert niet alleen het welzijn van je kat, maar ook zijn algehele gezondheid.

Ingebouwde LED-Weegschaal
Het gewicht van je kat is een belangrijke indicator voor zijn gezondheid. De zelfreinigende kattenbak heeft een ingebouwde LED-weegschaal hierdoor kun je nauwlettend in de gaten houden of er veranderingen optreden. Elke keer dat je kat de automatische kattenbak gebruikt, levert de weegschaal nauwkeurige gewichtsgegevens, wat je gemoedsrust geeft.

Fluisterstil Ontwerp
Het geluidsniveau van de zelfreinigende kattenbak is slechts 55 dB tijdens het gebruik. Dit maakt onze automatische kattenbak ideaal voor in elk huis. De automatische kattenbak blijft discreet op de achtergrond schoonmaken, zonder overlast te veroorzaken voor jou of je kat.

Veiligheid Voorop
Je kat’s veiligheid is van het grootste belang. Daarom is onze zelfreinigende kattenbak uitgerust met een back-up veiligheidsscherm om de complexe mechanica te beschermen. De automatische kattenbak heeft geavanceerde sensoren voor bewegingsdetectie die automatisch detecteren wanneer je kat nadert, waardoor elke beweging automatisch stopt totdat de kat klaar is en de automatische kattenbak een nieuwe reinigingscyclus begint.

Doordacht Ontwerp
Elk aspect van onze zelfreinigende kattenbak is zorgvuldig doordacht. Van de ingang van de voordeur tot de grootte van de afvallade en het bijgeleverde schepje. De automatische kattenbak is compatibel met verschillende soorten kattenbakvulling, of het nu klontert of gelkristallen zijn. De automatische kattenbak heeft is door zijn strak ontwerp en eenvoudige demontage gemakkelijk schoon te maken.

Geschikt voor vrijwel alle Katten
Onze automatische kattenbak is ontworpen voor katten met gewichten variërend van 0,7 kg (kittens) tot indrukwekkende 10 kg voor volwassen katten, waardoor het geschikt is voor de meeste katten, ongeacht hun grootte.

Gemak en Tijdsbesparing
Dankzij de automatische reinigingsfunctie van onze zelfreinigende kattenbak bespaar je aanzienlijk veel tijd die anders aan het dagelijkse schoonmaken van de kattenbak zou worden besteed. Of je nu thuis bent of op vakantie gaat, met de automatische kattenbak Ruby Essentials Kattenbak kun je met een gerust hart genieten van een schone en zorgeloze omgeving voor jou en je kat.

Verpakkingsinhoud
Zelfreinigende kattenbak (1x)
Gratis vuilniszak (1x)
Voedingskabel (1x)
Handleiding (1x)
Gratis Mat (1x)

Extra informatie

Gewicht 1 kg
Materiaal

Kunststof

Inclusief lade(s)

Ja

Verpakkingsinhoud

Automatische kattenbak, Gratis vuilniszak, Voedingskabel, Handleiding

Product lengte

57 cm

Product breedte

50 cm

Product hoogte

58 cm

Product gewicht

8 kg

Automatische kattenbak

Ja

CE markering

Zichtbaar

Design kattenbak

Ja

Geschikt voor kittens

Ja

Grote kattenbak

Ja

Met zeef

Nee

Verpakking breedte

68.5 cm

Verpakking hoogte

65.5 cm

Verpakking lengte

68.5 cm

Verpakkingsgewicht

1 kg

Zelfreinigend

Ja

EAN

8720938198038

Categorieën

Dieren Katten Kattenbakken Slimme dierbenodigdheden Kattenbakken & kattenbakaccessoires Slimme kattenbakken

Eigenschappen

Grote kattenbak, Design kattenbak, Inclusief lade, Zelfreinigend, Automatische kattenbak

Type kattenbak

Hop-in

Kleur

Grijs, Wit, Wit/Grijs

Vorm

Ovaal

Manufacturer

Ruby Essentials