Rachael Ray Cat Food Review : ontvang hier haar exclusieve recepten voor katten!


0

Rachel Ray Kattenvoer

Huisdierouders zijn steeds selectiever geworden als het gaat om alles wat hun huisdieren consumeren. Bewustzijn van de schadelijke effecten van chemicaliën in bewerkte voedingsmiddelen hebben bijgedragen aan de groeiende vraag naar gezondere alternatieven.

Met dit in gedachten hebben we een Rachael Ray kattenvoerbeoordeling gemaakt om u te helpen het juiste voedsel te kiezen. We hebben beroemdheden gezien met hun huisdieren en we weten dat ze enkele van de meest verwende huisdieren ter wereld hebben.

Wetende dat een geloofwaardige beroemdheid hetzelfde merk aan zijn geliefde huisdieren voedt, willen we hetzelfde aan onze eigen huisdieren geven.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

nutrish logo

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 1

Rachael Ray is een van de vele beroemdheden die hun eigen productlijn voor huisdieren hebben gelanceerd. In 2008 nam Ainsworth Pet Nutrition contact op met de beroemde chef-kok om een nieuwe lijn dierenvoeding te creëren, genaamd Rachael Ray Nutrish. Ainsworth is inmiddels gekocht door J.M. Smucker – makers van 9Lives en Meow Mix.

In 2014 lanceerde Nutrish natuurlijk nat en droog kattenvoer. Niet alleen krijgen huisdieren voedsel van hoge kwaliteit met Nutrish, ook dieren in nood profiteren van de verkoop. Rachael Ray’s persoonlijke opbrengst van Nutrish is gedoneerd aan no-kill shelters overal in het land voor voedsel en medische behoeften.

Zowel het droge als het natte kattenvoer van Rachael Ray Nutrish zijn er in respectievelijk drie en vier productlijnen. De droge kattenvoerlijnen zijn: Peak Ultra Premium, Zero Grain en Super Premium. Het natte kattenvoer wordt geleverd in Purrfect Entrées, Peak Ultra Premium, Purrfect Broths en Grain Free.

Om u te helpen bij het selecteren van het beste voedsel dat past bij de behoeften van uw kat, hebben we de best beoordeelde varianten van dit merk beoordeeld die beschikbaar zijn op Amazon.com.

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Rachael Ray Cat Voedsel vergelijkingBEELD PRODUCT

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 2

Rachael Ray Nutrish Natuurlijke Kip &bruine rijst Recept

 • Echte Amerikaanse boerderij-gekweekte kip is het # 1 ingrediënt
 • Geen gemalen maïs, tarwe, soja, gevogelte bijproductmeel
 • Geen vulstoffen, kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 3

Rachael Ray Nutrish Peak Ultra Premium Kattenvoer

 • Geen graan, gluten of vulstoffen
 • Bevat 40% hoogwaardige eiwitten
 • Met toegevoegde vitaminen en mineralen

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 4

Rachael Ray Nutrish Kattenvoer – Zero Grain

 • Amerikaanse boerderijkip als eerste ingrediënt, samen met een natuurlijke vezelmix van erwten en pompoen
 • Bereid en gekookt in de VS
 • Nul granen, gluten, vulstoffen of gevogelte bijproductmeel

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 5

Rachael Ray Nutrish Graanvrij Nat Kattenvoer Tonijn Purrfection

 • Echte tonijn is het #1 ingrediënt
 • Rijk aan omega-vetzuren
 • Geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 6

PEAK Wetlands Recept met echte kip en eend in stevige jus

 • Malse stukken kip en eend worden geroerd tot een stevige jus
 • Eiwitrijk voedsel wordt gemaakt zonder graan, gluten of vulstoffen
 • Maaltijd boordevol voedingsstoffen

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 7

Rachael Ray Purrfect Broths

 • Wordt geleverd in 3 recepten: Hartige zeevruchten, Klassieke zalm en Romige zeevruchten Bisque
 • 100% vrij van granen, gevogeltebijproductmeel en vulstoffen
 • Levert heerlijke smaak en textuur

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 8

Rachael Ray Nutrish Purrfect Entrees Kip Diner

 • Graanvrij recept bevat echte kip en groenten
 • Langzaam gestoofd in een heerlijke jus voor een hoge smakelijkheid
 • Eiwitrijk en boordevol essentiële voedingsstoffen

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 1

Rachael Ray Cat Food Beoordeling

 1. Rachel Ray Nutrish Natuurlijke Kip &bruine rijst Recept
 2. Rachel Ray Nutrish Peak Ultra Premium Kattenvoer
 3. Rachel Ray Nutrish Kattenvoer – Zero Grain
 4. Rachel Ray Nutrish Graanvrij nat kattenvoer Tonijn Purrfection
 5. Rachel Ray Nutrish PEAK Wetlands Recept in Stevige Jus
 6. Rachel Ray Nutrish Purrfecte Bouillons
 7. Rachel Ray Nutrish Purrfect Entrees Kip Diner

Rachael Ray Nutrish Super Premium Kattenvoer

De primaire eiwitbron van dit product is echt vlees of vis. Het heeft geen vulstoffen zoals maïs, tarwe, soja of bijproducten van pluimvee. Deze droge kattenvoerlijn heeft geen kunstmatige smaak- of conserveringsmiddelen. Dit droge kattenvoer is er in vijf varianten.

Rachael Ray Nutrish Super Premium Real Chicken &Brown Rice Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 10

Een eiwitrijk recept met een lokaal geproduceerde premium kip. Het heeft ook kippenmeel dat een extra bron van eiwitten en omega’s is voor een gezonde huid en vacht.

Dit Rachael Ray Nutrish Kip en Bruine Rijst kattenvoer zit boordevol eiwitten met Amerikaanse boerenkip. Het heeft ook kippenmeel dat ook een geweldige bron van eiwitten en Omega 6-vetzuren is voor een gezonde huid en vacht.

Bruine rijst is rijk aan vezels en bevordert een gezonde spijsvertering. Dit recept voor kip en bruine rijst heeft bietenpulp die natuurlijke probiotica biedt.

Gegarandeerde analyse

Pros

Gezondere huid en vacht. Nogal wat beoordelingen voor dit kip- en bruine rijstvoedsel merkten op dat de vacht op hun huisdieren die leden aan haaruitval en huidallergieën terug zijn gegroeid.

Sommigen merkten zelfs op dat de kitties geen haarballen hebben overgegeven sinds ze zijn overgestapt op deze kip- en bruine rijstbrokken.

Verbeterde spijsvertering. Beoordelingen van huisdierouders van katten met gevoelige magen stellen dat ze een enorme verbetering in hun algehele gezondheid opmerkten na het voeren van deze kip- en bruine rijstvariant.

Het leek problemen zoals braken op te lossen. Bruine rijst geeft huisdieren de broodnodige vezels om de spijsvertering te bevorderen. Een enkeling merkte dat de ontlasting van hun kittens minder ruikt.

Tegens

Maïs verwarring. Dit kattenvoer in Real Chicken &Brown Rice Recipe heeft geen vulstoffen zoals gemalen maïs, tarwe of soja. Sommige klanten zijn echter in de war omdat de ingrediënten maïsglutenmeel vermelden. Het merk heeft dit aangepakt en verklaard dat maïs en maïsglutenmeel worden erkend als twee onafhankelijke ingrediënten.

Volgens de directe reactie van Nutrish aan een klant zijn gemalen maïs hele pitten die zijn gedroogd en gemalen. Terwijl maïsglutenmeel een ingrediënt is dat is gemaakt van eiwitrijke delen van de maïskorrel. Nutrish bevestigt opnieuw dat hun producten naar waarheid zijn geëtiketteerd volgens de toepasselijke wetten die zijn vastgesteld door de FDA.

Conclusie

Het Rachael Ray Nutrish Super Premium Dry Cat Food Real Chicken &Brown Rice Recept heeft veel lovende recensies ontvangen. Veel eigenaren van huisdieren met huid- of maaggevoeligheden hebben een aanzienlijke verbetering van de gezondheid van hun katten gezien sinds ze zijn overgestapt op deze kip- en bruine rijstvariant.

Hoewel er enige verwarring kan zijn over het maïsglutenmeelgehalte van dit droge kattenvoer met kip en bruine rijst, geloven veel kattenouders dat ze veel waarde krijgen van Nutrish kattenvoer vanwege de kwaliteit en betaalbare prijs.

Rachael Ray Nutrish Kattenvoer – Peak Ultra Premium

Dit graanvrije droge kattenvoer is voedzaam en bestaat voor 40% uit hoogwaardige eiwitten. Het nummer één ingrediënt is kip of zalm.

Rachael Ray Nutrish Peak Ultra Premium Kattenvoer – Woodland Catch Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 11

Deze brok is een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar graan en glutenvrije opties. Het bevat forel, zalm, Menhaden vismeel en kippenvet voor natuurlijke gezonde vetten.

Dit droge kattenvoer is een geweldige keuze voor diegenen die op zoek zijn naar graan en glutenvrij Opties. De primaire bron van eiwitten is echte kip. Het heeft forel, zalm, Menhaden vismeel en kippenvet voor natuurlijke omega-vetzuren; erwten en zoete aardappel voor gezonde koolhydraten.

Gegarandeerde analyse

Pros

Kwaliteitsingrediënten. Katteneigenaren houden van de hoogwaardige, eiwitrijke ingrediënten in dit kattenvoer. De meerderheid van de klanten die dit voedsel voor hun katten leuk vonden, waarderen de voedingswaarde van de inhoud ervan enorm.

Betaalbare prijs. Veel klanten vinden het Peak Woodland Catch Recipe een geweldige waarde voor zijn prijs. Dit eiwitrijke droge kattenvoer kost relatief minder dan hun andere graanvrije tegenhangers. Hierdoor kunnen huisdierouders voedzaam voedsel bieden zonder schandalige hoeveelheden dollars per zak uit te geven.

Tegens

Sterke visgeur. Sommige klanten hebben opgemerkt dat dit droogvoer een zeer sterke visachtige geur heeft. Hoewel de meesten van hen verklaarden dat hun huisdieren er dol op zijn, genieten de eigenaren niet bijzonder van de voedertijd. Een handvol kopers heeft de geur beschreven als “vers”, wat voor hen een hoog vleesgehalte betekent.

Conclusie

Het Rachael Ray Nutrish Peak Ultra Premium Cat Food Woodland Catch Recipe is een zeer voedzaam droogvoer waar veel huisdieren dol op zijn. Fans van dit voedsel houden vooral van het echte vlees en vis dat hun huisdieren de juiste hoeveelheid eiwitten geeft.

Dit gezonde alternatief heeft geen stevig prijskaartje in vergelijking met ander graanvrij kattenvoer. Hoewel het misschien een sterkere geur heeft dan uw gemiddelde kattenvoer, denken de meeste kopers dat dit gewoon betekent dat er meer vlees en vis worden geconsumeerd door hun katten.

Racheal Ray Nutrish Kattenvoer – Zero Grain

Deze lijn is speciaal samengesteld voor binnenkatten. Het bevat geen maïs, tarwe, gluten of soja. Zoals met al het droge kattenvoer van Nutrish, is het nummer één ingrediënt echte kip of vis. Het heeft geen bijproducten van pluimvee, kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen. Zero Grain is er in twee varianten.

Rachael Ray Nutrish Zero Grain Kip en Aardappel Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 12

Deze graan- en glutenvrije brokjes bevatten echt kip- en kipmeel. Het heeft ook een gezonde mix van erwten en pompoen als vezelbronnen.

Dit graanvrije droge kattenvoer bevat kip als belangrijkste eiwitbron. De belangrijkste bron van deze glutenvrije carbohydrates is aardappel.

Een gezonde mix van erwten en pompoen geeft huisdieren hun broodnodige vezels voor een gezonde spijsvertering. Zero Grain Chicken and Potato Recipe heeft ook kippenmeel voor toegevoegde eiwitten, aminozuren, mineralen en Omega 6-vetzuren voor gezondere spieren, huid en vacht.

Gegarandeerde analyse

Pros

Hielp bij het oplossen van spijsverteringsproblemen. Graanvrij voedsel voor huisdieren is meestal gewild bij eigenaren van huisdieren met gevoeligheden of allergieën. Veel kopers die naar dit merk zijn overgestapt, zijn blij dat hun huisdieren zijn gestopt, of op zijn minst de frequentie van hun braken aanzienlijk hebben verminderd. Het zoeken naar het juiste voedsel voor kitties met speciale behoeften is bijzonder uitdagend. Het vinden van de juiste pasvorm geeft zo’n opluchting voor zowel huisdier als ouder.

Geliefd zelfs door kieskeurige kitties. De zoektocht is voorbij naar talloze katachtigen die erg kieskeurig zijn, maar de meeste voedingsmiddelen niet kunnen hebben vanwege gevoelige buikjes. Zero Grain Chicken and Potato Recipe maakt deze kitties enthousiast voor de maaltijd! Het kreeg zelfs enkele niet-katachtige fans zoals een wilde vos, een wasbeer en een egel.

Tegens

Iets te kruimelig. Hoewel veel kopers die oudere huisdieren hebben, het leuk vinden dat de brokjes hapklaar zijn en gemakkelijk voor hun huisdieren om op te kauwen, vinden sommigen het te kruimelig. Een handvol beoordelingen zeggen dat de brokjes te gemakkelijk worden geplet en dat hun huisdieren niet echt graag voedselstof eten.

Conclusie

Talloze klanten hebben het perfecte voedsel voor gevoelige katachtigen gevonden in het Zero Grain Chicken and Potato Recipe. Niet alleen heeft het geholpen de spijsvertering van hun huisdieren te herstellen, de kittens lijken ook te genieten van de voedertijd.

De toevoeging van kippenmeel geeft ze nog meer eiwitten. De feedback van zelfverklaarde eigenaren van kieskeurige eters is ook geweldig. Een paar kopers zeggen echter dat het te kruimelig is naar hun zin.

Rachael Ray Nutrish Graanvrij Nat Kattenvoer

Het natte kattenvoer van Nutrish is geïnspireerd op Rachael Ray’s eigen recepten. Ze zijn gemaakt met echt vlees of zeevruchten gekookt in smakelijke saus. Het is ook graanvrij en verrijkt met taurine, vitamines en mineralen.

Rachael Ray Nutrish Graanvrije Tonijn Purrfection

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 13

Gemaakt van echte vlokken tonijn, is dit ingeblikte voedsel extra heerlijk omdat het wordt gestoofd in een rijke hartige saus.

Gemaakt van echte vlokken tonijn, is dit natvoer extra lekker omdat het wordt gestoofd in een rijke hartige saus. Tonijn biedt eiwitten, aminozuren en omega-vetzuren voor de gezondheid van spieren, huid en vacht.

Gegarandeerde analyse

Pros

Echte tonijnvlokken. Kopers waarderen het dat dit natvoer vol zit met echt tonijnvlees en niet met vulstoffen. Kitties zijn in staat om het eiwit te krijgen dat ze nodig hebben, en eigenaren zijn tevreden dat ze krijgen waar ze voor hebben betaald.

Bevordert een gezonde eetlust. Verschillende kopers waren erg dankbaar en opgelucht dat ze Tuna Purrfection konden kopen. Deze klanten verklaarden dat het de eetlust van hun oudere huisdieren heeft teruggebracht na een week niet eten en er erg zwak uitzien. Voor deze huisdierouders bracht Tuna Purrfection hun baby’s weer tot leven.

Tegens

Beenderen. Sommige klanten vonden visgraten in de containers. Dit is een reden tot bezorgdheid bij veel eigenaren van gezelschapsdieren, omdat dit mogelijk verstikkingsgevaar oplevert of in de toekomst interne problemen kan veroorzaken.

Conclusie

Zien en weten dat uw katten echte tonijnvlokken in hun voedsel krijgen, en niet alleen gefabriceerde vulstoffen, geeft veel ouders van huisdieren veel voldoening. Tonijn is een vrij populaire variant van natvoer bij katten en sommige klanten beweren zelfs dat Tuna Purrfection nieuw leven heeft gebracht in hun oudere huisdieren.

Voor sommigen betekent echte tonijn echter dat ze de voedselcontainer grondig moeten inspecteren op visgraten of helemaal moeten overschakelen naar een ander merk.

PEAK Eiwitrijk nat kattenvoer

Dit ingeblikte natvoer heeft een zeer hoog eiwitgehalte omdat het is gemaakt met echte kip of vis. Net als zijn tegenhanger van droog kattenvoer, heeft Peak High Protein Wet Cat Food geen vulstoffen, granen of gluten.

PEAK Wetlands Recept met echte kip en eend in stevige jus

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 14

Gemaakt met echte kip als belangrijkste eiwitbron, bevat het ook eend die erg lekker is, van nature rijk aan eiwitten en ijzer.

Gemaakt van echte kip als de nummer één eiwitbron, bevat het ook eend die van nature rijk is aan eiwitten en ijzer. Eend is erg lekker en ook goed verteerbaar, volgens de website van Nutrish.

Gegarandeerde analyse

Pros

Smaak. Het recept voor kip en eend is een hit onder veel katten. Katten van wie bekend is dat ze nat kattenvoer plukken of alleen de saus eten, hebben hun kom schoongelikt. Echt kippenvlees en eend gedrenkt in kippenbouillon hebben nog nooit zo goed gesmaakt voor deze katten.

Precies het juiste gedeelte. Terugkerende kopers verklaarden dat de portie hoeveelheid per container precies goed is voor hun katten. Sommigen merkten dat hun katten voor langere tijd een stuk voller zijn. Een recensie merkte echter op dat het misschien te veel is voor haar kleine kat.

Tegens

Container. Het PEAK Wetlands-recept met echte kip en eend in hartige jus wordt geleverd in handige single-serve containers. Omdat het van plastic is gemaakt, vinden veel klanten het gemakkelijk om de verpakking gewoon te openen en rechtstreeks aan hun huisdieren te geven. Het opruimen is gemakkelijker omdat het overbrengen naar een kom niet nodig is. Sommigen hebben echter opgemerkt dat ze de voorkeur geven aan een blikje om het gebruik van plastic voor eenmalig gebruik te verminderen.

Conclusie

Het PEAK Wetlands Recept met Echte Kip en Eend in Hartige Jus is een behoorlijke hit onder veel katten. De eigenaren van gezelschapsdieren kunnen echt vlees zien en zijn heel blij te weten dat ze hun katten voedsel van hoge kwaliteit geven.

De jus waarin het is gedrenkt, blijkt een traktatie te zijn voor veel katten, en het is ook een extra bron van hydratatie. Over het algemeen is dit natte kattenvoer geweldig om te proberen, en de porties zijn precies goed voor veel katten. Sommige klanten vinden echter dat de plastic containers niet nodig zijn en niet milieuvriendelijk zijn.

Rachael Ray Nutrish Purrfect Bouillons

De Nutrish Purrfect Broths zijn stevige, likbare soepen die in pakjes worden geleverd. Ze hebben ook brokken vlees en zijn een geweldige manier om meer vocht in het dieet van uw kat op te nemen.

Rachael Ray Purrfect Bouillons Classic Zalm Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 15

Deze stevige bouillon bevat volledig natuurlijke componenten zoals zalm, tomaten en gedroogde wortels. Zalm is een geweldige, gemakkelijk te verteren bron van eiwitten die rijk is aan gezonde vetten.

Deze stevige bouillon bevat volledig natuurlijke ingrediënten zoals zalm, tomaten en gedroogde wortels. Zalm is een geweldige, goed verteerbare bron van eiwitten die rijk is aan omega-vetzuren.

Gegarandeerde analyse

Pros

Voedzame, veelzijdige bouillon. Deze bouillon wordt meestal gegeven als een traktatie of snack door kopers aan hun katten die meer vocht in hun lichaam nodig hebben. Omdat het is gemaakt van visbouillon en echte zalmvlokken bevat, weten veel huisdierouders dat dit een soep van hoge kwaliteit is die goed is voor de algehele gezondheid van hun katten. Sommige kopers mengen het met de brokjes van hun katten voor een extra bron van hydratatie.

Geweldige smaak. Deze soepachtige traktatie is niet alleen rijk aan voedingsstoffen, maar smaakt ook geweldig – volgens eigenaren van katten die elke druppel van deze bouillon hebben gelikt.

Tegens

Verpakking. Een handvol klanten verklaarde dat de brokken vlees vast komen te zitten op de bodem van het pakket en er moeilijk uit te krijgen zijn. Sommigen zeggen dat ze een gebruiksvoorwerp moeten gebruiken om ze allemaal eruit te krijgen, terwijl een recensie zegt dat het een scheutje water in het pakket nodig heeft, zodat ze alle inhoud eruit kunnen gieten.

Conclusie

Purrfect Bouillon is een stevige soep die geweldig is als lichte snack of traktatie. Het is rijk aan voedingsstoffen en kan ook worden toegevoegd aan brokjes voor vocht. Hoewel het vlees bevat, is het niet bedoeld om op zichzelf als maaltijd te worden gegeven, omdat het meestal vloeibaar is. Het verpakkingsprobleem is vrij klein en kan gemakkelijk worden opgelost met een lepel of water.

Rachael Ray Nutrish Purrfect Voorgerechten

Geïnspireerd door recepten uit Rachael Ray’s eigen keuken, purrfect entrées are culinaire klassiekers exclusief gemaakt voor katten. Rijk aan eiwitten met toegevoegde groenten voor vezels en vitamines, dit natte voedsel is zowel voedzaam als heerlijk. Het komt in 6 smakelijke smaken.

Rachael Ray Purrfect Voorgerechten Cravin ‘Chicken Dinner

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Rachael Ray Cat Food Beoordeling [year]: Krijg hier haar exclusieve recepten voor katten! 16

Bevat echte Amerikaanse boerderijkip voor eiwitten, evenals pompoen, wortels en spinazie als bronnen van vitamines en carotenoïden om het immuunsysteem van je kat te stimuleren.

Dit natte ingeblikt voer is een geweldig gezond alternatief voor het gemiddelde natte kattenvoer. Het heeft echte Amerikaanse boerderijkip voor vitale eiwitten en pompoen, wortels en spinazie als bronnen van vitamines en carotenoïden om het immuunsysteem van uw kat te stimuleren.

Gegarandeerde analyse

Pros

Kwaliteitsingrediënten. Hoogwaardige natuurlijke ingrediënten zijn erg belangrijk voor huisdierouders die het beste willen voor hun katten. Het vleesgehalte en rijk aan vezels groenten zijn zichtbaar in het product, zodat kopers weten dat ze natuurlijke ingrediënten krijgen met elk blikje.

Lekkere jus. De smakelijke saus die bij dit voedsel wordt geleverd, is gemaakt van voedzame kippenbouillon. Veel katten vinden het leuk om de jus te likken voordat ze in het voedsel graven. Sommige kopers mengen dit smakelijke natte voedsel met de brokjes van hun kat om hun vochtinname te verhogen.

Tegens

Kleine porties. Sommige klanten vinden dat de porties van dit natvoer te klein zijn in vergelijking met andere merken.

Conclusie

De meerderheid van de terugkerende klanten houdt van het Purrfect Entrée Cravin’ Chicken Dinner vanwege de zichtbare natuurlijke ingrediënten in elke container. De smaak is ook een hit bij tal van katten. Sommigen kunnen er echter waarschijnlijk geen genoeg van krijgen omdat hun eigenaren vinden dat de porties te klein zijn.

Rachael Ray Cat Food Beoordeling

Is Rachael Ray Nutrish kattenvoer ooit teruggeroepen?

Ja. In 2015 werden een aantal Rachael Ray Nutrish kattenvoer teruggeroepen vanwege verhoogde niveaus van vitamine D. Nadat tests waren uitgevoerd, verklaarde Ainsworth dat de hoge niveaus van vitamine D afkomstig waren van natuurlijke niveaus van de vitamine uit sommige van de visingrediënten die werden gebruikt in de producten die werden beïnvloed.

Ainsworth verzekerde het publiek dat ze operationele procedures hebben geïmplementeerd om dergelijke gebeurtenissen in de toekomst te voorkomen. Sindsdien zijn er geen terugroepacties of klachten gemeld.

Samenvatting

Rachael Ray Nutrish kattenvoer is geweldig voor huisdierouders die huisdieren willen overschakelen naar gezondere alternatieven. Ze vermelden niet alleen natuurlijke ingrediënten, de kwaliteit van het voedsel kan door eigenaren worden gezien en geroken – vooral op de natvoervariant. Nutrish is ook betaalbaarder in vergelijking met andere merken die ook op de markt worden gebracht als natuurlijk, graanvrij kattenvoer. Veel eigenaren hebben aanzienlijke verbeteringen in de gezondheid van hun gevoelige katten opgemerkt sinds ze Nutrish hebben gegeven.

Zoals bij veel beroemde merken, is Rachael Ray Nutrish niet zonder controverse. Tal van klanten voelen zich bedrogen over het maïsglutengehalte van de Nutrish Super Premium Dry Cat Food. Deze specifieke lijn wordt op de markt gebracht als vrij van gemalen maïs en andere vulstoffen.

Het bevat echter wel maïsglutenmeel. Volgens het bedrijf is gemalen maïs niet hetzelfde als maïsglutenmeel, dat is afgeleid van eiwitrijke delen van de maïskorrel. Dit maakt volgens hen het voedsel correct geëtiketteerd volgens de FDA-wet- en regelgeving.

Over het algemeen is Rachael Ray Nutrish een zeer goed merk om te proberen, omdat het veel positieve beoordelingen heeft ontvangen over ingrediënten, kwaliteit, prijs en resultaten zoals te zien bij tal van katten.

Is Rachael Ray Nutrish een goed kattenvoer?

Ja, Rachael Ray™ Nutrish® Zero Grain droog kattenvoer levert 100% complete en uitgebalanceerde voeding voor uw kat. Het bevat koolhydraten uit andere bronnen zoals aardappelen en groenten, die zorgvuldig zijn gekozen omdat ze van nature glutenvrij zijn en zacht voor het spijsverteringsstelsel.

Is Rachael Ray nat kattenvoer goed voor je kat?

Hun echte voedselrecepten zijn veilig en heerlijk voor uw kat om van te genieten! Nutrish® Wet Cat voedingsmiddelen zijn natural, met uitzondering van de toegevoegde essentiële vitaminen, mineralen en taurine. Zoals de meeste dierenvoeding, worden deze aanvullende ingrediënten niet als natuurlijk beschouwd vanwege de manier waarop ze worden geproduceerd.

Hoeveel calorieën zitten er in Rachel Ray nutrish?

Praat met uw dierenarts over het ideale gewicht van uw huisdier en pas uw hoeveelheden dienovereenkomstig aan. Caloriegehalte (berekend) 3714 kcal/kg 341 kcal/kop.

Heeft Walmart Rachael Ray kattenvoer?

Ja, walmart draagt het merk.