Petree Cube Zelfreinigende Kattenbak – Automatische Kattenbak – Bedienen via de App – Inclusief kattenbakmat, luchtverfrissers en 1 rol afvalzakje

 359,00

SKU: 9300000110513209 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

Altijd al last gehad van een vervelende geur? Of heb je geen zin meer in het schoonmaken? Dan is de Petree™ Cube Kattenbak de ideale oplossing! De kattenbak beschikt over een zelfreinigingssysteem, bestaande uit de nieuwste technologien, waardoor jij je nooit meer hoeft zorgen te maken over het schoonmaken. Zeg vaarwel tegen de onaangename geuren, Petree heeft een ingebouwde anti-geur spray die alle geuren elimineert. De Cube is niet alleen zeer handig & automatisch, ook is hij uiterst veilig. Niets is belangrijker dan de veiligheid van jouw kat!

Belangrijkste kenmerken van de Petree Cube Kattenbak:

Veiligheid staat bij ons op #1
De Petree™ Cube Kattenbak beschikt over de nieuwste eigenschappen om het hoogste niveau van veiligheid aan te kunnen bieden aan jouw kat! Petree biedt een veiligheidsysteem dat beschikt over moderne technieken, zoals infraroodsensoren, waarschuwingen op afstand, gewichtssensoren, een microgolfradar en een “self-controle” systeem. Mocht jouw kat naderen tijdens het automatische schoonmaak proces? Dan worden de sensoren geactiveerd en stopt het proces direct. Het baanbrekende design van Petree™ focust zich op veiligheid, ten alle tijden!

Handmatig & Automatisch!
Een fantastische functie, het zelfreigningssysteem! Zodra jouw kat de Cube verlaat, start het schoonmaken! De infraroodsensoren, en de nieuwste microgolfradar zorgen ervoor dat jij je nooit meer hoeft zorgen te maken over het verschonen van een kattenbak. De Petree™ Cube Kattenbak beschikt over een uitgebreide app & Wi-FI, waardoor je ook zelf het systeem kan bedienen. Wordt op de hoogte gebracht van een gebrek aan kattenbakvulling, of een te volle afvallade. Daarnaast kan je de activiteiten van je kat controleren. Hoe vaak maakt hij gebruik van de Cube, belangrijke informatie voor de gezondheid van jouw kat! De app is compitabel met iOS van Apple & Android.

Elimineer alle geuren.
Tijdens het zelfreiginingsproces, zorgt de ingebouwde anti-geur spray, met de capsules (apart verkrijgbaar), voor een ontgeuring en het desinfecteren van de Cube. Dubbele zuivering, waardoor alle geuren direct worden geëlimineerd. Het geintrigeerde design is makkelijk te demonteren. Handig voor de schoonmaak! De basis van de Petree™ Cube Kattenbak behoort niet schoon gemaakt te worden.

Geschikt voor alle soorten kattenbakvulling.
De Cube werkt met alle soorten kattenbakvulling, waaronder bentoniet-, tofu-, gemengd- & erts zand. Kies de kattenbakvulling die jouw kat nodig heeft. De nieuwste technieken zorgen ervoor dat de filters bestendig zijn tegen alle soorten.

Algemene informatie

• Grote capaciteit; Een opvang capaciteit van maar liefst 56 liter.
• Nachtlamp; Geeft zicht in het donker
• Soms is het wennen; Heeft jouw kat moeite met het wennen? Dan kan het plaatsen van kattenbakvulling uit de oude kattenbak veel helpen. De geur zal namelijk vertrouwd voelen!
• Geschikt voor; Katten t/m 8 kg. Wij raden het niet aan voor kittens onder de 1 kg, of jonger dan 4 maanden.

Extra informatie

Gewicht 13 kg
Kies je kleur

Wit, Zwart

Materiaal

Kunststof

Inclusief lade(s)

Ja

Verpakkingsinhoud

1x Petree Cube 4x Poten 1x Adapter 1x Kattenbakzak 1x Handleiding 1x Zandmat

Product lengte

60 cm

Product breedte

52 cm

Product hoogte

64 cm

Product gewicht

13 kg

Automatische kattenbak

Ja

CE markering

Zichtbaar

Design kattenbak

Ja

Geschikt voor kittens

Ja

Grote kattenbak

Ja

Met zeef

Ja

Verpakking breedte

57 cm

Verpakking hoogte

57 cm

Verpakking lengte

63 cm

Verpakkingsgewicht

13 kg

Zelfreinigend

Ja

EAN

6972350630609

Categorie├źn

Dieren Katten Kattenbakken Slimme dierbenodigdheden Kattenbakken & kattenbakaccessoires Slimme kattenbakken

Eigenschappen

Grote kattenbak, Design kattenbak, Met zeef, Inclusief lade, Zelfreinigend, Automatische kattenbak

Type kattenbak

Open

Kleur

wit

Vorm

Rechthoek

Manufacturer

Petree