PETKIT® Pura MAX – 6-in-1 Bundel – Automatische Kattenbak met 360° AI Pet Camera Dual-lens 4K 128GB – Elektrisch – Kattenbak Zelfreinigend – Bedienen via de App

 799,00

SKU: 9300000165204140 Categorieën: , , ,

Beschrijving

PETKIT® Pura MAX – 6-in-1 Bundel – Automatische Kattenbak met 360° AI pet camera 128GB

  1. PETKIT Pura Max Kattenbak
  2. Luchtreiniger Smart Spray
  3. Kattenbak geconcentreerde luchtzuiverende navulling
  4. Kattenbak afvalzakken
  5. Kattenbak sandmat
  6. Pet camera met 4K resolutie en 128GB SD kaart

PETKIT® Pura MAX Automatische Kattenbak

XSecure Veiligheidssystemen

XSecure veiligheidssystemen: thermische sensor, infraroodsensor, gewichtssensor, anti-pijn infraroodsensoren, intelligente detectie, alarm op afstand, ongevalpreventiesysteem. Warme Tips:Gewichtsbereik voor katten: 2kg tot 10kg, niet gebruiken voor jonge huisdieren jonger dan 6 maanden.

Capaciteit en Ontwerp
Extra grote capaciteit voor grote katten en huishoudens met meerdere katten:. Afmetingen binnenemmer: 48cm*52cm (diameter), Inhoud binnenemmer: 76L, Invoerhoogte boven de vloer: 20 cm.

Zeer slimme Schoonmaakervaring

Een handsfree schoonmaakervaring: Automatische reiniging, getimede reiniging, handmatige reiniging naar keuze. Automatische reiniging, geurverwijdering en verlichting via de PETKIT app. Volg eenvoudig het gedrag van je kat. De slimme sensoren volgen het gewicht van de kat, gebruikstijden, gebruiksduur en de capaciteit van de kattenbak. Houd de gezondheid van je kat altijd in de gaten.

Ontlasting Voorkomen: Slim Ontwerp
PURA MAX Kattenbak – Geen plakkerige ontlasting meer: met speciaal gemaakt TPE-rubber voorkomt PURA MAX dat zachte ontlasting aan de kattenbak blijft plakken. Nylon Oxford stof: Weerstaat meer krassen, krasbestendig en voorkomt dat hoopjes blijven plakken en urine lekt.

Geurverwijdering

Dubbele geurverwijdering – een geurvrije schoonmaakervaring. 100% gesloten afvalcontainer en verwijderbare geurverwijderaar: Het afval wordt getransporteerd in een afvalcontainer in de PURA MAX. De goed afgesloten afvalbak voorkomt onaangename geurtjes. PURA AIR Smart Spray met R&D reinigingsvloeistof. Automatische ontgeuring na reiniging. Geplande ontgeuring via app. Verwijdert onaangename geuren en aldehyden.

Installatie en Gebruiksaanwijzingen
Plaats het apparaat niet op afvalmatten of tapijten, omdat dit de sensoren van het apparaat kan verstoren en storingen kan veroorzaken. Plaats het apparaat op een vlakke vloer en zorg ervoor dat de inlaat van de kattenbak niet geblokkeerd wordt door grote voorwerpen.

Belangrijke Opmerking:

PETKIT PURA MAX Automatische Kattenbak is geschikt voor katten ouder dan 6 maanden en met een gewicht van maximaal 1,5 – 8 kg. Neem voor katten zwaarder dan 8 kg contact op met de PETKIT Klantenservice. Om verbinding te maken met de PETKIT APP, gebruik 2.4G WiFi, 5G WiFi wordt niet ondersteund. Zorg ervoor dat de 2.4G band aan staat tijdens het netwerken.

WIFI Dual lens pet camera met Ultra HD 4K resolutie

Superieur beeld: Met twee camera’s en een 4K-UHD-resolutie levert deze binnencamera duidelijk en gedetailleerd beeld van je huis. Wat je er ook mee bewaakt, je kunt het met ongelofelijke details zien.

Geavanceerde zoommogelijkheden: De 4K-groothoekcamera en 2K-telelenscamera’s werken samen om de indrukwekkende 8 × Hybrid Zoom mogelijk te maken.

Volledige dekking: Dankzij de 360°-mogelijkheden voor draaien en kantelen kun je de hele ruimte zien, zonder dode hoeken. Hierdoor is het een uitstekende honden- of kattencamera.

Uitzonderlijk nachtzicht: Dankzij een sensor met diafragma van F/1.6 en acht regelbare infraroodlampen kunnen gezichten zelfs bij weinig licht tot op tien meter afstand duidelijk worden gezien.

Intelligent volgen: Dankzij de AI, op basis van een algoritme, kan de camera familieleden of huisdieren in de kamer automatisch volgen en daarop inzoomen.

Extra informatie

Gewicht 13 kg
Kies je kleur

2K Pet cam, 4K Pet cam

Materiaal

Kunststof

Inclusief lade(s)

Nee

Verpakkingsinhoud

PETKIT Pura Max Kattenbak Luchtreiniger Smart Spray Kattenbak geconcentreerde luchtzuiverende navulling Kattenbak afvalzakken Kattenbak sandmat Pet camera met 4K resolutie en 128GB SD kaart

Product lengte

34.60 cm

Product breedte

13.30 cm

Product hoogte

18.70 cm

Product gewicht

10 kg

Automatische kattenbak

Ja

Design kattenbak

Ja

Geschikt voor kittens

Ja

Grote kattenbak

Ja

Met zeef

Nee

Verpakking breedte

570 mm

Verpakking hoogte

640 mm

Verpakking lengte

650 mm

Verpakkingsgewicht

13 kg

Zelfreinigend

Ja

EAN

6097654077001

Categorieën

Dieren Katten Kattenbakken Slimme dierbenodigdheden Kattenbakken & kattenbakaccessoires Slimme kattenbakken

Eigenschappen

Grote kattenbak, Design kattenbak, Zelfreinigend, Automatische kattenbak

Kleur

4K Pet cam, wit

Vorm

Ovaal

Merk

Petkit

Manufacturer

Petkit