Nutro Cat Food Beoordelingen : een eerlijke feedback op de bestsellers van Nutro


0

Nutro Kattenvoer

Onze huisdieren zijn onze trots en vreugde, en niets brengt ons meer vreugde dan te zien dat onze huisdieren gelukkig en gezond zijn. Tegenwoordig hebben we het geluk dat we alle informatie beschikbaar hebben om ons te helpen de juiste producten voor onze huisdieren te kiezen.

Kijkend naar de ingrediënten, lijkt elk merk het beste kattenvoer aan te bieden. Maar met alle opties die ons worden aangeboden, kan het moeilijk zijn om het beste kattenvoer voor onze huisdieren te vinden. Om de keuze net iets makkelijker te maken, hebben we dit bedacht. Nutro kattenvoer beoordelingen.

Bijna elk bedrijf voor dierenvoeding biedt een lijn van premium gezondere opties. Elk van hen op de markt gebracht om volledig natuurlijke ingrediënten die zijn verrijkt met vitamines en mineralen. Nutro is een van deze premium dierenvoedingsmerken. Wat het merk Nutro onderscheidt, is hun “voer schoon” filosofie.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Nutro maakt al sinds 1926 dierenvoeding. John Saleen kocht een hondenvoerbedrijf en hernoemde het merk Nutro. Nutro, gevestigd in Industry, Californië, werd geëxploiteerd door leden van de saleen-familie en verkocht hondenvoer aan de lokale bevolking.

Jaren later werd het bedrijf in 1975 verkocht aan Ed Brown. In 1985 hielp Dr. Sharon Machlik bij de ontwikkeling van de Max-productlijn. Het succes van Max leidde tot de uitbreiding van het bedrijf. In 2007 werd Nutro overgenomen door Mars Incorporated, makers van Whiskas, Pedigree en Royal Canin.

De schone filosofie van Nutro gaat over het verstrekken van eenvoudig, doelgericht en betrouwbaar voedsel aan huisdieren. De ingrediënten zijn niet-GGO en bevatten geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveermiddelen.

Alleen ingrediënten die een precies doel dienen, gaan in Nutro-producten. Volgens hun website zijn alle grondstoffen alleen afkomstig van vertrouwde boeren en leveranciers.

We zijn behoorlijk onder de indruk van deze simplistische benadering van dierenvoeding. Maar is Nutro kattenvoer echt zo goed als ze zeggen? Om u te helpen beslissen wat het beste voedsel voor katten is, hebben we een beoordeling gemaakt van nutro’s hoogst gewaardeerde natte en droge kattenvoer uit hun productlijnen.

Nutro Cat Food Reviews [year]: Een eerlijke feedback op Nutro's Bestsellers 1

Nutro Cat Food Reviews [year]: Een eerlijke feedback op Nutro's Bestsellers 2

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Nutro Kattenvoer Review

Nutro Cat Food Reviews [year]: Een eerlijke feedback op Nutro's Bestsellers 2

Recenseerde Nutro Cat Foods

  1. Nutro Gezonde Essentials Indoor Volwassen Kattenvoer
  2. Nutro MAX Volwassen Droog Kattenvoer
  3. Nutro Graanvrije perfecte porties snijdt in jus
  4. Nutro Perfecte porties Volwassen Kat Paté

Nutro Wholesome Essentials Droog kattenvoer

De Nutro Wholesome Essentials Cat Food gebruikt echte kip, ander gevogelte of vis als nummer 1 ingrediënt. Het bevat gezonde granen en andere gezonde ingrediënten voor een gezond, uitgebalanceerd dieet.

Wholesome Essentials Droog kattenvoer is er in varianten voor elke levensfase en gezondheidstoestand. Het heeft zelfs andere natuurlijke eiwitbronnen zoals erwteneiwit en aardappeleiwit.

1. Nutro Wholesome Essentials Indoor Volwassen Kattenvoer

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Nutro Cat Food Reviews [year]: Een eerlijke feedback op Nutro's Bestsellers 8

Deze formule heeft op de boerderij gekweekte kip als hoofdingrediënt. Het heeft een unieke mix van volle granen is toegevoegd voor vezels en meer voedingsstoffen.

Het Wholesome Essentials Indoor Adult Cat Food Chicken and Whole Brown Rice Recipe heeft op de boerderij gekweekte kip als hoofdingrediënt. Een mix van volle granen wordt toegevoegd voor vezels en meer voedingsstoffen.

Het is rijk aan omega-6 vetzuren voor een gezonde huid en vacht. De ingrediënten bevatten ook toegevoegde eiwitbronnen zoals kippenmeel, erwteneiwit, kippenvet en aardappeleiwit.

Pros

Gezond gewicht. Een groot aantal beoordelingen stelt dat hun binnenkatten in staat zijn geweest om gezonde gewichten te behouden sinds het eten van dit voedsel. Ze eten niet te veel en de porties zijn voldoende om ze tussen de maaltijden door te ondersteunen.

Een beeld van gezondheid. Dit kattenvoer heeft talloze lovende recensies ontvangen van eigenaren van katten die zijn opgegroeid met Nutro kattenvoer. Volgens hen hebben hun nu oudere huisdieren die dit kip- en hele bruine rijstdroogvoer hebben gegeten nooit medische problemen gehad en zijn ze tot op de dag van vandaag zeer gezonde katten.

Velen van hen geloven dat de goede gezondheid en levensduur van hun huisdieren te wijten zijn aan de voordelen die ze krijgen van het eten van Nutro kattenvoer hun hele leven.

Tegens

Brokjes zijn te groot. Een paar klanten vinden dat de brokjes van de Nutro Wholesome Essentials Indoor Adult Cat Food Chicken en Whole Brown Rice Recipe te groot zijn voor hun katten. Dit zorgt ervoor dat een paar kittens dit droge voedsel helemaal niet eten. Sommige beoordelingen merken op dat de stukken kleiner moeten zijn, omdat het meestal wordt gekocht voor oudere katten.

Nutro kattenvoer review

Conclusie

De Nutro Wholesome Essentials Indoor Adult Cat Food Chicken and Whole Brown Rice is een algeheel geweldig droog kattenvoer voor volwassen of oudere katten binnenshuis, gebaseerd op onze beoordeling. Het stelt hen in staat om een gezond gewicht te behouden ondanks verminderde activiteit.

Veel kopers merken op dat hun binnenkatten niet om voedsel bedelen en de hele dag door hun maaltijden worden ondersteund. De eigenaren beschouwen dit als een teken dat het alleen hoogwaardige ingrediënten bevat in tegenstelling tot te veel vulstoffen.

Het heeft ook geweldige recensies ontvangen van eigenaren die hun huisdieren Nutro kattenvoer hebben gevoerd sinds ze kittens waren. Volgens hen hebben de nu oudere huisdieren nooit medische problemen gehad omdat ze vanaf dag één een gezond en uitgebalanceerd dieet van Nutro-kattenvoer hebben gegeten. Sommigen vinden echter dat de brokjes te groot zijn, vooral voor oudere huisdieren.

Nutro MAX Droog Kattenvoer

Nutro MAX Kattenvoer biedt eenvoudige en complete voeding tegen een geweldige prijs. Het belooft natuurlijke voeding te leveren voor een maximale gezondheid.

Afgezien van kippenmeel of vismeel als eiwitbronnen, heeft het ook tomatenpulp, veenbessen en bosbessen die rijk zijn aan antioxidanten. Het is verrijkt met omega-6 vetzuren, evenals visolie, kippenvet, zonnebloemolie en sojaolie voor een gezonde huid en vacht.

2. Nutro MAX Volwassen droog kattenvoer – Geroosterde kip

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Nutro Cat Food Reviews [year]: Een eerlijke feedback op Nutro's Bestsellers 9

Deze geroosterde kip gearomatiseerde brokjes zijn heerlijk omdat het voedzaam is. Het biedt een complete en uitgebalanceerde maaltijd rijk aan eiwitten, vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Dit geroosterde droge voedsel met kipsmaak is lekker omdat het voedzaam is. Het biedt een complete en uitgebalanceerde maaltijd met eiwitten, vitamines, mineralen en antioxidanten. Het bevat natuurlijke vezels zoals gemalen volkoren en brouwersrijst voor een gezonde spijsvertering. Het heeft ook kipmeel, maïsglutenmeel, kippenvet en Menhaden-visolie onder andere ingrediënten.

Pros

Kitties zijn er dol op. Veel kitties lijken dol te zijn op dit geroosterde droogvoer met kipsmaak. Zelfs bekende kieskeurige eters zoals Nutro MAX Adult Dry Cat Food. Sommige katten die normaal alleen natvoer eten, zijn zelfs omgebouwd.

Betaalbare prijs. Veel klanten zijn ervan overtuigd dat ze veel waarde krijgen van Nutro MAX Adult Dry Cat Food Roasted Chicken. Hun huisdieren krijgen hoogwaardig, smakelijk, voedzaam voedsel tegen een betaalbare prijs met dit specifieke merk droogvoer.

Tegens

Korrels. Een paar beoordelingen zijn het er niet mee eens dat dit een droog kattenvoer van hoge kwaliteit is vanwege het graangehalte. Nutro MAX Adult Dry Cat Food Roasted Chicken bevat gemalen volkoren en brouwersrijst als bronnen van vezels. Sommige klanten vinden dat katten niet echt veel baat hebben bij dergelijke ingrediënten.

Nutro kattenvoer review

Conclusie

Op basis van onze beoordeling is de Nutro MAX Adult Dry Cat Food Roasted Chicken een algehele goede kwaliteit kattenvoer tegen een betaalbare prijs. De smaak is ook een hit bij veel kitties.

Net als bij andere Nutro-kattenvoer, krijgt deze variant lovende recensies van eigenaren van huisdieren die zijn opgegroeid met het eten van Nutro. Een handvol klanten vindt echter dat granen slechts vulstoffen zijn en niet echt van vitaal belang zijn voor de voedingsbehoeften van katten.

Nutro Grain Free Perfecte Porties Nat Kattenvoer

Gemaakt met echt gevogelte, vis of garnalen, dit Nutro kattenvoer is volledig graanvrij. Het wordt geleverd in twin packs van 2 single-serve containers. Je kunt de ongeopende helft bewaren voor de volgende maaltijd van je kat.

Perfect Portions heeft twee varianten: Cuts in Jus en Paté. Beide varianten zijn er in verschillende smaken.

3. Nutro Grain Free Perfecte Porties Snijdt in Jus Turkije Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Nutro Cat Food Reviews [year]: Een eerlijke feedback op Nutro's Bestsellers 10

Dit graanvrije blikvoedsel is gemaakt van premium kalkoen afkomstig van Nutro’s vertrouwde netwerk van boeren en leveranciers. Het zijn allemaal goede malse sneden in verrukkelijke jus.

Dit graanvrije natvoer is gemaakt van hoogwaardige kalkoen afkomstig van Nutro’s vertrouwde netwerk van boeren en leveranciers. Het bevat ook kippenlever, op de boerderij gekweekte kip en varkensplasma. De jus wordt nog lekkerder gemaakt met kalkoenbouillon.

Pros

Al het vlees, geen vulmiddel. Klanten vinden het geweldig dat hun katten echte brokken vlees met elke twin pack van Nutro Grain Free Perfect Portions Snijdt in Jus Kalkoen Recept kattenvoer. Er zijn geen granen, likdoorns of andere bijproducten. Het is allemaal goed vast vlees in verrukkelijke jus waar kitties dol op zijn.

Flinke porties. De porties in twin packs zijn precies de juiste maat, volgens talloze beoordelingen voor dit Nutro kattenvoer. Voor sommigen is de hoeveelheid voedsel en vloeistof per verpakking perfect als een traktatie, maar niet als een maaltijd. Sommigen zijn echter van mening dat de portie de juiste hoeveelheid is voor de avondmaaltijd van hun kat.

Tegens

Plastic verpakkingen. Hoewel de twinpacks handig zijn in vergelijking met het in tweeën splitsen van de inhoud van één blikje, maken velen zich zorgen dat de hoeveelheid voor eenmalig gebruik plastic die in elke doos gaat, helpt het milieu niet.

Nutro kattenvoer beoordelingen

Conclusie

Op basis van beoordelingen van kopers heeft het merk Nutro een reputatie opgebouwd voor kattenvoer van hoge kwaliteit. Nutro Grain Free Perfect Portions Cuts in Jus Turkey Recipe is een ander product dat de uitstekende kwaliteit van Nutro laat zien. De zichtbare brokken vlees op dit natvoer worden echt gewaardeerd door zowel kat als ouder.

De porties zijn precies goed, volgens beoordelingen. Sommigen zijn echter van mening dat het niet genoeg is om als maaltijd te worden gegeven. Sommige kopers houden van het gemak van de twin packs. Andere klanten zijn echter geen voorstander van de plastic container voor eenmalig gebruik.

Uit reviews blijkt dat steeds meer kopers de voorkeur geven aan uitgaven aan producten die minder impact hebben op het milieu.

4. Nutro Perfecte Porties Volwassen Kattenvoer Echte Zalm &Tonijn Paté

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Nutro Cat Food Reviews [year]: Een eerlijke feedback op Nutro's Bestsellers 11

Deze paté lekkernij bevat echte zalm en tonijn als de belangrijkste bronnen van eiwitten. Het bevat ook kip en kippenlever met kippenbouillon en gedroogde varkensbouillon.

Dit natvoer in patévorm bevat echte zalm en tonijn als de belangrijkste bronnen van eiwitten. Het bevat ook kip en kippenlever. De extra lekkere saus heeft kippenbouillon en gedroogde varkensbouillon.

Pros

Perfecte textuur. De Nutro Perfect Portions Adult Cat Food in Real Salmon and Tuna Paté is precies de juiste textuur voor oudere katten en degenen die niet langer al hun tanden hebben. Het kost weinig moeite om te kauwen en de saus is een extra bron van vocht. Je kunt stukjes paté snijden om zo min mogelijk traktaties aan je katten te geven.

Geweldig smakende smaak. De zalm- en tonijnvariant is vrij populair onder kattenfans van Nutro nat kattenvoer. Kijkend naar de ingrediënten, is het geen verrassing dat katten dol zijn op dit natte voedsel. Afgezien van zalm en tonijn, heeft het kip en kippenlever gekookt in kippenbouillon en gedroogde varkensbouillon.

Tegens

Verpakking. Afgezien van het plastic voor eenmalig gebruik, vinden sommige klanten het deksel moeilijk te openen zonder de saus te morsen.

Nutro kattenvoer beoordelingen

Conclusie

De Nutro Perfect Portions in Real Salmon and Tuna Paté is een ander hoogwaardig graanvrij kattenvoer van Nutro. Het bevat geen vulstoffen en zit boordevol smaakvolle zalm, tonijn en andere eiwitbronnen.

Op basis van onze beoordeling is de paté een algehele geweldige textuur voor katten van alle leeftijden, omdat het heel weinig kauwen vereist. Net als zijn Snij in Jus tegenhanger, is niet iedereen blij met de verpakking van dit product. Het is weer gemaakt van plastic en het afbladderen van het deksel zonder kostbare saus te morsen is een hele uitdaging.

Is Nutro kattenvoer ooit teruggeroepen?

Ja. In 2009 werden sommige droge kattenvoerproducten teruggeroepen vanwege onjuiste zink- en kaliumspiegels. In hetzelfde jaar werd een vrijwillige terugroepactie gedaan voor drie soorten droog hondenvoer vanwege mogelijke plastic besmetting van de hoed van een werknemer. In het voedsel werden geen plastic stukjes aangetroffen.

In 2007 werd Nutro opgenomen in een breed scala aan terugroepacties voor huisdiervoeding vanwege melamine. Gedurende deze tijd werden sommige Nutro-producten vervaardigd door Menu Foods, die tarwegluten uit China importeerde die besmet waren met melamine.

Gewichtsbeheersing bij katten

Voedsel speelt een belangrijke rol bij gewichtsbeheersing. Uw keuze van welk huisdiervoer u uw kat moet geven, bepaalt of uw huisdier zwaarlijvig wordt, gewicht verliest of het juiste gewicht krijgt voor zijn ras en leeftijd. Een evenwichtige voeding is een must en we benadrukken dat kwaliteit het altijd wint van kwantiteit.

Katten met overgewicht hebben de neiging om hun interesse in activiteiten zoals spelen te verliezen. Gebrek aan lichaamsbeweging leidt tot meer gewichtstoename. Dit brengt hen in gevaar voor het ontwikkelen van gezondheidsproblemen zoals diabetes, hartafwijkingengemak, urinestenen en tal van aandoeningen.

Gewichtstoename kan worden toegeschreven aan verschillende factoren zoals leeftijd, ras, geslacht en medische aandoeningen. Oudere katten zijn gevoelig voor gewichtstoename omdat ze minder actief zijn. Sommige kattenrassen hebben meer kans om overgewicht te krijgen dan andere.

Vrouwtjes zijn ook meer vatbaar voor gewichtstoename in vergelijking met mannen. Af en toe is een medisch probleem de onderliggende oorzaak voor de gewichtstoename van een kat. Gesteriliseerde en gecastreerde katachtigen hebben ook meer kans om zwaarlijvig te worden vanwege hun sedentaire levensstijl.

Grijs katje dat kattenvoer eet

Hier zijn enkele manieren om het gezonde gewicht van onze kat te behouden:

  1. Vermijd overvoeding. Katten die constant voedsel in hun kommen hebben, eten meer dan ze nodig hebben. We hebben persoonlijk katten gezien die in paniek raken als de kom bijna leeg is, zelfs als ze minuten geleden een maaltijd hebben gehad.
  2. Kies het juiste voedsel voor de behoeften van uw huisdier. Sommige kattenvoer bevat veel zout en vet. Dit zorgt voor een zeer smakelijke maaltijd. Als ze de hele tijd toegang hebben tot voedsel, zullen ze zeker gorgelen. Voedsel dat speciaal is samengesteld voor verschillende behoeften, zoals gewichtsbeheersing, binnen of binnen senior, kan worden overwogen, afhankelijk van de specifieke behoeften van uw huisdier.
  3. Zorg voor speelgoed. In plaats van constant toegang te krijgen tot maaltijden, geef ze toegang tot speelgoed. Speelgoed kan hen aanmoedigen om te bewegen.

Samenvatting

Op basis van onze beoordeling van de ingrediënten, kwaliteit en feedback van Nutro kattenvoer van andere kattenouders, is dit merk zeker het proberen waard. Nutro’s “feed clean” filosofie is zeker aantrekkelijk voor gezondheidsbewuste huisdierouders. Het idee achter deze filosofie is om alleen ongecompliceerde ingrediënten op te nemen die een precies doel hebben in huisdiervoeding.

Het ontvangen van feedback van eigenaren die alleen Nutro-merkproducten aan hun katten hebben gevoerd vanaf kittentijd tot hun oudere kattenjaren is de beste beoordeling die ze mogelijk kunnen ontvangen.

Deze eigenaren zijn ervan overtuigd dat de goede gezondheid van hun oudere katten gedurende hun hele leven te danken is aan de kwaliteit van het voedsel dat Nutro biedt. Ze rapporteren een gezond gewicht, spijsvertering en zachte, glanzende jassen. Volgens hen zijn hun katten foto’s van gezondheid, en we kunnen niet meer onder de indruk zijn.

We houden vooral van de Nutro Perfect Portions nat kattenvoer. Je kunt echt vleesgehalte zien, vooral met de Cuts in Jus-variant. We vinden dat het geweldig is als traktatie, maaltijd of zelfs gemengd met brokjes. De twin pack is goed omdat het handig is en laat geen half geopende porties achter.

We zijn echter van mening dat Nutro veranderingen moet aanbrengen om de hoeveelheid plastic voor eenmalig gebruik die verloren gaat te verminderen. Een koper stelde voor om de plastic onderdelen van de containers te recyclen.

Als kattenbezitters weten we dat geen enkel merk perfect is voor elke kat. Nutro heeft ook nogal wat meldingen van katten die het eten niet lekker vinden, of niet goed zitten met hun kleine buikjes.

Als zodanig wordt het altijd aanbevolen om de voorgestelde voedingsgids te volgen bij de overgang naar een nieuw merk of type kattenvoer. Wij kennen onze huisdieren als geen ander. Het is aan ons om een weloverwogen beslissing te nemen over welk kattenvoer het beste bij onze huisdieren past op basis van hun behoeften.

kattenschotel