Nobleza ZSY – Kattenbak met Kattenbakschep – 56x38x39.5 cm – Grijs- L

 22,99

SKU: 9300000121905044 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

Deze kattenbak is gemaakt van eco-vriendelijke materialen van hoge kwaliteit, duurzaam en geurloos. Zorg voor een comfortabele en veilige leefomgeving voor katten, langdurig gebruik zal geen nadelige gevolgen hebben, om een gezonde groei van katten te garanderen, om de eigenaar meer op zijn gemak te stellen.

Grote ruimte
Grootte van de kattenbak: L56*B38*H39.5 CM. Met voldoende ruimte biedt dit kattentoilet uw dikke kat de mogelijkheid om erin te spelen en zich uit te rekken. De structuur van de gesloten kattenbak kan tegelijkertijd de stinkende geur effectief verminderen.

Uniek ontwerp
Katten kunnen in- en uitlopen via de toegangsopening aan de voorkant, en bij de in- en uitgang is een voetpedaal ontworpen om te voorkomen dat de kattenbakvulling door de pootjes van de kat wordt meegesleurd. Niet alleen dat, ons product wordt geleverd met een draagbare handgreep op de bovenste deksel, die het gemakkelijk maakt voor de eigenaar om de kattenbak te dragen.

Gesloten en geurloos
De gesloten kattenbak heeft een ingebouwde ontgeuringsbak aan de bovenkant, en het afneembare deksel heeft dichte kleine gaatjes om de ventilatie en de filtratie te vergemakkelijken, zodat onaangename geurtjes uit de kattenbak worden voorkomen en de lucht fris blijft. Als het gesloten is, hoeft u zich geen zorgen te maken over geurtjes in de kattenbak en kunnen katten zich comfortabeler voelen.

Extra informatie

Materiaal

Kunststof

Inclusief lade(s)

Ja

Verpakkingsinhoud

1 x kattenbak 1 x kattenbakschep

Product lengte

56 cm

Product breedte

38 cm

Product hoogte

39.5 cm

Automatische kattenbak

Nee

Design kattenbak

Ja

Grote kattenbak

Ja

Met zeef

Ja

Zelfreinigend

Nee

EAN

8719138056460

Categorie├źn

Dieren Katten Kattenbakken Kattenbakken & kattenbakaccessoires

Eigenschappen

Grote kattenbak, Design kattenbak, Met zeef, Inclusief lade

Type kattenbak

Gesloten

Kleur

grijs

Vorm

Ovaal

Manufacturer

Nobleza