NapZZZ Zelfreinigende Kattenbak Roze – 50x50x46 cm

Bekijk de dagprijs

SKU: 9300000054831791 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

NapZZZ Zelfreinigende Kattenbak Roze – 50x50x46 cm

Deze handige zelfreinigende kattenbak is een must-have voor alle katteneigenaren die eens van die stinkende en lelijke kattenbak af willen. Niet alleen is de kattenbak stijlvol, hij is ook nog eens erg praktisch. Door het simpele draaisysteem ben je in een aantal seconden klaar met het reinigen van de hele kattenbak, zonder dat je het kattengrit iedere keer helemaal hoeft te vervangen.

Weg met die lelijke kattenbakken
Wanneer je een kat hebt is het noodzakelijk om een kattenbak te hebben. Helaas zijn bijna alle kattenbakken niet heel praktisch en ook nog eens niet heel stijlvol. Dat is nu over me de zelfreinigende design kattenbak. Bij deze kattenbak is er niet alleen aan het praktische aspect gedacht, maar ook aan een design dat niet storend is voor in huis.

Gemakkelijk in gebruik
Wanneer het tijd is om de kattenbak schoon te maken, til je de bak simpelweg langzaam omhoog. Het schone grint zal zich scheiden van het grint waar uitwerpselen aan zitten. Wanneer het schone grint weg is draai je de bak naar het hoogste punt waardoor de overgebleven resten onder in het verzamelbakje zullen uitkomen. Nu hoef je deze nog maar enkel te legen en je hebt weer een schone bak.

Geschikt voor alle katten
Het is fijn om vanaf de geboorte van je kat zoveel mogelijk in een keer kan kopen, zonder dat alles vervangen hoeft te worden omdat je kat groter en ouder wordt. Deze kattenbak is namelijk geschikt voor zowel jonge als oude katten. Heb je een kitten? Maak dan gebruik van de verlaagde stand om de kattenbak toegankelijk te maken.

Extra informatie

Gewicht 2500 kg
Kies je kleur

Beige, Lime groen, Roze

Verpakkingsinhoud

Kattenbak

Product lengte

50 cm

Product breedte

50 cm

Product hoogte

46 cm

Product gewicht

2 kg

Verpakking breedte

500 mm

Verpakking hoogte

460 mm

Verpakking lengte

500 mm

Verpakkingsgewicht

2500 g

EAN

8717624377655

Categorie├źn

Dieren Katten Kattenbakken Slimme dierbenodigdheden Kattenbakken & kattenbakaccessoires Slimme kattenbakken

Eigenschappen

Design kattenbak, Met zeef, Inclusief lade, Zelfreinigend, Automatische kattenbak

Type kattenbak

Open

Kleur

Roze

Vorm

Vierkant

Manufacturer

NapZZZ