Meow Mix Kattenvoer Review 2022: zijn hun beste het beste voor katten?


0

Miauw Mix

Onze katten zijn zulke kieskeurige eters. Daarom geeft het ons enorm veel voldoening als we nieuw voedsel kopen en ze het eigenlijk leuk vinden. Een feest is op zijn plaats als al je katten van één soort voedsel houden.

Maar alleen omdat ze het allemaal leuk vinden, betekent het dat het goed is? Met dit in gedachten hebben we dit gecreëerd Meow Mix kattenvoer review van het zeer populaire merk.

Meow Mix bestaat al meer dan 40 jaar. Geïntroduceerd in 1974, was het toen eigendom van Ralston Purina. Het werd in 2001 overgenomen door JW Childs Associates voor $ 160 miljoen. Het merk werd vervolgens overgenomen door Cypress Group in een leveraged buy-out van $ 425 miljoen in 2003.

In 2006 kocht Del Monte Foods het bedrijf voor 705 miljoen dollar. JM Smucker (makers van 9lives, Rachael Ray Nutrish, enz.) nam in 2015 het moederbedrijf Big Heart Pet Brands van Meow Mix over voor maar liefst $ 5,8 miljard. Kitty grub is echt big business.

Populair gemaakt door hun pakkende jingle “The Company Theme”, staat het merk ook bekend om zijn slogan, “Smaakt zo goed, katten vragen ernaar bij naam”. Hoeveel vragen katten echt voor hun producten? Laten we het ontdekken in deze recensie van de bestsellers van Meow Mix die beschikbaar zijn op Amazon.com.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Miauw mix kattenvoer review

Meow Mix Kattenvoer Review [year]: Zijn hun beste het beste voor katten? 1

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Meow Mix Kattenvoer Review

Meow Mix Kattenvoer Review [year]: Zijn hun beste het beste voor katten? 1

Recenseerde Meow Mix Cat Foods

  1. Miauw Mix Graanvrij droog kattenvoer
  2. Miauw Mix Tendercentra
  3. Miauw Mix Kitten Li’l Knabbels
  4. Miauw Mix Echte tonijn en witvis in saus
  5. Miauw Mix Eenvoudige porties met echte tonijn, garnalen en witvis in saus

Miauw Mix Graanvrij Droog Kattenvoer

LET OP: Oké, het slechte nieuws is Meow Mix® Grain Free droog en nat kattenvoer is stopgezet. –> Meer info

Dit graanvrije droge kattenvoer maakt gebruik van echte kip of vis. Het bevat geen graan zoals gemalen maïs of tarwe. Deze graanvrije lijn belooft complete voeding te leveren voor katten van alle leeftijden.

Dit droge kattenvoer is ontworpen om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Voedingsprofielen voor kattenvoer voor All Levensfasen.

Miauw Mix Graanvrij met Wilde Zalm

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Meow Mix Kattenvoer Review [year]: Zijn hun beste het beste voor katten? 8

Deze graanvrije brok bevat echte wilde zalm die eiwitrijk is. Het is niet alleen erg lekker, het is ook verrijkt met vitamines en mineralen.

Dit graanvrije droogvoer heeft echte wilde zalm die rijk is aan eiwitten. Het bevat geen vulstoffen of kunstmatige smaak- en conserveringsmiddelen.

Het is niet alleen erg lekker, het is ook verrijkt met vitamines en mineralen. De ingrediënten omvatten ook erwten en sojameel die allemaal bronnen van eiwitten zijn.

Gegarandeerde analyse

Pros

Geen vulstoffen. Dit droge kattenvoer zit boordevol eiwitbronnen omdat het geen vulstoffen zoals graan, maïs of tarwe bevat. De belangrijkste bron van eiwitten is kipbijproductmeel. Het heeft echte zalm die rijk is aan eiwitten en omega-vetzuren.

Betaalbaar. Meow Mix Grain Free with Wild Salmon is een geweldig droogvoer om te proberen als je je huisdier wilt overschakelen naar een graanvrij dieet, maar een beperkt budget hebt. Graanvrij kattenvoer kan behoorlijk duur zijn. Meow Mix staat bekend als een van de meer betaalbare kattenvoermerken op de markt. Dit product heeft geen graanvullers, maar toch zeer betaalbaar.

Tegens

Zou meer echt vlees kunnen gebruiken. Hoewel dit product graanvrij is, vinden sommige klanten dat de ingrediënten van dit product ruimte voor verbetering hebben. Het eerste ingrediënt is kipbijproductmeel, dat sommigen als een ondermaats ingrediënt beschouwen. Het bevat echte zalm, maar slechts als vijfde ingrediënt.

Conclusie

De Meow Mix Grain Free met Wild Salmon droogvoer is een goede graanvrije optie voor de prijsbewuste. Het heeft geen maïs, tarwe of andere graanvullers. Sommigen denken echter dat de kwaliteit van de ingrediënten inferieur is aan die van andere graanvrije kattenvoermerken. Dit is hoogstwaarschijnlijk de reden voor de lage kosten. Over het algemeen denken we dat dit product voldoende voedingswaarde heeft voor zijn prijs.

Meow Mix Tender Centra

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Meow Mix Kattenvoer Review [year]: Zijn hun beste het beste voor katten? 9

Dit droogvoer met zalm- en kipsmaak is de perfecte mix van 2 van de meest geliefde smaken en texturen van kattenvoer. Het zit boordevol eiwitten en heeft ook kipbijproductmeel, maïsglutenmeel en sojameel.

Tender Centers is een dubbele textuur type droog kattenvoer. De brokjes zijn knapperig aan de buitenkant en zacht en vlezig aan de binnenkant. Deze variëteit is er in 5 smaken.

Meow Mix Tender Centers Zalm en Wit Vlees Kip Smaken

Dit droge kattenvoer met zalm- en kipsmaak is de perfecte mix van twee van de meest geliefde smaken en texturen van kattenvoer. Het is rijk aan eiwitbronnen zoals kipbijproductmeel, maïsglutenmeel en sojameel. Het bevat ook dierlijk vet en zalmmeel onder andere ingrediënten.

Gegarandeerde analyse

Pros

Een hit bij de kitties. Katten vragen wel naar de Tender Centers Salmon en White Meat Chicken bij naam. Dit droge kattenvoer is vrij populair bij veel katten. Het zit vol met smaken van zowel kip als zalm. Kitties lijken dol te zijn op de knapperige brokjes met zachte, vlezige centra. Sommige eigenaren geven aan dat hun kieskeurige huisdieren geen ander droog kattenvoer zullen eten, maar dit.

Makkelijk te kauwen. De zachte centra van de Tender Centers Salmon en White Meat Chicken maken het vrij gemakkelijk om te kauwen, wat brokjes betreft. Sommige oudere huisdieren of degenen die een aantal tanden hebben verloren, kunnen vaak alleen nat kattenvoer eten. Deze variant heeft geweldige recensies ontvangen van eigenaren van dergelijke katten. Volgens hen kunnen hun huisdieren de brokjes gemakkelijk kauwen.

Tegens

Verpakking. Verschillende kopers geven de voorkeur aan de oude hersluitbare verpakking van de Meow Mix Tender Centers Salmon en White Meat Chicken. Omdat sommigen de geur van deze brokjes een beetje sterk vinden, geven ze de voorkeur aan een hersluitbare zak om te voorkomen dat de geur ontsnapt.

Conclusie

Op basis van onze beoordeling heeft dit product een geweldige smaak en textuur. Katten houden van de smaak en de combinatie van crunchy en zachte, zachte texturen. Het is gemakkelijk te kauwen, zelfs voor oudere katten.

De ingrediënten zijn echter een beetje wat je zou verwachten van brokjes voor deze prijs. Het eerste ingrediënt is gemalen maïs en de belangrijkste eiwitbronnen zijn bijproduct van kip, maïsglutenmeel en sojameel. Het is belangrijk op te merken dat dit niet op de markt wordt gebracht als een graanvrij product. Dat gezegd hebbende, ingrediënten zoals glucosestroop en kunstmatige kleuren zijn niet echt wat de meeste eigenaren liever zien in het voedsel van hun huisdier.

Miauw Mix Kitten Li’l Knabbels

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Meow Mix Kattenvoer Review [year]: Zijn hun beste het beste voor katten? 10

Deze brokjes zijn op maat gemaakt voor de behoeften van kittens. De grootte is kleiner en gemakkelijker te kauwen. Het is verrijkt met eiwitten en essentiële vetzuren voor een gezonde cognitieve en spierontwikkeling.

Deze brokjes zijn speciaal gemaakt voor kittens. De brokgrootte is kleiner en gemakkelijker te kauwen. Het is verrijkt met eiwitten en essentiële vetzuren voor een gezonde hersen- en spierontwikkeling.

Het eerste ingrediënt is kipbijproductmeel. Het heeft ook brouwersrijst, maïsglutenmeel, sojameel, oceaanvismeel, dierenvertering en zalmmeel onder andere ingrediënten.

Gegarandeerde analyse

Pros

Helpt kittens om aan te komen. Volgens beoordelingen hielp dit product ondergewicht kitties een gezond gewicht te krijgen. Dit is essentieel voor groeiende huisdieren, omdat ze nog jong zijn en hun spieren en botten nog in ontwikkeling zijn. Het eiwitgehalte van dit product is afkomstig van meerdere bronnen, zoals oceaanvismeel, sojameel en zalmmeel.

Smaak. Kittens zijn dol op deze brokjes! De smaken zijn van kip, oceaanvis, rundervet, etc. De smakelijke brokjes motiveren jonge kitties om te eten en gezonde eetlust te ontwikkelen.

Tegens

Grote brokjes. Een paar kopers vinden de Li’l Knabbels niet klein genoeg voor kittens. De brokgrootte is niet al te ver van die voor volwassen katten.

Conclusie

Deze variëteit heeft een veel betere samenstelling van ingrediënten dan zijn volwassen kat tegenhangers. Het heeft meer eiwitten uit onder andere maïsglutenmeel, sojameel, oceaanvismeel en zalmmeel. Veel eigenaren merkten op dat hun jonge huisdieren een gezond gewicht kregen wanneer ze met deze variant werden gevoed. Zoals de meeste Meow Mix-variëteiten, eten kittens deze brokjes graag.

Is het absoluut het beste dat u uw jonge kittens kunt voeren? Nee. Ingrediënten zoals animal digest zijn veilig voor huisdieren, maar bieden geen zekerheid over de werkelijke onderdelen die in het product gaan.

Miauw Mix Graanvrij Nat Kattenvoer

Dit natte kattenvoer is gemaakt met echt vlees of vis. Het heeft geen maïs, tarwe, soja en andere vulstoffen. Het heeft zelfs nul vleesbijproducten. Dit is een geweldige bron van hoogwaardige eiwitten geserveerd in heerlijke saus.

Miauw Mix Echte Tonijn &Witvis in Saus

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Meow Mix Kattenvoer Review [year]: Zijn hun beste het beste voor katten? 11

Dit graanvrije product is gemaakt van hoogwaardige kip en vis als primaire eiwitbronnen. De saus wordt extra lekker gemaakt met visbouillon.

Dit graanvrije product is gemaakt van hoogwaardige kip en vis als belangrijkste eiwitbronnen. De eerste vijf ingrediënten zijn visbouillon, kip, tonijn, witvis en wortelen.

Het bevat ook gedroogde eiproducten en erwteneiwit als extra bronnen van het broodnodige eiwit van katten. De saus wordt extra lekker gemaakt met visbouillon.

Gegarandeerde analyse

Pros

Echt vlees. Dit graanvrije natte kattenvoer bevat brokken echte kip en vis. De brokken tonijn en witvis zijn goed zichtbaar en katteneigenaren zijn ervan verzekerd dat hun bontbaby’s echte voedzame vis krijgen.

Jus. Het wordt geleverd met een goede hoeveelheid jus. De smakelijke saus is een geweldige bron van hydratatie voor kitties. Het is gemaakt van voedzame visbouillon waar kitties dol op zijn.

Tegens

Brokken kunnen een beetje groot zijn. Hoewel de meeste klanten de zichtbare brokken vis leuk vinden, stellen een paar beoordelingen van kopers dat tde stukken vlees in de Meow Mix Grain Free Wet Cat Food met Echte Tonijn en Witvis zijn iets te groot voor hun huisdieren om op te kauwen.

Conclusie

Dit Natte Kattenvoer met Echte Tonijn en Witvis in Saus is een graanvrij product van goede kwaliteit dat voedzaam en betaalbaar is. Het is gemaakt van hoogwaardig vlees dat je kunt zien. De brokken vlees zijn gedrenkt in een goede hoeveelheid jus waar huisdieren geen genoeg van kunnen krijgen. Het is een geweldige bron van eiwitten, vitamines, mineralen en vocht.

Meow Mix Eenvoudige Porties Nat Kattenvoer

De Meow Mix Simple Servings Wet Cat Food zijn gemaakt met echt vlees, gevogelte, vis of zeevruchten geserveerd in lekkere jus. Het is verrijkt met gezonde eiwitten en vitamines voor een complete en evenwichtige voeding. Tender Favorites is er in 5 smaken.

Miauw Mix Eenvoudige Porties met Echte Tonijn en Hele Garnalen in Saus

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Meow Mix Kattenvoer Review [year]: Zijn hun beste het beste voor katten? 12

Dit natte kattenvoer combineert de smaken van tonijn en garnalen die onweerstaanbaar zijn voor de meeste katachtigen. De geur van dit voedsel alleen al is genoeg om katten te laten miauwen van opwinding.

Dit natte kattenvoer combineert de smaken van tonijn en garnalen die voor veel katten onweerstaanbaar zijn. De geur van dit voedsel alleen al is genoeg om katten te laten miauwen van opwinding.

Dit lekkere natvoer heeft tonijn, visbouillon, sardines, makreel en garnalen als eerste vijf ingrediënten. Dat is een feest voor kitties. Net als alle andere Meow Mix-varianten is ook dit product verrijkt met vitamines en mineralen.

Gegarandeerde analyse

Pros

Smakelijke smaak. Met alle vis en garnalen die in elke container gaan, is het geen wonder dat katten gek worden van dit natte voedsel. Sommige kattenouders smeken Meow Mix zelfs om nooit te stoppen met het maken van deze variant, omdat het de enige is die hun huisdieren eten. Stukjes tonijn, sardines, makreel en garnalen geserveerd in saus gemaakt met visbouillon zorgen voor een extra smaakvolle maaltijd.

Grote waarde. De Meow Mix Tender Favorites with Real Tuna en Whole Shrimp in Sauce is een betaalbaar product waar veel katten dol op zijn. Het zit boordevol eiwitten met garnalen en verschillende soorten vis. Je katten krijgen eiwitten, vocht en een bevredigende maaltijd tegen een lage prijs.

Tegens

Te nat. Een paar reviews stellen dat deze Tender Favorites variant te veel water heeft. Hoewel veel klanten de hoeveelheid saus die erbij hoort leuk vinden, geven sommigen er de voorkeur aan om in plaats daarvan meer vlees te hebben.

Conclusie

De Meow Mix Tender Favorites met echte tonijn en hele garnalen in saus is over het algemeen een geweldig product voor kitties. Het heeft tonnen eiwit uit vis en garnalen geserveerd in voedzame visbouillon. Dit lekkere eten is niet alleen betaalbaar, maar wordt ook genoten door veel kattenfans.

Meow Mix Kattenvoer Review [year]: Zijn hun beste het beste voor katten? 1

Is Meow Mix goed voor katten?

Over het algemeen houden katten van Meow Mix en velen zijn opgegroeid met het eten ervan sinds kitten-hood tot hun oudere jaren. Talloze katten hebben nooit problemen gehad

van dit product, terwijl sommigen misschien minder dan aangename ervaringen hebben gehad. Hetzelfde kan gezegd worden van bijna alle andere merken dierenvoeding.

Het kan goed genoeg zijn voor veel kieskeurige katachtigen, maar het is misschien niet de juiste keuze voor zorgvuldige katteneigenaren, of misschien katten die speciale dieetwensen hebben. Wat dierenvoeding betreft, krijg je wel waar je voor betaalt. De realiteit is dat superieure kwaliteit een veel hoger prijskaartje vereist.

Afhaalrestaurant

Op basis van onze beoordeling van het natte en droge kattenvoer van dit merk, kunnen ze betaalbare producten aanbieden waar huisdieren van genieten. De kwaliteit van de ingrediënten is niet bepaald de hoogste die je in de markt kunt vinden gezien de lage kosten. Ingrediënten zoals dierlijke spijsvertering worden door velen als ondermaats beschouwd. De brokjes bevatten ook kunstmatige voedselkleurstof en sommige varianten hebben zelfs glucosestroop.

Het prijsverschil tussen Meow Mix en premium merken is vrij groot. Hoewel alle natte en droge varianten vlees en andere eiwitbronnen bevatten, vermeldt alleen de Malse Favorieten met Echte Tonijn en Hele Garnalen in Saus echt vlees als eerste ingredient tussen alle producten die we hebben beoordeeld.

Kipbijproductmeel en maïsglutenmeel zijn beide eiwitrijke ingrediënten, zodat de katten nog steeds krijgen wat ze nodig hebben. De meeste graanvrije voedingsmiddelen zijn relatief duur vanwege het hoge vleesgehalte zonder vulstoffen. We vinden dat het Meow Mix Grain Free droge kattenvoer een goede optie is voor mensen met een beperkt budget, maar graanvrij voedsel voor hun huisdieren vereist.

De natvoervariëteit van Meow Mix doet het beter dan hun droge tegenhangers in termen van ingrediëntkwaliteit. Het heeft brokken echt vlees, vis of gevogelte geserveerd in bouillon.