Majesticmania Kattenbak – Kattenbak Zelfreinigend – Grote Katten – Opvouwbare Top Entry Kattenbak – Met Kattenbakvulling Schep – Uitschuifbare Lade Voor Eenvoudig Schoonmaken – XL

 99,95

Bekijk de dagprijs

SKU: 9300000169723776 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Maak kennis met de MajesticMania Kattenbak XL, een zelfreinigende oplossing voor grote katten met een innovatief opvouwbaar top entry ontwerp. Met de bijgeleverde schep en uitschuifbare lade wordt het schoonmaken een fluitje van een cent, waardoor zowel jij als je kat van een schone en comfortabele omgeving kunnen genieten.

Plus- en minpunten:

+ Ruime XL-formaat voor grote kattenrassen of huishoudens met meerdere katten.

+ Zelfreinigend ontwerp minimaliseert dagelijkse schoonmaaktaken.

+ Opvouwbare top entry voor privacy en het verminderen van verspreiding van kattenbakvulling.

Voeg hier uw specifieke minpunt toe

Leuk weetje: De MajesticMania Kattenbak XL is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol ontworpen om naadloos in je interieur te passen, met een eigentijds grijze afwerking.

Weten waarom deze kattenbak de bestseller is?

Ruim XL-formaat, perfect voor grote katten of meerdere kattenhuishoudens – Met zijn royale XL-formaat biedt de MajesticMania Kattenbak XL voldoende ruimte voor grote kattenrassen of huishoudens met meerdere katten. Hierdoor kunnen katten comfortabel gebruikmaken van de bak en blijft de leefomgeving harmonieus, zelfs in drukke huishoudens.

Zelfreinigend ontwerp vermindert dagelijkse inspanningen voor een hygiënische omgeving – Het zelfreinigende ontwerp van de kattenbak minimaliseert dagelijkse schoonmaaktaken, waardoor eigenaren minder tijd en moeite hoeven te investeren in het handhaven van een hygiënische leefomgeving voor hun katten. Het biedt gemak zonder concessies te doen aan de gezondheid en hygiëne van de kat.

Opvouwbare top entry biedt privacy en minimaliseert kattenbakvulling verspreiding – De opvouwbare top entry van de kattenbak zorgt niet alleen voor privacy voor de kat tijdens het gebruik, maar minimaliseert ook effectief de verspreiding van kattenbakvulling rondom de bak. Dit draagt bij aan een opgeruimde en schone ruimte rondom de kattenbak.

Inclusief handige schep voor eenvoudige reiniging – De kattenbak wordt geleverd met een handige kattenbakvulling schep, waardoor het opruimen en onderhouden van de bak nog eenvoudiger wordt. Deze schep is ontworpen voor efficiëntie en maakt het verwijderen van gebruikte kattenbakvulling een snelle en moeiteloze taak.

Uitschuifbare lade maakt het schoonmaken snel en moeiteloos, waardoor jij en je kat kunnen genieten van een schone leefomgeving – De uitschuifbare lade van de kattenbak vereenvoudigt het schoonmaakproces aanzienlijk. Met een snelle beweging kunnen eigenaren de lade uitschuiven, overtollige kattenbakvulling verwijderen en de bak snel weer opfrissen. Zo blijft de leefomgeving van zowel eigenaren als katten schoon en aangenaam.

Extra informatie

Gewicht 2,20 kg
Materiaal

Kunststof

Inclusief lade(s)

Ja

Verpakkingsinhoud

1x MajesticMania Zelfreinigende Kattenbak 1x Handige Kattenbakvulling Schep 1x Schuimfilter 1x Gebruiksaanwijzing

Product lengte

40 cm

Product breedte

43 cm

Product hoogte

37.50 cm

Product gewicht

2.20 kg

Automatische kattenbak

Ja

CE markering

Zichtbaar

Design kattenbak

Ja

Geschikt voor kittens

Nee

Grote kattenbak

Ja

Met zeef

Ja

Verpakking breedte

48 cm

Verpakking hoogte

42 mm

Verpakking lengte

45 mm

Verpakkingsgewicht

2.20 kg

Zelfreinigend

Ja

EAN

6151200519596

Categorieën

Dieren Katten Kattenbakken Slimme dierbenodigdheden Kattenbakken & kattenbakaccessoires Slimme kattenbakken

Eigenschappen

Grote kattenbak, Design kattenbak, Met zeef, Inclusief lade, Zelfreinigend, Automatische kattenbak

Type kattenbak

Gesloten

Kleur

grijs, Grijs, Wit

Vorm

Vierkant

Manufacturer

MajesticMania