Koopgids > beoordelingen voor de top 5 beste automatische kattenvoeders


0

Beste automatische kattenvoeders

Voor de meesten van ons is het voeren van onze katten een dagelijkse klus. Gelukkig is het een vrij gemakkelijke wat klusjes betreft.

Meestal.

Overweeg dit:

Wat als je veel reist? Wat als je kat de neiging heeft om te veel te eten? Wat als je kat erop staat om je bij het krieken van de dag wakker te maken omdat hij eten wil? Kun je je voorstellen hoe fijn het zou zijn om je geen zorgen te hoeven maken of je kat wel gevoerd is?

Als een van deze resoneert met u, kan het gebruik van een automatische kattenvoeder om uw huisdier te voeden de op een na beste aankoop van je leven. Nooit eerder heeft moderne technologie zo’n positieve invloed gehad op de efficiëntie van zelfs de eenvoudigste huishoudelijke taken.

Deze automatische beoordelingen van kattenvoeders helpen u te bepalen welk model geschikt is voor u en uw katachtige vriend.

Er is ook veel nuttige informatie over dit type kattenproduct in het algemeen, die u en uw mede-kattenliefhebbers misschien nuttig vinden voordat u van etenstijd op de automatische piloot wisselt.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Buyer's Guide &beoordelingen voor de Top 5 Beste automatische kattenvoeders [year] 1

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Best beoordeelde automatische kattenvoeders

Buyer's Guide &beoordelingen voor de Top 5 Beste automatische kattenvoeders [year] 1

Onze topkeuze voor de beste automatische kattenvoermachine

Buyer's Guide &beoordelingen voor de Top 5 Beste automatische kattenvoeders [year] 8

Als je automatisch gaat als het gaat om etenstijd, wil je misschien een kijkje nemen bij onze keuze voor de beste automatische kattenvoer van AutoPets. Een van de nieuwste gadgets van dat merk (beroemd om zijn Litter-Robot-product) is de Feeder-Robot, een flexibele dispenser voor dierenvoeding die werkt met zowel droog als semi-vochtig voedsel.

Hiermee kunt u uw kleine katachtige tot 8 keer per dag voeden, in stappen van 1/4 kopje tot een maximum van 1 kopje per voeding. Als uw kat een strikt dieet voor gewichtsbeheersing volgt, bespaart u zeker veel portietijd door dit te gebruiken.

U kunt het voedingsschema handmatig programmeren of u kunt AutoPets’ mobiele app die compatibel is met zowel Android- als iOS-apparaten.

Een van de beste dingen die we leuk vinden aan deze automatische kattenvoeder is de mogelijkheid van de mobiele app om alle Feeder-Robots in één naadloze interface te integreren. U kunt alle schema’s en voermetingen voor al uw Feeder-Robots programmeren (als u er meer dan één heeft).

De app geeft je ook toegang tot je Litter-Robot als je die hebt. Het is een leuke functie voor mensen die graag technologie voor hen laten werken.

De Feeder-Robot heeft ook een anti-jamming-functie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat uw huisdier zijn maaltijden niet krijgt. In het geval dat de sensoren detecteren dat er iets mis is (voedselback-up of jam), gaat het product in de zwaartekrachtmodus (vult de kom ongeacht de geprogrammeerde meting), zodat uw kat zijn voedsel blijft krijgen.

Ten slotte heeft het product een back-upbatterij die 24 uur goed is. Het wordt automatisch geactiveerd wanneer de stroom om welke reden dan ook uitvalt en het zal de voorgeprogrammeerde maaltijden blijven verstrekken.

Feeder-Robot is een uitstekende automatische kattenvoeder die aan elke eventualiteit denkt. U kunt gerust zijn, wetende dat uw kat een constante voorraad voedsel heeft, zelfs als u niet thuis bent.

Buyer's Guide &beoordelingen voor de Top 5 Beste automatische kattenvoeders [year] 9

Beoordelingen van de beste automatische kattenvoeders

 1. AutoPets Feeder-Robot |
 2. PetSafe Gezond huisdier voer gewoon automatische feeder
 3. Kat Mate C20 2-Bowl Automaat
 4. WOPET Automatische voerbak voor huisdieren
 5. Petkit Smart Feed Automatische Kattenvoeder

Een kattenvoeder die automatisch voer verstrekt, zou veel van uw tijd en energie moeten vrijmaken. Het is een innovatief product dat je kan helpen de levensstijl te leiden die je wilt, terwijl je je kat nog steeds alle accommodaties en liefde geeft die ze nodig heeft.

Bovendien hoeft een goede geautomatiseerde feeder niet remmend duur te zijn. Om u te helpen de beste automatische kattenvoeder te vinden, hebben we factoren zoals merkreputatie, gebruikersrecensies, betrouwbaarheid en gebruiksgemak en onderhoud afgewogen om de best mogelijke opties te vinden die er zijn.

Wat nuttig zou moeten zijn – omdat er een ton om uit te kiezen. Natuurlijk wilt u er zeker van zijn dat u de best mogelijke aankoop doet.

1. AutoPets Feeder-Robot

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Buyer's Guide &beoordelingen voor de Top 5 Beste automatische kattenvoeders [year] 10

Een automatische voerbak met WiFi die kan worden bediend via unit control of met een mobiele app. De feeder wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 90 dagen en een garantie van 18 maanden.

Zoals hierboven vermeld, staat deze feeder comfortabel bovenaan onze lijst met de beste automatische kattenvoeders. Het wordt geleverd met veel technische functies, zoals een anti-jamming-technologie, een zwaartekrachtoptie, een back-upbatterij die automatisch in werking treedt en goed is voor 24 uur, een fraudebestendig deksel en een kauwbestendig netsnoer.

Uw kat/katten kunnen tot 8 kopjes per dag voedsel krijgen voordat bijvullen noodzakelijk is. Het apparaat wordt geleverd met een roestvrijstalen kom en een plastic kom, maar het kan worden opgewaardeerd tot een glazen kom voor een extra hoeveelheid. Er is ook een standaardgarantie van 18 maanden die bij elke aankoop hoort.

Pros:

 • Gebruiksvriendelijke mobiele app en handmatige programmeerinterface
 • Mobiele app integreert meerdere Feeder-Robots en de Litter-Robot
 • Geschikt voor droog en semi-vochtig voedsel
 • Anti-jam technologie
 • 24-uurs back-up batterij
 • Geprogrammeerde schema’s worden zelfs in de offline modus opgeslagen
 • Gaat op zwaartekrachtmodus in geval van jams

Tegens:

 • Is duurder dan andere merken

2. PetSafe Gezond Huisdier Voer Gewoon Automatische Feeder

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Buyer's Guide &beoordelingen voor de Top 5 Beste automatische kattenvoeders [year] 11

Een handige, stressvrije manier om uw huisdier te voeden en uw leven te vereenvoudigen. Uw huisdier wordt op tijd gevoed, of u nu slaapt, op het werk bent of weg bent. Zeg vaarwel tegen wake-up calls in de vroege ochtend, raden of uw huisdier is gevoed.

Deze huisdiervoeder is krachtig, maar toch stil en bijna stil. Maaltijdgroottes kunnen variëren van een achtste van een kopje tot 4 kopjes, uitgedeeld op een gecontroleerde timer met drie verschillende modi (onmiddellijke voeding, pauzevoeding en langzame voeding, om overmatig snel eten en stikken te voorkomen).

Het apparaat bevat een anti-jamfunctie, zodat brokjes en halfnat voedsel zonder problemen kunnen worden verstrekt. Het heeft een enorme capaciteit voor het verstrekken van voedsel. Het kan tot 12 maaltijden per dag uitdelen voor een totaal van 24 kopjes voedsel, dus het is een groot pluspunt voor huishoudens met meerdere katten.

Uw kat eet een gemakkelijk te reinigen en hygiënische roestvrijstalen kom uit, die in totaal 5 kopjes voedsel kan bevatten. Compleet met een vergrendelbare dekselfunctie om je nieuwsgierige kat uit de voedselopslagcontainer te houden!

Pros:

 • Uitstekend, gemakkelijk afleesbaar digitaal display
 • Stille en efficiënte motor
 • Voedselopslag met grote capaciteit voor droog en halfnat voedsel
 • Geschikt voor meerdere soorten kattenvoer
 • Anti-jam transportband functie

Tegens:

 • Optionele lichtnetadapter moet apart worden aangeschaft
 • Sommige gebruikers merken op dat de toetsen om de machine te programmeren moeilijk te gebruiken zijn

3. Cat Mate C20 2-Bowl Automatisch

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Buyer's Guide &beoordelingen voor de Top 5 Beste automatische kattenvoeders [year] 12

Speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een huishouden met meerdere huisdieren, beschikt deze over 2 grote kommen en is zelfs in staat om natvoer te geven, iets wat niet veel feeders kunnen bieden.

Wanneer uw kat van natvoer houdt, overweeg dan om de Cat Mate C20 te kopen. Niet veel automatische huisdiervoeders geven natvoer af, dus dit product is een must voor uw katachtige. Het houdt het natte voedsel tot 48 uur vers met zijn ingebouwde ijspak (afhankelijk van de huistemperatuur).

Cat Mate bevat twee grote voerbakken (elk kan maximaal 4 kopjes of 1 pond voedsel bevatten) met deksels die op het voorgeprogrammeerde tijdstip openen. Het is een eenvoudige voerbak voor huisdieren die niet afhankelijk is van te veel technologie. Het is gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen en heeft geen handleiding nodig om te bedienen.

Opruimen is ook een fluitje van een cent omdat de deksels en kommen afneembaar en vaatwasmachinebestendig zijn. De voerbak voor huisdieren wordt geleverd met een timer van 48 uur die afhankelijk is van een AA-batterij om hem van stroom te voorzien.

Pros:

 • Eenvoudige interface die iedereen kan gebruiken
 • Dispenseert natvoer (zeer weinig huisdiervoeders doen dit)
 • Batterijduur tot 12 maanden
 • Goedkoop

Tegens:

 • Maakt gebruik van een analoge timer, die niet supernauwkeurig kan zijn
 • Het deksel kan soms vast komen te zitten
 • Er zijn geen geluiden om katten te informeren wanneer de deksels opengaan

4. WOPET Automatische Huisdier Feeder

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Buyer's Guide &beoordelingen voor de Top 5 Beste automatische kattenvoeders [year] 13

U kunt tot 4 geautomatiseerde voedingen per dag plannen via de ingebouwde programmeerbare timer. Dit heeft een grote capaciteit en het werkt met ac-adapter en 3 D-formaat batterijen als een optionele back-up stroom.

Katten die nauwkeurige portiecontrole nodig hebben, zullen veel gediend zijn met de automatische droogvoerdispenser van WOPET. Het kan zo weinig als twee theelepels tot wel 4,5 kopjes brokjes bij elke voeding dienen. Bovendien kunt u ook een unieke portiegrootte programmeren voor elk voedingsinterval.

Het heeft een leuke functie waarbij u een bericht voor uw huisdier kunt opnemen en het met elke voedertijd kunt laten spelen. Dus je kunt zeggen: “Het is nu voedertijd, Garfield!” en je kat wordt gewaarschuwd dat de feeder is begonnen met het verstrekken van voedsel.

Stroomschommelingen of uitval zijn geen probleem. Hoewel het aan de muur wordt gevoed, kan het ook worden gevoed door batterijen die in werking treden, zodat uw huisdier nooit een voeding mist. Het is niet nodig om steeds opnieuw bij te vullen. Het wordt geleverd met een grote opslagcapaciteit om maar liefst 20 kopjes voedsel te bevatten.

Pros:

 • Kan tot 4 voedingen plannens per dag
 • Heeft een enorm brok opbergvak
 • Nauwkeurige brokjes voor effectief gewichtsbeheer
 • Infraroodtechnologie detecteert voedselopstoppingen en morsen
 • Kan berichten opnemen voor uw kat
 • Voerbak is afneembaar en vaatwasmachinebestendig

Tegens:

 • Instellen kan een beetje lastig zijn
 • Wanneer de stroom uitvalt, kunnen het schema en de portiegrootte worden gereset

5. PETKIT Smart Feed Automatische Kattenvoeder

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Buyer's Guide &beoordelingen voor de Top 5 Beste automatische kattenvoeders [year] 14

Voer uw huisdier op elk gewenst moment vanaf uw smartphone met de smart feed-app (Android en iOS). Tot 10 geplande voedingen per dag, het is in staat om van 1/5 kopje tot 4 kopjes ( 20g-400g) af te geven volgens de behoeften van uw huisdier.

Hou je van technologie? Deze PETKIT Automatic Cat Feeder integreert met Alexa, waardoor het voeren van huisdieren zoveel gemakkelijker wordt. U kunt een voedingsschema instellen via uw smartphone via de PETKIT-app (toegankelijk voor zowel iOS als Androids) of u kunt uw Amazon Echo-apparaat vragen om uw kat een snack te geven.

De Petkit Smart Feeder is een van de duurdere opties die we hebben gevonden, maar laat je niet misleiden door fantasie. Gebruikers houden ervan hoe gemakkelijk ze de voedingen van hun huisdier kunnen programmeren, tot 10 maaltijden per dag kunnen opslaan.

Een uitstekende ingebouwde webcam functies stellen u in staat om uw kleintje in de gaten te houden wanneer u weg bent, en dankzij de draadloze mogelijkheden kunt u zelfs de voedingen van uw huisdier plannen en aanpassen vanaf uw smartphone.

Geef uw huisdier een gepersonaliseerde voeding die kan variëren van 5 gram tot 50 tot 10 keer per dag. De feeder is toegankelijk via WiFi, maar er is een batterijback-up die ervoor zorgt dat uw huisdier nog steeds zijn volgende geplande voeding ontvangt wanneer de WiFi is uitgeschakeld.

De ruime opbergemmer bevat een grote hoeveelheid voedsel (tot 3,3 pond). Het zal u berichten sturen wanneer het voedsel laag wordt en er zal een waarschuwing verschijnen wanneer het leeg is.

Pros:

 • Geschikt voor nat en droog voedsel
 • Grote voedselopslag
 • Werkt online en offline
 • Kan katten tot 10 keer per dag voeren
 • Bevat een gewichtssensor die meldingen verzendt wanneer voedsel laag wordt
 • Heeft een DUO FRESH LOCK systeem dat voedsel vers houdt
 • Heeft een mooi, gestroomlijnd silhouet

Tegens:

 • Een beetje duur
 • De app vereist te veel machtigingen
 • Voedingen moeten allemaal via de app worden geprogrammeerd, wat soms niet werkt

Buyer's Guide &beoordelingen voor de Top 5 Beste automatische kattenvoeders [year] 1

Waarom u een automatische kattenvoeder zou moeten kopen

Beste automatische kattenvoeders

Misschien heb je nog nooit overwogen om zoiets als een automatische kattenvoeder voor je huisdier te krijgen. Misschien lijkt het je een beetje te technisch of gimmicky. Je kunt in de verleiding komen om het af te schrijven als een onnodige verwennerij. Misschien is je huidige routine prima – of in ieder geval niet onhandig genoeg om er iets aan te veranderen.

Maar er zijn tal van specifieke redenen waarom dit type product geschikt kan zijn voor uw gezin, waarvan veel andere gebruikers van automatische feeds zweren bij:

 • Uw kat heeft voedingen nodig op specifieke intervallen of tijden gedurende de dag.
 • Uw kat is niet in staat om een free-feeder te zijn, omdat ze te veel zal eten als ze de kans krijgt en het risico loopt op obesitas.
 • Je katachtige is een kieskeurige en kieskeurige eter en eet geen voedsel dat al lang uitzit.
 • Je dier maakt je wakker voordat de zon opkomt omdat ze wil eten.
 • Je werkt lange of onregelmatige uren, wat het voeden van je kat op regelmatige tijdstippen moeilijk maakt.
 • Je woont niet met iemand op wie je kunt vertrouwen om je kat op tijd te voeden.
 • U houdt van de vrijheid om te reizen en weg te gaan van uw huis, terwijl uw kat veilig alleen kan zijn voor korte hoeveelheden tijd.

Sommige of al deze kunnen op u van toepassing zijn! Evenzo kunnen er andere factoren in uw leven zijn die uw interesse in een dergelijke aankoop wekken. Wat uw redenen ook zijn, een geautomatiseerd voedingsapparaat is waarschijnlijk een supereenvoudige en effectieve oplossing voor u – de perfecte aankoop waarvan u nooit wist dat u die nodig had.

Dingen om te overwegen voordat u een automatische kattenvoeder koopt

Hoeveel huisdieren heb je in huis?

afbeelding van drie kittens

Als u meerdere kitties heeft, kunt u overwegen om meerdere automatische feeders te kopen. Dit is om overdreven agressie en gevechten over de beschikbaarheid van voedsel tijdens de maaltijd te voorkomen. Uiteraard is dit een factor om te overwegen, aangezien automatische feeders iets duurder zijn dan de niet-geautomatiseerde alternatieven.

Hoe groot zijn uw huisdieren?

Het is belangrijk om uw kat de juiste hoeveelheid voedsel te geven, zodat ze energie heeft om te groeien, te spelen en een lang gezond leven te leiden. Hoeveel moet je haar geven?

Dit hangt af van zaken als haar grootte, leeftijd en gezondheidstoestand. Een goede portiecontrole is vooral belangrijk als uw dier overgewicht heeft. en automatische feeders kunnen hier echt bij helpen. Velen worden geleverd met timeropties, zodat uw huisdier precies de juiste hoeveelheid voedsel krijgt met precies de juiste intervallen.

Een automatische feeder moet ook groot genoeg zijn om de juiste hoeveelheid voedsel op te slaan en af te geven die uw huisdier nodig heeft voor een ideale gezondheid en een mager lichaamsgewicht. Het is dus mogelijk dat het krijgen van een kleine machine met een grote kat of meerdere katten niet voldoende is voor de behoeften van uw huisdieren.

Wat zou de ideale capaciteit en efficiëntie van uw automatische feeder zijn?

afbeelding van droog kattenvoer

Een van de hele punten over het krijgen van een automatische feeder is dat u niet zo vaak als voorheen zo direct bij het proces betrokken hoeft te zijn. Maar je moet het natuurlijk nog steeds af en toe bijvullen. De vraag is hoe vaak je dit wilt doen.

Door een feeder met grote capaciteit te selecteren, kunt u het apparaat minder vaak bijvullen. Dit kan vooral gunstig voor u zijn als u een grotere kat heeft die veel moet eten, of als u meerdere huisdieren heeft en u ervoor kiest om slechts één feeder te gebruiken.

Het soort voedsel dat u uw kat geeft, heeft ook invloed op hoe groot een apparaat is dat u krijgt. Droge brokjes blijven langer houdbaar in een geautomatiseerde kattenvoeder in vergelijking met semi-vochtig voedsel, dat veel feeders kunnen herbergen (hoewel het belangrijk is dat de container voldoende afdichting biedt voor langere versheid).

Een extra factor over de efficiëntie van de machine is hoe groot de brokjes zijn die u uw huisdier geeft. U wilt ervoor zorgen dat de maat niet te groot is om door voedingspaden of transportsystemen te passen.

Hoeveel voedsel is er nodig?

De feeder voor uw dier biedt een optie voor portiecontrole die geschikt is voor de voedingsbehoeften van uw kat. Dus, wanneer u een feeder voor uw huis overweegt, moet u rekening houden met de verscheidenheid aan portiegroottes die het model biedt en hoe gemakkelijk dat voor uw kat kan worden ondergebracht.

Buyer's Guide &beoordelingen voor de Top 5 Beste automatische kattenvoeders [year] 16

Als uw kat de neiging heeft om haar maaltijden te snel op te eten, wilt u misschien ook overwegen of uw feeder de mogelijkheid heeft om voedsel langzaam af te geven om de snelheid van eten te beheersen.

Het maakt niet uit hoeveel voedsel uw geautomatiseerde feeder bevat, u wilt er zeker van zijn dat u een product kiest dat niet gemakkelijk wordt geopend door een nieuwsgierige harige katachtige!

afbeelding van een katachtige die op de grond ligt

Wat zijn uw belangrijkste beoogde doeleinden voor een dergelijke aankoop?

Waarom klinkt een automatische kattenvoeder je aan? Is het voor het gemak? Hulp bij het beheren van de voedingsstijl of het gewicht van uw kat? Stel jezelf deze vragen kan u helpen beslissen welk model het beste bij u past en hoeveel geld u bereid bent te besteden aan de aankoop van een model.

Hoe gebruiksvriendelijk is de automatische kattenvoeder?

Kunt u zich hierin vinden? Je koopt een nieuw product met een aantal mooie gadgets en functies, maar ze zijn zo verwarrend dat je uiteindelijk de helft ervan niet gebruikt of zelfs helemaal niet gebruikt!

Ken uw comfort met technologie voordat u een kitty feeder koopt. U wilt het dagelijks kunnen bedienen zonder u verward te voelen.

Welke accessoires en/of extra functies heeft de feeder nodig?

Heeft uw cat feeder voorkeur een WiFi-verbinding nodig, of een heleboel extra apparaten en add-ons om op de juiste manier te werken? Hoe bereid zou u zijn om in de extra’s te investeren als het uw product nog efficiënter zou laten werken?

Het is “gewoon” een automatische kattenvoeder , maar als het het voeren van je kat echt handiger en gecontroleerder maakt, dan is het niet zo onrealistisch om alles te krijgen wat je wilt om de feeder effectief te laten werken.

Hoe gemakkelijk is deze automatische kattenvoeder voor u om te onderhouden?

Het heeft geen zin om een automatische feeder te kopen als u geen routineonderhoud gaat uitvoeren om ervoor te zorgen dat deze goed werkt. Zorg er dus voor dat u bereid en in staat bent om de nodige schoonmaak en onderhoud te doen.

Is het feeder geschikt voor mijn kat?

Automatische feeders bewegen, maken geluid (zij het minimaal) en zien er over het algemeen heel anders uit dan een gewone oude kattenbak. Is je trouwe viervoeter overdreven schichtig of nieuwsgierig? Als dat zo is, zal ze misschien niet jive met je nieuwe aankoop – omdat ze terughoudend is om eruit te eten of omdat ze te veel tijd besteedt aan het proberen erin te breken!

Je houdt van je kat vanwege haar individuele persoonlijkheid. Zorg er dus voor dat je daarover nadenkt voordat je beslist welk model je wilt!

afbeelding van een katachtige buiten

Enkele nuttige tips voor gebruik en onderhoud van uw automatische kattenvoeder

Dus: je hebt de juiste automatische feeder voor je kleintje geselecteerd. Wat nu?

Het kan nuttig zijn om de volgende tips en trucs in gedachten te houden terwijl u door het proces gaat van het introduceren van uw nieuwe feeder aan uw kleine diner:

 • Lees de handleiding voordat u het instelt! Het bevat veiligheidsinformatie en andere nuttige tips, waaronder het klantenservicenummer voor het geval uw apparaat om welke reden dan ook defect raakt.
 • Plaats het voedingsapparaat op een vlak en stevig oppervlak. Dit voorkomt onbedoelde kantelen en helpt ervoor te zorgen dat het voedsel op de juiste manier wordt verstrekt.
 • Reinig uw feeder indien nodig of geïnstrueerd. Dit verlengt de levensduur van het apparaat, voorkomt schadelijke bacteriën of schimmelophoping en houdt uw kat veilig (om nog maar te zwijgen van geuren tot een minimum). Controleer of uw feeder vaatwasmachinebestendige onderdelen of handwas heeft.
 • Naast routineonderhoud en bijvullen, moet u bereid zijn om de feeder regelmatig te controleren om er zeker van te zijn dat er geen verstoppingen zijn, die uw machine kunnen beschadigen en er onbedoeld voor kunnen zorgen dat uw kat maaltijden mist.
 • Zorg ervoor dat u uw feeder vult met de juiste soort en hoeveelheid voedsel.

Conclusie

Dus, is het tijd om je voedingsspel te levelen?

Als u een katteneigenaar bent, kan een automatische kattenvoeder een ideale oplossing zijn voor uw huishouden, en het selecteren van de juiste die het beste bij u en uw kat past, zal u helpen het meeste uit dit innovatieve apparaat te halen.  Ik hoop dat de informatie in dit artikel nuttig is geweest om u te helpen bepalen welke de beste automatische kattenvoeders zijn die vandaag beschikbaar zijn.

Zorg er dus voor dat je deze beoordelingen bij de hand houdt bij het selecteren van je eigen beoordelingen en geef ze door om een andere kattenminnende vriend te helpen.

Wat is automatische voerbak voor huisdieren?

Automatische feeders zijn ontworpen om op bepaalde tijden specifieke porties honden- of kattenvoer af te geven, zodat ze ervoor zorgen dat uw harige vriend op tijd goed gevoed wordt.

Zijn automatische voerbakken voor huisdieren goed?

Automatische voerbakken voor huisdieren zijn handig om de maaltijden van een huisdier gedurende de dag op te splitsen in kleinere voedingen, en om ervoor te zorgen dat uw huisdier nooit een maaltijd mist als u weg bent.

Is er een automatische kattenvoeder voor natvoer?

Pawise Automatic Pet Feeder Met Ice Packs U kunt de natvoer kattenvoeder kiezen voor één maaltijd of voor twee en elke kom voor nat kattenvoer is 300ml. U kunt er zeker van zijn dat het natte voedsel cool omdat deze feeder wordt geleverd met ijspakketten in elke kom. Doe het voedsel gewoon in de kom, stel de timer in en sluit het deksel.

Hoe werkt een automatische voerbak voor huisdieren?

Het tweede deel van de automatische voerbak voor huisdieren is het gerecht. De plastic of keramische schaal bevat het voedsel dat beschikbaar is voor de hond om te eten. Elke automatische voerbak voor huisdieren is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met instructies om het nog gemakkelijker te maken! Elke voeding kan worden geprogrammeerd om 1/4 tot 3 kopjes voedsel per keer af te geven.