Kittento – Zelfreinigende Kattenbak – Automatische Kattenbak – Elektrische Kattenbak – Inclusief App – 65 Liter – Geschikt Voor Alle Katten – Robot Kattenbak

 269,90

Bekijk de dagprijs

SKU: 9300000170339107 Categorieën: , , ,

Beschrijving

De Kittento zelf reinigende kattenbak is een geavanceerde, zelfreinigende kattenbak die is ontworpen om het onderhoud van de kattenbak eenvoudig en efficiënt te maken. Met zijn innovatieve functies en geïntegreerde app biedt dit product een ongeëvenaarde gebruikerservaring voor katteneigenaren.

Kenmerken:

  • Automatische Reiniging: Het AutoClean-systeem detecteert automatisch wanneer uw kat de bak heeft verlaten en start het reinigingsproces. Een geautomatiseerd schepmechanisme verwijdert voorzichtig vuile klonten en plaatst deze in een afzonderlijke vuilnisbak, waardoor de kattenbak altijd schoon is voor uw huisdier.
  • App-bediening: De bijbehorende app stelt je in staat om de kattenbak op afstand te bedienen en te monitoren. Met de app kun je het reinigingsprogramma aanpassen, de status van de kattenbakvulling controleren en meldingen ontvangen wanneer het tijd is om de vuilnisbak te legen.
  • Geurbeheersing: De Kittento zelfreinigende kattenbak is uitgerust met een geavanceerd geurbeheersingssysteem dat onaangename geuren minimaliseert. De afgesloten vuilnisbak houdt geurtjes op een discrete manier vast, waardoor de omgeving fris blijft.
  • Geschikt voor alle kattenbakvullingen: Deze kattenbak is compatibel met verschillende soorten kattenbakvulling, zodat je de keuze hebt om het type vulling te gebruiken dat het beste past bij de behoeften van jouw kat.
  • Eenvoudig schoon te maken: De afneembare onderdelen van de Kittento maken het reinigen van de bak zelf snel en gemakkelijk. Het ontwerp is zo gemaakt dat je geen speciale gereedschappen nodig hebt voor het onderhoud.
  • Stijlvol en ruim: Het eigentijdse ontwerp van de kattenbak past naadloos in elke kamer. De ruime binnenkant biedt voldoende ruimte voor katten van alle maten.

Met de Kittento zelfreinigende kattenbak hoef je je nooit meer zorgen te maken over het dagelijkse schoonmaakwerk van de kattenbak. Geniet van meer quality time met je kat en een frisse leefomgeving met dit geavanceerde, slimme kattenbakontwerp.

Extra informatie

Materiaal

Plastic

Inclusief lade(s)

Nee

Verpakkingsinhoud

Zelfreinigende kattenbak

Product lengte

51.60 cm

Product breedte

48 cm

Product hoogte

50.50 cm

Product gewicht

7.60 kg

Automatische kattenbak

Ja

CE markering

Zichtbaar

Design kattenbak

Ja

Geschikt voor kittens

Ja

Grote kattenbak

Ja

Verpakking breedte

500 mm

Verpakking hoogte

515 mm

Verpakking lengte

525 mm

Zelfreinigend

Ja

EAN

8721082196062

Categorieën

Dieren Katten Kattenbakken Slimme dierbenodigdheden Kattenbakken & kattenbakaccessoires Slimme kattenbakken

Eigenschappen

Grote kattenbak, Design kattenbak, Zelfreinigend, Automatische kattenbak

Type kattenbak

Hop-in

Kleur

wit

Vorm

Vierkant

Manufacturer

Kittento