Kattenren – Kattenbench – Kattenhuis – 4 lagen – Met Hangmat

 1,17

Bekijk de dagprijs

SKU: 9300000156766318 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

Introduceer uw geliefde huisdieren aan de ultieme leefruimte met deze 4 lagen Grote Kattenbox. Deze veelzijdige en duurzame kattenbox biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw katten, konijnen of andere huisdieren, zowel binnen als buiten.

Robuuste constructie: De kattenbox is gemaakt van hoogwaardig metalen draad dat zorgt voor een solide en stabiele structuur. Dit geeft uw huisdier een veilige ruimte zonder in te leveren op bewegingsvrijheid. Het stevige ontwerp van de kooi garandeert ook dat uw huisdieren niet kunnen ontsnappen en tegelijkertijd goed kunnen worden geobserveerd.

Ruimtebesparend ontwerp: Dankzij het 4-lagen ontwerp biedt deze kattenbox veel ruimte zonder veel vloeroppervlak in beslag te nemen. U kunt de kooi eenvoudig in elke hoek van uw huis plaatsen, waardoor het een ideale oplossing is voor mensen met beperkte ruimte.

DIY Montage: Montage van deze kattenbox is een fluitje van een cent. Het wordt geleverd met een eenvoudig te volgen handleiding en alle benodigde onderdelen, zodat u het in een mum van tijd kunt opzetten. De DIY-optie stelt u in staat om de kooi aan te passen aan uw eigen behoeften en de leefruimte van uw huisdier te optimaliseren.

Veelzijdig gebruik: Deze kattenbox kan niet alleen dienen als een uitstekende verblijfplaats voor uw katten, maar ook als een comfortabel onderkomen voor konijnen, fretten, en andere huisdieren. Of het nu binnen of buiten is, deze kooi biedt een ideale omgeving voor beweging, oefening en rust.

Eenvoudige toegang: De kattenbox is voorzien van meerdere toegangsdeuren, waardoor het voeden, spelen en schoonmaken een probleemloze taak wordt. De deuren zijn stevig vergrendeld om ervoor te zorgen dat uw huisdieren veilig binnen blijven, terwijl u er gemakkelijk bij kunt.

Comfortabele omgeving: Met voldoende ruimte en luchtcirculatie zorgt deze kattenbox ervoor dat uw huisdieren zich op hun gemak voelen en een gezonde omgeving behouden. Uw huisdieren kunnen zich op hun gemak terugtrekken en genieten van hun eigen persoonlijke ruimte.

Extra informatie

Gewicht 16 kg
Geschikt voor kittens

Ja

Verpakkingsgewicht

16 kg

EAN

9505499552623

Categorie├źn

Dieren Katten Kattenbakken Kattenbakken & kattenbakaccessoires

Merk

KitKattie

Manufacturer

KitKattie