Fromm Kattenvoer Beoordelingen : natuurlijk voedsel voor het geliefde huisdier van uw gezin


0

fromm kattenvoer beoordelingen

Fromm is een familiebedrijf van de vijfde generatie dat eigendom is van en wordt geëxploiteerd in Wisconsin. Het maakt al sinds 1925 dierenvoeding. De familie Fromm is trots op hun bijdragen aan de gezondheid van huisdieren en voedingsinnovatie sinds 1904.

Om u te helpen bepalen of ze inderdaad het beste kattenvoer voor uw eigen gezin hebben, hebben we dit gemaakt Fromm kattenvoer beoordelingen van hun best beoordeelde producten beschikbaar op Amazon.com.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Wie maakt Fromm kattenvoer?

Het bedrijf van de familie Fromm werd opgericht rond de 20ste verjaardag.Þ eeuw in Wisconsin. Het wordt gerund door leden van de vijfde generatie van de familie Fromm-Nieman.

Ze ontwikkelden het eerste hondenziektevaccin in de jaren 1930, en pionierde de creatie van premium droog huisdier voedsel door het verwerken van vlees en granen samen.

De dierenvoeding van de familie Fromm wordt in kleine hoeveelheden bereid in de eigen faciliteiten van het bedrijf. Hun droge huisdiervoeding en traktaties worden gemaakt in hun mequon en Columbus, Wisconsin faciliteiten, terwijl hun natte voedsel wordt gemaakt in hun Eden, Wisconsin conservenfabriek.

Hierdoor heeft de Fromm-familie volledige controle over de kwaliteit en veiligheid van al hun producten, waardoor het beste kattenvoer dat ze kunnen maken, wordt gegarandeerd.

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥
Fromm Cat Food Reviews [year]: Natuurlijk voedsel voor het geliefde huisdier van uw gezin 1

Fromm Cat Food Reviews [year]: Natuurlijk voedsel voor het geliefde huisdier van uw gezin 2

Fromm Cat Food Reviews

De Familie Fromm biedt zowel nat als droog kattenvoer aan. Ze hebben twee hoofdproductlijnen: Four Star Nutritionals en Gold. Four Star heeft zowel nat als droog kattenvoer dat gastronomisch geïnspireerd is op het eetplezier van uw kat.

Gold biedt droog kattenvoer met een meer holistische benadering van kattenvoeding. Lees de uitgebreide voedselrecensies hieronder om te ontdekken welk kattenvoer het beste bij uw katachtige vriend past.

Recenseerde Fromm Cat Foods

  1. Fromm FourStar Kattenvoer Gamebird
  2. Fromm FourStar Kattenvoer Zalm Tonijnsjovis
  3. Fromm Goud Droog Kitten
  4. Fromm Fourstar Zalm Tonijn Paté
  5. Fromm Kip &Duck Paté

1. Fromm Vier Sterren Nutritionals Gamebird Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Fromm Cat Food Reviews [year]: Natuurlijk voedsel voor het geliefde huisdier van uw gezin 8

Dit is een graanvrije brok die rijk is aan eiwitten van echte kalkoen, kip en gans met accenten van fazant, eend en kwartel.

Fromm Gamebird Recipe is een graanvrij kattenvoer dat rijk is aan eiwitten van echte kalkoen, kip en gans met accenten van eend, fazant en kwartel. Dit Fromm kattenvoer bevat geen granen, maïs of soja.

Erwteneiwit en gedroogd eiproduct zijn ook opgenomen als een extra bron van eiwitten. Zalmolie wordt toegevoegd voor de gezondheid van huid en vacht. De eerste van de ingrediënten is kalkoen.

Dit voedsel is rijk aan voedingsstoffen, essentiële aminozuren en antioxidanten voor een complete en uitgebalanceerde maaltijd. Het wordt aanbevolen voor katten van alle levensfasen.

De eerste vijf ingrediënten van dit product uit de Fromm-familie zijn kalkoen, kalkoenbouillon, kip, kippenmeel en erwten.

Pros

Zachte, glanzende jassen. Fromm Gamebird Recept kattenvoer heeft goede recensies ontvangen van kattenouders over hoe het hun huisdieren zijdezachte en glanzende jassen heeft gegeven. Ze zijn dikker en veel gezonder bont geworden.

Betere spijsvertering. Kitties die werden overgeschakeld naar dit Gamebird-recept van Fromm hebben verlichting gevonden van spijsverteringsproblemen zoals braken, diarree en anderen. Gevoelige katten lijken te gedijen op dit product. Er zijn ook minder ontlasting die een stuk minder stinken in vergelijking met voorheen.

fromm wild vogel kattenvoer

Tegens

Duur. Volgens sommige beoordelingen van kattenvoer vinden ze dit product een beetje te duur om te voeren als dagelijkse maaltijden. Dit kan bijzonder duur zijn voor huishoudens met meerdere katten.

Conclusie

Fromm Gamebird Recept droogvoer ontving veel beoordelingen over hoe zacht en glanzend de vacht van hun katten is sinds ze zijn overgeschakeld op dit product. Hun vachten zijn dikker en gezonder geworden dan voorheen.

Katten met een gevoelige maag zijn ook in staat om dit voedsel laag te houden. Geen braken, diarree of sterk ruikende ontlasting meer. Sommigen vinden het echter te duur om elke dag aan katten te voeren.

2. Fromm Vier Sterren Voedingswaarden Zalm Tonijnsjovis Recept

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Fromm Cat Food Reviews [year]: Natuurlijk voedsel voor het geliefde huisdier van uw gezin 9

Dit mediterraan geïnspireerde recept kan het voedsel zijn dat iedereen kan aanbieden aan visminnende katachtigen. Het heeft vitaminerijke groenten en fruit als kwaliteitsbronnen van antioxidanten.

Fromm Zalm Tonijnsjovis® Recept is misschien wel het beste voedsel voor katten dat de familie Fromm kan aanbieden aan visliefhebbers. Het zit vol met alle vis goedheid van zalm, witvis, tonijn, ansjovis en sardines. De eerste van de ingrediënten is zalm.

Dit product bevat alleen hoogwaardige ingrediënten en bevat geen bijproducten. Dit graanvrije recept is ook vrij van kunstmatige versterkers zoals smaken, kleuren en conserveermiddelen.

Het heeft vitaminerijke groenten en fruit zoals erwten, zoete aardappelen, veenbessen, wortels, appels, aardappelen en anderen. Extra eiwit wordt geleverd door erwteneiwit en gedroogd eiproduct.

Zalmolie is inbegrepen om de gezondheid van huid en vacht te ondersteunen. Dit recept voor zalmste tonijnsjovis biedt complete en uitgebalanceerde voeding voor katten.

De eerste vijf ingrediënten van Fromm Salmon Tunachovy® Recipe droogvoer zijn zalm, zalmmeel, visbouillon, erwten en erwteneiwit.

Pros

Gezonde huid en vachten. Deze zalm tonijnsjovis van de Fromm-familie is een ander product dat lovende kattenvoerrecensies krijgt van kattenouders. De huid en vacht van hun katten zijn aanzienlijk veel gezonder dan voorheen.

Huidproblemen zoals jeukende, schilferige huid zijn verdwenen of op zijn minst verminderd. Zelfs de haarballen zijn verminderd sinds de overstap naar dit product. Hun vacht is zachter en glanzender dan voorheen. Voor deze kattenouders is dit product misschien wel het beste kattenvoer dat er is.

Hoogwaardige ingrediënten. Volgens beoordelingen van kattenvoer, eigenaren zijn dol op het feit dat dit graanvrije kattenvoerproduct natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit bevat. Het is niet alleen geliefd bij hun katten, maar het biedt ook een zeer voedzame maaltijd.

De dierlijke eiwitten in het Fromm Salmon Tunachovy® Recept zijn afkomstig van echte zalm, witvis, tonijn, ansjovis en sardines.

In het recept worden geen bijproducten gebruikt. Vrij van ingrediënten zoals tarwe, soja, maïs, kunstmatige smaakstoffen, kleuren en conserveermiddelen, is dit kattenvoer lekker omdat het voedzaam is.

fromm tonijnsjovis kattenvoer

Tegens

Sterke geur. Volgens een paar kattenvoerrecensies ruikt dit droogvoerproduct heel sterk naar vis. Mogelijk hebt u een luchtdichte container nodig om te voorkomen dat de geur ontsnapt.

Conclusie

Dit Fromm Salmon Tunachovy® Recipe droog kattenvoer is over het algemeen een goed product om te proberen, vooral voor katten die fan zijn van vis. Het is bewezen dat het de huid en vachten van veel katten aanzienlijk verbetert. Veel katten hebben ook een goede spijsvertering gehad met dit droogvoer.

Kattenouders waarderen de hoge kwaliteit van de ingrediënten die in dit graanvrije product zitten. Ze zijn ervan overtuigd dat ze hun katten voeden met gezond, natuurlijk voedsel dat geen vulstoffen met een lage voedingswaarde bevat.

De geur van de brokjes is echter een ander verhaal. Sommige katteneigenaren vinden het een beetje te sterk en vereisen een luchtdichte container.

3. Fromm Gold Dry Kitten Food Beoordeling

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Fromm Cat Food Reviews [year]: Natuurlijk voedsel voor het geliefde huisdier van uw gezin 10

Dit is speciaal geformuleerd voor kittens, evenals zwangere en zogende moederkatten. Geeft kittens een smakelijke maaltijd, nog smaakvoller gemaakt met kippenvet, kippenbouillon, kippenlever en kaas.

Fromm Gold Kittenvoer is speciaal samengesteld voor kittens, maar ook voor zwangere en zogende moederkatten. Dit holistische recept voor kittens is verrijkt met probiotica om een goede spijsvertering te ondersteunen.

Zalmolie biedt ondersteuning voor de gezondheid van huid en vacht. Het heeft ook eiwiteend, kippenmeel, zalmmeel en gedroogd heel ei. De eerste van de ingrediënten is eend.

Dit product geeft kittens een smakelijke maaltijd, nog smaakvoller gemaakt met kippenlever, kippenvet, kippenbouillon en zelfs kaas. Gemaakt met eiwitrijke echte uitgebeende kip, evenals voedzame groenten en fruit.

Fromm Gold Kitten heeft ook geen ingrediënten zoals tarwe, maïs of soja. Het biedt complete en uitgebalanceerde voeding voor opgroeiende kittens.

De eerste vijf ingrediënten van dit droge kittenvoer zijn eend, kippenmeel, geparelde gerst, witte rijst en zalmmeel.

Pros

Smakelijke maaltijden. Dit droge kittenvoer van de familie From is een favoriet onder kleine kittens. De kitties worden erg enthousiast voor de maaltijd en genieten van het kauwen op de hapklare brokjes.

De brokjes zijn gemaakt met echte eenden-, kipmeel- en zalmmeel en hebben geen kunstmatige versterkers in de ingrediëntenlijst zoals smaken, kleuren of conserveermiddelen.

Zacht voor kattenmagen. Fromm Gold Kitten Recipe is vrij zachtaardig geweest voor de buiken van veel gevoelige kittens, volgens beoordelingen van kattenvoer. Kitties die eerder hun voedsel braakten, kunnen dit product laag houden.

De probiotica lijken de spijsvertering van gevoelige kittens te helpen. Ze hebben geen maagklachten gehad en ook gasachtige buiken zijn verminderd. Ontlasting is minder en ruikt nog minder.

Fromm Gold Dry Kitten Voer

Tegens

Kostbaar. Een paar katteneigenaren vinden dit product een beetje duur om dagelijks meerdere katten te voeren.

Conclusie

Fromm Gold Kitten droog kattenvoer wordt door zoveel kleine kittens genoten. Ze komen aanrennen als ze de tas horen en zijn altijd enthousiast voor de maaltijd. De rijke smaak van eend, kip maaltijd en zalmmaaltijden garanderen dat elke brok boordevol smaak zit.

Het is ook zacht voor zelfs gevoelige magen. De kittens zijn in staat om het voedsel laag te houden zonder maagklachten of gas te krijgen. Hun ontlasting ruikt ook niet meer zo sterk als vroeger. De holistische aanpak lijkt zijn vruchten af te werpen voor deze gevoelige kittens.

Een paar kattenouders vinden dit product echter een beetje te duur om elke dag als maaltijd aan kittens te geven.

Fromm Wet Kattenvoer Review

1. Fromm Zalm &Tonijn Paté

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Fromm Cat Food Reviews [year]: Natuurlijk voedsel voor het geliefde huisdier van uw gezin 11

Dit is een graanvrije paté die is gemaakt van fijngehakte tonijn, zalm en witvis. Het is ook verrijkt met taurine voor een betere gezondheid van hart en ogen.

Fromm Salmon &Tuna Pâté is een graanvrij nat kattenvoer dat is gemaakt van fijngehakte tonijn, zalm en witvis. De smaak wordt nog rijker gemaakt met kippenlever en visbouillon. Gedroogd eiproduct wordt toegevoegd voor meer eiwitten.

Dit natte kattenvoer van de Fromm familie is verrijkt met Taurine voor de gezondheid van hart en ogen. Het bevat geen tarwe, soja, maïs of enige vorm van kunstmatige versterkers zoals kleuren, smaken of conserveermiddelen.

Dit is een andere voedzame en smakelijke maaltijd waar visliefhebbers zeker van zullen genieten. Dit kan als maaltijd op zichzelf worden geserveerd. Het past ook goed bij Fromm Salmon Tunachovy® Recipe Dry Food als een aanvullende maaltijdtopper.

De eerste vijf ingrediënten van dit natte kattenvoerproduct zijn zalm, visbouillon, tonijn, kippenlever en witvis.

Pros

Lekker visgerecht. Fromm Salmon &Tuna Pâté is geliefd bij veel kitties vanwege de smakelijke vissmaken van gehakte tonijn, zalm en witvis. De smaak wordt versterkt door kippenlever en visbouillon.

Hou ook van de gladde textuur van deze hydraterende Fromm familie paté. Het is gemakkelijk te kauwen en wordt aanbevolen voor katten van alle levensfasen. Het is een van de beste kattenvoer voor kattenvisfans.

Laag in koolhydraten. Dit ingeblikte kattenvoer van de Fromm-familie heeft minder koolhydraten in vergelijking met het gemiddelde natvoer op de markt.

Afgezien van echte dierlijke eiwitten die worden geleverd door tonijn, zalm en witvis, heeft het ook gedroogde eiproducten als een extra eiwitbron. Zelfs katten die onder gewichtsbehoud staan, kunnen genieten van dit smakelijke gerecht zonder overgewicht te krijgen.

Fromm Zalm &Tonijn Paté

Tegens

Prijzig. Een handvol beoordelingen stelt dat ingeblikt kattenvoer misschien een beetje te prijzig is voor sommige kattenouders.

Conclusie

De Zalm &Tonijn Paté van de familie Fromm is een rijk smakend nat kattenvoer waar kitties dol op zijn. Het wordt ten zeerste aanbevolen voor visminnende katachtigen.

Het heeft hoogwaardige dierlijke eiwitten van echte tonijn, zalm en witvis. De visbouillon en kippenlever maken het nog smaakvoller.

Dit product is lager in koolhydraten in vergelijking met het gemiddelde natvoer, waardoor het zelfs voor kitties onder gewichtsbehoud geweldig is.

Echter, net als ander huisdiervoer van de Fromm-familie, vinden sommige katteneigenaren dit natvoer enigszins duur.

2. Fromm Kip & Eenden paté

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Fromm Cat Food Reviews [year]: Natuurlijk voedsel voor het geliefde huisdier van uw gezin 12

Dit is een rijk smakende, zachte en hydraterende paté, het is ook eiwitrijk. Gemaakt van fijngehakte kip en eend, kan worden gegeven als een maaltijd of topper.

Fromm familie Chicken &Duck Pâté is een rijk smakend ingeblikt kattenvoer dat rijk is aan eiwitten. Gemaakt van fijngehakte kip en eend, dit product is geweldig als maaltijd.

Het is het beste kattenvoer om te combineren met Fromm Duck À La Veg Recipe Dry Cat Food als een aanvullende maaltijdtopper. Het wordt nog lekkerder gemaakt met kippenbouillon, kip lever en tomatenpuree.

Deze gladde en hydraterende paté is verrijkt met taurine voor de gezondheid van ogen en hart. Het is verrijkt met vitamines voor complete en evenwichtige voeding.

De eerste vijf ingrediënten van dit eend- en kiprecept zijn kip, kippenbouillon, kippenlever, eend en lijnzaad.

Pros

Een hit bij de kitties! Veel huisdieren genieten van deze smaakvolle Fromm Chicken &Duck Pâté. Ze eten het eten op en kunnen gewoon geen genoeg krijgen van de rijke vlezige smaak. De smaak wordt ook versterkt door kippenbouillon, kippenlever en tomatenpuree in de ingrediënten te hebben.

Ingrediënten van hoge kwaliteit. Dit is een ander product van de Fromm-familie dat lovende kattenvoerrecensies ontving met betrekking tot de kwaliteit van ingrediënten. Het is gemaakt van echte dierlijke eiwitten en niet van bijproducten.

Het bevat geen vulstoffen zoals maïs, soja, tarwe en andere koolhydraatrijke ingrediënten. De enige plantaardige ingrediënten zijn lijnzaad en tomatenpuree. Er worden geen kunstmatige versterkers zoals smaakstoffen, kleuren of conserveermiddelen toegevoegd.

Fromm Kip & Duck Paté

Tegens

Prijzig. Dit ingeblikt voedsel kan een beetje prijzig zijn, volgens een paar beoordelingen van kattenvoer. Het kan bijzonder duur zijn om elke dag meerdere kattenblikjes van dit product te voeren.

Conclusie

Fromm Chicken &Duck Pâté is een smakelijke manier om uw huisdieren gehydrateerd te houden. Kitties houden gewoon van dit kip en eend recept, en eten de gladde paté op. De lijst met ingrediënten is vrij schoon.

Er zijn geen vulstoffen en alleen hoogwaardige ingrediënten inbegrepen. Dit Fromm kattenvoer is lager in koolhydraten in vergelijking met het gemiddelde natte kattenvoer.

Dit product van topkwaliteit heeft een hoger prijskaartje in vergelijking met het meeste commercieel verkrijgbare kattenvoer. Sommige kattenouders vinden het vrij duur om dagelijks aan huisdieren te voeren.

Is Fromm Kattenvoer ooit teruggeroepen?

Nee. Er zijn nooit kattenvoerproducten van het merk teruggeroepen. Sinds 1925 werd het huisdiervoer van het bedrijf slechts één keer teruggeroepen.

Fromm heeft een terugroepactie uitgevoerd voor sommige varianten van nat hondenvoer in 2016 als gevolg van verhoogde niveaus van vitamine D. Sindsdien is er geen terugroepactie meer gedaan.

Fromm Cat Food Reviews [year]: Natuurlijk voedsel voor het geliefde huisdier van uw gezin 13

Zijn Fromm Kattenvoer goed?

Op basis van onze beoordeling van kattenvoer is Fromm over het algemeen een goed natuurlijk huisdiervoedingsmerk. Hun voedsel heeft goede resultaten kunnen opleveren, zoals gezien door veel katteneigenaren. Hun verschillende varianten van zowel nat als droog voedsel zijn populair bij katten.

Velen hebben geprofiteerd van de dierenvoeding van het merk met huid-, vacht- en spijsverteringsproblemen die aanzienlijke verbeteringen vertonen. Huisdieren hebben ook een toename van het energieniveau laten zien sinds ze zijn overgeschakeld op hun voedsel.

Het merk biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding voor de kwaliteit, ingrediënten en geleverde resultaten van de dierenvoeding. Het voedsel van het merk kost meer dan uw gebruikelijke commercieel verkrijgbare kattenvoer. Zoals met de meeste dingen, komen voedingsmiddelen van hoge kwaliteit met een hoger prijskaartje.

Voor velen zijn de gezondheidsvoordelen die hun huisdieren krijgen de extra kosten waard. Voor deze katteneigenaren hebben ze het beste kattenvoer voor hun huisdieren gevonden. Het kan echter behoorlijk duur zijn voor huishoudens met meerdere katten.

We raden u aan om uw huisdieren op de juiste manier over te zetten naar nieuw voedsel om te voorkomen dat ze hun maag van streek maken. De voedingsgids moet worden gevolgd om ervoor te zorgen dat huisdieren de juiste hoeveelheid voedsel per dag krijgen. De lijst met ingrediënten moet altijd worden gecontroleerd voordat u nieuw voedsel voert aan katten met voedselgevoeligheden.

Samenvatting

Fromm is sinds 1925 actief in de dierenvoedingsindustrie. Ze beweren het eerste premium dierenvoer te hebben ontwikkeld door granen en vlees samen te verwerken om droge brokken te produceren. Het merk heeft een reputatie van voedzaam voedsel van hoge kwaliteit, gemaakt door een familiebedrijf.

In termen van ingrediënten zijn Fromm-dierenvoeding gemaakt van echte dierlijke eiwitten zoals eend, kalkoen, vis, rundvlees en anderen. Er zijn geen bulktoevoegende vulstoffen zoals maïs, soja of tarwe. Geen van hun huisdiervoedingen heeft bijproducten.

Hun natte voedingsmiddelen bevatten ook geen carrageen als een dikkeener. De rest van de ingrediënten zijn allemaal hoogwaardige voedzame, natuurlijke voedingsmiddelen en vitamine- en mineralensupplementen, evenals probiotica.

Hun droge voedingsmiddelen hebben echter een iets hoger koolhydraatgehalte in vergelijking met andere graanvrije voedingsmiddelen.

De koolhydraatbronnen zijn erwten, lijnzaad en andere groenten en fruit zoals aardappelen, zoete aardappelen, wortels, veenbessen, appels, bosbessen, enz. Hoewel ze allemaal voedzaam zijn, zijn sommigen van mening dat deze ingrediënten geen voedingswaarde bieden voor de gezondheid van katten.

Het ingeblikte kattenvoer van Fromm is allemaal in patévorm. Ze zijn rijk aan smaak van ingrediënten zoals echt vlees, bouillon en lever. Ze bieden een lager koolhydraatgehalte in vergelijking met het gemiddelde natte kattenvoer. De ingeblikte voedingsmiddelen zijn enkele van de beste kattenvoer van Fromm.

fromm kattenvoer beoordelingen

Is Fromm kattenvoer graanvrij?

Met enkele van de hoogste inclusieniveaus van vers vlees, vis, fruit, groenten en echte Wisconsin-kaas, biedt Fromm een holistisch recept voor alle soorten en smaken van honden en katten, inclusief graanvrij, beperkt ingrediënt, puppy en alles daartussenin.

Is Fromm kattenvoer Aafco goedgekeurd?

Fromm Family Adult Gold Food for Cats is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles voor onderhoud.

Veroorzaakt graanvrij voedsel hartproblemen bij katten?

Veel van deze honden krijgen graanvrije diëten die het taurinegehalte verergeren. Lage niveaus van taurine leiden vaak tot cardiomyopathie – een fatale hartaandoening bij honden en katten.

Is Graanvrij slecht voor katten?

De meeste katten hebben eigenlijk geen graanvrij of glutenvrij dieet nodig. Eiwitrijke, koolhydraatarme diëten hebben hun plaats, vooral in de voeding van diabetische katten. Het is echter belangrijk om niet aan te nemen dat een graanvrij dieet een koolhydraatarm dieet is.