De 6 beste onzichtbare omheining voor katten [ Reviews & Buyer’s Guide]


0

onzichtbaar hek voor katten

De meeste eigenaren van gezelschapsdieren hebben al eerder gehoord van een onzichtbaar hek voor honden. Misschien heb je zelfs gemerkt dat je buren hun hond trainen met hun nieuwe barrière met die kleine witte vlaggetjes langs hun eigendom.

Maar hier is iets dat je je misschien niet realiseert als een katachtige ouder:

Uw huis kan ook worden uitgerust met een onzichtbaar hek voor katten!

In deze uitgebreide review gaan we het hebben over waarom dit type huisdierbarrière zo gunstig kan zijn, zowel binnen als buiten je huis. We zullen ook uitleggen hoe ze werken en je tips geven over hoe je kunt beslissen of er een A-OK is voor je lieve metgezel.

Bovendien zullen we het hebben over onze topkeuzes op basis van prijs, kwaliteit en klantrecensies, zodat u meer vertrouwen kunt hebben als het tijd is om te kopen. Besteed dus wat tijd aan het nadenken over je bontbaby.

Klinkt het alsof een onzichtbaar hek echt is wat uw huis nodig heeft om haar veilig te houden of uit bepaalde delen van uw huis? Als dat zo is, blijf dan lezen – we hebben een aantal geweldige recensies op komst.

Maar voordat we op meer details ingaan, dachten we dat we je wat scrollen zouden besparen en onze topkeuze voor een veiligheidshek voor huisdieren vanaf het begin zouden introduceren. Dus zonder verder oponthoud…

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

De 6 beste onzichtbare omheining voor katten [[year] Beoordelingen &Buyer's Guide]1

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Recenseerde Onzichtbare Hekken voor Katten

De 6 beste onzichtbare omheining voor katten [[year] Beoordelingen &Buyer's Guide]1

De 6 beste onzichtbare hekken voor katten

 1. PetSafe Premium In-Ground Kattenhek
 2. PetSafe In-Ground Kattenhek
 3. SportDOG Merk In-ground hekwerksystemen
 4. PetSafe Pawz Weg Barrières voor huisdieren
 5. PetSafe Draadloos Insluitingssysteem voor honden en katten
 6. PetSafe YardMax In-ground hek

1. PetSafe Premium In-Ground Kattenhek

Net als je kat zijn we nieuwsgierig , dus we hebben ons onderzoek gedaan om het beste onzichtbare hek voor katten te bepalen dat er is. Op basis van wat we hebben gevonden, we zijn trots om onze topkeuze te introduceren:

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De 6 beste onzichtbare omheining voor katten [[year] Beoordelingen &Buyer's Guide]9

Dit merk is al door veel consumenten veilig en effectief bewezen. Dit ‘onzichtbare’ hek beslaat een breed bereik (4.000 voet) en als u meer toevoegt, wordt hectare ruimte bedekt.

We houden van dit product om een paar redenen, niet de minste daarvan is dat uw onzichtbare barrière kan worden geconfigureerd om tot een derde van een hectare te bedekken. Door een paar extra zenderdraden en vlaggen aan te schaffen, kunt u dit hek eigenlijk tot 25 hectare aanpassen. Wauw!

In tegenstelling tot sommige andere producten die we hebben beoordeeld, wordt dit in de grond geplaatste kattenhek ook geleverd met een gemakkelijk verstelbare kraag om de veiligheid en het comfort voor uw kleine dame te maximaliseren.

Vrijheid, veiligheid en comfort—wat willen we nog meer voor onze katten?

2. PetSafe In-Ground Kattenhek

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De 6 beste onzichtbare omheining voor katten [[year] Beoordelingen &Buyer's Guide]10

Een kwaliteit kitty hek van een gerenommeerd bedrijf. Dit systeem beslaat ongeveer 1/3 hectare van uw eigendom en wordt geleverd met een waterdichte kraag die past op halzen met maten 6-11,5 inch plus 4 niveaus van correctionele aanpassingen.

Hier is nog een geweldige optie voor een kwaliteit kitty hek van het gerenommeerde bedrijf PetSafe. Dit heeft ook een verstelbare kraag voor meer comfort, maar je moet hem nog steeds niet langer dan 8 tot 12 uur per keer laten zitten. Bovendien is het betaalbaarder dan onze eerste keuze.

Pros:

 • Verstelbare en waterdichte kraag
 • Inclusief stretchgedeelte voor de veiligheid van de kat
 • Indicator batterij bijna leeg

Tegens:

 • Wegwerp gepatenteerd
 • Batterijen kunnen snel leeg raken

3. SportDOG merk in-ground hekwerksystemen

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De 6 beste onzichtbare omheining voor katten [[year] Beoordelingen &Buyer's Guide]11

Als u op zoek bent naar iets stevigs en duurzaams, probeer dan deze. Het onzichtbare hek onder de grond beslaat tot 1 1/3 hectare grond plus de externe trainer functioneert tot 500 meter afstand.

Als u een duurzaam in de grond gelegen dierenhek wilt om uw kat te beschermen, vindt u dit product van SportDOG misschien leuk. Het kan tot een indrukwekkende 100 hectare beslaan en kan worden gebruikt om meerdere dieren tegelijk te bevatten (allemaal met hun eigen halsband).

Pros:

 • Waterdichte kraag
 • Voorzien van auditieve en trillingswaarschuwingen met instelbare instellingen
 • Groot dekkingsgebied
 • Indicator batterij bijna leeg
 • Bliksembeveiliging

Tegens:

 • Batterij gaat mogelijk niet zo lang mee als beloofd
 • Inconsistent werkt
 • Veel werk en tijd om het te installeren
 • Mogelijk niet geschikt voor kleine katten

4. PetSafe Pawz Away-barrières voor huisdieren met instelbaar bereik

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De 6 beste onzichtbare omheining voor katten [[year] Beoordelingen &Buyer's Guide]12

Deze barrière is ontworpen om eruit te zien als een rots. Plaats het op het gebied waar u niet wilt dat uw huisdier overheen dwaalt en het zal een signaal via hun halsband sturen. Minimalistisch en toch effectief.

Bij het beslissen welk type dierenhek u voor uw dier wilt krijgen, wilt u er natuurlijk een die duurzaam, van hoge kwaliteit en comfortabel is. Het hebben van een schattige productnaam zoals dit hek doet, is gewoon een bonus!

Deze barrière is ontworpen om eruit te zien als een rots. Plaats het gewoon in de buurt van een object waar je niet wilt dat je kat naartoe dwaalt, en het statische signaal en het hoogfrequente waarschuwingssignaal dat alleen huisdieren kunnen horen, zullen haar wegstoten met een straal van maximaal 8 voet.

Pros:

 • Rationeel kosten
 • Super eenvoudig te installeren

Tegens:

 • Niet ontworpen voor insluiting, maar eerder om een dier weg te houden van bepaalde gebieden in de tuin (bijv. Zwembad, landschapsarchitectuur, kinderspeelruimte, enz.)
 • Correctie is voor sommige dieren mogelijk niet sterk genoeg
 • Batterijen niet inbegrepen

5. PetSafe Wireless Containment System Stay & Speel draadloze omheining

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De 6 beste onzichtbare omheining voor katten [[year] Beoordelingen &Buyer's Guide]13

Hier is nog een ander draadloos hekwerksysteem dat uw kat kan helpen beschermen tegen potentiële gevaren buiten minus al het gedoe. Verstelbaar voor een groot gebied van maximaal 105 voet in elke richting.

Hier is nog een ander draadloos hekwerksysteem van PetSafe dat uw kat kan helpen beschermen tegen mogelijke gevaren buiten.

Een uniek ding over dit ontwerp is dat het beschikt over statisch-vrije re-entry. Dit betekent dat je kat terug kan keren naar “thuisbasis” zonder gecorrigeerd te worden als ze weer over de grens gaat.

Pros:

 • Draadloos, dus geen draden om te begraven en eenvoudig en snel te installeren
 • Lange levensduur van de batterij – tot 3 weken volgens de fabrikant
 • Eenvoudig te installeren
 • Verstelbaar voor een groot gebied van maximaal 105 voet in elke richting
 • Indicator batterij bijna leeg
 • Zal een dier niet opnieuw corrigeren wanneer het terug over de barrière naar het insluitingsgebied loopt
 • Veel huisdierouders zeggen dat het goed werkt met hun koppige katachtigen en met meerdere katten kan werken

Tegens:

 • Correctiezones in de buurt van de zenders kunnen inconsistent zijn
 • Kraaginstellingen kunnen abrupt ernstiger worden beoordeeld dan andere producten
 • Insluitingsgebied kan niet worden gewijzigd in een vierkante of rechthoekige vorm
 • Niet geschikt voor katten onder de 5 pond

6. PetSafe YardMax In-Ground Hek

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

De 6 beste onzichtbare omheining voor katten [[year] Beoordelingen &Buyer's Guide]14

Katten hebben met dit product meestal meer vrijheid buiten (ca. 30% meer tuinruimte) omdat de correctie precies op de grens plaatsvindt in plaats van een paar meter eerder. Kraag is lichtgewicht, verstelbaar en waterdicht.

De volgende op onze lijst is dit ondergrondse hek van PetSafe. Katten hebben de neiging om buiten meer vrijheid te hebben met deze omdat de correctie plaatsvindt op de grens in plaats van een paar meter eerder. Maar eerlijk gewaarschuwd – het zal uw dier blijven corrigeren, zelfs nadat ze de grens heeft overschreden (in tegenstelling tot de meeste hekken die het signaal stoppen nadat ze over de zender is gegaan).

Pros:

 • Functies binnen en buiten correctiezones
 • Overspanningsbeveiliging
 • Kraag is lichtgewicht, verstelbaar en waterdicht
 • Batterij is oplaadbaar
 • Indicatielampje voor bijna lege batterij

Tegens:

 • Correctie vindt plaats of de kat voorbij gaat of terugkomt over de grens
 • Het bedradingssysteem is voor veel gebruikers ingewikkeld

De 6 beste onzichtbare omheining voor katten [[year] Beoordelingen &Buyer's Guide]1

Inzicht in onzichtbaar dierenhek

Wat het is en hoe het werkt?

Hier is een basisoverzicht van hoe een onzichtbare barrière werkt voor katten (en voor honden, wat dat betreft):

Elk onzichtbaar hekwerksysteem heeft zowel zenders als ontvangers. De zenders – meestal draden of andere kleine apparaten – kunnen in een bepaalde configuratie onder de grond of in uw hele huis worden geplaatst.

Deze configuratie creëert de onzichtbare drempel, die bijvoorbeeld vaak rond de omtrek van uw tuin loopt. Maar je kunt de zenders ook zo rangschikken dat ze een kamer, trap, deuropening, etc. blokkeren.

Als uw kat deze drempel overschrijdt of in de buurt komt terwijl hij de ontvanger draagt (die aan een comfortabele kraag is bevestigd), stuurt de zender een signaal naar de ontvanger. Dit is het waarschuwingssignaal en afhankelijk van de instelling die u op uw heksysteem hebt geselecteerd, zal het een specifieke “waarschuwing” voor uw kat activeren. Deze waarschuwingen omvatten:

 • Auditieve waarschuwing (bijv. piepend of zoemend geluid)
 • Trillingswaarschuwing
 • Elektrische stroom (een schok)

“Maar mijn kat is alleen binnenshuis”, vraag je je misschien af. “Waarom zou ik me druk maken om een onzichtbaar hek te plaatsen?”

Het blijkt dat er hekwerksystemen die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Hiermee kunt u onzichtbare barrières plaatsen rond bepaalde vloeren, kamers of zelfs specifieke delen van een kamer, bijvoorbeeld de kant met de bank die u niet bedekt wilt hebben met kattenhaar.

Kat op het hek

Zal een onzichtbaar dierenhek werken voor mijn kat?

Niemand kent je kat beter dan jij, en we weten dat haar veilig en gezond houden is een van je topprioriteiten. Om deze reden is het handig om een paar dingen in gedachten te houden bij het beslissen of en welk type onzichtbaar hekwerk het beste voor haar is.

De 6 beste onzichtbare omheining voor katten [[year] Beoordelingen &Buyer's Guide]16
 • Onzichtbare hekken kunnen voor sommige dieren effectief werken. Maar sommige huisdieren worden niet effectief afgeschrikt door onzichtbare hekwerksystemen, vooral als ze zeer gemotiveerd zijn om te jagen (ze houden er bijvoorbeeld van om eekhoorns te achtervolgen).
 • Als je kat gemakkelijk schrikt of een gezondheidsprobleem heeft, en vooral als ze een bekende hartaandoening heeft, gebruik dan geen onzichtbaar hek. Op zijn minst moet u met uw dierenarts chatten voordat u er een uitprobeert!
 • Zelfs als je kat kerngezond is, kan de onverwachte prikkel haar zintuigen gemakkelijk overweldigen. En als katachtige is ze sowieso al hooggevoelig voor haar omgeving. Uw kat kan ook emotionele angst, angst en andere problemen ervaren door het apparaat op het werk te ervaren. Ga je gang, zet jezelf in haar poten: het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe stressvol dat zou kunnen zijn!
 • Over het algemeen kunnen elektrische schokken fysiek schadelijk zijn en worden ze op zijn best als borderline humaan beschouwd. Vermijd het gebruik van de elektrische stroommodus ten koste van alles – en houd er rekening mee dat zelfs de trillingen of auditieve waarschuwingen voor sommige dieren nog steeds overweldigend kunnen zijn.

Conclusie

Elke gezonde relatie vereist duidelijke grenzen , inclusief degene die je hebt met je lieve katachtige!

Met zoveel op de markt om uit te kiezen, zou deze beoordeling u moeten helpen uw keuzes te beperken en degene te vinden die het beste voor uw kat werkt.

Wat is jouw ervaring met hekken voor huisdieren? Laat het ons weten in de reacties en deel dit artikel met andere kattenouders die op zoek zijn naar duidelijkere grenzen in en rond hun huis!

Kun je een onzichtbaar hek voor katten gebruiken?

Ja! Katten kunnen met succes worden getraind om het Invisible Fence® Brand-systeem te gebruiken, zowel buiten als binnen. Hun vederlichte MicroLite® Computer Collar® Receiver is de kleinste en meest geavanceerde kraag die beschikbaar is.

Hoeveel kost Onzichtbare omheining?

De typische kosten voor het installeren van een onzichtbaar hondenhek liggen tussen $ 950 en $ 1500. Er zijn veel factoren die bijdragen aan de kosten van uw elektrische ondergrondse omheining, zoals: de kwaliteit van de bedrading. de kosten van de halsband.

Hoe diep moet een onzichtbaar hek begraven worden?

In de meeste gevallen moeten de draden worden begraven in een geul die tussen de 1 en 3 centimeter diep is; Het begraven van de draden op deze diepte maakt een adequate overdracht van het signaal mogelijk, terwijl de draad wordt beschermd tegen schade door grasmaaiers en andere activiteiten op het gazon.

Kan een onzichtbaar hek mijn huisdieren veilig houden?

En zelfs als onzichtbare hekken erin slagen om dieren binnen bepaalde grenzen te houden, zal de niet-bestaande barrière hen zeker niet beschermen tegen wrede mensen en zwervende honden of andere dieren die gemakkelijk op uw eigendom kunnen komen.