Cheqo® Luxe Kattenhangmat – Hangmat voor Kat of Poes – 50×35 cm

 19,99

Bekijk de dagprijs

SKU: 9300000159317526 Categorieën: , , ,

Beschrijving

➜ Perfecte plek voor uw poes of kat!

Heb jij een lieve poes of kat? Dan weet je als geen ander hoe fijn ze het vinden om lekker te relaxen na een flinke tocht rondom het huis. Net zoals het baasje wil je kat of poes lekker kunnen chillen en luieren. Met de Cheqo Kattenhangmat is dat geen probleem. Deze hangmat is speciaal ontworpen om hem flexibel op te hangen. Heb jij bijvoorbeeld een hok van gaas? Dan kun je deze hangmat gemakkelijk met de 50cm lange touwtjes verbinden aan een hek, ren, verwarming, tuinhek en ga zo maar door! De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stevig en praktisch
Deze hangmat voor katten en poezen is speciaal ontworpen om huisdieren tot 6kg te dragen. Hierdoor is hij voor meerdere dieren inzetbaar. De 4 nylon touwtjes zijn extra stevig zodat hij een lange levensduur heeft. De stevige haken zorgen ervoor dat de hangmat niet zomaar los kan schieten. Wel zo veilig.

Even alles op een rijtje:
– Stevig ontwerp
– Voor poezen en katten
– Draagkracht van 6kg
– 50x35cm
– Geschikt voor binnen en buiten

Ga voor het gemak
Jij wilt toch ook het beste voor je lieve poes of kat? Met de Cheqo hangmat voor poezen en katten weet je zeker dat je lieve viervoeter niet anders meer wilt. Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat je trouwe lieveling ook niet anders meer wilt. Ga daarom voor gemak en kies voor deze prachtige hangmat.

Extra informatie

Kleur

NTBB

EAN

8721046016818

Categorieën

Dieren Katten Kattenbakken Kattenbakken & kattenbakaccessoires

Merk

Cheqo

Manufacturer

Cheqo