Catlink Stairs – Uitlooprooster en Trap in één – Accessoire voor de Scooper Pro Luxury kattenbak – Kleur Wit

 99,95

Bekijk de dagprijs

SKU: 9300000080504291 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Zeg hallo tegen een schoon en opgeruimd huis met de Catlink Scooper Stairs! Deze kattenbaktrap met uitlooprooster kan 99,9% van de kattenbakkorrels opvangen. Het is tevens een handige opstap voor katten om de Catlink Pro Luxury te betreden en te verlaten.

Bovendien kan het een comfortabel plekje zijn voor katten om erop te liggen. De grote opslagcapaciteit maakt het mogelijk om een vuilniszakrol en dagelijkse kattenspullen erin op te bergen voor gebruik. De trap is eenvoudig te installeren zonder gereedschap en het zal een geweldige aanvulling zijn voor de Scooper Pro-X Luxury zelfreinigende kattenbak met Wi-Fi.

De 23 centimeter hoogte van de kattenbaktrap is speciaal ontworpen voor katten met een mobiliteitsbeperking, zoals kortbenige en oudere katten.

Het rasterontwerp van de Catlink Stairs heeft een hoge dichtheid en vangt de kattenbakkorrels efficiënt op. Als de opvangbak vol is met kattenbakvulling is deze gemakkelijk te legen via de opening aan de achterkant. Deze trap met uitlooprooster heeft een gewicht van 3 kilogram en heeft antislip voetkussens op de hoeken. De Catlink Stairs heeft een uitstekende stabiliteit en beschermt tegelijkertijd de vloer.

Trap grootte: 57 x 35 x 23 cm
Kleur: wit

Voor de Catlink Scooper Young is er een grijze trap verkrijgbaar.

Extra informatie

EAN

6972884750057

Categorieën

Dieren Katten Kattenbakken Kattenbakken & kattenbakaccessoires

Merk

Catlink

Manufacturer

Catlink