Catlink Smart Litter Box – Scooper Young – Zelfreinigende Kattenbak zonder Wifi – Kleur Grijs

 479,95

Bekijk de dagprijs

SKU: 9300000080504293 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

https://media.s-bol.com/qrlVozA37yq0v/playlist.m3u8

Het leven van kattenbaasjes wordt met de Catlink Scooper Young version (zonder Wi-Fi) nóg leuker en makkelijker! Dankzij deze automatische zelfreinigende kattenbak hoef je nooit meer in de weer met poepschepjes en houd je extra tijd over om te spelen met je kat.

De moderne Catlink zelfreinigende kattenbak is het ultieme kattengemak!

Dit slimme kattentoilet voorkomt de verspreiding van onaangename geuren. Robuust gebouwd met materialen die tegen een stootje kunnen, doet de Catlink kattenbak het zware werk voor jou doordat slimme sensoren de aanwezigheid van de kat detecteren. Nadat de kat is uitgestapt, begint het reinigen automatisch en absorbeert actieve kool gemakkelijk vieze geurtjes.

Catlink Scooper Young Eigenschappen:

 • Leegt zichzelf met één druk op de knop
 • Alleen geschikt voor klontvormende kattenbakkorrels
 • Veilig voor je kat. Bevat zwaartekrachtsensoren die automatisch de rotatie van de machine stoppen wanneer er een kat aanwezig is. Deze sensoren voorkomen ook dat de machine kan omkiepen.
 • Double Anti-Pinch-ontwerp detecteert verstoppingen of objecten, wat resulteert in het omkeren van de cyclus om te voorkomen dat katten vast komen te zitten.
 • Met de paneelvergrendelingsfunctie kun je de kattenbak vergrendelen, waardoor deze veilig is voor kinderen en voorkomt dat ze met de kattenbak kunnen spelen.

Let op:

 • Geschikt voor kattensoorten tot 10 kg, dus ook voor de Maine Coon, Chartreux, Noorse Boskat, Ragdoll en Ragamuffin.
 • Om katten te kunnen detecteren moet de kat minimaal 1,5 kg wegen. Daarom is de Catlink Scooper niet geschikt voor kittens lichter dan 1,5 kg.
 • Niet geschikt voor katten die staand plassen of tegen de zijkant plassen.
 • Als je kat bekend staat als een graver in zijn huidige kattenbak, dan kan het zijn dat jouw kat het rubber in de bal van de Catlink Scooper kapot krabt. Dan is deze kattenbak minder geschikt voor jouw kat.

Specificaties Scooper Young:

 • Automatische modus / Handmatige modus / Lege modus
 • Binnen 200 seconden schoon
 • Capaciteit van de strooiselkamer: 13 Liter
 • Eén druk op de knop om te legen (Empty mode)
 • Weegsensor, infraroodsensor, anti-pinch sensor
 • 12V / 5W / 2A
 • 12 maanden garantie op onderdelen
 • Kleur: grijs
 • Apparaat grootte: 60 x 58 x 71cm (L * W * H)
 • Opening van de bal: 27 x 33 cm (B * H)

Wat zit er in de doos?

 • 1 x Catlink Scooper Young kattenbak
 • 1 x Power adapter
 • 1 x Rol Catlink afvalzakken
 • 1 x Koolstoffilter
 • 1 x Handleiding (Engelstalig)

Verschillende standen

De Catlink Scooper Young heeft 3 verschillende standen: auto mode, manual mode en empty mode. In auto mode zal het apparaat het komen en gaan van de kat detecteren en daarna de kattenbak automatisch reinigen na de wachttijd. Deze wachttijd staat standaard ingesteld op 3 minuten. Het schoonmaakproces duurt 200 seconden.

Om katten te kunnen detecteren moet de kat minimaal 1,5 kg wegen. Daarom is de Catlink Scooper niet geschikt voor kittens die lichter zijn dan 1,5 kg.

In manual mode kun je zelf de Clean/Pause knop indrukken om de balcabine te laten draaien. Zet je het apparaat op Empty Mode dan zal de gehele inhoud van de kattenbak automatisch worden geleegd in de afvalbak zodat je deze daarna kunt schoonmaken. Alle standen worden bediend via het controle paneel op de kattenbak.

Ultra- grote afvalbak

Dankzij de extra grote opvangbak van 13 liter hoef je wekenlang niet meer te scheppen of schoon te maken. Dankzij het koolstoffilter in de lade worden ongewenste geurtjes van de uitwerpselen tegengehouden. De infrarood sensor detecteert wanneer de afvalbak vol is en geleegd moet worden. De error indicator op het paneel zal dan rood knipperen. Zorg dat je de afvalbak op dat moment zo snel mogelijk leegt om blokkades in de balcabine te voorkomen.

Makkelijk reinigen

In een huishouden met één kat van ongeveer 4 kg hoef je de afvalzak van deze automatische kattenbak gemiddeld om de 14 dagen te vervangen. Heb je meerdere katten dan zal dit vaker uiteraard zijn.

Op het controle paneel zie je de error melding zodra de kattenbaklade geleegd moet worden. Dit doe je eenvoudig door de lade naar je toe te trekken en de zak met inhoud te verwijderen. Trek de koortjes van de afvalzak bij elkaar en gooi deze bij het restafval. Plaats een nieuwe afvalzak in de lade en schuif de lade weer dicht. De kattenbak is weer klaar voor gebruik!

Shop hier afvalzakken voor de Catlink Scooper.

Is de binnenkant van de kattenbak toe aan een opfrisbeurt? Met één druk op de knop Empty Mode wordt de gehele inhoud van de kattenbak geleegd. Na dat de kattenbak leeg is, kun je de binnenkant makkelijk reinigen met een desinfecterende spray en een doek. Maak de binnenkant droog voordat je deze vult met nieuw kattenbakstrooisel.

Geschikt voor klontvormende kattenbakvulling

De Catlink Scooper Young werkt alleen met bentoniet ofwel klonterende kattenbakvulling. Vul de kattenbak nooit met teveel grind, maar vul deze tot onder de ribbel in de rubberen bodem. Als je teveel strooisel in de kattenbak doet, zal dit tijdens het draaien gedumpt worden in de afvalbak en dat is zonde.

Zuinig in gebruik

Doordat deze litter robot zeer efficiënt de kattenpoep en plasjes verwerkt, heb je veel minder kattengrind nodig dan normaal. Daarnaast heb je normaal gesproken in een huishouden met meerdere katten ook meerdere kattenbakken nodig. Katten vinden het namelijk niet fijn om op een vieze bak te moeten waar een andere kat al zijn behoefte heeft gedaan. Met de Catlink Scooper Young zijn andere kattenbakken overbodig. Deze automatische kattenbak is namelijk na elke toiletbeurt direct weer schoon!

Langere levertijd

De bezorging van de Catlink Young kan een langere levertijd hebben omdat dit een extreem groot pakket is en de vervoersdiensten deze handmatig moeten verwerken. Het is hierdoor niet te garanderen dat je jouw bestelling de volgende dag in huis hebt.

Extra informatie

Materiaal

Kunststof

Inclusief lade(s)

Ja

Automatische kattenbak

Ja

Design kattenbak

Ja

Geschikt voor kittens

Nee

Grote kattenbak

Ja

Met zeef

Ja

Zelfreinigend

Ja

EAN

6972884750040

Categorie├źn

Dieren Katten Kattenbakken Slimme dierbenodigdheden Kattenbakken & kattenbakaccessoires Slimme kattenbakken

Eigenschappen

Grote kattenbak, Design kattenbak, Met zeef, Inclusief lade, Zelfreinigend, Automatische kattenbak

Type kattenbak

Gesloten

Kleur

grijs

Vorm

Driehoek

Manufacturer

Catlink