Catlink Scooper Pro X Luxury – Zelfreinigende Kattenbak met Wi-Fi & APP bediening – Kleur Wit

 599,95

Bekijk de dagprijs

SKU: 9300000142793494 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

https://media.s-bol.com/qrlVY5nzBZ3pv/playlist.m3u8

Ontdek de Catlink Scooper Pro-X Luxury – de slimme oplossing voor een frisse en hygiënische kattenomgeving! Met dit intelligente kattentoilet hoef je je geen zorgen meer te maken over onaangename geurtjes en bacteriën. Slimme sensoren detecteren de aanwezigheid van je kat, waarna het automatische reinigingsproces start en actieve kool ongewenste geuren absorbeert. Een schone omgeving voor je kat was nog nooit zo gemakkelijk.

De Catlink Scooper Pro-X Luxury kan moeiteloos een onbeperkt aantal katten detecteren en direct schoonmaken. Zeg maar dag tegen het gedoe van het handmatig schoonmaken van de kattenbak!

Met de handige Catlink-app blijf je altijd op de hoogte. Ontvang realtime meldingen op je smartphone, of je nu een Android- of iOS-gebruiker bent. De Catlink Scooper Pro-X Luxury maakt gebruik van een unieke gewichtssensor om individuele katten te herkennen en hun gegevens bij te houden, zoals gebruik, gewicht en tijd. Op elk gewenst moment kun je de gezondheidsrapporten van je geliefde viervoeter inzien. Zo kun je hun welzijn nauwlettend volgen en tijdig ingrijpen indien nodig.

Met de Catlink Scooper Pro X Luxury profiteer je van slimme functionaliteiten en een gebruiksvriendelijk ontwerp. Laat de zorgen over de kattenbak achter je en geniet van een schone en frisse omgeving voor je kat!

Eigenschappen van de Catlink Scooper Pro-X Luxury CL-08:

 • Werkt alleen met 2,4 GHz Wi-Fi
 • Afstandsbediening via de Catlink-app
 • Gezondheidsrapporten en gevisualiseerde grafieken voor 24 uur, 7 dagen en 12 maanden
 • Zwaartekrachtsensoren stoppen de machine wanneer een kat aanwezig is
 • Dubbel Anti-Pinch detecteert verstoppingen of objecten
 • Anti-tip voorkomt kantelen van de machine
 • Paneelvergrendelingsfunctie voorkomt dat kinderen met de kattenbak kunnen spelen
 • UV-desinfectie zorgt voor een schone toiletruimte
 • Eenvoudig verwijderbare actieve koolstof filterbox (nieuw t.o.v. Catlink Pro Luxury CL-06)
 • Actieve zuurstof geur eliminatie (nieuw t.o.v. Catlink Pro Luxury CL-06)
 • Afmetingen: 60 x 58 x 71 cm (L * B * H)
 • Opening van de bal: 27 x 33 cm (B * H)
 • Geschikt voor bentoniet en mixed kattenbakvulling
 • 12 maanden garantie op onderdelen

Belangrijk:

 • Geschikt voor kattenrassen tot 10 kg, inclusief de Maine Coon, Chartreux, Noorse Boskat, Ragdoll en Ragamuffin.
 • Minimaal gewicht van 1,5 kg vereist voor kattendetectie.
 • Niet geschikt voor katten die staand plassen of tegen de zijkant plassen.
 • Bij katten die graag graven in hun kattenbak kan het rubber in de bal van de Catlink Scooper beschadigd raken. In dat geval is deze kattenbak mogelijk minder geschikt voor jouw kat.
 • Wij zijn de gecertificeerde verkoper van Catlink in Nederland en België. De standaard Wi-Fi-instellingen zijn voor Nederland. Woon je in België? Neem na je aankoop contact met ons op en stuur de MAC-code van je apparaat. Wij zorgen ervoor dat je Wi-Fi wordt ingesteld op België.

Wat zit er in de doos?

 • 1 x Catlink Scooper Pro-X Luxury
 • 1 x Rol Catlink afvalzakken
 • 1 x Koolstoffilter
 • 1 x Handleiding (Engelstalig)
 • 2 x Grindrooster (voor bentoniet en mixed)

4 Standen & App bediening

De Catlink Scooper Pro Luxury heeft 4 verschillende standen die op afstand bediend kunnen worden via de Catlink app: auto mode, manual mode, timing mode en empty mode.

Afvalbak met 13 liter inhoud

Dankzij de extra grote opvangbak van 13 liter hoef je met één kat ongeveer 21 dagen niet te scheppen of schoon te maken. Dankzij het koolstoffilter worden ongewenste geurtjes tegengehouden.

Observeer de gezondheid van je kat

Met de analyse in de Catlink app houd je het toiletbezoek van iedere kat in de gaten. In de Catlink app zie je per dag hoe lang en hoe vaak je kat naar het toilet gaat en wordt ook zijn gewicht weergegeven. Je leest het gezondheidsrapport per kat makkelijk af in de gevisualiseerde grafiek. Er zijn drie statussen die worden getoond: Good, Attention needed of Abnormal.

Hierdoor kun je op tijd aan de bel trekken bij de dierenarts als je kat afwijkend wc-gedrag vertoont of opeens gewicht verliest of aankomt. Zo worden verborgen gezondheidsproblemen, zoals blaasgruis of een nierziekte sneller ontdekt. Doordat je het gewicht van de kat goed in de gaten kan houden en het toiletbezoek observeert en registreert, kun je de dierenarts van betrouwbare informatie voorzien.

Eenvoudige reiniging

De Catlink Pro X creëert maximaal comfort voor jou en je huisdier. In een huishouden met één kat van ongeveer 4 kg hoef je de opvangzak van deze automatische kattenbak gemiddeld om de 14 dagen te vervangen.

In de app ontvang je een melding zodra de kattenbaklade geleegd moet worden. Dit doe je eenvoudig door de lade naar je toe te trekken en de zak met inhoud te verwijderen. Trek de koortjes van de afvalzak bij elkaar en gooi deze bij je restafval. Plaats een nieuwe afvalzak in de lade en schuif de lade weer dicht. De kattenbak is weer klaar voor gebruik!

Shop hier Catlink afvalzakken.

Is de binnenkant van de kattenbak toe aan een opfrisbeurt? Met één druk op de knop Empty Mode wordt de gehele inhoud van de kattenbak geleegd. Na dat de kattenbak leeg is, kun je de binnenkant makkelijk reinigen met een desinfecterende spray en een doek. Maak de binnenkant droog voordat je deze vult met nieuw kattenbakstrooisel.

UV Sterilisatie

De afvaldoos is voorzien van UVA+UVC ultraviolet licht wat zorgt voor desinfectie van de afvalbak. Dit remt bacteriën, virussen, schimmels en andere micro-organismen, waardoor de kattenbak een schone omgeving is en blijft voor je kat.

Geschikt voor bentoniet en mixed kattenbakvulling

De Catlink Scooper Pro X Luxury komt met 2 verschillende roosters. Het rooster met de vierkante vakjes is geschikt voor klontvormende bentoniet en het rooster met de honingraat vorm is geschikt voor mixed kattenbakgrind (bentoniet + tofu).

Vul de kattenbak tot onder de ribbel met grind. Als je teveel strooisel in de kattenbak doet, zal dit tijdens het draaien gedumpt worden in de afvalbak. Bekijk onderstaande video hoe je op de juiste manier de kattenbak vult.

Zuinig in gebruik

Omdat de Catlink Pro X efficiënt de uitwerpselen verwerkt, verbruik je veel minder kattengrind. Normaal gesproken heb je in een huishouden met meerdere katten ook meerdere kattenbakken nodig. Katten vinden het namelijk niet fijn om op een bak te moeten waarop een andere kat al zijn behoefte heeft gedaan. Met de Catlink Scooper Pro X zijn andere kattenbakken in huis overbodig.

Veilig en betrouwbaar

De Catlink Scooper Pro X Luxury is een slimme robot en maakt gebruik van een zwaartekrachtsensor, infraroodsensor, microgolf radartechnologie en multi-cat detectie. Met behulp van deze intelligente technologie blijft jouw kat veilig en gezond!

Automatische nachtverlichting

De kattenbak heeft verlichting voor katten die slechtziend zijn. De sensor voor deze verlichting in het paneel kan automatisch aan of uit worden gezet in de app.

Levertijd

De bezorging van de Catlink Pro X kan een langere levertijd hebben omdat dit een extreem groot pakket is en de vervoersdiensten deze handmatig moeten verwerken. Het is hierdoor niet te garanderen dat je jouw bestelling de volgende dag in huis hebt.

Extra informatie

Inclusief lade(s)

Ja

Automatische kattenbak

Ja

CE markering

Zichtbaar

Design kattenbak

Nee

Geschikt voor kittens

Ja

Grote kattenbak

Ja

Zelfreinigend

Ja

EAN

6972884750705

Categorie├źn

Dieren Katten Kattenbakken Slimme dierbenodigdheden Kattenbakken & kattenbakaccessoires Slimme kattenbakken

Eigenschappen

Grote kattenbak, Inclusief lade, Zelfreinigend, Automatische kattenbak

Vorm

Driehoek

Merk

Catlink

Manufacturer

Catlink