Beste kattentrackers voor die uw leven gemakkelijker zullen maken


0

beste kat tracker

Heb je ervaren dat je de hele dag naar je kat zoekt, zelfs de naburige straten bereikt, om ze vervolgens vredig onder je bed te zien slapen? Het lokaliseren van de verblijfplaats van uw katten kan lastig zijn, vooral als u het alleen doet.

Dankzij de vindingrijkheid van de beste kattentrackers die op de markt verkrijgbaar zijn, omdat ze het in de gaten houden van uw katten probleemloos maken.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 1

Table of Contents

Dit zijn de beste kattentrackers op de markt

 1. Fluitje Go Ontdekkingsreiziger
 2. Zoekster Duo+ Huisdier Tracker
 3. Tractie GPS Cat Tracker
 4. PETBIZ GPS Huisdier Tracker
 5. Tabcat Tracker
 6. Girafus Pro Cat Tracker
 7. Eureka MarcoPolo Kat Tracker
 8. Kubus Pro Key Finder Tracker
 9. Tegel Mate
 10. Kat Tailer
 11. Pawscout Slimmere Huisdier Tag

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Onze keuze – Whistle Go Explorer

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 2

De Whistle Go Explorer bevat een heleboel functies in een alles-in-één pakket waarmee u kunt aanpassen hoe u uw huisdier wilt volgen. U kunt ervoor kiezen om per e-mail, sms of een applicatie op de hoogte te worden gesteld wanneer uw kat een veilige ruimte verlaat en realtime GPS-tracking in Google Maps

Het trackingapparaat is waterdicht (IPX 8) en heeft een batterijduur van meer dan 20 dagen. Het kan zelfs het likken, krabben en slapen van uw huisdier volgen en meldingen ontvangen voor veranderingen in gedragspatronen.

Hoewel het abonnementsmodel een doorlopende vergoeding vereist, zijn we van mening dat de voordelen van de geleverde diensten gunstig zijn voor zowel de eigenaren van gezelschapsdieren als hun huisdieren.

Beste GPS Cat Trackers op de markt

Global Positioning System of GPS cat tracker maakt gebruik van satellieten om de exacte fysieke locatie van uw kat te volgen. Dit systeem kan ook de activiteiten van uw kat de hele dag registreren.

1. Whistle Go Explorer – De ultieme gezondheid + locatietracker voor huisdieren

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 10

Het kan gemakkelijk aan elke kattenhalsband worden bevestigd omdat deze wordt geleverd met een haak en het heeft een eenvoudig bevestigingsontwerp. Het is de ultieme metgezel voor de avonturen van uw huisdier!

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 11

Deze trackingtechnologie kan eenvoudig aan elke kattenhalsband worden bevestigd, omdat deze wordt geleverd met een haak en er gemakkelijk uitziet als een eenvoudig bevestigingsontwerp. Dit apparaat is getagd als de ultieme metgezel van uw huisdier in avonturen en verzendt realtime locatiegegevens met ontsnappingswaarschuwingen om u te helpen uw kat te vinden.

Snelle feiten:

 • Kleur: een verscheidenheid aan kleuren beschikbaar
 • Gewicht: 27 gram
 • Met maandelijks abonnement: Ja
 • Met een mobiele app: Ja

Waarom we dit als het beste beschouwden:

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 12
 • Nagesynchroniseerd als een van de beste kattentrackers die beschikbaar zijn, maakt deze GPS-tracker voor huisdieren live tracking mogelijk en biedt de exacte locatie van de verblijfplaats van de kat.
 • Dit waterdichte apparaat vermindert uw zorgen wanneer het huisdier besluit een duik te nemen in de nabijgelegen rivier.
 • Het heeft een 3-modus ingebouwd nachtlampje dat u kunt gebruiken als een geleidend baken om uw katten ’s nachts te spotten.
 • Deze kat GPS tracker heeft een 20 uur lange levensduur van de batterij.
 • Een idee krijgen van hoe de dag van de kat was, is eenvoudig via de tijdlijn van 24 uur op de mobiele app.
 • Dit apparaat bevat een functie die het fitnessdoel van een kat en calorieën kan instellen om te verbranden.
 • De app heeft ook een voedselportiefunctie die de voedselbehoefte van de kat personaliseert, afhankelijk van het ras, de activiteiten, de leeftijd en het gewicht.
 • Het heeft ook toegang tot een dierenarts via zijn TeleVet op zijn app. Deze functie is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar.

Waarom we twijfelden:

 • Het heeft een maandelijks abonnement nodig om uw kat continu te volgen.
 • Een paar recensenten vinden deze kat GPS-tracker groot voor hun katachtige vrienden.

Andere Cat Trackers om te overwegen

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 1

2. Findster Duo + Huisdier Tracker

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 14

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 15

Zonder een maandelijks abonnementsgeld te betalen, kunt u eenvoudig een update krijgen over de locatie van het huisdier. De GPS-trackingcapaciteit bestrijkt een breed scala waardoor het gemakkelijker te volgen is.

Zonder een maandelijks abonnementsgeld te betalen, kunt u eenvoudig een update krijgen over de locatie van de kat via de Findster Duo + Pet Tracker. Deze GPS-tracker maakt gebruik van Maze-technologie, waarmee u uw kat kunt volgen zonder dat u een mobiel abonnement hoeft te onderhouden.

Snelle feiten:

 • Kleur: verkrijgbaar in twee kleuren
 • Gewicht: 22,6 gram
 • Met maandelijks abonnement: Nee
 • Met mobiele app: Ja

Waarom we dit als het beste beschouwden:

 • Findster Duo kattentracker kan ook dienen als Pet Activity Monitor, die realtime updates en live tracking over uw huisdieren biedt.
 • In stedelijke gebieden kan het een straal van 0,5 mijl bestrijken, terwijl het in de open buitenlucht een straal van 0,3 mijl kan bestrijken. Dit GPS-trackingapparaat bestrijkt een breed scala waardoor het gemakkelijker is om uw kat te volgen.
 • De mobiele app van de Findster Duo GPS tracker live tracking apparaat heeft interconnectiviteit die het delen van informatie door katten verleent aan andere geautoriseerde mensen.
 • De levensduur van de batterij kan variëren van 12 uur tot 3 dagen, afhankelijk van het gebruik.
 • Omdat deze GPS-tracker voor huisdieren geen verbinding met een netwerk vereist, werkt dit apparaat in elk land, zelfs als u off-grid bent.

Waarom we twijfelden:

 • Katten van kleine rassen voelen zich misschien niet op hun gemak, omdat de Findster Duo GPS-tracker voor huisdieren een beetje groot is.

3. Tractive GPS Cat Tracker |

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 16

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 17

Een waterdicht, lichtgewicht en schokbestendig apparaat dat is bevestigd aan de halsband van uw huisdier en dat de realtime locatie voor uw live tracking verzendt. De app beschikt over een virtueel hek dat je waarschuwt wanneer je kat buiten de veilige zone gaat.

Dit lichtgewicht, waterdichte en schokbestendige apparaat is bevestigd aan de halsband van de kat en verzendt de realtime locatie voor uw live tracking. De app is voorzien van de Safe Dog-waarschuwing, die een virtueel hek biedt, handig wanneer de kat buiten de veilige zone komt.

Snelle feiten:

 • Kleur: alleen zwart
 • Gewicht: 34 gram
 • Met maandelijks abonnement: Ja
 • Met mobiele app: Ja

Waarom we dit als het beste beschouwden:

 • Dit beste GPS-apparaat voor het volgen van katten biedt realtime locatie van de kat.
 • Het heeft ook een geofencing-functie die een veilige zone creëert voor uw huisdieren, thuis of zelfs buitenshuis.
 • Deze lichtgewicht en waterdichte GPS-tracker wordt aanbevolen voor huisdieren die meer dan 9 lbs wegen.
 • U kunt deze GPS-tracker voor huisdieren in meer dan 150 landen gebruiken.
 • Het heeft geen limiet in bereik, in tegenstelling tot de meeste Bluetooth GPS-trackers.
 • De batterij van deze GPS cat tracker kan in 2 uur worden opgeladen en de levensduur van de batterij kan 2 tot 5 dagen meegaan.

Waarom we twijfelden:

 • Eigenaren moeten betalen voor een maandelijks data-abonnement voor deze GPS-tracker.

4. PETBIZ GPS Huisdier Tracker

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 18

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 19

Deze huisdiertracker biedt een ongeëvenaarde batterijduur van 30 dagen, een groter mobiel bereik en een tijdige verversingssnelheid van locatiegegevens in de zoekmodus.

Deze kattentracker is een waterdicht GPS-trackingapparaat dat in 2 kleuren wordt geleverd om uit te kiezen. Veel kattenbezitters houden van het slanke uiterlijk en de grootte die door de meeste katten- en hondenrassen kunnen worden gedragen, bevestig het gewoon aan de halsband van het huisdier.

Snelle feiten:

 • Kleur: Zwart / Wit
 • Gewicht: 0.92 ounce
 • Met maandelijks abonnement: Ja
 • Met mobiele app: Ja

Waarom we dit als het beste beschouwden:

 • Ongeëvenaarde levensduur van de batterij, gemiddeld 30 dagen.
 • Dit waterdichte live tracking-apparaat past bij het avontuur en het ongeluk van huisdieren.
 • Het is IPX7 waterdicht, wat betekent dat het tot 1 meter in water kan worden ondergedompeld gedurende 30 minuten.
 • Deze beste kattentracker heeft een eenvoudig te gebruiken app en gemakkelijk te dragen aan de halsband van het huisdier.
 • Het volgen van uw kat is eenvoudig omdat dit een realtime trackingfunctie heeft die de locatie van de kat nauwkeurig weergeeft.

Waarom we twijfelden:

 • Deze GPS trackers zijn alleen compatibel in de VS.
 • Heeft een maandelijkse servicekosten van het bedrijf nodig.
 • Gemaakt door een Japans bedrijf. Sommige eigenaren vinden het moeilijk om de handleiding te volgen.

Beste radiofrequentietrackers voor Cat

Dit soort tracker is bevestigd aan de halsband van de kat en maakt gebruik van een radiozender die een signaal naar de basisontvanger stuurt. De sterkte van het signaal dat de tag verzendt, wordt gebruikt om de afstand en richting van de basis weer te geven.

5. Tabcat Tracker

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 20

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 21

Adverteert dat ze de meest nauwkeurige trackinggegevens over uw huisdier hebben. Biedt zelfs 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie en 2 jaar fabrieksgarantie.

Dit product beweert dat ze de meest nauwkeurige trackinginformatie van huisdieren leveren, waardoor u echt gemoedsrust krijgt, zelfs als u niet in uw huis bent. Het maakt gebruik van de geavanceerde op radiofrequentie gebaseerde technologie om uw kat gemakkelijk te vinden, zelfs zo dicht als 1 inch, en tagt zichzelf als de ultieme huisdierzoeker.

Snelle feiten:

 • Kleur: Aangeboden in verschillende kleuren
 • Gewicht: 5,9 gram
 • Met maandelijks abonnement: Nee
 • Met mobiele app: Nee

Waarom we dit als het beste beschouwden:

 • Het werkt binnen of buiten en kan helpen bij het vinden van huisdieren via deuren, kasten, muren en andere mogelijke schuilplaatsen in het huis.
 • Deze kattentracker beschikt ook over een dubbel directioneel technologiesysteem dat audio- en videosignalen gebruikt die u naar uw huisdieren leiden.
 • De Loc8tor Tabcat kan de katten ook trainen om thuis te komen door de pieptoon op de tag van het huisdier te activeren, waardoor ze terug naar huis moeten gaan.
 • Het wordt geleverd met een basishoorn van creditcardformaat, die in uw zak kan worden geplaatst.
 • Als u dit gebruikt, zijn er geen maandelijkse kosten nodig.

Waarom we twijfelden:

 • Sommige gebruikers vonden het niet leuk dat deze huisdiertracker slechts 400 voet bereik kan bestrijken.

6. Girafus Pro Cat Tracker

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 22

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 23

Dit model kan tot 4 huisdieren volgen, met behulp van de uitgebreide dekking van een bereik van 500 meter (1600 ft) met een verbeterde levensduur van de batterij tot 30 dagen.

Dit model kan maximaal vier huisdieren volgen, met behulp van de uitgebreide dekking van een bereik van 500 meter. Het communiceert een directionele trackinggids die u helpt uw katachtige vrienden in de juiste richting te bereiken.

Snelle feiten:

 • Kleur: Aangeboden in verschillende kleuren
 • Gewicht: 7,9 gram
 • Met maandelijks abonnement: Nee
 • Met mobiele app: Nee

Waarom we dit als het beste beschouwden:

 • Het maakt gebruik van de Radio Frequency-technologie die de locatie van de kat kan volgen, zelfs als ze zich verbergen onder de opslagruimte, garage en andere mogelijke schuilplaatsen.
 • Deze spatwaterbestendige tracker voor katten is zowel voor buiten als binnen geschikt.
 • Het heeft een lange levensduur van de batterij die tot 1 maand meegaat wanneer het in de Smart Sleep-modus wordt omgezet.
 • Deze radiofrequentietracker kan maximaal vier huisdieren volgen.
 • Het kan uw kat vinden tot 1600 voet bereik. Dit zal zeker gemoedsrust geven aan veel katteneigenaren.

Waarom we twijfelden:

 • De basiseenheid van dit tracker-apparaat is een beetje groot en paste niet in gewone zakken.

7. Eureka Kat Tracker

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 24

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 25

Geschikt voor huisdieren in alle maten die genieten van het extreem ruige avontuur. Dit trackingapparaat is ook ideaal voor furents die graag met hun huisdieren meereizen. De oplaadbare batterij op de halsband kan tot 6 weken meegaan.

Het Marco Polo Advanced Tracking System is geschikt voor huisdieren in alle maten die genieten van het extreem ruige avontuur. Dit trackingapparaat is ook ideaal voor eigenaren die graag met hun huisdieren reizen. Inbegrepen in dit pakket is alles wat je nodig hebt voor één kat en kan worden uitgebreid om tegemoet te komen aan nog drie huisdieren.

Snelle feiten:

 • Kleur: slechts één kleur
 • Gewicht: 22 gram
 • Met een maandelijks abonnement: Nee
 • Met mobiele app: Nee

Waarom we dit als het beste beschouwden:

 • Deze tracker voor huisdieren is geschikt voor elke grootte en elk ras van huisdieren en alle andere soorten dieren.
 • Eureka-technologie vereist geen toegang tot cellulaire technologie! U kunt uw huisdieren naar de meest afgelegen gebieden brengen en ze laten dwalen zonder angstig te zijn als ze verdwalen.
 • Deze extreem robuuste tracker is bestand tegen ruwe wegen en terreinen. Huisdieren kunnen ook zwemmen voor het langdurig dragen van deze tracker.
 • Het heeft een lange levensduur van de batterij die zes weken meegaat op een enkele lading.
 • Met dit trackingapparaat kunt u veel geld besparen omdat er geen maandelijkse abonnementskosten voor nodig zijn.
 • Het is eenvoudig en gemakkelijk in te stellen.

Waarom we twijfelden:

 • Net als elk product dat RF-technologie gebruikt, kan het volgen van uw huisdieren een uitdaging zijn wanneer het wordt belemmerd met objecten zoals muren, struiken en vele anderen.

Beste Bluetooth Cat Trackers op de markt

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 1

Dit soort apparaten maakt gebruik van Bluetooth-technologie of draadloze golven met een kort bereik die signalen naar uw smartphones sturen.

8. Cube Pro Key Finder Tracker |

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 31

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 32

Een stijlvolle tracker die bluetooth gebruikt om signalen te verzenden over de verblijfplaats van zijn dragers. Wat spannender is, is dat het ook de locatie van uw waardevolle spullen kan detecteren, perfect voor vergeetachtige personen.

Deze slanke en stijlvolle kattentracker maakt gebruik van Bluetooth om signalen te verzenden over de verblijfplaats van zijn dragers. Wat spannender is, is dat het ook de locatie van uw waardevolle spullen kan detecteren, perfect voor vergeetachtige Joes en Janes.

Snelle feiten:

 • Kleur: Slechts één kleur
 • Gewicht: 15 gram
 • Met maandelijks abonnement: Nee
 • Met mobiele app: Ja

Waarom we dit als het beste beschouwden:

 • Dit Bluetooth-apparaat voor het volgen van katten heeft een lange levensduur van de batterij en moet eenmaal per jaar worden vervangen. Het wordt geleverd met een extra oplaadbare batterij.
 • Deze tracker voor katten heeft een live trackingfunctie die de kaartlocatie van het huisdier geeft.
 • Afgezien van katten en andere huisdieren, kan deze tracker u helpen uw misplaatste waardevolle items zoals telefoon, sleutels en vele anderen te vinden.
 • Dit trackingapparaat voor katten kan uw verloren items vinden door te rinkelen, trillen en knipperen. Het alarmeert ook als je iets hebt achtergelaten.
 • Deze waterdichte kattentracker wordt geleverd met een vervangbare batterij.
 • Het heeft een eenvoudig te gebruiken mobiele app, waardoor ikt gemakkelijker om uw kat mee naar huis te nemen.
 • Hiervoor zijn geen maandelijkse kosten nodig!

Waarom we twijfelden:

 • Een gebruiker deelt dat deze Bluetooth-kattentracker de verbinding met zijn telefoon blijft verbreken.
 • Het Bluetooth-bereik van dit apparaat kan slechts een bereik van 200 voet bestrijken.

9. Tegelmaatje

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 33

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 34

Met zijn 200-voet bereik dekking, kunt u het snel bellen om misplaatste items of huisdieren eraan vast te vinden. Deze tracker is een van de goedkoopste op de markt.

Veelzijdig. Gemakkelijk. Alledaags. Deze lichtgewicht huisdiertracker is een andere Bluetooth-tracker om te overwegen. Met zijn 200-voet bereik dekking, kunt u het snel bellen om misplaatste items of huisdieren eraan vast te vinden.

Snelle feiten:

 • Kleur: Slechts één kleur
 • Gewicht: 7,5 gram
 • Met maandelijks abonnement: Nee
 • Met mobiele app: Ja

Waarom we dit als het beste beschouwden:

 • Deze kattentracker is een van de goedkoopste op de markt.
 • U kunt het dekkingsbereik uitbreiden om uw kat te volgen door verbinding te maken met het tijdgebruiknetwerk.
 • Deze universele huisdiertracker kan gemakkelijk alle huisdieren en waardevolle spullen traceren, of ze nu binnen of buiten zijn.
 • Eigenaren hoeven geen maandelijkse kosten in rekening te brengen om dit trackingapparaat te laten werken.
 • Extreem licht van gewicht! Perfect voor katten van kleine rassen.

Waarom we twijfelden:

 • Gebruikers moeten zich abonneren op het Tile Premium-account om ten volle te genieten van de beveiligingsfuncties van deze cat tracker.
 • Deze locator heeft een kort volgbereik van slechts 200 voet.
 • Dit apparaat verbruikt de levensduur van de mobiele batterij sneller dan normaal.

10. Kattenstaart

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 35

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 36

Dit trackingapparaat voor katten van alle groottes en wordt beschouwd als het lichtste en kleinste bluetooth-apparaat bij het volgen van huisdieren en zelfs misplaatste items. Het biedt 328 voet bereik met een jaar garantie.

Dit volgapparaat voor grote en kleine katten wordt beschouwd als het lichtste en kleinste Bluetooth-apparaat bij het volgen van uw katten, andere huisdieren en zelfs zoekgeraakte items.

Snelle feiten:

 • Kleur: Slechts één kleur
 • Gewicht: 7,9 gram
 • Met maandelijks abonnement: Nee
 • Met mobiele app: Ja

Waarom we dit als het beste beschouwden:

 • Dit is een van de beste kattentrackers omdat het lichtgewicht en klein is dat het de natuurlijke beweging van de kat niet belemmert
 • Het heeft geen maandelijkse abonnementskosten om te onderhouden.
 • Deze kraagkat tracker is volledig waterdicht, zodat u gemoedsrust kunt hebben als het huisdier besluit om te zwemmen en te spelen in de regen.
 • De levensduur van de batterij gaat tot 6 maanden mee en kan eenvoudig worden vervangen.
 • Dit volgapparaat biedt een geschatte afstand van uw kat tot u en verzendt onmiddellijk meldingen.

Waarom we twijfelden:

 • Deze kraagkattracker kan niet de exacte locatie van uw harige dier geven, maar geeft alleen de geschatte afstand door.
 • De dekking van 328 voet kan enigszins afnemen wanneer het wordt geconfronteerd met zichtomstandigheden, zoals auto’s, bomen, huizen en nog veel meer.

11. Pawscout Slimmere Huisdier Tag

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 37

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 38

Dit werkt samen met de Pawscout-app, waardoor alle gebruikers in het gebied een vermist huisdier kunnen volgen, waardoor het een community-dierenzoeker wordt. U kunt een volledig profiel van uw huisdier in de app maken ter referentie.

Het volgen van katten en andere huisdieren is leuk en spannend met de Pawscout Smarter Pet Tag. Het stelt kattenliefhebbers in staat om een gemeenschap te creëren die kat- en huisdiervriendelijk is.

Snelle feiten:

 • Kleur: Slechts één kleur
 • Gewicht: 5,6 gram
 • Met maandelijks abonnement: Nee
 • Met mobiele app: Ja

Waarom we dit als het beste beschouwden:

 • Het creëren van een sociaal netwerk dat het creëren van een huisdierveilige omgeving tolereert, is waar dit apparaat om draait. Je kunt contact maken met je mede-dierenliefhebbers om je huisdierenwerk uit te breiden.
 • In de Pawscout-app is het eenvoudig om het huisdier als verloren te taggen en andere Pawscouters worden gevraagd om hulp te bieden bij het vinden van het huisdier.
 • Deze virtuele riem biedt een veilige zone van 300 meter voor uw huisdieren.
 • Deze collar tracker wordt geleverd met een extra batterij.
 • De app heeft ook een activiteitengeschiedenis van de kat, zodat u een glimp kunt opvangen van de algehele gezondheid van uw harige dier.
 • Verbinding maken met cellulaire technologie is niet nodig wanneer de kat verdwaalt.
 • Pawscout past ook naamplaatjes aan die naadloos aan de kattentrackers kunnen worden bevestigd.

Waarom we twijfelden:

 • Deze collar tracker is ontworpen om alleen over korte afstanden te werken.
 • Dit volgapparaat geeft niet de exacte locatie van de kat. Het stuurt alleen een waarschuwing dat de kat zich in de kegel van veiligheid bevindt.

Na een grondige uitleg van de beste kattentrackers die op de markt verkrijgbaar zijn, hopen we dat u zich nu het gemak van het bezitten ervan realiseert. Het probleem is nu, welke tracker te kiezen? We hebben een aantal belangrijke informatie samengevat die u mogelijk moet weten over deze producten.

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 1

Wat zijn kattentrackers?

Dit zijn apparaten die aan de halsband van een kat zijn bevestigd en die signalen uitzenden om uw kat te volgen. Deze apparaten bepalen informatie over de locatie, tijd of zelfs richting. Deze behulpzame machines zijn ontworpen om nuttig te zijn bij het in de gaten houden van onze katachtige vrienden die graag rondsluipen, vooral ’s nachts.

Verschillende merken hebben hun versies van kattentrackers bedacht met verschillende functies om te overwegen om veel huisdierouders gemoedsrust te geven. Ons team heeft verschillende kraagkattrackers geëvalueerd en rekening gehouden met hun gewicht, duurzaamheid, levensduur van de batterij, gebruiksgemak en vele extra functies die aan een breed scala aan behoeften voldoen.

Verschillende soorten kattentrackers

Laten we eens kijken naar de verschillende soorten kattentrackers. We hebben de voor- en nadelen van elk voor u samengevat om degene te vinden die het beste bij u past.

GPS Cat Trackers

Hoogtepunten:

 • Cat GPS-tracker geeft de meest nauwkeurige visuele kaart over de locatie van de kat en kan signalen rechtstreeks naar de telefoon verzenden.
 • GPS-tracker bewaakt ook de activiteiten van de kat en geeft zo inzicht in zijn algehele gezondheid. Sommige GPS-trackers geven een complete geschiedenis van wat en waar de kat de hele dag is geweest.

Uitdagingen:

 • GPS-tracker kan onbetrouwbaar zijn wanneer het binnenshuis wordt gebruikt, omdat het de overdracht van een signaal op de satelliet blokkeert. Soms is het ook onbetrouwbaar buitenshuis als er grote struiken, zware wolken en dikke boomtakken zijn die de GPS-kattentracker bedekken.
 • GPS-tracking kan prijzig zijn en sommige vereisen mogelijk een maandelijks data-abonnement.
 • Sommige katten van kleine rassen kunnen gps-tracker ongemakkelijk vinden om te gebruiken.

Beste Cat Trackers voor [year] Dat zal je leven gemakkelijker maken 40Bluetooth Cat Tracker

Hoogtepunten:

 • Deze technologie verbruikt minder stroom dan conventionele GPS.
 • Deze trackers zijn meestal lichtgewicht geschikt om aan de halsband van elk huisdier te worden geknipt.
 • De meeste Bluetooth trackers zijn goedkoop.
 • Deze kattentrackers hebben een betere levensduur van de batterij die tot maanden meegaat.
 • Dit soort volgapparaat bewaakt niet alleen de locatie van de kat, maar volgt ook hun dagelijkse activiteiten.

Uitdaging:

 • In tegenstelling tot de GPS-trackers op de markt, is een van de meest voorkomende nadelen van het gebruik van Bluetooth het beperkte bereik, dat meestal maximaal 200 voet is. Sommigen beschouwen Bluetooth als de zwakste optie onder de beschikbare trackingapparaten op de markt.

Radiofrequentie Cat Tracker

Hoogtepunten:

 • De meeste RF-volgapparaten hebben een piepend geluid, wat betekent dat de zender zich net binnen het bereik bevindt.
 • Deze technologie kan zowel binnen als buiten werken en werkt naadloos door, zelfs wanneer deze bedekt is met muren.

Uitdagingen:

 • Als de kat ontbreekt, geven de radiofrequentietrackers zijn visuele locatie niet, in tegenstelling tot de GPS-trackers.
 • Meestal kan RF het huisdier niet lokaliseren als ze zich op meer dan 1.600 voet afstand bevinden.
 • Deze technologie verbruikt de batterij een beetje sneller dan de andere technologieën.

Hoewel kattentrackers voor tal van kattenbezitters de hemel in de lucht zijn bij het monitoren van de activiteiten en locatie van hun katachtige vrienden, twijfelen sommigen nog steeds of deze beste kattentrackers echt nodig zijn. Om u te helpen beslissen, hebben we hieronder de redenen opgesomd waarom u wel of geen kattentrackers koopt.

Waarom zou u cat trackers kopen?

kat spelen

Misschien zal het begrijpen van de eindeloze voordelen van het bezitten van een kraagkattracker helpen om eindelijk je voeten naar de dichtstbijzijnde winkel te slepen of op internet te klikken om een geschikt volgapparaat voor je harige vriend te kopen. We hebben hieronder een paar van de belangrijke voordelen van het bezitten van huisdiertrackers afgerond.

 • Is het niet prettig om het huis uit te gaan en je kat achter te laten met een tracker aan zijn halsband? Kattentrackers zijn waardevolle hulpmiddelen die gemoedsrust geven, wetende dat u op het spoor wordt gehouden over de verblijfplaats van uw kat. De buurman of iemand anders lastigvallen om je kat te controleren of te vinden terwijl je mijlenver weg bent als het verre van gebeurt. De meeste trackers hebben een mobiele app die realtime updates over de activiteiten van de kat levert.
 • Dit trackingapparaat voor uw kat traceert de locatie van uw katachtige vrienden wanneer ze vermist raken en wijst de exacte locatie aan. Dit is een handig apparaat, vooral voor katten die graag naar buiten sluipen. Er is een hoog percentage vermiste katten in de Verenigde Staten, en dat zelf kan alarm veroorzaken bij katteneigenaren. Het bezitten van een tracker kan de eigenaren snel weer met hun kat herenigen.
 • De GPS Tracker registreert de activiteiten van de kat, waardoor u een idee krijgt van hun algehele gezondheidstoestand. De meeste katten houden ervan om rond te zwerven en door de logboeken van de tracker te controleren, krijgt u een idee over de activiteiten en fitheid terwijl iedereen aan het werk is of slaapt.

Waarom zou je geen kattentrackers kopen?

Ondanks de algemene voordelen, denken sommigen misschien dat het bezitten van kattentrackers geen goed idee is. Hier zijn enkele van de redenen waarom mensen hebben gedeeld waarom ze zich zo voelden:

 • Voor sommigen is een van deze beste kattentrackers gewoon een andere toevoeging aan hun uitgaven. Sommige eigenaren vinden het onrendabel en onpraktisch om een tracker te bezitten.
 • De meeste GPS-kattentrackers moeten de details na een bepaalde periode bijwerken. Sommige eigenaren hebben de neiging om dit te vergeten, waardoor ze niet kunnen herenigen met hun verloren katten.
 • Soms kunnen kattentrackers fysiek worden gescheiden van de halsband van de kat. Dit maakt het moeilijk om herenigd te worden met hun eigenaren wanneer ze verdwalen. Die gebeurtenis is de reden waarom sommigen de voorkeur geven aan het implanteren van microchips bij hun katten, omdat deze op geen enkele manier kan worden verwijderd of fysiek kan worden losgemaakt, tenzij dit onder de chirurgische procedure wordt gedaan.

Conclusie: wat ik denk over het krijgen van een kattentracker

Straatkat buiten

Na het leren over de voor- en nadelen van de beste kattentrackers die op de markt verkrijgbaar zijn, heb ik ben ervan overtuigd dat het bezitten van dit apparaat een slimme en praktische zet is voor elke katachtige ouder. Dit zal onze geest zeker geruststellen voor de verblijfplaats van onze katten terwijl we genieten van alle andere extra functies.

Het maakt niet uit welke technologie u kiest, GPS, radiofrequentie of Bluetooth, het belangrijkste is om de beste te kiezen die aan uw behoeften voldoet, terwijl u zoveel rekening houdt met het welzijn van uw kat.

Welke tracker is geschikt voor u?

Na het zorgvuldig controleren van elke best beoordeelde kattentracker die op de markt beschikbaar is, zullen we u nu helpen beslissen hoe u eindelijk de perfecte tracker voor u kunt kiezen.

In werkelijkheid zijn er geen perfecte huisdiertrackers. Waar u veel aandacht aan moet besteden, zijn de dagelijkse, routinematige en natuurlijke activiteiten van uw kat. We hebben hieronder de algemene factoren vermeld waar u over na moet denken voordat u uw eerste of extra kattentracker koopt.

Grootte van uw kat. Kleine kattenrassen met smalle nekken hebben een kleine tracker nodig, omdat grote trackers hun dagelijkse en natuurlijke activiteiten zeker zullen belemmeren. Elk apparaat dat aan de kat is bevestigd en een diameter van 1,5 inch heeft, zal de dagelijkse activiteiten van de kat verstoren. Daarom moet u eerst rekening houden met de grootte van uw kat.

Activiteiten van uw kat. Houdt uw kat ervan om ver van uw huis weg te zwerven of liever binnen te blijven of gewoon in uw tuin te loungen? Deze activiteiten moeten worden beschouwd als Bluetooth en RF-technologieën zijn misschien een beetje betrouwbaar omdat ze een kleiner bereik bestrijken. GPS-trackers zijn de betere keuze omdat het uitgebreidere dekking biedt met een locatiekaart voor de exacte positie van uw kat.

Prijs. Het controleren van de prijs is essentieel. U moet de tracker kiezen die binnen uw budgetbereik valt. Ook inbegrepen in de prijs is het maandelijkse abonnementsgeld. Sommige trackers hebben maandelijkse kosten nodig voor een data-abonnement zodat ze uw huisdieren effectief kunnen volgen en controleren. Dit kan veel kosten, dus je moet rekening houden met de maandelijkse kosten.

Mobiele dekking. Er moet rekening worden gehouden met de mobiele dekking van uw regio. Als uw zone vlekkerig is en de cellulaire technologie grillig is, is het verstandig om radiofrequentie of een tracker te kiezen die niet afhankelijk is van een mobiel netwerk.

krabpaal

Op welke functies moet je letten?

Wauw, we zijn bijna klaar met het geven van grondige tips en lessen over de technologie die nuttig is bij het volgen van de locatie van uw kat. Om u verder te helpen bij het beslissen wat de beste kattentracker is voor u en uw katachtige vriend, geven we u verschillende functies die te vinden zijn in verschillende trackingapparaten voor huisdieren.

Batterijleven. Zoek bij het kiezen van uw halsbandtracker voor katten en andere huisdieren naar een merk item dat een betere en langere levensduur van de batterij biedt. De levensduur van de batterij is sterk afhankelijk van het gebruik van mobiele data, GPS en telefoonsignalen.

Sommige batterijen gaan langer mee, waardoor uw tracking efficiënter wordt. Ook bieden een paar merken extra batterij samen met het pakket, die u kunt gebruiken wanneer deze leeg is of in een lage batterijstatus.

Uithoudingsvermogen. Deze functie gaat hand in hand met de activiteit van uw kat. Je moet rekening houden met de dagelijkse sleur van je kat. Als uw kat van het extreme avontuur houdt, moet u een kraagkattracker kiezen die is ontworpen met robuustere materialen die passen bij de slijtage.

Als u een tracker hebt gekozen die niet robuust genoeg is om de activiteiten van huisdieren te weerstaan, zou dit apparaat eindigen als een ander decoratief stuk rond de nek van uw kat.

Technologie. De trackingtechnologie die wordt gebruikt in trackers is GPS, Bluetooth en Radiofrequentie. Sommige apparaten gebruiken deze in combinatie om de trackingcapaciteit van uw apparaat verder te maximaliseren. Sommige tools hebben GPS die de satelliet gebruikt om informatie te verzenden in combinatie met het mobiele netwerk dat signalen naar uw smartphones verzendt.

Onderhoud. Controleer de specificaties van de kattentracker. Sommigen moeten de batterij mogelijk na enige tijd vervangen. Sommige kattentrackers moeten ook worden schoongemaakt en gedroogd nadat deze nat is geworden. Deze factor is cruciaal voor kopers die de voorkeur geven aan minder of geen onderhoudstrackers.

kat zittend hooi

Activiteiten monitoring. Afgezien van het lokaliseren van de locatie van uw kat, hebben sommige apparaten andere activiteitsmonitoring, zoals uren slaap en hun gebruikelijke activiteitsgewoonte dat geeft een algemene indruk van de gezondheid van uw kat.

Esthetica. Hoewel dit het laatste is waar je rekening mee moet houden, is dit nog steeds belangrijk. Je moet rekening houden met hoe de kraagkattracker er op je kat uit zal zien, want het is de droom van elke kattenliefhebber om zijn harige kat in stijl door de straten te laten zwerven.

Extra functies. Om elk merk van de collar cat tracker op te laten vallen, voegen de meeste extra functies toe. Enkele van de meest populaire zijn Geofencing, Live Update, Smartphone-compatibiliteit, Locatiegeschiedenis, Huisdiertraining en Voedselportie.

Zijn kattentrackers gevaarlijk voor uw katten?

Straling is over het algemeen niet geschikt voor mensen en alle andere dieren. Deze kattentrackers zenden lage stralingsniveaus uit die een schadelijk effect kunnen hebben op uw harige katten. De genoemde effecten zijn echter niet bewezen of vastgesteld door wetenschappers. Maar het kleine nadelige effect weegt zwaarder dan het algehele voordeel dat het onze geliefde katten oplevert.

Kunt u een volgapparaat voor uw kat krijgen?

Ja, dat kan. Er zijn veel keuzes die er zijn. Met een tracker kunt u uw kat volgen waar deze ook gaat door de live locatie in de app op uw smartphone of in uw webbrowser weer te geven. Je kunt ook de geschiedenis van je kat bekijken om erachter te komen waar je kleine zwerver naartoe gaat en de gebruikelijke plaatsen zien die ze bezoeken met de heatmap.

Kunt u een GPS in uw kat implanteren?

Het is NIET MOGELIJK om een GPS-tracker in uw hond te implanteren (althans niet voor civiel gebruik). De belangrijkste reden is de grootte van de GPS-tracker, omdat zelfs de kleinste maat die beschikbaar is in de huisdierenindustrie veel te groot is om onder de huid van een hond of kat te worden geïmplanteerd.

Hoe werken kattentrackers?

GPS-trackers maken gebruik van dit netwerk door gebruik te maken van microgolfsignalen die rechtstreeks naar GPS-apparaten worden verzonden om realtime informatie te verstrekken over locatie, snelheid, richting en tijd, van al deze gegevens kunnen worden gevolgd op uw GPS-apparaat.