Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld!


0

beste kattenbakmat
Cleanhouse Huisdieren Mat

Katten zorgen voor hun hygiëne en zijn erg kieskeurig over hun omgeving. Of in ieder geval meestal zijn ze zo. Maar hoe zit het met dingen waar ze geen controle over hebben?

Laten we eerlijk zijn: hoe schattig katten ook zijn, het kan soms zeker een beetje rommelig worden als je een katteneigenaar bent.

Let wel, we hebben het niet over de katten zelf, op zich. Waar we het hier over hebben, is rommeligheid in en rond de kattenbak.

En afhankelijk van het soort kattenbak dat je hebt, het type afval dat je gebruikt en zelfs hoeveel bontballen je hebt het gebruik ervan, dingen kunnen een beetje slordig worden – zelfs rond de rest van het huis.

Voer een kattenbakmat in. Een mat of kleed onder de kattenbak van je kat is niet alleen een goede oproep om esthetische redenen – het kan echt helpen om huishoudelijke rommel te verminderen. Om u te helpen het beste kattenbakvullingskleed of -mat voor uw huis te vinden, gaan we enkele van de beste keuzes die er zijn, bespreken.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 1

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Top Katten kattenbakmatten Vergelijking

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 1

Best Cat Litter Mats beoordelingen

Wie wist dat je zoveel functies had om te beoordelen bij het beslissen welke kattenbakmat je moest kopen?

Nu we de basis hebben doorgenomen, laten we eens kijken naar de 9 beste opties die momenteel op de markt beschikbaar zijn (op basis van verkoopargumenten zoals prijs, effectiviteit, stijl, klantrecensies).

Hopelijk komt deze lijst van pas de volgende keer dat je naar de dierenwinkel gaat of een beetje online kattenwinkel doet:

 1. Pawkin Kattenbakvulling
 2. iPrimio Kattenbakvulling Trapper
 3. Gorilla Grip Originele kattenbakmat
 4. Moonshuttle Blackhole Kattenbakmat
 5. Lepet Kattenbakvullingsmat XL Dubbellaags Honingraat
 6. Petfusie Toughgrip Waterdichte Kattenbakvulling
 7. Schoon Huis Premium kattenbakvulling
 8. MACHTIGE AAP Premium kattenbakvulling Mat
 9. Petlinks Purr-FECT Paws Kattenbakmat

1. Pawkin Katten kattenbak

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 12

Deze gigantische kattenbakmat belooft meer strooiselkorrels te vangen in vergelijking met andere merken die er zijn. Met een unieke, zachte textuur om het risico op klauwhaken en ogen te verminderen. En het biedt geld terug garantie, geen vragen gesteld!

Deze jumbo-nestmat van Pawkin belooft meer strooiselkorrels te vangen in vergelijking met andere opties die er zijn. Eigenaren van gezelschapsdieren die het op de proef hebben gesteld, lijken het daarmee eens te zijn, hoewel een paar opmerken dat het net iets te groot is voor kleine ruimtes.

Het beschikt over een unieke, zachte en buigzame lusvormige textuur met lage pool voor een verminderd risico op klauwhaken en ogen. Bovendien heeft het een antislip bodemoppervlak dat vloervriendelijk is en niet giftig is, dus het is veilig voor zelfs de kleinste poten.

De mat heeft een subtiel aangenaam ontwerp en is verkrijgbaar in zeven kleuropties.

 • Pros: gemaakt met duurzaam en niet-toxisch PVC-plastic; gemakkelijk schoon te maken; zacht en veilig voor kattenpoten; hoog gerangschikt in klanttevredenheid; groot genoeg om te gebruiken met twee kattenbakken; lichtgewicht
 • Tegens: kan te groot zijn voor kleine appartementen of kattenbakruimtes; kan kattenurine absorberen, waardoor ongelukken moeilijk schoon te maken zijn

2. iPrimio Kattenbakvulling

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 13

Het wordt geleverd in 2 maten en 2 kleuropties. Het heeft een dubbele laag materiaal met extra grote gaten op de bovenste laag om strooisel er dwars doorheen te laten vallen en blijft vastzitten op de onderste laag.

Deze jumbomat is voorzien van een dubbele laag materiaal met extra grote gaten op de bovenste laag om strooisel dwars door te laten vallen waar de korrels op de verborgen onderlaag blijven zitten.

De fabrikanten beweren zelfs dat u ongebruikte korrels van binnenuit de mat gewoon terug in de doos kunt dumpen, waardoor u mogelijk afvalkosten bespaart.

Met een jumbo-formaat en 5 pond kan dit materiaal waarvoor patent is aangevraagd echt veel losse korrels bevatten en past het goed op 2-box set-ups. Helaas hebben een paar eigenaren opgemerkt dat ze er niet gemakkelijk een stofzuiger op kunnen gebruiken en dat het materiaal niet zo duurzaam is als ze zouden willen.

 • Pros: kan een absorberend puppykussen tussen de lagen inbrengen om extra urine te absorberen en geuren te verminderen; verbergt strooiselkorrels goed; katten lijken te genieten van het gevoel
 • Tegens: duur; kan niet gemakkelijk een stofzuiger gebruiken om het schoon te maken (maar het spoelt goed af met water en zeep)

3. Gorilla Grip Origineel

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 14

Deze mat is comfortabel, waterbestendig, niet giftig, antislip en groot genoeg om zwerfafval aan alle kanten op te vangen. Het beste deel is dat het in verschillende maten en kleuren wordt geleverd die perfect in uw huis passen.

Deze mat is antislip, comfortabel, niet giftig en groot genoeg om verdwaald zwerfvuil aan alle kanten van een doos te vangen. Katten lijken het leuk te vinden, en ten minste een paar gebruikers merken op dat het zelfs goed bestand is tegen urine-ongelukken.

Als er iets is, kan de mat bijna te goed werken, omdat sommige gebruikers hebben ontdekt dat niet al het strooisel gemakkelijk naar buiten komt wanneer het wordt geschud of gestofzuigd.

 • Pros: zal niet buigen of wegglijden, zelfs niet op hardhouten of laminaatvloeren; goed bestand is tegen vocht; zacht gaasmateriaal is zacht voor poten
 • Tegens: sommige strooisel kan vast komen te zitten in de mat (maar komt er meestal uit als het naar buiten wordt gebracht om te worden geraakt / geschud)

4. Moonshuttle BlackHole NestMat

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 15

Gemaakt van EVA-rubberschuim dat gemakkelijk te reinigen is met een honingraattoplaag die werkt als de vanger van elk verdwaald strooisel dat vervolgens op de onderste laag wordt opgeslagen.

Deze kattenbakmat is een beetje aan de prijzige kant, maar hij werkt goed met een verscheidenheid aan kattenbakken en doet effectief werk bij het vangen van kattenbakvulling. Het is gemakkelijk schoon te maken met een dubbellaagse functie, waarbij de bovenste laag is gemaakt met grote gaten om korrels van verschillende grootte te bevatten.

Sommige gebruikers hebben ontdekt dat het gemakkelijker is om de mat gewoon in een C-vorm te buigen en op die manier te dumpen in plaats van de lagen te scheiden – anders hebben sommige strooiselkorrels de neiging om eruit te vallen.

 • Pros: reinigt goed; goed in het vangen van zwerfvuil
 • Tegens: prijzig; een little te groot om uit te wassen in een gootsteen (maar een tuinslang of bad zou werken)

5. Lepet Kattenbak, Honingraat

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 16

Het heeft een comfortabel honingraatontwerp om nest van de poten van uw huisdieren voorzichtig en effectief te krijgen. De onderste laag is waterdicht, dus het kan je vloeren vrij goed beschermen tegen urine.

Misschien vind je deze mat leuk omdat hij grote diepe gaten op de bovenste laag heeft voor effectief strooisel vangen. De onderste laag is waterdicht, dus kan je vloeren ook vrij goed beschermen tegen urine. Het heeft ook een comfortabel honingraatontwerp om strooisel voorzichtig en effectief van de poten van uw huisdieren te krijgen.

 • Pros: gemaakt met milieuvriendelijk en niet-toxisch schuimrubber; kan ongebruikt afval terug in de doos dumpen
 • Tegens: buitenste nylonlaag kan urine absorberen, dus deze mat is misschien niet geweldig voor rommelige katten die gevoelig zijn voor ongelukken

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 1

6. PetFusion Toughgrip waterdichte mat

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 18

Het is gemaakt met niet-giftige en hoogwaardige FDA-kwaliteit siliconen waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Het moderne ontwerp met opstaande randen en groeven bevat effectief alle verdwaalde nesten.

Deze kattenbakmat is een van de meer unieke opties in onze review. Het is gemaakt met niet-giftige en hoogwaardige siliconen en lijkt over het algemeen effectief te werken. Het is ook extreem gemakkelijk schoon te maken, hoewel sommige gebruikers het niet leuk vinden dat het zwaarder en duurder is dan veel van de concurrerende merken.

 • Pros: gemakkelijk schoon te maken met veel reinigingsopties (spons, spoelen, stofzuigen, afschudden); niet-toxisch en antimicrobieel materiaal voorkomt bacteriën, schimmels en meeldauw
 • Tegens: zwaar; sommige eigenaren van gezelschapsdieren merken op dat zowel zij als hun katten het ongemakkelijk vinden om verder te lopen

7. CleanHouse Huisdieren Katten kattenbakvulling

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 19

Wordt geleverd met een levenslange garantie (terugbetaling of omruiling), en door het uiterlijk ervan is het item stevig genoeg om dagelijks gebruik te weerstaan. Het heeft een grijper aan de onderkant om uitglijden te voorkomen.

Deze kattenbakmat wordt geleverd met een levenslange garantie, en gelukkig lijkt het duurzaam genoeg om echt stand te houden tegen kitty-verkeer. Het heeft een antislipfunctie, zodat het niet beweegt en is niet giftig (ftalaat- en BPA-vrij).

Een paar gebruikers vinden het niet zo duurzaam als andere merken, maar over het algemeen zijn de beoordelingen gloeiend en lijkt de mat echt te bezuinigen op rommel.

 • Pros: zal niet bewegen; effectief in het vangen van strooisel met zacht geweven rubberen gaas
 • Tegens: te groot voor kleinere ruimtes; kan scheuren aan de zijkanten

8. MIGHTY MONKEY Premium Kattenbakvulling Mat

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 20

Wordt geleverd in 2 maten en met 13 verschillende kleuren om uit te kiezen! Deze hoogwaardige kattenbakvullingmat is gemaakt van superzacht materiaal dat falataatvrij is.

Word fancy met deze kattenbakvullingsmat – je kunt kiezen uit een van de dertien kleuren om echt bij je interieur te passen! Het is falatate-vrij zo veilig en zacht voor kattenpoten, en heeft een solide naar de vloer gerichte achterkant om beweging en morsen te voorkomen. Het beschikt ook over diepe groeven en gaas van hoge kwaliteit om los strooisel effectief te vangen.

 • Pros: gemaakt met premium materiaal; antislip backing voorkomt uitglijden en morsen; gemakkelijk te stofzuigen; 10 jaar probleemloze garantie; beweegt niet op de vloer
 • Tegens: lijkt water en urine te absorberen

9. Petlinks Purr-FECT Poten

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 21

Het unieke, gepatenteerde ontwerp helpt naar verluidt om de poten van een kat voorzichtig uit te spreiden om eventuele korrels los te maken, zodat verdwaald strooisel op de mat kan worden opgesloten.

De laatste nestmat in onze review komt in een paar verschillende maten en kleuropties. Het gepatenteerde ontwerp helpt naar verluidt om de poten van een kat voorzichtig uit te spreiden om eventuele korrels los te maken, zodat strooisel effectief op de mat kan worden gevangen.

Het lijkt ook goed bestand tegen vocht, waardoor het nuttig is voor huishoudens met zeer jonge of zeer oude katten die vatbaar kunnen zijn voor ongelukken rond de doos.

 • Pros: zeer effectief in het vangen van zwerfvuil; eenvoudig te stofzuigen en schoon te maken met een flexibel ontwerp
 • Tegens: wordt verpakt in een strakke spoel, dus zal niet perfect plat liggen, maar sommige gebruikers hebben dit probleem opgelost door het eerst ongeveer 5 minuten in de droger te plaatsen; in het begin een rubberachtige geur hebben (maar lucht wel uit)

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 1

Een kattenbakvullingmat om u te helpen schoonmaken

De meeste katten hebben er geen probleem mee om te leren hoe ze een kattenbak moeten gebruiken. Eerlijk gezegd is het meest uitdagende eraan meestal het schoonhouden van de kattenbak en de omgeving!

Dit is de belangrijkste reden waarom kattenbakmatten zo nuttig zijn. De juiste soort antislip, duurzame en getextureerde mat onder de kattenbak van uw dier zal de hoeveelheid afval die rond uw huis (en in de lucht) wordt gevolgd door nietsvermoedende kattenvoeten drastisch verminderen.

Dat gaat als volgt:

Beste kattenbakvulling: Top 9 merken onthuld! 23

Een mat van goede kwaliteit biedt een oppervlak voor losse strooiselkorrels om in te vallen en vast te komen te zitten. Dit betekent dat er minder zwerfvuil verspreid over uw huis zal zijn en meer rond de doos zelf.

En ja, hoe goed je kattenbakvulling of kattenbak ook is ontworpen, er zal zeker wat morsen. Het is gewoon de aard van het spel, helaas. Je kunt je dus net zo goed voorbereiden op deze realiteit door een comfortabel, duurzaam en effectief oppervlak neer te leggen om los zwerfvuil te helpen vangen. Je bespaart veel tijd en bespaart jezelf op deze manier veel hoofdpijn!

Bovendien, omdat het de poten van uw dier voorzichtig reinigt, kan een kattenbak ook nuttig zijn voor de gezondheid van uw kat. Het hebben van een plek om haar poten af te vegen nadat ze klaar is met het verlichten van zichzelf, kan de kans verkleinen dat je viervoeter nest inneemt, wat gastro-intestinale overstuur kan veroorzaken. Dit is vooral belangrijk voor jonge kittens die instinctief graag dingen in hun mond stoppen!

Dus hopelijk kun je zien waarom het krijgen van een kattenbakmat als je er nog geen hebt een geweldig idee is. Je vraagt je nu misschien af:

Hoe ziet een goede mat eruit? Laten we daar nu eens in duiken.

beste kattenbakmat

Waar u op moet letten bij het kopen van een kattenbakvullingmat

Deze vloerkleden zijn handige accessoires en gelukkig niet al te duur in het algemeen. Maar om er echt zeker van te zijn dat uw geld goed wordt gebruikt, moet u op zoek gaan naar de volgende kenmerken bij het selecteren van de beste kattenbakmat voor uw huishouden:

1. Duurzaamheid

Het is duidelijk dat alles wat onder een kattenbak wordt geplaatst, bestand moet zijn tegen frequent gebruik en rommel. Een mat gemaakt van duurzaam materiaal gaat langer mee en zal minder snel vreselijk gekleurd of stinkend worden (natuurlijk zal regelmatige reiniging van je mat de levensduur en duurzaamheid van de mat verlengen – en we zullen het in een later gedeelte hebben over hoe je dit doet).

2. Effectiviteit

Het heeft geen zin om een schattig klein matje onder de kattenbak van je dier te hebben als het niet echt bezuinigt op de tracking! Een goede mat of vloerkleed vangt effectief zwerfvuilkorrels op (in plaats van ze te laten zitten en mogelijk van de bovenkant af te springen) en voorkomt dat de meerderheid ervan naar de rest van uw huis wordt gebracht.

3. Geur

Kattenbakken zijn niet bepaald het lekkerst ruikende deel van je huis. U wilt er zeker van zijn de mat die u kiest, zal de plaats niet nog meer gaan ruiken door onaangename geuren af te geven, hetzij van het materiaal zelf of van het afvalafval dat erop valt.

4. Waterbestendigheid

Een vloerkleed van goede kwaliteit is waterbestendig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat vocht door de mat op de vloer sijpelt. Waterbestendigheid is ook een belangrijk kenmerk van de duurzaamheid van een mat, omdat deze bestand moet zijn tegen routinematig wassen en reinigen.

5. Eenvoudige reiniging

Matten moeten wel worden schoongemaakt om ze goed te laten werken en de geuren en het puin te verminderen. Gelukkig zijn de meeste van de beste kattenbakkleden super eenvoudig schoon te maken met iets zoals een keer met een stofzuiger of een eenvoudige shake down buiten.

6. Kattenvriendelijkheid

Een goede moet zachtaardig en gemakkelijk zijn voor de poten van katten en kittens. Je wilt bijvoorbeeld geen mat gemaakt van superhard rubber die stekelig en oncomfortabel aanvoelt. Onthoud: je wilt je katten aanmoedigen om hun kattenbak te gebruiken – als je er iets onder stopt dat irritant is, kun je een recept voor een huisbrekende ramp oprakelen!

7. Veiligheidsproblemen

Veiligheidsoverwegingen met betrekking tot uw kattenbakkleed zijn onder meer: vezels die niet aan de klauwen van uw kat vastzitten, een tapijt dat niet wegglijdt of slipt en materiaal dat niet giftig is.

8. Grootte

Te klein, en je mat zal niet in staat zijn om zwerfvuil van alle kanten van de doos te vangen. Te groot en de mat kan eruit zien als een doorn in het oog of vast komen te zitten op deurstijlen of andere oppervlakken (afhankelijk van waar de kattenbak in uw huis staat). Over het algemeen moet een kattenbakmat minstens een paar centimeter uit elke kant van de doos reiken, maar de ideale afmetingen voor uw situatie zullen grotendeels een persoonlijke keuze zijn.

9. Kleuren en het ontwerp

De beste kattenbakmat voor je huis is er vooral een die werkt en waar je het niet erg vindt om elke dag naar te kijken.

beste kattenbakmat

Hoe kattenbakvulling te controleren

Als u zoiets bent als de meeste kattenbezitters, is het verminderen van de hoeveelheid kattenbakvulling die rond uw huis wordt gevolgd een topprioriteit voor u. Zoals we hebben gezien, kan het gebruik van een kattenbakvullingsmat van groot nut zijn om dit doel te bereiken door een plek te bieden voor losse korrels om vast te komen te zitten.

Enkele andere tips voor het verminderen van uw kitty tracking zijn:

 • Experimenteer met verschillende soorten zwerfvuil. Zoek naar een stofvrije formule en overweeg om een zelfklonterend en / of groter korrelformaat merk te gebruiken. Realiseer je gewoon dat het type nest dat je kunt gebruiken zal worden beïnvloed door de leeftijd van je kat, het temperament van je kat en zelfs hoeveel katten je in je gezin hebt.
 • Experimenteer met een ander soort kattenbak. Sommige eigenaren van gezelschapsdieren vinden meer succes met hoogzijdige kattenbakken met de bovenste ingang, omdat dit de hoeveelheid afval vermindert die tijdens het gebruik wordt weggeschopt.
 • Overweeg om de doos van uw kat in een reservebad, douchecabine of een “kattenmeubel” -inrichting te plaatsen. Natuurlijk is dit sterk afhankelijk van uw kat (oudere katten kunnen bijvoorbeeld niet goed klimmen of springen; sommige katten voelen zich niet op hun gemak in afgesloten ruimtes) en uw huisinrichting.
 • Stofzuig en veeg het kattenbakgebied regelmatig (zelfs met een matje op zijn plaats). Ja, dit vereist enige inspanning van uw kant. Maar het is zeker de moeite waard als je je huis netjes kunt houden en tegelijkertijd je geliefde kat metgezel een schone en comfortabele plek kunt geven om haar zaken te doen.

Hoe kattenbakvullingsmatten te onderhouden en schoon te maken

Een van de belangrijkste punten van het hebben van een kattenbakmat is om de hoeveelheid stofzuigen en schoonmaken die je in huis moet doen te verminderen. Met minder malafide korrels om op te jagen, kun je minder tijd besteden aan het schoonmaken van je huis en meer tijd besteden aan het spelen met je katachtige!

Maar kattenbakmatten moeten wel routinematig worden schoongemaakt. Hoe je de mat schoonmaakt, hangt echt af van het type mat dat je besluit te kopen. De meeste worden geleverd met instructies van de fabrikant, dus let hier gewoon op op het moment van aankoop.

Over het algemeen kan een kattenbakvullingsmat adequaat worden gereinigd met een stofzuiger of met water en zeep. Om je leven een beetje gemakkelijker te maken, probeer je eerst overtollig afval en puin in een prullenbak af te schudden voordat je stofzuigt of afspoelt.

beste kattenbakmat

Conclusie

De juiste kattenbakvulling in huis kan een wereld van verschil maken voor jou en je lieve kitties. Dit soort kattenbakbegeleiding is een relatief goedkope en onopvallende oplossing voor uw trackingproblemen en kan de badkamerervaring voor uw metgezel net iets aangenamer maken, om op te starten.

Hoe werken kattenbakmatten?

Het oppervlak van de bovenmat voelt zacht aan en is comfortabel voor de poten van uw kat. Bij het verlaten van de kattenbak stapt de kat op het matoppervlak dat eventuele restafval van de poten van de kat verzamelt voordat hij de mat verlaat. Dit houdt op zijn beurt het huis schoon en vrij van vervelend overtollig zwerfvuil.

Kun je een kattenbakmat wassen?

Schud het gewoon uit of geef het een snelle stofzuiger. Het is ook waterbestendig en eenvoudig om op te scheppen en af te spoelen, waardoor het fris en uitnodigend blijft voor je katachtige vrienden.

Wat doet een kattenbak?

Een goede kattenbakmat kan die rotzooi tot een minimum beperken en je huis schoner maken. In wezen een getextureerde vloerbedekking, een kattenbak is een soort omgekeerde welkomstmat voor de doos van uw kat, waarbij het grootste deel van het strooisel dat van hun poten valt, wordt gevangen en geïsoleerd terwijl ze de rest van hun dag doorbrengen.

Hoe voorkom ik dat mijn kat overal kattenbakvulling krijgt?

Leg een mat of stuk tapijt voor de doos. Dit verwijdert overtollige kattenbakvulling die op de voeten van uw kat is achtergebleven en vermindert de hoeveelheid strooisel die door uw huis wordt gevolgd. Om op te ruimen, schud je het strooisel gewoon in de prullenbak. U kunt rubberen of plastic kattenbakmatten kopen bij de meeste winkels die producten voor huisdieren verkopen.