ALPACAT Zelfreinigende Kattenbak – Elektrische Kattenbak – 65L Inhoud – Automatische Kattenbak – Incl. App & Led Touch – Geschikt Voor Grote Katten – Wit – Voor 299,99 euro

 299,99

Bekijk de dagprijs

SKU: 9300000165798949 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

.De ALPACAT K900 automatische kattenbak lijkt een geavanceerde en handige oplossing te bieden voor katteneigenaren die de vervelende taak van het schoonmaken van de kattenbak willen verminderen. Hier zijn enkele aspecten die benadrukt kunnen worden:

1.Zelfreinigend systeem:
Het geavanceerde detectiesysteem dat automatisch in werking treedt na gebruik van de kat, maakt het schoonmaken van de kattenbak moeiteloos.

2.Hygiënisch en geurvrij:
De ALPACAT K900 belooft niet alleen een schone omgeving te behouden maar ook bacteriën en nare geurtjes effectief te verwijderen, wat bijdraagt aan de gezondheid van zowel de eigenaar als de kat.

3.Duurzaamheid:
De nadruk op duurzaamheid door afvalvermindering en milieubewustzijn draagt bij aan een positieve impact op het ecosysteem, waardoor het een aantrekkelijke keuze wordt voor milieubewuste consumenten.

4.Gezonde luchtkwaliteit:
Naast het gebruiksgemak zorgt de automatische kattenbak voor een gezonde luchtkwaliteit door effectief om te gaan met bacteriën en geuren.
5.Gemakkelijk schoon te houden:
Het strakke ontwerp en de gebruikte materialen maken het schoonmaken en onderhouden van de kattenbak eenvoudig, waardoor zowel de functionaliteit als het uiterlijk behouden blijven.

6.Connectiviteit met app:
Het vermogen om de kattenbak te verbinden met een app voegt extra gemak toe door het aanpassen van instellingen en het ontvangen van meldingen over de status van de kattenbak.
Het lijkt erop dat de ALPACAT K900 een uitgebreide en geavanceerde oplossing biedt voor katteneigenaren die op zoek zijn naar gemak, hygiëne en duurzaamheid in de verzorging van hun huisdieren. Het gebruik van technologie om de zorg voor huisdieren te verbeteren, zoals automatische reinigingssystemen, kan de dagelijkse taken van huisdierbezitters aanzienlijk vergemakkelijken. Het is altijd aan te raden om recensies te lezen en de reputatie van een product te controleren voordat je een aankoop doet om er zeker van te zijn dat het aan je verwachtingen voldoet.

Extra informatie

Gewicht 7,60 kg
Materiaal

Kunststof

Inclusief lade(s)

Ja

Product lengte

51.60 cm

Product breedte

50 cm

Product hoogte

50.50 cm

Product gewicht

8.30 kg

Automatische kattenbak

Ja

CE markering

Zichtbaar

Design kattenbak

Ja

Geschikt voor kittens

Ja

Grote kattenbak

Ja

Met zeef

Ja

Verpakking breedte

480 mm

Verpakking hoogte

543 mm

Verpakking lengte

580 mm

Verpakkingsgewicht

7.60 kg

Zelfreinigend

Ja

EAN

6096709114166

Categorie├źn

Dieren Katten Kattenbakken Slimme dierbenodigdheden Kattenbakken & kattenbakaccessoires Slimme kattenbakken

Eigenschappen

Grote kattenbak, Design kattenbak, Met zeef, Inclusief lade, Zelfreinigend, Automatische kattenbak

Type kattenbak

Open

Kleur

wit

Vorm

Ovaal

Manufacturer

ALPACAT