Alfo Kattenbakschep – Kattenbak schepje met bakje – Kattenzakje -Katten – Kattenbakschep – Kattenverzorging

 15,99

Bekijk de dagprijs

SKU: 9300000168286311 Categorie├źn: , , ,

Beschrijving

Alfo Kattenschep met Bakje

Wil jij het schoonmaken van de kattenbak graag een stuk makkelijker én hygiënischer maken? Met deze handige Alfo kattenbakschep heb jij binnen een handomdraai de kattenbak schoongemaakt. Dankzij de handige handgreep voorkom je direct contact met vuil, waardoor je nooit meer zelf met je handen in de buurt van het vuil hoeft te komen. De kattenbakschep is eenvoudig zonder knoeien te gebruiken en wordt geleverd met een gratis rol zakjes.

De meest gebruiksvriendelijke kattenbakschep

De Alfo kattenbakschep heeft een zeer gebruiksvriendelijk ontwerp waardoor de kattenbakschep erg eenvoudig te gebruiken is. Zo ligt de kattenbakschep comfortabel in de hand en zijn alle hoeken van de kattenbak eenvoudig te reinigen dankzij de speciale V-vorm van de schep. Dit speciale ontwerp is aan de bovenkant voorzien van openingen waardoor er een grote hoeveelheid strooisel in één keer gezeefd kan worden.

Hoogwaardige kwaliteit

Zowel het bakje als het schepje van de Alfo kattenbakschep zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof. De kattenbakschep is hierdoor langdurig te gebruiken en zal niet snel vervangen hoeven worden! De zakjes zijn eenvoudig in het bakje van de schep aan te brengen en blijven dankzij de bovenkant goed op hun plaats zitten.

Eenvoudig te gebruiken

Het enige wat je hoeft te doen is met het schepje in de kattenbak te scheppen om alle uitwerpselen uit het grind te kunnen verwijderen. Het grind zal door de openingen in het schepje weer terug in de kattenbak vallen en de uitwerpselen zullen gelijk in het zakje opgevangen worden. Het zakje gooi je daarna eenvoudig in de prullenbak. Hierdoor hoef je nooit meer direct in contact te komen met het vuil van de kattenbak! Je kunt het rolletje met wegwerpzakjes eenvoudig opbergen aan de onderkant van de kattenbakschep, waardoor je de zakjes altijd bij de hand hebt en eenvoudig kunt vervangen.

Onmisbaar voor iedere katteneigenaar

  • Slim design – Dankzij het slimme design van de Alfo kattenbakschep wordt het schoonmaken van de kattenbak een stuk eenvoudiger en hygiënischer.
  • Lange levensduur – De kattenbakschep is gemaakt om jarenlang mee te gaan.
  • Makkelijk te gebruiken – Even scheppen, schudden en legen en de kattenbak is weer schoon!

Specificaties

  • Materiaal: PVC
  • Merk: Alfo

Inhoud pakket

  • 1 x Kattenbakschep inclusief 1 rol wegwerpzakjes

Extra informatie

Materiaal

PVC

Inclusief lade(s)

Nee

Automatische kattenbak

Nee

CE markering

Niet van toepassing

Design kattenbak

Nee

Geschikt voor kittens

Nee

Grote kattenbak

Nee

Met zeef

Nee

EAN

9504337847198

Categorie├źn

Dieren Katten Kattenbakken Kattenbakken & kattenbakaccessoires

Merk

Alfo

Manufacturer

Alfo