50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen!


0

Cadeaus voor kattenliefhebbers

Geschenken hoeven niet samen te vallen met een feestdag of een gelegenheid. Je kunt er een geven gewoon omdat. En soms, het is het onverwachte heden dat de meeste vreugde brengt.

Dus, of je nu iemands prestatie, speciale dag wilt vieren of gewoon wilt laten zien hoeveel je om hem of haar geeft, een geschenk is een perfecte manier om te laten zien dat je aan die speciale persoon in je leven hebt gedacht.

Als uw ontvanger een bekende kattenliefhebber is, dan is dit artikel perfect voor u. We hebben 50 van de beste cadeaus voor kattenliefhebbers in deze lijst verzameld, allemaal ontworpen om een glimlach te brengen aan die geweldige kattenfan in je leven, ongeacht de gelegenheid of het gebrek daaraan.

Hier bij FelineLiving.Net hebben we een toegewijde missie om katteneigenaren zoals jij te voorzien van goed onderzochte informatie, zodat ze hun kat de beste zorg en voeding kunnen bieden.

Onze lezers vertrouwen op de beoordelingen, artikelen en herinneringswaarschuwingen voor kattenvoer die we onderzoeken en publiceren. We werken ook routinematig onze eigen beoordelingen bij en beoordelen deze om ervoor te zorgen dat eventuele wijzigingen door fabrikanten onder uw aandacht worden gebracht.

FelineLiving.Net wordt onderhouden door Mary Nielsen & haar personeel. Mary is een dierenliefhebber van zowel katten als honden. Zij en haar medewerkers zijn gepassioneerd door dieren en werken hard om u te voorzien van een schat aan informatie voor u en uw kat.

FelineLiving.Net wordt ondersteund door onze lezers. Als u een aankoop doet via een van onze links, kunnen we een verwijzingsvergoeding verdienen. Dit helpt de kosten van het gebruik van onze gratis blog te dekken. Bedankt voor uw steun!

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

Hou je van wat je ziet? Purrfect! U kunt er zeker van zijn dat ik deze producten specifiek op de lijst heb gezet vanwege hun echte kwaliteit en niet om andere redenen. Ik wil graag transparant met u zijn en u informeren dat FelineLiving een deel van de verkoop of andere geldelijke compensatie kan krijgen via de links op deze pagina. Ik hoop dat je harige vrienden dol zullen zijn op deze beoordeelde producten en dat het vreugde zal opwekken in elk paar kattenogen!

Mary Nielsen ♥

Table of Contents

Cadeaus voor kattenliefhebbers

Sommige mensen geven misschien de voorkeur aan merchandise die sentimenteel en doordacht is. Sommigen geven misschien de voorkeur aan degenen die praktisch en nuttig zijn. Anderen geven misschien gewoon de voorkeur aan het grappige en totaal onverwachte (wat klinkt als veel katten die we kennen!).

Welk type cadeau je kitty-ouder ook verkiest, je zult er zeker van zijn dat je het vindt veel cadeau-ideeën uit deze lijst met kattenthema’s dat past bij uw budget en u inspireert om echt in de geest van het geven van geschenken te komen.

Geschenken onder de $15

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

 1. Ester Scholten: Crazy Cat Dame
 2. Ontwerp import Kat verfraaide theedoek
 3. Onze naam is Modder “CATffeinated” koffiemok
 4. De Havermout: Hoe u kunt zien of uw kat een complot smeedt om u te doden
 5. Magnetische stambomen “One Cat Away From Being The Crazy Cat Lady” Pootmagneet
 6. Pinky omhoog Purrrfect Keramische Kattenthee Tray
 7. Primitives van Kathy “Ja, ik heb echt al deze katten nodig” Box Sign
 8. PetRageous Ontwerpen “Cat Mom” koffiemok
 9. Carol Kaufmann : 97 manieren om een kat zoals jij te maken
 10. Amy Newmark: Kippensoep voor de ziel – Mijn zeer goede, zeer slechte kat
 11. Carson Industries Faithful Angels Kattenbeeld
 12. Dierenwinkel van Fringe Studio “Paws-itive Vibes Only” Paperback Journal
 13. JJMax Kitty Tummies Unisex Sokken

1. Het Crazy Cat Lady Boek

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 16

Het boek wordt geleverd met leuke kitty-feiten, grappige motto’s en illustraties en een vel felgekleurde stickers.

Heb je een openlijke kattenfan in je leven met een geweldig gevoel voor humor? Het Crazy Cat Lady Boek misschien de perfecte voor die goede vriend of familielid van jou die weliswaar wild is van katachtigen. Het boek wordt geleverd met leuke kitty feiten, grappige motto’s en illustraties, en een vel felgekleurde stickers.

2. Ontwerp Imports Verfraaide Theedoek

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 17

Het is gemaakt van een 100% katoenen stof die machinewasbaar is voor eenvoudige reiniging. Probeer dit cadeau als je op zoek bent naar functionaliteit, stijl en een schattig ontwerp in één.

Deze leuke theedoek met print zal een glimlach op het gezicht van elke praktische kattenouder brengen wanneer ze die saaie taak van het drogen van gerechten doen. Het is gemaakt van een 100% katoenen stof die machinewasbaar is voor eenvoudige reiniging. Probeer dit cadeau als je op zoek bent naar functionaliteit, stijl en een schattig ontwerp in één.

3. Onze naam is Mud Catffeinated Koffie mok

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 18

Deze maffe paarse koffie kitty katten mok heeft een wilde kattenprint aan de buitenkant met kitty prints over de hele binnenkant.

Koffie en katten samen? Ja, graag. Deze maffe paarse koffie kitty katten mok heeft een wilde kattenprint aan de buitenkant met kitty prints over de hele binnenkant. Geef je Java-liefhebbende vriend dit leuke accessoire cadeau voor thuis of op kantoor.

Als je toevallig van de kunststijl van deze koffiemok houdt, is er nog een die je misschien leuk vindt van dezelfde ontwerper. Met een slogan die luidt: “Alles smaakt beter met kattenhaar erop”, weet je dat deze voor altijd is.

En waarom zou je er een cadeau doen, als het geven van twee kattenmokken nog beter is? Of je kunt er een voor jezelf hebben en een voor je levensmaatje. Niets zegt vriendschap beter dan bijpassende mokken.

4. Hoe u kunt zien of uw kat een complot smeedt om u te doden

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 19

Een bestseller van de New York Times, dit boek zal zeker urenlang vermaak bieden voor elke kattenmens die van offbeat en eigenzinnige humor houdt.

Een bestseller van de New York Times, zal dit boek zeker urenlang vermaak bieden voor elke kattenmens die van offbeat en eigenzinnige humor houdt. Het is samengesteld uit talloze kitty-grappen van de populaire entertainmentsite The Oatmeal.com, die vaak alledaagse dingen en het leven onder een satirisch licht portretteert.

5. Eén kat verwijderd van de Crazy Cat Lady Magnet

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 20

Je vriend kan het op een koelkastdeur of zelfs op de auto plakken, want hé, het is een trotse weergave van katachtige affiniteit.

Is er iemand in je leven die veel katten heeft en slechts één kat verwijderd is van een gekke kattendame? Deze grappige kitty-magneet kan hen – en iedereen om hen heen ook – een beetje goede moed brengen. Je vriend kan het op een koelkastdeur of zelfs op de auto plakken, want hé, het is een trotse vertoning van katachtige affiniteit.

6. Dierenwinkel van Fringe Studio Ceramic Tray

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 21

Dit handige en schattige dienblad is gemaakt van stijlvol keramiek en is ideaal voor het vasthouden van verdwaalde theezakjes of het serveren van kleine snacks terwijl u geniet van een kopje afternoon tea.

Afgezet in goudfolie in de vorm van een kattenkop, dit schattige keramische dienblad is een welkom decor in zelfs de chicste huizen. Het kan worden gebruikt als een snoepbak, een accessoirehouder voor oorbellen en andere sieraden, of als een accentstuk op een salontafel. De keramische lade is een veelzijdig cadeau die elke kattenvriend graag zou willen bezitten.

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

7. Primitieven door Kathy “Ja, ik heb echt al deze katten nodig” Box Sign

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 23

Voor kattenliefhebbers die van vintage decor houden, is deze doos met een gedurfd bord dat trots liefde verklaart voor de katachtige overtuiging een ideaal cadeau om te geven.

Voor kattenliefhebbers die van vintage decor, deze doos met een gedurfd bord dat trots liefde verklaart voor de katachtige overtuiging is een ideaal cadeau om te geven. Het licht getreukte ontwerp wordt aangevuld met de schattige blokprint en kleine prints van kattenpootjes. De neutrale tinten zullen snel opgaan in de meeste bestaande decors.

8. PetRageous Designs “Cat Mom” koffiemok

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 24

Een grafische kattenprint, compleet met de woorden “Cat Mom”, vertelt trots aan iedereen die het ziet dat de eigenaar de gelukkige ouder is van een heerlijke kat.

Geef een bontminnende kattenouder dit cutesy roze kattenbeker om hun favoriete drankje vast te houden. Een grafische kattenprint, compleet met de woorden “Cat Mom”, vertelt trots aan iedereen die het ziet dat de eigenaar de gelukkige ouder is van een heerlijke kat. Het is niet alleen mooi, het is ook stoer en kan het aan om in de magnetron of de vaatwasser te worden gegooid.

Er is ook een vergelijkbare kattenkoffiemok beschikbaar in het wit voor mannelijke kattenliefhebbers die er zijn. In plaats van ‘Kattenmoeder’ staat in de kattenbeker ‘Kattenvader’. Nog beter, deze twee kattenmokken kunnen de perfecte koppelcadeaus zijn voor kattenliefhebbers.

9. 97 manieren om een kat zoals jij te maken

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 25

Het zit boordevol nuttige tips om een persoon te begeleiden bij het begrijpen van kattengedrag en hoe ze de genegenheid van een kat kunnen vastleggen.

Ken je iemand die nieuw is in het kattenouderschap? Dit kan het ideale cadeau zijn voor de beginnende kattenliefhebber. T is boordevol handige tips (sommige grappig en soms dom, maar allemaal gebaseerd op gedrag en genomen uit ervaringen uit het echte leven) om een persoon te begeleiden bij het begrijpen van kattengedrag en hoe ze de genegenheid van een kat kunnen vastleggen. Het boek beschikt over een interactieve gids voor het mysterieuze en soms afstandelijke kattenhart.

10. Kippensoep voor de ziel: mijn zeer goede, zeer slechte kat

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 26

Gevuld met verhalen variërend van het humoristische tot het hartverwarmende, is My Very Good, Very Bad Cat een doordacht geschenk dat de ziel van een kattenliefhebber zal raken.

Deel dit stuk met een bevriende lezer die graag meer dan honderd levensechte verhalen leest over de manieren waarop katten het leven van andere mensen hebben gevormd. Gevuld met verhalen variërend van humoristisch tot hartverwarmend, Mijn zeer goede, zeer slechte kat is een attent cadeau dat raakt de ziel van een kattenliefhebber.

11. Carson Industries Faithful Angels Kattenbeeld

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 27

Dit gevleugelde kattenbeeld gemaakt van hand geschilderde hars met het woord “liefde” op de zijkant geëtst, zal een attent geschenk zijn voor een kattenliefhebber die rouwt om het verlies van zijn harige vriend.

Ken je iemand die onlangs zijn geliefde huisdier heeft verloren? Dit gevleugelde kattenbeeld gemaakt van handgeschilderde hars met het woord “liefde” op de zijkant geëtst, zal een attent geschenk zijn voor een kattenliefhebber die rouwt om het verlies van zijn harige vriend. Het is een mooi klein aandenken dat zal zoete herinneringen aan hun huisdier inspireren en hen eraan herinneren dat je aan hen denkt tijdens deze moeilijke tijd.

12. Dierenwinkel door Fringe Studio “Paws-itive Vibes Only” Paperback Journal

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 28

Heeft 208 stevige gevoerde pagina’s om elke fan van journaling tevreden te houden. Een ingebouwde bladwijzer biedt de eigenaar een handige manier om zijn plaats te behouden.

Een vriend van een kattenliefhebber die graag notities, ideeën, dingen om te doen en al het andere daartussenin noteert, zal dit vinden op katten geïnspireerd notitieboekje een uitstekend cadeau. Het heeft 208 stevige gevoerde pagina’s om elke fan van journaling tevreden te houden. Een ingebouwde bladwijzer biedt de eigenaar een handige manier om zijn plaats te behouden, terwijl de vergulde rand zorgt voor een stijlvolle en stijlvolle touch.

13. JJMax Kitty Tummies Unisex Sokken

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 29

Of je nu trots wordt weergegeven met een leuke, casual outfit of verborgen in professionele laarzen, met deze sokken kun je een dag doorbrengen met je favoriete katachtige die je tenen opwarmt.

Dit is het perfecte cadeau voor elke kattenliefhebber die niet bang is om haar leuke kant aan iedereen te laten zien. De kattensokken hebben een schattig kattenontwerp bestaande uit kattenoren, een kattengezicht en witte kattenpootafdrukken overal. Het wordt geleverd in een set van vier paar in grijze, blauwe, gele en lichtbruine tinten.

Geschenken onder de $ 30

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

 1. Ontwerp import Cat’s Meow Printed Chef’s Schort
 2. Georgie Woolridge Dieren: een mindful kleurboek
 3. Tracie Hotchner De Kattenbijbel: Alles wat je kat van je verwacht te weten
 4. Dr. Pitcairn’s Complete gids voor natuurlijke gezondheid
 5. Ontwerp import Cat Deurmat
 6. Perenkop Pawprints Dog &Cat Desk Frame |
 7. Malden International Ontwerpen “Purrfection” Cat Fotolijst
 8. Primitives van Kathy “Zoo in Here” Kussen
 9. Carson Industries Voor altijd in mijn hart kattengong
 10. Ann Prieel Het Catfather Shirt
 11. Dii Theedoekenset — Kattenprints
 12. Perenkop Cat Lover’s Wijnglas Set
 13. Echte dierentuin Klutzy Kitty Flessenhouder

1. Ontwerp importeert Cat’s Meow Printed Chef’s Apron

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 44

Gemaakt van 100% katoen, is dit chique zwart-witte schort bedekt met de vele speelse zwarte kattensilhouetten. Het is een geweldige verjaardag, Moederdag of gewoon een cadeau voor elke kattenliefhebber die van koken houdt.

Gemaakt van 100% katoen, is dit chique zwart-witte schort bedekt met de vele speelse zwarte kattensilhouetten. Het is een geweldige verjaardag, Moederdag of gewoon omdat cadeau voor elke kattenliefhebber die van koken houdt. En omdat het schort van katoen is gemaakt, zijn vlekken en vlekken gemakkelijk genoeg om schoon te maken door een spin in de machine.

2. Dieren: een mindful kleurboek

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 45

Dit is het perfecte ontstressende en ontspannende cadeau voor een kattenvriend die het altijd te druk lijkt te hebben met werk of leven.

Hoewel niet exclusief voor katten, biedt dit volwassen kleurboek pagina’s na pagina’s van fascinerende dieren die allemaal zijn opgesteld in ingewikkeld wervelende paisleypatronen. Inbegrepen in de lijst met dieren zijn de majestueuze Bengaalse kat, een jaguar en een leeuw. Dit is de perfecte ontstressen en afwikkelen cadeau voor een kattenvriend die het altijd te druk lijkt te hebben met werk of leven.

3. De kattenbijbel: alles wat je kat van je verwacht te weten

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 46

Deze definitieve gids voor kattenverzorging biedt nuttige tips voor levensverzorging over zaken als goede kattenvoeding, verzorging en medische zorg.

Het maakt niet uit hoe lang iemand al voor katten zorgt, er zal zeker iets zijn waar ze geen weet van hebben. Dit definitieve gids voor kattenverzorging biedt nuttige tips voor levensverzorging over zaken als goede kattenvoeding, verzorging en medische zorg.

Er is ook wat informatie over het decoderen van het vreemde gedrag van een kat en oplossingen voor een paar problemen zoals buiten de kattenbak gaan, meubels krabben, enzovoort.

Op basis van jarenlang onderzoek zal dit uitgebreide kattenverzorgingsboek vreugde brengen aan elke kattenliefhebber die er is.

4. Dr. Pitcairn’s complete gids voor natuurlijke gezondheid voor honden en katten

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 47

Het omvat een diepere blik op ziekten, de nieuwste natuurlijke gezondheidszorg voor huisdieren, zelfbereide diëten en milieuvriendelijke manieren om katten en honden te voeden.

Gezondheidsbewuste kattenliefhebbers zullen dit geschenk waarderen – een go-to-gids door Dr. Pitcairn, een dierenarts met meer dan 20 jaar ervaring in de praktijk en het onderwijs. Het omvat een diepere kijk op ziekten, de nieuwste in natuurlijke gezondheidszorg voor huisdieren, zelfbereide diëten en milieuvriendelijke manieren om katten en honden te voeren.

5. Ontwerp importeert Cat deurmat

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 48

Dit item heeft een zwart kattensilhouet. Gemaakt van natuurlijke kokos, het is een leuke manier om gasten te begroeten terwijl het op de juiste manier milieuvriendelijk en functioneel is.

Leg een vriendelijk welkom met deze kattendeurmat van Design Imports. Het zijn de kleine dingen die een thuis maken, en deze schattige deurmat zal een mooi cadeau zijn voor elke kattenliefhebber. Dit item bevat een silhouet van een zwarte kat en de woorden: “Home is Where Someone Purrs to Greet You.” Gemaakt van natuurlijke kokos, het is een leuke manier om gasten te begroeten terwijl het op de juiste manier is milieuvriendelijk en functioneel.

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

6. Pearhead Pawprints Hond &cat bureau frame

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 50

Dit decoratieve frame toont niet alleen het schattige kattengezicht van het huisdier, maar ook zijn voetafdruk van zijn kattenpoot. Het is een stijlvol cadeau voor kattenliefhebbers dat uw ontvanger voor het leven zal koesteren.

Een favoriete kat verdient zijn rechtmatige ereplaats, en wat is een betere manier om dit te doen dan hem aan iedereen te laten zien, thuis of op het werk. Dit decoratief frame toont niet alleen het schattige kattengezicht van het huisdier, maar ook zijn voetafdruk van zijn kattenpoot. Het is een stijlvol cadeau voor kattenliefhebbers dat uw ontvanger voor het leven zal koesteren.

7. Malden International Ontwerpt “Purrfection” Cat Fotolijst

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 51

Een veelzijdig cadeau voor een vriend of collega van een kattenliefhebber om zijn favoriete kattenfoto in te plaatsen, omdat deze aan een muur kan worden opgehangen of op een bureau kan worden gestut.

Niet zomaar een kattenfotolijst, deze “Purrfection” -lijst beschikt over een smaakvol, geglazuurd gebroken wit keramisch materiaal met een reliëfpootafdruk gemaakt van zilverfolie. Het is een veelzijdig cadeau voor een vriend of collega van een kattenliefhebber om zijn favoriete kattenfoto in te plaatsen, omdat deze aan een muur kan worden opgehangen of op een bureau kan worden gestut (bijgevoegde ezel op de rug).

8. Primitieven Door Kathy “Zoo in Here” Kussen

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 52

Een charmant kussen versierd met een schattige kleine pootafdruk. Het biedt voldoende zachte ondersteuning voor vermoeide hoofden of hele kattenlichamen.

Wat is er nog beter dan een dutje doen? Dutten met een donzig, charmant kussen versierd met een schattige kleine pootafdruk. Geef je snooze-liefhebbende vriend dit cadeau grillig kussen dat luidt: “Het is eigenlijk een dierentuin in hier.” Met een afmeting van 10 x 15 inch biedt het voldoende zachte ondersteuning voor vermoeide hoofden of hele kattenlichamen.

9. Carson Industries voor altijd in mijn hart Cat Chime

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 53

De mooie tinnen windgong bevat een kattenbeeldje, een bungelend aandenken dat luidt: “Niet langer naast me, maar voor altijd in mijn hart”, en vier klokkenspel.

Voor een vriend van een kattenliefhebber die onlangs een geliefd huisdier heeft verloren, zal dit hartverwarmende geschenk zeer op prijs worden gesteld. De mooie tinnen windgong bevat een kattenbeeldje, een bungelend aandenken dat luidt: “Niet langer naast me, maar voor altijd in mijn hart”, en vier klokkenspel. De achterkant kan worden gegraveerd met uw boodschap om dit een echt cadeau op maat om het leven van een prachtig huisdier te vieren.

10. Het Catfather T-shirt met korte mouwen

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 54

Dit shirt is iets taps toelopend om iets minder boxy te zijn dan de oude stijl van massamarkt t-shirt. Ze zijn zacht en glad met een hoog aantal draden, strak gebreid gemaakt van pluizige planten gekweekt door Amerikaanse boeren.

Kattenmensen die van eigenzinnige shirts houden, zullen verliefd worden op het grillige kattenontwerp van deze top. Je kattenvriendje krijgt zeker een kick van dit cadeau.

Het gezeefdrukte shirt maakt gebruik van milieuvriendelijke, QCM zeefdrukinkten en is voorzien van versterkte stiksels op alle naden.

Het is gemaakt van 100% katoen, gezeefdrukt met het woord “The Catfather” en heeft een ontspannen pasvorm die er goed uitziet voor zowel mannen als vrouwen.

11. DII Theedoek Katten Handdoeken Set

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 55

Set van 3 theedoeken meet 18 x 28 “om al uw droog- en reinigingstaken in de keuken aan te pakken. Het is lichtgewicht, super absorberend en droogt snel; Machinewasbaar en duurzaam voor dagelijks gebruik

Wat is er nog beter dan één kat? Twee katten, natuurlijk. Deze nette handdoeken worden geleverd in sets van twee of drie en dragen verschillende feestelijke ontwerpen te midden van een zachte, witte achtergrond.

U kunt de specifieke kattenprint die u wilt cadeau doen kiezen uit drie unieke ontwerpen. Gemaakt van ultra pluche katoen, deze handdoeken zijn net zo mooi als functioneel.

12. Pearhead Cat Lover’s Wijnglas Set

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 56

Deze heerlijke glazen set is een cadeau voor elke kattenliefhebber, of koop er een als cadeau en koop er ook een voor jezelf.

Een wijnglas cadeauset voor een wijnliefhebber. Wat wil een kattenliefhebber en wijnkenner anders dan dit wijnglas dat trots hun liefde voor katten en de wijnstok verkondigt?

Het is een unieke glazen beker die is gemaakt met behulp van een eeuwenoud handzandstraalproces dat wordt beoefend door bekwame ambachtslieden. En omdat het in een set van twee wordt geleverd, kan het geven van dit jou en een paar meer vrienden een gratis drankje of twee opleveren.

Op het ene glas staat: “Miauw als je van wijn houdt”, terwijl het andere zegt: “Paws off my wine”, geweldig voor een lach als je geniet van een rustige nacht in met de kitties of gezelschap hebt op een zaterdagavond. Matte goudfolie maakt een mooi statement tegen rode of witte wijn.

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

Cadeau boven $30

Echte Zoo Klutzy Kitty Flessenhouder

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 58

Deze schattige houder is een geweldig midden- of feestdecorstuk voor discussie en is het perfecte stuk om cadeau te geven of voor jezelf te houden.

Deze schattige houder is een geweldig midden- of feestdecorstuk voor discussie en is het perfecte stuk om cadeau te geven of voor jezelf te houden.

De beschermende vilten basis houdt je kat op zijn plaats terwijl je je aanrechtbladen beschermt tegen slijtage en krassen. Bovendien zul je nooit een andere kat tegenkomen die zo gemakkelijk te wassen is – veeg gewoon af met een vochtige doek om schoon te maken wanneer dat nodig is.

Essentiële geschenken voor kattenbezitters

Op zoek naar cadeau-ideeën die functioneel, praktisch en zeer nuttig zijn voor elke kattenliefhebber en zijn huisdier? Onderstaande dingen zijn gericht op elk type kattenouder en kat, van de huisvader tot de avonturiers.

Geschenken onder $ 15

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

 1. PetSafe 4-weg vergrendelen van huisdierdeur
 2. Mr. Peanut’s Premium opvouwbare pet bowls
 3. Chuckit! Traktatie Tote
 4. Smartykat Feather Whirl Electronic Motion Cat Speelgoed
 5. Bergan Bergan Reis feeder
 6. Bergan Turbo Scratcher Cat Speelgoed
 7. GoTags Gepersonaliseerde roestvrijstalen pet tag
 8. Pawchie Kerst huisdier kraag met bowtie en bel
 9. Petlinks Scratcher’s Choice + Golfkartonnen Cat Scratcher
 10. Frisco Omkeerbare vierkante kattenpad

1. PetSafe 4-weg vergrendelen van petdeur

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 70

Met het viervoudige beveiligingsslot kunt u kiezen uit vier opties: alleen toegang, alleen toegang, open en vergrendeld. Geeft je harige vriend de vrijheid en toegang tot elke binnenkamer.

Een ideaal housewarming cadeau voor een kattenouder die nog niet alle benodigdheden heeft. Deze verstelbare luikdeur voor huisdieren kan op vier manieren worden gebruikt: alleen ingang, alleen uitgang, vergrendeld of tweerichtingstoegang.

Het is de perfecte oplossing voor kleine tot middelgrote katten die naar buiten moeten om toegang te krijgen tot hun voedsel of kattenbak. Het luik kan ook aan een buitendeur worden bevestigd om een kat naar buiten te laten zwerven zoals hij wil.

2. Mr. Peanut’s Premium Opvouwbare Pet Bowls

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 71

Kan gemakkelijk worden opgeborgen in een rugzak, koffer of het dashboardkastje. En omdat het is gemaakt van siliconen van voedselkwaliteit, hoeft u zich geen zorgen te maken dat het gebruik ervan schadelijk kan zijn voor de kat.

Als uw ontvanger van het cadeau een reis is-liefhebbende persoon die graag op reis gaat met zijn of haar bontmaatje, dan zal deze set opvouwbare dierenbakjes zeker van pas komen. Deze kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in een rugzak, koffer of het dashboardkastje. En omdat het gemaakt is van food-grade siliconen, hoeft u zich geen zorgen te maken dat het gebruik ervan schadelijk kan zijn voor de kat.

3. Chuckit! Traktatie Tote

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 72

Met deze traktatietas kan elke furrent traktaties dichtbij houden. De traktatietas klikt eenvoudig aan elke zak of riem voor een handsfree draagervaring.

Honden zijn niet de enigen die van traktaties houden. Katten ook! Met deze traktatietas kan elke furrent traktaties dichtbij houden. De traktatietas klikt gemakkelijk aan elke zak of riem voor een handsfree dragen ervaring. Het sluit en opent snel en is gemaakt van een duurzame stof voor langdurig gebruik.

4. SmartyKat Feather Whirl Elektronische Motion Cat Toy

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 73

De ronde basis rolt onregelmatig om de veren heen en weer te schudden, waardoor de stalkende aard van een kat naar voren komt. Het is een geweldige oefening en overtollige energie (en vet) brander voor actieve katten of dikke katten.

Katten zijn dol op speelgoed! En kattenouders vinden het heerlijk om ze te zien spelen. Geef je vriendin en haar kitten lange uren speeltijd en plezier met dit gevederde elektronische speelgoed van SmartyKat. De ronde basis rolt onregelmatig om de veren heen en weer te schudden, waardoor de stalkende aard van een kat naar voren komt. Het is een geweldige oefening en overtollige energie (en vet) brander voor actieve katten of dikke katten.

5. Bergan Reis feeder

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 74

Beschikt over soepele, automatische toevoer met een roterende kom die kan worden aangepast voor portiecontrole en kan worden verwijderd voor eenvoudige reiniging. Houdt tot 5 pond voedsel.

Reizen met huisdieren zou niet moeilijk moeten zijn. Voor de altijd-onderweg kattenliefhebber in je leven is dit voedselveilige voersysteem voor huisdieren het perfecte accessoire om te hebben.

Het past gemakkelijk op 5 pond voedsel en beschikt over soepele, automatische stroomtoevoer met een roterende kom die kan worden aangepast voor portiecontrole. Een gepatenteerd afdichtingssysteem bewaart het voedsel en houdt insecten buiten.

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

6. Bergan Turbo Scratcher Cat Speelgoed

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 76

Een draaiende bal in de baan zal elke kat vermaken. Na een dag vol speels plezier kan een kat eenvoudig het golfkartonnen centrum uitrekken en krabben voor een ontspannende klauwmassage.

Een speelgoed- en kattenkrabber in één brengt eindeloze uren plezier aan elke katachtige. Een draaiende bal in de baan zal elke kat vermaken en een goede manier bieden om die overtollige energie te verbranden. Na een dag vol speels plezier kan een kat eenvoudig het golfkartonnen centrum uitrekken en krabben voor een ontspannende klauwmassage. Een kattenkruid is inbegrepen in de verpakking om katten te verleiden tot het gebruik van het speelgoed.

7. GoTags gepersonaliseerde roestvrijstalen hond &cat ID-tag

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 77

De tag is gemaakt van roestvrij staal om elk wild avontuur te weerstaan. Een sprankelende paw print voegt een stijlvolle pop toe aan deze anders functionele tag. Kies uit blauwe, groene, roze, paarse of rode kleuren.

Het verliezen van een kat is een van de grootste angsten van elke katteneigenaar. Geef dit aan je vriend of familielid aangepaste kat-id-tag ze hoeven dus niet bang te zijn dat hun kat niet terugkomt als hij er ooit uitkomt. De tag is gemaakt van roestvrij staal om elk wild avontuur te weerstaan. Een sprankelende pootafdruk voegt een stijlvolle pop toe aan deze anders functionele tag. Kies uit blauwe, groene, roze, paarse of rode kleuren.

8. PAWCHIE kerstkraag met vlinderdas en bel

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 78

Het komt in 2 kerstthemastijlen – inclusief de kerstman in het groen en kerst gingersnap in het rood. Met kleine maar luide bellen die voorkomen dat huisdieren verdwalen.

Laat de kat van je vriend eruit zien als de totale heer die hij is (of nou ja, laat hem er gewoon zo uitzien). Elke set wordt geleverd met twee stijlvolle looks voor de feestdagen, van feestjes tot fotoshoots.

Het wordt geleverd in 2 kerstthema’s met een gemakkelijke aan- en kleefkracht met een zware gesp. Het product is instelbaar van 11,8″ tot 15,7″, dus meet eerst de nek van uw huisdier om er zeker van te zijn dat het past!

9. Petlinks Scratcher’s Choice + Golfkartonnen Kattenkrabber met Kattenkruid

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 79

Deze ramp krabpaal is stijlvol, onopvallend en zeer duurzaam. Het beschikt over een krasvriendelijk golfkartonnen oppervlak met een textuur die verschilt van gewone huishoudelijke stoffen om krassen op meubels te ontmoedigen.

Je kunt niet genoeg krabpalen hebben als je met katten leeft. Maar deze hoeven niet veel ruimte in beslag te nemen of er opzichtig misplaatst uit te zien. Deze ramp krabpaal van Petlinks is stijlvol, onopvallend en zeer duurzaam.

Het beschikt over een krasvriendelijk golfkartonnen oppervlak met een textuur die verschilt van gewone huishoudelijke stoffen om krassen op meubels te ontmoedigen.

10. Frisco omkeerbare vierkante kattenpad

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 80

Biedt twee kanten van kalmte: een kant met ademende keper en een andere met wolkachtige zachtheid wanneer een kat extra warmte zoekt. Bovendien is het machinewasbaar voor eenvoudige reiniging.

Welke kat wil geen zacht, warm kattenbed? Dit pluche kattenkussen van Frisco biedt twee kanten van comfiness: een kant met ademende keper en een andere met wolkachtige zachtheid wanneer een kat extra warmte zoekt. Verkrijgbaar in een grijze mand weefprint, zal de neutrale kleur gemakkelijk opgaan in elk interieurmotief. Als uw ontvanger van het cadeau graag reist, is de eenvoudige oprolfunctie van de pad een bonus. Bovendien is het machinewasbaar voor eenvoudige reiniging.

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

Geschenken onder de $ 30


BEELD PRODUCT

Meest aanbevolen

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 82

Necoichi Opvouwbare Kattendrager tas

 • Gemaakt met een chique geruit patroon en kitty hoofdvormig ventilatiegat
 • Snel en eenvoudig op te bergen
 • Lichtgewicht ontwerp voegt geen extra kilo’s toe aan uw lading

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 83


 • Twee grote voerbakken bevatten elk 450g (1lb) natvoer
 • Eenvoudig te reinigen, verwijderbare, vaatwasmachinebestendige deksels en kommen
 • Eenvoudig te gebruiken timer van 48 uur geeft een batterijduur van 12 maanden. (Vereist 1 x AA/LR6 batterij)

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 84

HandsOn All-In-One Bad- en verzorgingshandschoenen

 • Verzorgingshandschoenen zorgen voor een grondige reiniging
 • stimuleert de bloedsomloop om natuurlijke oliën te verspreiden
 • Verdubbelt als een ontharing en het haar kleeft niet aan handschoenen, zelfs niet als het nat is

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 85

Dexas Petware BottlePocket

 • Neem alles mee wat je nodig hebt voor een wandeling of trektocht
 • Zijvak houdt uw telefoon, bankpas of sleutels veilig
 • Inclusief een opvouwbare kom die wordt geleverd met een karabijnhaak om deze aan de BottlePocket te klikken

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 86


 • Geweldig alternatief voor poorten en kattenluiken
 • Met verstelbare riem kunt u de breedte van de deuropening aanpassen
 • Eenvoudig te gebruiken haak en vergrendeling

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 87

Inaba Churu Likbare Katten traktaties

 • Variety pack bevat graanvrije, romige recepten
 • Gemaakt met zuiver water en echt vlees voor de eiwitten en smaak waar katten van houden
 • Verhoogt de dagelijkse hydratatie door lekker vocht te leveren in elke slurp

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 88

IRIS Luchtdichte voedselopslagcontainer

 • Inclusief een droogvoercontainer van 33 quart (25 pond)
 • Ook met 12 quart (10 pond) traktatie container en een 2 cup bijpassende voedselschep
 • Trots gemaakt in de VS

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 89

Necoichi Raised Cat Food &Water Bowl Set |

 • Houd het voer en water van uw kat op zijn niveau
 • Gemaakt van een niet-absorberend porseleinen materiaal dat door de FDA is goedgekeurd
 • Kleine binnenlip stopt morsen en beschermt uw vloer

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 90


 • Handgemaakt ontwerp maakt elk uniek
 • Een stijlvolle manier om koekjes en lekkernijen uit het zicht te houden
 • Ovengestookt keramiek is ontworpen om vervaging en chippen te weerstaan

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 91


 • Gemaakt van duurzaam, vochtbestendig, bedrukt polyesterweefsel
 • Stevige handgreep maakt het gemakkelijk om te grijpen en te gaan
 • Opruimen is een fluitje van een cent – veeg het gewoon schoon met een vochtige doek

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

 1. Necoichi Ultralichte opvouwbare kattentas
 2. Kat Mate C20 2-Bowl Automatische Pet Feeder
 3. Handen Alles-in-één badhandschoenen
 4. Dexas Petware FlesPocket
 5. Deur Buddy Deurvergrendeling
 6. Inaba Churu Likbare Kattentraktaties
 7. IRIS Luchtdichte voedselopslagcontainer &scoop
 8. Necoichi Verhoogd kattenvoer &waterbak set
 9. PetRageous Ontwerpen Metro Huisdier Traktatie Jar
 10. Pootafdrukken Bone Design Rover Stof Pet Storage

1. Necoichi Ultra Light Opvouwbare Kattentas

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 93

Comfortabel, stevig, ademend en gemakkelijk schoon te maken. Het lichtgewicht ontwerp zorgt ervoor dat je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen waar het avontuur je ook brengt. En omdat het inklapbaar is, neemt het geen ruimte in beslag wanneer het wordt opgeslagen.

Elke kostbare lading verdient een product dat het waard is om het veilig te houden. Necoichi’s kattenmand is comfortabel, stevig, ademend en gemakkelijk schoon te maken. Het houdt een kat veilig en de eigenaar zorgeloos. Het lichtgewicht ontwerp zorgt ervoor dat je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen waar het avontuur je ook brengt. En omdat het inklapbaar is, neemt het geen ruimte in beslag wanneer het wordt opgeslagen.

2. Cat Mate C20 2-Bowl Automatische Pet Feeder

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 94

De twee large voerbakken hebben deksels die in de loop van 48 uur op een vast tijdstip opengaan en het ingebouwde ijspakket houdt zelfs nat voedsel langer vers.

Soms is er geen hulp voor – werk vraagt om overuren of een dringende reis komt naar voren. Wanneer dat gebeurt, zorgt deze automatische voerbak ervoor dat de kat van uw geschenkontvanger alleen vers voedsel zelfs als zijn baasje er niet is om hem te voeden. De twee grote voerbakken hebben deksels die in de loop van 48 uur op een vast tijdstip opengaan en het ingebouwde ijspakket houdt zelfs natvoer langer vers.

3. HandsOn All-in-One Bad- en verzorgingshandschoenen

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 95

Niet alleen bieden deze producten een handige manier om een kat te deshed, ze bieden ook een leuke en creatieve manier om ze te verwennen via massage.

Katten zullen de koninklijke behandeling van deze bad- en verzorgingshandschoenen waarderen. Deze producten bieden niet alleen een handige manier om een kat te deshed, ze bieden ook een leuke en creatieve manier om te verwennen ze via massage. Het gebruik van deze handschoenen transformeert alleen al het baden en verzorgen in een mooie hechtingstijd.

4. Dexas Popware voor huisdieren Dexas Petware BottlePocket

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 96

Dit product is geschikt voor waterflessen van verschillende groottes door de handige sluiting van de trekkoordzak. Er is een inklapbare kom inbegrepen en veel zijvakken.

Deze BottlePocket kan het perfecte cadeau zijn voor een vriend of familielid die graag zijn of haar kat meeneemt voor een wandeling. Of het nu gaat om een wandeling naar het park of een wandeling op het pad, kitty-waterflessen worden koud en veilig gehouden voor een verfrissend drankje op een warme zomerdag. Dit product is geschikt voor waterflessen van verschillende groottes via de handige sluiting van de tas met trekkoord. Er is een inklapbare kom inbegrepen en veel zijvakken om sleutels, een telefoon en andere kleine benodigdheden in op te bergen.

5. Deur Buddy Deurvergrendeling

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 97

Installeert gemakkelijk op deuren, het voorkomt dat baby’s en honden zichzelf helpen aan het voedsel van de kat of erger nog, zijn kattenbakvulling. Het is verstelbaar en compatibel met alle soorten deuren.

Dingen in het leven op orde houden als je een huis vol kinderen, katten en honden hebt, kan moeilijk zijn, maar deze handige deurvergrendeling kan een beetje rust brengen in die chaos. Ken je een vriend die misschien dat beetje hulp nodig heeft? Deze handige deurvergrendeling is misschien wel het perfecte cadeau. Eenvoudig te installeren op deuren voorkomt het dat baby’s en honden zichzelf helpen aan het voedsel van de kat of erger nog, zijn kattenbakvulling. Het is verstelbaar en compatibel met alle soorten deuren.

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

6. Inaba Churu graanvrije likbare kattentraktaties

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 99

De graanvrije kattentraktaties zijn gemaakt met echt vlees en bevatten geen enkele kunstmatige ingrediënten. Zelfs de kieskeurigste katten zullen het niet kunnen weerstaan.

Laat de kat van je vriend uit je hand eten met deze likbare kattentraktaties. Het is het perfecte cadeau voor elke kattenliefhebber die niets anders wil dan het beste in het leven voor zijn kat. De graanvrije kattentraktaties zijn gemaakt met echt vlees en bevatten geen enkele kunstmatige ingrediënten. Zelfs de kieskeurigste katten zullen het niet kunnen weerstaan. Het variëteitspakket bevat 5 smaken: tonijn, tonijn met kip, kip, tonijn met sint-jakobsschelp en kip met sint-jakobsschelp.

7. IrIS Luchtdichte Voedsel opslag container &Scoop Combo

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 100

Een luchtdichte voedselopslagcontainer die het voer van een kat langer vers houdt. Het houdt alle vochtigheid, vocht en ongedierte buiten.

Het is niet moeilijk om geweldige cadeaus te vinden voor kattenliefhebbers. We waarderen alles. Maar we zullen vooral een luchtdichte voedselopslagcontainer waarderen die houd het voer van een kat vers langer. Het is een veel voorkomend probleem met grote kattenvoerpakketten. Eenmaal geopend, verliezen ze snel hun knapperigheid. Maar een voedselcontainer zoals die van IRIS houdt alle vochtigheid, vocht en ongedierte buiten.

8. Necoichi Verhoogd kattenvoer &waterbak set

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 101

Voor oudere katten die lijden aan artritis, kan dit specifieke geschenk een uitkomst zijn. De speciaal verhoogde kommen zijn gemaakt van FDA-goedgekeurd porseleinen materiaal en zijn vaatwasmachine- en magnetronbestendig.

Een verhoogde kom houdt de nek van een kat op gelijke hoogte met zijn voedsel en vermindert het risico op nekklachten. Voor oudere katten die lijden aan artritis, kan dit specifieke geschenk een uitkomst zijn. De speciaal verhoogde kommen zijn gemaakt van FDA-goedgekeurd porseleinen materiaal en zijn vaatwasmachine- en magnetronbestendig. Er zijn handige meetlijnen in de kom om u te helpen zijn waterinname te meten en de binnenlip voorkomt onbedoeld morsen.

Het schattige maar minimalistische ontwerp en de witte kleur van de kommen helpen ze gemakkelijk op te gaan in elk soort decor. En omdat het van porselein is gemaakt, verwacht je dat het levenslang meegaat met de juiste zorg en gebruik.

9. PetRageous Designs Metro Pet Treat Jar

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 102

Deze handgemaakte pot zal gemakkelijk alle koekjes en lekkernijen van kitty bewaren. Het is niet alleen functioneel, het is ook ongelooflijk stijlvol en praktisch.

Katten en kittens zijn dol op hun traktaties en hun doting-eigenaren willen ze graag belonen. Traktatiepotjes zijn vooral ideale cadeaus voor kattenliefhebbers omdat ze zo handig zijn. Dit handgemaakte pot zal gemakkelijk alle koekjes en lekkernijen van een kat bewaren. Het is niet alleen functioneel, het is ook ongelooflijk stijlvol en praktisch. De in de oven gestookte keramische pot is bestand tegen chippen, is vaatwasmachinebestendig en ziet er lang als nieuw uit.

10. Paw Prints Bone Design Rover Stof Pet Storage

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 103

Deze opvouwbare stoffen bak van Paw Prints biedt een draagbare oplossing voor dat probleem. Er is ook een stevig handvat voor gemakkelijk grijpen en gaan en labels voor gedetailleerde verzorging en instructies.

Reizen met een huisdier betekent het inpakken van zijn speelgoed, favoriete deken, voerbak, traktaties, enzovoort. Deze opvouwbare stoffen bak van Paw Prints zorgt voor een draagbare oplossing op dat probleem. De behuizing is ruim, waterbestendig en inklapbaar. Er is ook een stevig handvat voor gemakkelijk grijpen en gaan en labels voor gedetailleerde verzorging en instructies. Het is een handig cadeau waar elke kattenliefhebber dankbaar voor zal zijn.

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

Geschenken $ 30 en hoger

BEELD PRODUCT

Bestseller

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 105

Verborgen Kattenbakvulling Planter – Bestseller

 • Kattenbak is ontworpen om eruit te zien als een kamerplant
 • Wordt compleet geleverd met de tweedelige basis, hoogwaardige plant, decoratief mos en stoffilter
 • Gemaakt van duurzame polypropyleen constructie

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 106

AKC Fleece Hond &Cat Deken

 • Comfortabele fleece deken
 • Machinewasbaar voor schoon, langdurig comfort
 • Speelse dierenprints om uit te kiezen

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 107

Wyze Cam Pan 1080p HD Huisdier Camera

 • Eenvoudig te gebruiken WiFi-camera
 • Maakt rechtstreeks verbinding met uw mobiele apparaat en is overal zichtbaar
 • Met de tweerichtingsaudiofunctie kunt u communiceren met uw metgezel

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 108

ScoopFree Ultra Automatische Kattenbak

 • Zelfreinigend automatisch harksysteem
 • Kristalstrooisel is geformuleerd om geuren 5 keer efficiënter te elimineren
 • Plastic kattenbakvoeringen voorkomen lekkages die uw huis kunnen stinken

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 109

Gen7Pets Promenade Kinderwagen

 • Perfect voor dagelijkse uitstapjes met extra ruime mand en inklapbaar ontwerp
 • Luifel houdt huisdier beschermd tegen de elementen
 • Voorzien van een opbergvak, veiligheidskabels, achterwielbreuken en schokdempers

BEKIJK LAATSTE PRIJS →

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

 1. Goede pet stuff Verborgen kattenbakvulling
 2. Amerikaanse Kennel Club Animal Print Fleece Hond &Cat Deken
 3. Wyze Cam Pan 1080p HD Pet Camera
 4. PrimeurGratis Ultra automatische kattenbak
 5. Gen7Huisdieren Promenade Huisdier Kinderwagen

1. Goede Pet Stuff Hidden Cat Litter Planter

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 111

De bodem ziet er net zo uit als een kleipot met een uitsparing, zodat uw huisdier privé zijn badkamerzaken kan doen zonder de aandacht van een bezoeker te trekken.

Een kattenbak kan soms een ongemakkelijk aandachtspunt zijn in een huis, maar niet met de Kattenbakplanter van Good PetStuff. De onderkant ziet er net zo uit als een klei pot met een uitsparing zodat uw huisdier privé zijn badkamerzaken kan doen zonder de aandacht van een bezoeker te trekken. Het is groot genoeg om twee katten in te passen en de gefilterde ventilatieopening houdt de geur en het stof laag. Het is een geweldig cadeau voor iemand in je leven met een groot kattenras of meerdere katten in het huishouden.

2. American Kennel Club Animal Print Fleece Dog &Cat Deken

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 112

Deze fleece plaid is een geweldige aanvulling op elke kattenkussen, bank of je bed. De dierenprints (verkrijgbaar in giraffe, luipaard en zebra) geven een speels tintje aan een knus product.

Iedereen verdient een warme, wazige deken om mee te knuffelen op een koude nacht, katten inbegrepen. Deze fleece plaid is een geweldige aanvulling op elke kattenkussen, bank of je bed. De dierenprints (verkrijgbaar in giraffe, luipaard en zebra) geven een speelse touch aan een knus product. Het is ook machinewasbaar, dus opruimen is een fluitje van een cent.

3. Wyze Cam Pan 1080p HD Huisdier Camera

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 113

Met deze camera kunt u bijhouden hoe het met uw kat gaat, zelfs zonder in dezelfde kamer te zijn als hij. Heeft een nachtzicht van maximaal 30 voet, zodat uw ontvanger van het cadeau niet alle lichten hoeft te zien.

Het is moeilijk als een huisdier ziek is, maar met deze Wyze Camera kun je bijhouden hoe het met hem gaat, zelfs zonder in dezelfde kamer te zijn als hij. De camera maakt verbinding met een mobiel apparaat en kan overal worden bekeken.

Het heeft een nachtzicht van maximaal 30 voet, zodat uw ontvanger van het geschenk niet alle lichten hoeft te zien. Het kan verticaal of horizontaal draaien, een real-time 1080p full HD livestream bieden en worden geleverd met een 2-weg audiofunctie waarmee de eigenaar rustgevende woorden of commando’s aan zijn kat kan communiceren.

Het is ook een handige gadget te hebben als je vriend of familielid naar je werk moet. Hij kan gemakkelijk in de gaten houden wat zijn kat de hele dag doet. En omdat het super gedetailleerd is, kan het ook fungeren als een beveiligingscamera voor thuis.

4. ScoopFree Ultra Automatische Kattenbak

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 114

Dit product heeft een automatisch harksysteem om kattenafval in het overdekte compartiment te vegen. Heeft gezondheidssensoren die detecteren hoe vaak een huisdier de kattenbak heeft gebruikt om zijn eigenaar in staat te stellen mogelijke gezondheidsproblemen te identificeren.

Iedereen weet (elke katteneigenaar, dat wil zeggen) dat er een niet zo leuke kant is aan het houden van katten, en dat is het uitscheppen van de kattenbak. Mensen die het te druk hebben om de kattenbak uit te scheppen (en nou ja, iedereen die dat klusje niet graag doet) zullen het geschenk van een automatische kattenbak waarderen. Vertrouw ons. Je kattenvriend zal nog meer van je houden.

Gerelateerd artikel: Top 7 Beste Automatische Kattenbakken voor

Dit product van ScoopFree heeft een automatisch harksysteem om kattenafval in het overdekte compartiment te vegen. Het heeft ook gezondheidssensoren die detecteren hoe vaak een huisdier de kattenbak heeft gebruikt om zijn eigenaar in staat te stellen mogelijke gezondheidsproblemen te identificeren. Het is getest om meer dan 100.000 cycli te gaan zonder vast te lopen, en het wordt geleverd met een bak met kristallen strooisel.

5. Gen7Pets Promenade Kinderwagen

WAAROM JE ZOU MOETEN KOPEN

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 115

Deze koets houdt een kat comfortabel en veilig binnen terwijl hij vrolijk kijkt naar het geroezemoes van activiteit buiten. Omdat het een kinderwagen is, heeft het niet hetzelfde gewichtsprobleem voor de eigenaar van het huisdier als het sjouwen met een zware kattenmand.

Een goede vriendin die trots is om haar katachtige aan iedereen te laten zien, zou dit geschenk van een kinderwagen graag van je ontvangen. (Wie niet? Deze dingen zijn niet bepaald goedkoop.) De koets van Gen7Pets houdt een kat comfortabel en veilig van binnen terwijl je vrolijk kijkt naar het geroezemoes van activiteit buitenshuis.

Gerelateerd artikel: De beste kattenwagens voor 2020

Omdat het een kinderwagen is, heeft het niet hetzelfde gewichtsprobleem voor de eigenaar van het huisdier als het sjouwen met een zware kattenmand. Er is een luifel om het huisdier te beschermen tegen de elementen, bekerhouders voor drankjes en een accessoirevak om allerlei dagelijkse benodigdheden in op te bergen. En omdat het stevig is gebouwd, zou de levensduur minstens enkele jaren moeten bedragen.

50+ Paw-some cadeaus voor kattenliefhebbers om in elk budget te passen! 1

Daar heb je het. Meer dan 50 van de beste kattenliefhebber cadeaus voor elk type kattenouder en hun katachtige. Dus, of je nu eigenaren van gezelschapsdieren kent op het werk, in je familie of in je vriendenkring, houd deze lijst bij de hand voor een aantal leuke cadeau-ideeën. We hopen dat je het juiste cadeau vindt dat die speciale persoon in je leven zal koesteren. Veel shopplezier!

Wat te krijgen iemand die van katten houdt?

K &h pet producten outdoor kitty house, ultieme krabpaal, grreat keuze hasj knuffelaar huisdier bed gift set, esp huisdier zelfverwarmend bed.

Wat krijg je een kattenmens?

Cat kussensloop set, kat thema welkomstmat, kat douchegordijn, kat maatbekers.

Wat krijg je een kattenliefhebber voor kerst?

Butt Out Magnets, Ziggy Stardust, Cat Iphone Case, kattenkaars, kattenhoofdtelefoon, planner notebook, cat doodle stress relief, kat visitekaartje houder.

Beste luxe cadeaus voor kattenliefhebbers?

de pyjama van de kat, leren kaarthouder, een Loewe tas charm, satijnen huis slippers, een donzige kattenhoofdband, een sassy gebreide trui.