Voorwaarden2018-11-10T17:33:30+01:00

Voorwaarden

Aan een verblijf in De Kattentuin zijn er ook een aantal voorwaarden verbonden.

Alvorens te reserveren is het belangrijk om onze voorwaarden even grondig door te nemen !

  • Wij vragen een geldig inentingsbewijs voor kattenziekte (panleukopenia, parvovirus), voor kattenniesziekte (coryza, herpesvirus, chlamydia) en voor kattenleucose (leukemie). Deze inentingen moeten minimaal 3 weken vóór het ingaan van de pensiontijd gegeven zijn en mogen niet ouder zijn dan 12 maanden. Een voorafgaandelijk overleg met de dierenarts in verband met deze inentingen is zeker en vast aangewezen. Katten zonder een geldig of onvolledig inentingsbewijs worden niet toegelaten. Het vaccinatieboekje dient u bij aankomst mee te brengen en blijft in het kattenhotel tijdens het verblijf. Katten die niet de nodige vaccinaties gekregen hebben of hun vaccinatieboekje niet bij hebben, kunnen wij helaas niet aanvaarden! Van deze voorwaarde kan niet afgeweken worden vermits de katten tijdens hun verblijf in groep samenleven.

  • Alleen gecastreerde of gesteriliseerde katten worden toegelaten.

  • Het spreekt voor zich dat uw kat geen ziekte of aandoening mag hebben die besmettelijk is of een gezondheidsrisico oplevert voor andere katten. Als u hierover twijfelt, neemt u best contact op met de dierenarts.

  • Verder dient uw kat recent ontwormd te zijn en behandeld tegen vlooien. Indien wij vaststellen dat uw kat toch moet behandeld worden zullen wij deze kosten aan u doorrekenen.

  • Bij ziekte tijdens het verblijf zullen wij uw kat laten behandelen door onze dierenarts die verbonden is aan het kattenhotel. De kosten voor deze behandeling en/of medicijnen zijn voor uw eigen rekening. In noodgevallen en bij te verwachte hoge kosten zullen wij u contacteren.

  • Indien u uw kat(ten) later wenst te brengen of vroeger wenst op te halen dan de afgesproken termijn wordt het volledige bedrag voor de gereserveerde dagen gevraagd.

  • Indien u een reservering wenst te annuleren kan dit tot 2 weken voor de ingangsdatum van het verblijf zonder kosten gebeuren. Hierna behouden wij ons het recht om het volledige bedrag voor de gereserveerde dagen in rekening te brengen.

  • “De kattentuin” is niet aansprakelijk voor schade en/of kosten ten gevolge van ziekte, verwonding of overlijden van het gastdier.

Maak een reservatie
Kat voorwaarden
Kat voorwaarden voeding
Kat voorwaarden